سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
بنظرم فوق العادس!
واسه خراسان رضوی کسی درخواست نماندگی داده؟
سلام برا استان کرمان کسی در خواست نمایندگی داده ؟
(02-28-2014 04:20 PM)psycho نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرم فوق العادس!

با درود ، متاسفانه دیر رسیدی دوست عزیزم ، چهار نفر برای خراسان رضوی درخواست دادند که دو نفر تایید شد و قطعی کردند ، متاسفانه به دلیل انحصاری بودن دیگه نمی شه عزیزی را اضافه کرد. شرمنده 4yajuyo
(02-28-2014 05:08 PM)mohammadjavad نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برا استان کرمان کسی در خواست نمایندگی داده ؟

خیلی خوش اومدید به انجمن ، خداراشکر صدقه سر این تخم مرغ ها دوستای جدیدی دارن بهمون اضافه می شن ،10_004 دوست عزیز ، از کرمان شهرستان جیرفت درخواست بوده که تایید و قطعی شده ، ولی سایر شهرستان هاش خیر . اگر تمایل داشتید ، لطفا ابتدا تاپیک را کامل مطالعه کنید ، علی الخصوص اطلاعیه یک را ، اگر مورد موافقتتون بود ، اطلاعیه دو را تکمیل کنید و پی ام کنید ، تا به درخواستتون رسیدگی بشه .
موفق باشید 10_004
سلام
من هم درخواست نمایندگی دارم .
برای کجا دوست من ، الان اکثر استانها پر شده
اطلاعیه ها و تاپیک را کامل را بخونید ، اگر مورد موافقتتون بود ، اطلاعیه شماره 2 که صفحه قبل هست را پر کنید و پی ام کنید تا ببینیم چه می شه کرد.

موفق باشید
(02-28-2014 06:09 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]

با درود ، متاسفانه دیر رسیدی دوست عزیزم ، چهار نفر برای خراسان رضوی درخواست دادند که دو نفر تایید شد و قطعی کردند ، متاسفانه به دلیل انحصاری بودن دیگه نمی شه عزیزی را اضافه کرد. شرمنده 4yajuyo

خوب من چطوری میتونم با این دوستان لینک بشم؟ Smile
من حداقل تو 2مشهد و نیشابور میتونم فعالیت کنم و احتمالا بتونم چند تا بازاریاب تو شهر های سبزوار و بیرجند هم واسه همکاری داشته باشم.
(02-28-2014 07:21 PM)psycho نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-28-2014 06:09 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]

خوب من چطوری میتونم با این دوستان لینک بشم؟ Smile
من حداقل تو 2مشهد و نیشابور میتونم فعالیت کنم و احتمالا بتونم چند تا بازاریاب تو شهر های سبزوار و بیرجند هم واسه همکاری داشته باشم.

دوستان نمایندگی مشهد این پیامتون را می بینند ، دوستان صلاح دونستید با ایشون هماهنگ بشید ، هر چه گروه پرقدرت تر ، مسلما نتیجه بهتر . من بهشون پی ام هم می دم که مطمئنا این پست را ببینند.
ولی برای نیشابور کسی درخواستی نداره ، و می توانید انحصاری فعالیت کنید. سبزوار و بیرجند هم همینطور . 10_004
اساتید بزرگوار انجمن نظری درباره این طرح جالب و نوآورانه ندارند
آیا می توان پرداخت مبالغ اعلام شده برای دریافت نمایندگی از طریق بخش بانک انجمن صورت گیرد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع