سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
سلام
من هم برای اراک می خواستم آیا کسی نماینده شده یا نه؟
با تشکر
(02-28-2014 09:35 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]آیا می توان پرداخت مبالغ اعلام شده برای دریافت نمایندگی از طریق بخش بانک انجمن صورت گیرد.

در مورد موارد مالی و بانک و این موارد هر سوالی دارید به مدیریت پی ام بدید و سوال کنید ، بنده زیاد آشنایی ندارم ممنون
10_004

(03-01-2014 01:36 PM)iran نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من هم برای اراک می خواستم آیا کسی نماینده شده یا نه؟
با تشکر

نه هنوز اراک درخواستی نداشتیم ، خیلی هم عجیبه ! ، شاید قسمت شما بوده ، لطفا تاپیک را کامل مطالعه کنید ، اگر شرایط مورد قبول بود هر چه سریعتر اطلاعیه شماره دو را تکمیل کنید و ارسال کنید ، کد درخواستتون هم می شه 35 که کارتتون با بقیه نمایندگی ها بره برای چاپ 10_004

-----------------------------------

دوستان ، از 34 درخواست نمایندگی انحصاری که اومده تفریبا همه اطلاعیه دو را تکمیل کردند و ارسال کردند و از نظر ما قطعی شده ، 5 6 نفر موندند که هنوز نه منتفی کردند و نه اطلاعیه دو را فرستادند ، لطفا هر چه سریعتر فرم ها را ارسال کنید چون کارتهای شناسایی باهم باید بره زیر چاپ و همزمان با نمونه ها ارسال بشه، اگر هم درخواستتون منتفی شده هیچ اشکالی نداره ، در پی ام اعلام کنید تا کد درخواستتون حذف بشه و به دیگر متقاضیان اون شهر تعلق بگیره

با سپاس فراوان از همه دوستان 10_004
(02-28-2014 06:43 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]برای کجا دوست من ، الان اکثر استانها پر شده
اطلاعیه ها و تاپیک را کامل را بخونید ، اگر مورد موافقتتون بود ، اطلاعیه شماره 2 که صفحه قبل هست را پر کنید و پی ام کنید تا ببینیم چه می شه کرد.

موفق باشید

استان هرمزگان
مهندس کامیار کاظمی عزیز ، لطفا امکانی را فراهم آورید تا پرداخت بابت نمایندگی از طریق انجمن و بخش امکانات بانک انجمن انجام گیرد
با تشکر از شما
سلام. اگه قزوین کسی نماینده نشده هنوز من اعلام آمادگی میکنم. لطفا بگید باید چیکار کنم؟؟
آبیک و شهرهای کوچیک اطرافش رو هم میتونم ساپورت کنم
راستی این طرحتون کار جدیدی نیستا! برمیگرده به سال 89 با یه اسمی به نام خاگ برگردون دقیقا یه همچین برچسبی واسه تخم مرغ با فروخته میشد منتهی با بازاریابی بسیار ضعیف.
سلام.من چه طوری میتونم از تهران خرید کنم؟نماینده تهرانتون کیه؟شمارش رو میشه پ.خ کنید یا اینجا علام کنید؟
منتظرم
ممنون
سلام
لطفا فهرست آپدیت نمایندگی های تایید شده در همین تاپیک درج گردد.
متشکر
اطلاعیه 3 برای همه نمایندگانی که اطلاعاتشون تکمیل بود ارسال شد ، لطفا در اسرع وقت نسبت به ارسال مدارک مورد نیاز جهت صدور کارت ها اقدام فرمایند.
با تشکر از همراهی همه دوستان
اقا مهدی عزیز
من شماره نمایندگی تهران رو میخوام و به دنبال اخذ نمایندگی نیستم.ممنون میشم راهنمایی کنید و اطلاعات نماینده یا نماینده های تهران رو به من بدید
منتظرم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع