سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
خوب دیگه مثکه ما که مشهدیم کلا باید بیخیال شیم!
2روز دیگه عیده و خبری از محصول نیست! Sad
(03-18-2014 02:53 AM)psycho نوشته شده توسط: [ -> ]خوب دیگه مثکه ما که مشهدیم کلا باید بیخیال شیم!

نمایندگی های همه شهرها محصول را گرفتند وفروختند و سری های دوم و سوم را هم سفارش دادند ، بجه های مشهد هنوز تو این فکرن که نکنه واریز کنند و ما محصول را براشون نفرستیم و کلاهبرداری باشه 35
شما اگر برای مصرف خودتون می خواهید از نمایندگی های شهرهای اطراف تهیه کنید.

بچه ها ، یکی از مشتری هایی که من ویزیت کرده بودم تماس گرفت که چند بسته دیگه می خوام ، وقتی رفتام مغازش دیدم یک سبد پر تخم مرغ رنگی درست کرده و گذاشته روی میز ، گفتم این همه نمونه برای چی درست کردی !! ؟

گفت چند روز قبل مجبور بودم برای هر مشتری یکبار توضیح بدم آخرش هم دو به شک بود که چطوری درست می شه ، اینطوری تخم مرغ آماده را می فروشم دونه ای 2 هزار تومان و خیلی ها تخم مرغ اماده ازم می برند ، برچسب ها را هم گزاشته بود کنار سبد و روش زده بود 8 عدد برچسب جادویی 3000 تومان
فروش این بنده خدا توی این دو سه روزه از فروشگاه زنجیره ای ها هم بیشتر بود
به همه دوستان پیشنهاد می کنم ، خود تخم مرغ رنگی را هم خودشون درست کنند و دونه ای بفروشند و یا به مشتریانشون پیشنهاد اینکار را بدن

-----------------

نکته دیگه ای که بهش رسیدم ، فروشندگان ذرت مکزیکی های دم ورودی پاساژ ها بود ، چند مورد اینطوری را ویزیت کردم ، فروششون به واسطه کانتری که دارن و در معرض دید هست ، فوق العادست ، یک بشقاب پر از تخم مرغ رنگی روی میز + بسته ها ، راحت دارن می فروشند

-----------------

و یک سوال کسی می دونه این مارک روی تخم مرغ چظوری پاک می شه !!
(03-18-2014 09:40 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-18-2014 02:53 AM)psycho نوشته شده توسط: [ -> ]خوب دیگه مثکه ما که مشهدیم کلا باید بیخیال شیم!

نمایندگی های همه شهرها محصول را گرفتند وفروختند و سری های دوم و سوم را هم سفارش دادند ، بجه های مشهد هنوز تو این فکرن که نکنه واریز کنند و ما محصول را براشون نفرستیم و کلاهبرداری باشه 35

دست بچه های مشهد درد نکنه Smile
من و 6 تا بازاریاب رو سر کار گذاشتند :|
[تصویر: z22ojia47b0mkndb1ua6.gif]

بنری که آقا محمد شموسی زحمتش را کشیدند و چند روزه داره در بلاگفا پخش می شه.
و مشتریان هر شهری مستقیما با نماینده ها تماس می گیرند واسه خرید.

ممنون از همکاری همه دوستان 10_004

اما تجربه امروز ، امروز تصمیم گرفتم به همه جاهایی که محصول را امانی داده بودم سر بزنم ، متاسفانه به بدترین شکل ممکن عرضه می شد ، با این حال فروششون بد نبود ولی می شد ده ها برابر فروش داشته باشه ، خلاصه اکثرا را رفتم پشت دخل جاها را درست کردم ، یک سری پرینت اضافه کردم ، پوسترها را به محل های بهتر انتقال دادم و تا هر جایی بودم ، به چند نفر توضیح دادم که الحمدلله فروش بد نبود. و نکته دیگه اینکه کار کردن با یک فروشگاه زنجیره ای چند هزارمتری با صد تا کارمند و کارگر به خدا راحت تر از سر و کله زدن با این مغازه دارهاست . هنوز فرصت باقیست از فروشگاه های زنچیره ای شهرتون غافل نشین

10_004
[تصویر: 84305219857772852413.jpg]

36
آفرین چه سبد زیباییییی.
عالی شده محمد آقا.
(03-19-2014 01:19 AM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ][تصویر: 84305219857772852413.jpg]

36

محمد جان هزاران آفرین بر ابتکاری که بخرج دادید.10_004
ممنون سرکار خانم معاونت و استاد ارجمند جناب قربانیان عزیز

دلگرمی شما عزیزان انگیزه قوی برای ادامه کار من است

تن تان سلامت و سایه تان برقرار
با سلام خدمت آقای شمس و همه ی دوستان

من با اینکه دیر متوجه این طرح خوب شدم و برچسبها روز 26 اسفند (!) به دستم رسید ولی خدا رو شکر تو همین 2 روز همه رو فروختیم Smile

الان که دارم اینو مینویسم تازه از بازار برگشتم و همین چند دقیقه پیش آخرین بسته رو فروختم.

همین جا به آقای شمس و دیگر دوستان خسته نباشید میگم و اعلام میکنم واسه این طرح و طرحهای دیگه حتی در سال آینده آماده همکاری هستم.

آقا مهدی گل هم لطف کنن و ما رو به عنوان نماینده استان کرمانشاه معرفی کنند Smile
متاسفانه من هم دیر متوجه شدم و 26 با نمونه ها رفتم بازاریابی که گفتن اگه الان داری بفرست اگه یک هفته زودتر می فهمیدم غوغا به پا می کردم الان بازار پر از بر چسب بود.
خلاصه فرصت عالی رو از دست دادم .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع