سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جذب عاملیت فروش در سراسر کشور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
با سلام
من هم نمایندگی قم رو میخوام
ایده خوبیه و انشاالله از این ایده ها تو این سایت بیشتر بشه
من یه مدتی بود فکرم مشغول همچین کاری بود که بتونم از این پتانسیل فروشی که تو اسفندماه هست یه بهره ای ببرم که این موضوع رو دیدم
انشاالله که جواب بده و دوستان ازش پول خوبی دربیارن
چندتا پیشنهاد دارم که دوستان بعضی از اونها رو گفتند من هم روش تاکید می کنم
1- شما میتونید پایه تخم مرغ رو هم برای ما تهیه کنید و به صورت عمده به ما بفروشید تا در کنار برچسب اون را هم بفروشیم
[تصویر: 0731431001330217299taknazir.jpg]
[تصویر: 0239874001330217290taknazir.jpg]

2- دادن برگه تبلیغات محصول به فروشنده برای گذاشتن کنار محصول و یا چسباندن آن به شیشه مغازه(که فکر میکنم این کار رو دارید انجام میدید)

3- در صورت امکان از هر نمونه دو عدد ارسال کنید تا خودمون از اونها تخم مرغ رنگی درست کنیم و به عنوان نمونه کار به فروشنده نشون بدیم و حتی میشه این شرط رو هم گذاشت که اگه فروشنده سفارش بالاتر از مثلا 50 بسته رو بده یه تخم مرغ آماده با پایه رو به عنوان اشانتیون و برای تبلیغ محصول و گذاشتن کنار محصول بهشون میدیم
یاعلی
اقا مهدی بنده هم هستم و به ایمیل اول صفحه مشخصات رو ارسال کردم
سلام خدمت همه دوستان عزیز 10_004

کسی محصول اصلی رو سفارش داده ؟

ممنون 10_004
سلام
متاسفانه پروسه ی دریافت اصلی محصول کمی طولانی شده که میتونه به ضرر فروش تموم بشه .من تعدادی سفارش داده بودم چون فکر میکردم مثلا قراره به فاصله ی یک روز دستم برسه.اما الان ترجیح میدم بعد از نهایی شدن زمان ارسال محصول از طرف عزیزان سفارش خودم رو تنظیم کنم.
درود
باید صبر کنم تا عاملیت های فروش هر شهر مشخص بشن تا ازشون خرید کنم یا باید درخواست کتبی بدم؟؟
چرا به مشهد نمیرسه پس؟ Sad
من یه غرفه رو از دست دادم Sad
سلام
من هم هنوز دریافت نکردم محصولات رو ولی حتما سر بچه ها خیلی شلوغه صبر کنید میرسه
(03-11-2014 05:10 PM)psycho نوشته شده توسط: [ -> ]چرا به مشهد نمیرسه پس؟ Sad
من یه غرفه رو از دست دادم Sad

فقط مشهد نیست. ظاهرا به هیچ کدوم از شهرا نرسیده.
موفقیت شما را در جهت این حرکت زیبا از خداوند متعال خواستارم.
مهدی جان چه خبر...همه چیز اوکی هست ؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع