ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


مواردی در مورد عید نوروز
زمان کنونی: 05-04-2024, 07:49 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 20
بازدید: 3618

ارسال پاسخ 
مواردی در مورد عید نوروز
03-18-2013, 06:34 PM
ارسال: #11
RE: مواردی در مورد عید نوروز
مدارس کل کشور در 14 فروردین ماه تعطیل است

مدیر اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش از تعطیلی مدارس در روز 14 فروردین ماه خبر داد.

طرح تعطیلی مدارس را در روز 14 فروردین ماه با توجه به اینکه این روز مابین دو تعطیلی چهارشنبه و 5 شنبه بوده است، به وزیر آموزش و پرورش داده شد و وزیر آموزش و پرورش این طرح را نیز به عنوان خبر خوش برای دانش آموزان تایید کرد.

خانواده ها و فرهنگیان می توانند با آسودگی خیال نوروز را به سفر و یا دید و بازدید نوروزی گذرانده و هیچ گونه اضطرابی برای روز 14 فروردین ماه نداشته باشند.

چندی پیش وزیر آموزش و پرورش نیز خبر از حذف پیک های نوروزی دانش آموزان داده بود تا دانش آموزان و والدین با خیال آسوده نوروز خوشی را در کنار یکدیگر بگذرانند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: فرهاد قربانی , successman
03-19-2013, 04:33 PM
ارسال: #12
30 توصیه به مسافران نوروزی
رعایت کردن موارد بهداشتی و ایمنی در طول سفر باعث می شود خاطره خوبی از سفرهای نوروزی در خاطر گردشگران باقی بماند به همین منظور همه ساله نزدیک ایام نوروز مراکز درمانی، بهداشتی و گردشگری و امنیتی به مسافران و گردشگران توصیه هایی را به گردشگران اعلام می‌کنند.

به گزارش مهر، همه ساله با آغاز سال نو و فرارسیدن تعطیلات دو هفته ای ایام نوروز، سازمانهای مختلفی در گیر بحث مسافرتهای نوروزی می شوند چرا که بیشترین حجم سفرها مدت کوتاهی انجام می شود در این بین سازمانهایی از جمله میراث فرهنگی و گردشگری با تشکیل ستاد تسهیلات سفر توصیه هایی را به گردشگران می کند اما وزارت بهداشت و درمان نیز در قالب گفتگوی کارشناسی و اداره های راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی نیز بر حسب وظایف خود مواردی را اعلام می کنند که در زیر بخشی از آنها آمده است:

1. توصیه می‌شود مسافران و گردشگران پیش از شروع سفر از محل اقامت خود مطمئن شود و آن را از قبل رزرو کنند.

2. از چادر زدن و بازی کردن در کنار جاده و محل هایی که احتمال ریزش کوه وجود دارد و همچنین از همراه بردن سیلندرهای گاز پیک نیکی در خودرو، قطار و اتوبوس خودداری کنید.

3. قبل از انجام سفر نسبت به شرایط مقصد از هر نظر اطلاعات کافی کسب کنید، این اطلاعات در سفرهای داخلی و خارجی شامل شرایط آب و هوایی، مقرارت گمرکی، نیروهای خدماتی، انتظامی، بهداشتی و سایر امکانات است.

4. برای انتخاب مقصد و شرایط مسافرت از مشورت کارکنان مجرب و صدیق دفاتر خدمات مسافرتی معتبر و مدیران مراکز اقامتی که دارای مجوز رسمی هستند بهره مند شوید.

5. در صورتی که با وسایل نقلیه عمومی مانند قطار، هواپیما، اتوبوس و یا کشتی مسافرت می‌کنید حتماً بلیط رفت و برگشت تهیه کنید.

6. برای خرید بلیط، دریافت ویزا، خرید تور در داخل و خارج از کشور به دفاتر هوایی و مسافرتی مجاز مراجعه کرده و از مراجعه به واسطه خودداری کنید، به خاطر داشته باشید که حضور واسطه باعث عدم انتقال اطلاعات صحیح و کامل در نهایت گرانتر شدن خدمات ارائه شده خواهد شد.

7. طبق دستورالعمل سازمان میراث فرهنگی، نرخ گشت‌های داخلی و خارجی براساس نوع خدمات و توافق فی مابین مسافر و دفتر اعمال می‌شود و شایسته است مسافران پس از کسب اطلاعات کامل و با در نظرگرفتن تمامی جوانب نسبت به انتخاب خود اقدام کنند.

8. نظر به این که بیشتر هتل‌های معتبر دارای سایت اینترنتی هستند توصیه می‌شود در صورت امکان با مراجعه به سایت‌های مربوط اطلاعات کافی از امکانات و خدمات هتل یا مراکز اقامتی مورد نظر کسب کنید.

9. به هنگام ترک محل اقامت مدارک شناسایی شخصی و شماره تلفن و آدرس محل اقامت یا هتل را همراه داشته باشید.

10. مشخصات خود را علاوه بر روی چمدان در محل مناسبی در داخل چمدان نیز بچسبانید.

11. چنانچه قصد سفر با اتومبیل شخصی دارید، اتومبیل خود را قبل از سفر از نظر فنی و ایمنی تحت معاینه دقیق قرار دهید.

12. در سفرهای زمینی داخلی برای صرف غذا توصیه می‌شود از رستوران‌های بین راهی دارای مجوز استفاده کنید.

13. توصیه می‌شود از اقامت در منازل شخصی افراد بیگانه که بیشتر از نظر بهداشتی و سایر امور ایمنی در وضعیت مطلوبی نیست خودداری کنید و تنها از منازل استیجاری دارای مجوز استفاده کنید.

14. از مشارکت در حمل اثاثیه و چمدان افرادی که نمی شناسید خودداری کنند.

15. به اشخاص بدون اونیفورم و کارت شناسایی در فرودگاه‌ها و ترمینال‌ها و سایر اماکن که در ظاهر به قصد کمک یا کنترل مدارک و در باطن با نیت دیگری به شما نزدیک می‌شوند اعتماد نکرده و از ارایه وسایل همراه خود به خصوص گذرنامه و مدارک شخصی جدا خودداری کنید.



توصیه های غذایی

موسسه سلامت و بهبود تغذیه کشور نیز توصیه هایی به مسافران نوروزی دارد که از آن جمله پرهیز از مصرف تخم مرغ، سوسیس و کالباس در طول سفر است.

16. این موسسه پیشنهاد داد که مسافران نوروزی برای پیشگیری از مسمومیت و تب شدید، تخم مرغ، سوسیس و کالباس را که حدود 12 ساعت در هوای آزاد و خارج یخچال نگه داشته شده است، مصرف نکنند.

17. مصرف مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر، کباب کوبیده و ‌پیاز در اماکن عمومی خطرزاست به نحوی که مسمومیت‌های غذایی در کودکان می تواند با خطر مرگ همراه باشد.

18. مصرف آب سالم و نوشیدنی‌های سالم بدون گاز به ‌ویژه دوغ شیوه مناسبی برای حفظ سلامت درمسافرت های نوروزی است.

19. میوه ‌ها و سبزیجاتی مانند هویج، گوجه فرنگی و ساقه کرفس در طول مسافرت بهترین میان وعده است زیرا این مواد حاوی آب، املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند.



توصیه های رانندگی

اداره راهنمایی و رانندگی نیز از فرصت مانده به تعطیلات استفاده کرده و از طریق کارشناسان و اطلاعیه ها موارد لازم را به مسافران گوشزد می کند.

20. هر عاملی که باعث کاهش سطح هوشیاری یا تمرکز راننده شود ممکن است منجر به بروز تصادفات جاده‌ای مرگبار ‌شود، این عامل می تواند بحثی کوچک در داخل خودرو تا صحبت کردن با تلفن همراه و حتی استفاده از مواد روانگردان و دارو باشد.

21. معمولا خانواده‌ها شب پیش از سفر دیر می‌خوابند و صبح زود از خواب بلند می‌شوند، همین عامل موجب خواب‌ آلوده بودن راننده هنگام رانندگی می‌شود.

22. پس مسافران بهتر است شب قبل از سفر به خوبی استراحت و هنگام رانندگی هر دو ساعت یک بار ۱۰ دقیقه کنار جاده توقف کنند و چای یا قهوه بنوشند.

23. حتی اگر هرگاه هنگام رانندگی احساس خواب‌ آلودگی کردید شیشه پنجره خودرو را پایین بکشید چون گرما باعث خواب‌ آلودگی می‌شود.

24. سرنشینان خودرو به راننده توجه کافی داشته و هر از چند گاهی گفتگوی کوتاهی با راننده داشته باشند تا وی دچار احساس خواب‌ آلودگی نکند.



توصیه به مسافران قطار

اما در هنگام استفاده از قطار برای رفتن و یا برگشتن از مسافرت نیز باید به چند نکته توجه کرد.

25. با توجه به سنگینی ترافیک خودروها در تهران به ویژه در مسیرهای منتهی به ایستگاه راه آهن در روزهای پایانی سال لازم است مسافران برای رسیدن به موقع به ایستگاه زمان بیشتری در نظر بگیرند تا از حرکت قطارها جا نمانند.

26. برای کنترل بلیت و بازرسی اثاثیه، لازم است مسافران یک ساعت قبل از حرکت در ایستگاه راه‌آهن حضور داشته باشند.

27. همچنین مسافران باید در طول سفر با قطار، شناسنامه یا کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشند و در صورت درخواست مأموران شرکت ارائه دهند.

28. در صورت مفقود شدن بلیت مسافران، به شرط حضور بموقع در ایستگاه ، با دریافت گواهی شناسایی مسافر، ‌برای وی بلیت المثنی صادر می شود.

29. مسافران قطار برای اعلام گزارش ها،‌ پیشنهادها و شکایات خود را با تلفن 139 تماس بگیرند یا به 3000139 پیامک ارسال کنند.

30. شماره تلفن سامانه گردشگری ازجمله شماره‌هایی است که می‌تواند در طول سفر بسیاری از اطلاعات مورد نیاز همچون اطلاعات هتل‌ها، جاده‌ها، آژانس‌های مسافرتی، اماکن تاریخی و گردشگری شهرها و وضعیت راه‌ها را بصورت شبانه روزی در اختیار مسافران قرار دهد. این سامانه با شماره تلفن ۰۹۶۶۹ ، همچنین در صورت بروز هرگونه مشکل، وظیفه رسیدگی به شکایات و رفع مشکلات مسافران را نیز برعهده دارد
http://www.tabnak.ir/fa/news/309607/30-%...8%B2%DB%8C

سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: سیدمهدی هاشمی , jahanagahi
03-19-2013, 06:44 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-19-2013 06:48 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #13
RE: مواردی در مورد عید نوروز
هفت‌ سین سلامت در نوروز ۹۲

دانه‌های قرمزرنگ و خوش طعم سماق یکی دیگر از موادی است که در سفره هفت سین ما جای دارد. انتخاب این ماده غذایی مقوی و قرار دادن آن در سفره هفت سین به این دلیل است که بسیاری از مردم آن را سمبل رنگ و طعم دلنشین زندگی می‌دانند.
به گزارش افکارنیوز، همزمان با فرا رسیدن سال نو، تک تک ما به یاد سفره رنگارنگ و پرنشاط هفت‌سین می‌افتیم و برای تزئین و آراستن آن به بهترین نحو آماده می‌شویم. سفره‌ای که سرشار از برکت و نعمت‌های رنگارنگ الهی است. سفره‌ای که با زیبا‌ترین رنگ‌های طبیعت همچون سرخی سیب، نشاط سبزه، رنگارنگی تخم‌مرغ‌ها و شادابی گل‌های بهاری در خانه هر ایرانی در سراسر ایران و جهان چشم نوازی می‌کند. چیدن این سفره رنگارنگ در هر خانه‌ای براساس آداب و رسوم ایرانی‌ها، فلسفه و مفاهیم ویژه‌ای با خود به همراه دارد. به عنوان مثال براساس آیین‌های باستان‌شناسی سیب نماد زیبایی و شادابی، سمنو نماد برکت و فراوانی، سیر نماد سلامت و تندرستی و سنجد نماد طول عمر و پایداری و... است. اما علاوه بر این، مفاهیم سفره هفت‌سین و هر یک از خوراکی‌ها و گیاهانی که در این سفره وجود دارد، ارزش دارویی و درمانی خاصی به ویژه برای کودکان و مادران باردار به همراه دارند که کم‌نظیر و جالب توجه است. برخی از این ویژگی‌های درمانی را در این فرصت مرور می‌کنیم و امیدواریم سفره هفت‌سین خانه‌های‌مان در سال ۹۲ علاوه بر شادابی و برکت‌های زیاد، هفت‌سین سلامتی و تندرستی تک تک اعضای خانواده‌مان باشد.

سین اول: سیب
بهبود چروک‌های شکم بعد از زایمان

سیب سرخ از جمله سین‌هایی است که بسیاری از خانواده‌ها هنگام تحویل سال در سفره هفت‌سین خود دارند. وجود این میوه پرخاصیت و مفید در تحویل سال به اعتقاد بسیاری از مردم در سراسر جهان، سمبل حفظ سلامت، تندرستی، نشاط، باروی و زیبایی است. خوردن این میوه خوش آب و رنگ و حتی بوییدن آن خواص درمانی متعددی را به همراه دارد که یکی از مفید‌ترین آن‌ها تاثیرات درمانی سیب در حوزه پوست و بهداشت آن است. بسیاری از درمانگران از خواص درمانی سیب برای رفع چروک، خشکی و حفظ طراوت پوست استفاده می‌کنند. آن‌ها از عصاره و پوره سیب در ترکیب با شیر فرآورده‌هایی تهیه می‌کنند که برای برطرف کردن خشکی، از بین بردن سلول‌های مرده و چروک‌های سطحی بسیار موثر است. برای این منظور کافی است پوره سیب را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در موضع شکم ماسک کنید. این ترکیب می‌تواند یکی از بهترین ماسک‌های طبیعی ضد چروک برای بهبود سریع‌تر چروک‌های سطحی پس از زایمان باشد.

سین دوم: سرکه
تسریع کاهش وزن بعد از زایمان

سرکه هم یکی دیگر از مواد غذایی طبیعی است که بسیاری از ما سفره هفت‌سین‌مان را به کمک آن زینت می‌دهیم. در متون طب سنتی ایران برای سرکه خواص درمانی بی‌شماری ذکر شده است. قدمای طب سنتی در جهان استفاده از سرکه در وعده‌های غذایی را موجب دفع سموم بدن، تجزیه بهتر چربی‌ها و کاهش میزان کلسترول بد خون می‌دانند. در حقیقت اسیدسیتریک موجود در سرکه است که موجب هضم بهتر غذا و سوخت‌وساز بهتر چربی‌ها در بدن می‌شود. بنابراین می‌تواند روند کاهش وزن را در زنان پس از بارداری تسریع کند. از سوی دیگر سرکه به دلیل خاصیت ضد باکتری که دارد می‌تواند باکترهای مضر و موذی سیستم گوارشی بدن را از بین ببرد. به این ترتیب مصرف به اندازه سرکه می‌تواند در درمان و تسکین بسیاری از بیماری‌های دستگاه گوارش مانند یبوست و نفخ ناشی از بارداری نیز موثر واقع شود.

سین سوم: سمنو
افزایش شیر مادر با سمنو

گندم از نشانه‌های برکت و رحمت خداوند است که در زمان تحویل سال به اشکال مختلف روی سفره هفت سین چشم‌نوازی می‌کند. سمنو، نان سنگک و سبزه از جمله موادی هستند که برای تهیه آن‌ها از گندم استفاده می‌شود و تقریبا بیشتر خانم‌ها از هر سه این مواد برای تزئین و زیبایی و برکت بیشتر سفره‌های هفت‌سین‌شان استفاده می‌کنند. بسیاری از قدمای طب سنتی ایران مصرف سمنو را برای خانم‌های باردار و مادرانی که به کودکان‌شان شیر می‌دهند، توصیه می‌کنند. سمنو به دلیل وجود مقادیر قابل توجهی گندم و ویتامین B به عنوان یک غذای بسیار مقوی و شیرافزا شناخته می‌شود. خوردن سمنو در دوران بارداری و پیش از زایمان موجب تقویت قوای جسمی بچه و همین‌طور تقویت استخوان‌بندی و اسکلت او می‌شود. علاوه بر این، مصرف این شیره شیرین و پربرکت یکی از بهترین مواد غذایی برای حفظ تندرستی و طراوت در دوران یائسگی محسوب می‌شود.

سین چهارم: سنجد
تسکین دردهای مفصلی و استخوانی

سنجد از جمله میوه‌های درختی است که علاوه بر تحویل سال نو در ایران بلکه در جشن‌ها و فرهنگ مردم سرزمین هند و اسپانیا نیز به عنوان یک ماده غذایی مغذی و بسیار مفید مورد توجه است. درخت سنجد که در برخی کشورهای آسیایی، اروپایی و آمریکایی رشد می‌کند از جمله گیاهانی محسوب می‌شود که یکی از مغذی‌ترین میوه‌های طبیعت را که پوست، گوشت و هسته آن کاربرد درمانی و بهداشتی دارد، تولید می‌کند. درمانگران طب سنتی معتقدند مصرف گوشت و هسته این میوه تاثیر بسیار زیادی در درمان و کاهش دردهای مفصلی به ویژه در بیماری آرتروز دارد. مصرف سنجد در صورتی که به اندازه و تحت نظارت متخصص طب سنتی باشد می‌تواند برخی دردهای مفصلی زنان در دوران بارداری را کاهش دهد. برای تهیه این مخلوط کافی است گوشت این میوه را با پودر هسته آن مخلوط کرده و روزانه از آن میل کنید. از آنجا که مصرف بی‌رویه سنجد موجب ابتلا به یبوست می‌شود، بهتر است زنان باردار آن را به تجویز متخصص طب سنتی مصرف کنند.

سین پنجم: سماق
درمان بی‌اشتهایی با سماق

دانه‌های قرمزرنگ و خوش طعم سماق یکی دیگر از موادی است که در سفره هفت سین ما جای دارد. انتخاب این ماده غذایی مقوی و قرار دادن آن در سفره هفت سین به این دلیل است که بسیاری از مردم آن را سمبل رنگ و طعم دلنشین زندگی می‌دانند. سماق علاوه بر خواص ارزشمند غذایی خود که برای بیماران دیابتی دارد، دارویی طبیعی و بسیار موثر در درمان برخی اختلالات دستگاه گوارشی بدن به ویژه مسائل مربوط به هضم مواد غذایی و عملکرد روده است. این دانه‌های قرمز رنگ برای درمان اختلالات روده‌ای، از بین بردن حالت تهوع و همین‌طور افزایش اشتها بسیار موثر است. در حقیقت سماق به دلیل داشتن ماده‌ای به نام «تانن» داروی مناسبی برای پاکسازی معده است و به این ترتیب می‌تواند موجب افزایش اشتها در افراد مبتلا به بی‌اشتهایی شود. این داروی گیاهی توسط بسیاری از متخصصان تغذیه به مراجعه‌کنندگانی که به دنبال افزایش وزن هستند، توصیه می‌شود.

البته در سفره هفت‌سین ایرانی‌ها سین‌های دیگری هم هست، مثل سبزه، سکه و سبزی. ما به هفت‌سینی پرداختیم که می‌توانید نوش‌جان کنید و از فواید آنها بهره ببرید

سین ششم: سیر
کاهش میزان کلسترول خون

ششمین سینی که ما ایرانی‌ها در سفره‌های هفت سین خود از آن استفاده می‌کنیم، سیر است. گیاهی که به اعتقاد درمانگران چینی، هندی و ایرانی یکی از پرخاصیت‌ترین و شفابخش‌ترین گیاهان دارویی در طبیعت محسوب می‌شود. درمانگران طب سنتی چین معتقدند مصرف سیر در کاهش میزان کلسترول خون بسیار پرفایده است. این درمانگران به بیماران خود توصیه می‌کنند برای کاهش میزان کلسترول خون‌شان ۴-۳ حبه سیر را به صورت خام مصرف کنند. مصرف روزانه و مداوم این میزان سیر کمک می‌کند میزان کلسترول خون این افراد به مرور کاهش یافته و پس از گذشت یک ماه به حد نرمال نزدیک شود. باید توجه داشت که در هفته‌های اول به این دلیل که مصرف سیر موجب خروج کلسترول از سلول‌ها و ورود آن‌ها به جریان خون برای دفع می‌شود، ممکن است میزان کلسترول بدن افزایش بیابد اما به مرور با ادامه مصرف سیر، میزان کلسترول به حد طبیعی نزدیک می‌شود. پس از یک ماه لازم است میزان سیر را به یک یا نیم حبه سیر کاهش دهید. باید توجه داشت که مصرف سیر در دوران بارداری و شیردهی باید با محدودیت‌هایی همراه باشد چرا که طعم و بوی آن در شیر موجب می‌شود نوزاد شیر مادر را مصرف نکند.

سین هفتم: سنگک
افزایش قوای مادر

بسیاری از ایرانی‌ها از نان برای افزایش برکت و رحمت خداوند در سفرهای هفت سین خود استفاده می‌کنند. نان سنگک از آنجا که نامش با سین آغاز می‌شود یکی از خوش‌شانس‌ترین نان‌هایی است که در جشن بزرگی همچون جشن نوروز محل توجه قرار می‌گیرد. اما این خوش‌شانسی تنها به دلیل سین سنگک نیست. خواص درمانی این نان که یکی از سنتی‌ترین نان‌های ایران است نیز در انتخاب آن بی‌تاثیر نیست. مصرف غلات سبوس‌دار یکی از بهترین انتخاب‌ها برای زنان باردار است چرا که موجب افزایش قدرت و توان بدنی آن‌ها می‌شود. در برخی متون طب سنتی اشاره شده که مصرف نان سنگک که تنها نان سبوس‌دار ایرانی است برای پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان‌ها به ویژه سرطان روده بزرگ به مردم توصیه می‌شود. این نان جایگزین بسیار مناسبی برای نان‌های سفید، تافتون و لواش است.
هشدارهای پلیس فتا به مسافران نوروزی

توصیه های پلیس فتا برای سفرهای نوروزی بدلیل پیشرفت فناوری های اطلاعاتی بویژه در ارتباطات اینترنتی خارج از منزل از اهمیت بسیار برخودار است.

به گزارش قدس آنلاین،پلیس فتا استان خراسان شمالی برای جلوگیری از هر نوع مشکلی برای شهروندان در سفرهای نوروزی توصیه های زیر را اعلام کرد:

- در مسافرت ها و در مواقعی که برای اتصال به شبکه از اینترنت هتل ها و مکان های عمومی استفاده می کنید مطمئن شوید اطلاعات به صورت رمز نگاری شده ارسال می شود زیرا در غیر اینصورت ممکن است اطلاعات مهمی به راحتی در اختیار افراد ناشناس قرار گیرد و از پروتکلHTTPS برای ارسال اطلاعات مهم استفاده کنید .


- بر روی اسمارت فون ها و تبلت ها برنامه های کاربردی و مفیدی نصب کنید تا در صورت گم شدن یا سرقت دستگاه به راحتی اطلاعات محلی که دستگاه شما در آن جا قرار دارد را پیدا کنید .


- اطلاعات سفر خود را در اینترنت به اشتراک نگذارید این اطلاعات می تواند اطلاعات عدم حضور شما در منزل را در اختیار سارقان قرار دهد.


- در صورتیکه از کافی نت ها استفاده می کنید حتما پس از اتمام کار از حساب کاربری خود از شبکه های اجتماعی و ایمیل ها خارج شوید و تاریخچه مرورگر را به همراه تمام کوکی ها و مابقی اطلاعات پاک کنید و از عدم ذخیره پسورد در سیستم مطمئن شوید .


- روزانه موجودی حساب های بانکی خود را کنترل کنید تا در صورت برداشت غیر مجاز و یا سوء استفاده سریعا از آن مطلع شوید.


- برروی فایل های خود در لپ تاپ و یا سایر وسایل الکتریکی پسورد بگذارید تا در صورت مفقودی اطلاعات شما به دست دیگران نیفتد.


- دستگاه های حامل داده ، دوربین عکاسی و هر نوع حافظه جانبی را همراه خود ببرید و از جا گذاشتن آنها در هتل ها و سوئیت ها خودداری کنید.


- از کارت های اعتباری و اطلاعات حساب بانکی خود بخوبی مراقبت کنید ، حین خرید کارت اعتباری را خودتان در دستگاه POS بکشید و رمز را نیز خودتان وارد کنید.


-در این ایام حتما دقت کنید روی عابر بانک تجهیزات مشکوک و اضافی نصب نشده باشد.


-در هنگام پرداخت از طریق سامانه پرداخت فروشگاهی حتما از فروشنده بخواهید که دستگاه رادر نزدیکی شما قرار دهد تا خود بتوانید رمز بانکی را وارد کنید.


-پس از خرید از طریق دستگاه کارتخوان حتما برگ رسید مشتری را از فروشنده بگیرید.


- به دلیل خرید های نوروزی و شلوغی اماکن عمومی در هنگام خرید ها از تلفن همراه خود در این مکان ها استفاده نکنید و از قرار دادن عکس های خانوادگی، شماره حسابها ورمز های بانکی بر روی تلفن همراه خوداری کنید تا در صورت سرقت گوشی همراه ،این اطلاعات باعث سوء استفاده های بعدی نباشد.


- هم چنین با قرار دادن رمز پین گوشی در هنگام روشن کردن آن و همچنین رمزگذاری بر روی فایل های خود در تلفن همراه ،مانع از دست یابی افراد سود جو به آن ها شوید

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-19-2013, 09:43 PM
ارسال: #14
RE: مواردی در مورد عید نوروز
تغییر ساعت رسمی کشور از ۱ فروردین ۹۲

امسال نیز همانند سالهای پیش از ساعت ۲۴ اول فروردین ۹۲، ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده می شود که البته با توجه به این تغییر ساعت ، همه قطارهای مسافری با توجه به تغییر ساعت رسمی کشور از ساعت ۲۴ اول فروردین ، طبق ساعت رسمی کشور حرکت می‌کنند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-26-2013, 12:04 AM
ارسال: #15
RE: مواردی در مورد عید نوروز
۱۳ روزبايك سبدميوه؛ بدون لك وكپك!

عيد كه مي آيد، به جاي آنكه همه خوشحال باشند كه فصل ديگر و سالي نو آغاز مي شود، همه استرس مي گيرند كه چه زماني ميوه تهيه كنند كه در تعطيلات نوروز يك موقع بدون ميوه نمانند! براي همين از چند روز قبل كلي ميوه در خانه ها انبار شده و در نهايت هم بيشتر ميوه ها فاسد و يك راست از يخچال وارد سطل زباله مي شود!
اصلاً نيازي به نگراني نيست! امسال هم مثل همه سال هاي ديگر تا آخرين روزهاي سال ۹۱ ميوه به وفور پيدا مي شود؛ طبق اخبار اعلام شده، تمام تمهيدات لازم براي تامين ميوه شب عيد صورت گرفته و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. پس حالا با خيال راحت، ۲، ۳ روز مانده به پايان سال، ميوه هاي عيدانه تان را تهيه كنيد. فقط يادتان باشد ميوه هاي سالم، غير از اينكه بايد بدون لك باشند، حتماً بايد در جاي مناسبي نگهداري شوند كه دوام شان بيشتر شود. در ادامه به برخي نكات مهم در انتخاب و نگهداري از ميوه ها مي پردازيم تا شما مطمئن شويد امسال ميوه هايتان بيشتر از هميشه عمر مي كنند.

۱. ميوه و سبزيجات را در قسمت صاف روي پيشخوان يا داخل يخچال قرار دهيد.
۲. ميوه هاي وارداتي با هورمون هايي مثل اكسين درشت تر مي شوند اما مي تواند باعث بيماري هاي خوني، گوارشي و جهش ژنتيك شوند.
۳. ميوه هاي واردايت با موادي مثل واكس ميوه براق تر و ماندگار تر مي شوند اما اين ميوه ها را نبايد با پوست ميل كنيد.
۴. ميوه هايي كه شكستگي و بريدگي دارند، نخريد چون احتمال انتقال آلودگي هاي محيطي و سم ها به داخل ميوه هاي شكسته وجود دارد.
۵. ميوه ها را در فصل خودشان بخريد چون به صورت طبيعي و بدون استفاده از انواع كودهاي شيميايي و خارج از شرايط گلخانه اي توليد شده و طعم بهتري دارد.
۶. در روزهاي نوروز بهتر است ميوه هاي بادوامي مثل سيب، گلابي، خيار يا مركبات بخريد و بقيه ميوه ها را به اندازه مصرف ۲ تا ۳ روز تهيه كنيد و در يخچال يا زيرزمين خانه نگه داريد.
۷. ميوه ها را جدا از هم بگذاريد چون يكي از مسائلي كه معمولاً باعث رسيده تر و فاسد شدن سريع ميوه ها مي شود، نگهداري شان در كنار هم است.
۸. ايده آل ترين مكان براي نگهداري كيوي مي تواند كنار سيب زميني باشد.
۹. پس از خريد، ابتدا ميوه ها را برحسب درجه رسيدگي و سفتي يا نرمي دست چين كنيد و بعد آنها را به كمك برگه هاي كاغذ، در ظرفي جدا از هم بچينيد.
۱۰. ميوه هاي مناطق گرمسيري مثل موز، آناناس، انبه، خربزه و برخي مركبات به سرما حساسند و به جاي يخچال بهتر است در ظرفي در اتاق نشيمن يا آشپزخانه نگهداري شوند.
 توت فرنگي هاي پرتقالي نخريد!
اين روزها ممكن است توت فرنگي هايي را ببينيد كه از دور شبيه پرتقال هاي تو سرخ كوچك باشند اما وقتي نزديك برويد، متوجه توت فرنگي بودن شان مي شويد؛ آن هم توت فرنگي هايي غول آسا! البته در برابر وسوسه خريدشان معمولاً كسي تاب نمي آورد اما يادتان باشد درشت تر بودن ميوه، به معني پرخاصيت تر و سلامت تر بودن آن نيست و حتي ممكن است قضيه كاملاً برعكس باشد! اين توت فرنگي ها بيشتر با افراط در مصرف كود شيميايي به اين اندازه مي رسند، بنابراين گزينه هاي چندان مناسبي براي خريد نيستند. توت فرنگي هاي ريزتر يا متوسط طعم بسيار مطبوع تري نسبت به اين توت فرنگي هاي پرتقالي شكل (!) دارند.
توت فرنگي هاي تازه و سالم كاملاً قرمز، سفت و حداكثر به ارتفاع ۲ بند انگشت (البته انگشت خانم ها!) هستند در نتيجه توت فرنگي هاي سبز رنگ، خيلي درشت يا كمي نرم اصلاً گزينه هاي خوبي براي خريد نيستند، همچنين كلاه سبزشان نبايد كنده شده باشد. وجود لكه هاي زرد و سبز هم نشان مي دهد، توت فرنگي ها نه تنها ارزش تغذيه اي ندارند، بلكه ترش مزه هم هستند.

يك كف دست موز!
موزهاي سالم، رسيده، شيرين و حداكثر به اندازه يك كف دست هستند و پوستي كاملاً زرد رنگ دارند. اگر دانه هاي كوچك و كمي زبر و تيره رنگي روي پوست موز مشاهده كرديد، نگران نشويد؛ اين دانه هاي ريز نشان دهنده بيش از حد رسيدن موز هستند.

نگهداري موز براي مدت طولاني امكان پذير نيست و اين ميوه در مدت زمان كوتاهي از بين مي رود. براي اينكه مدت زمان بيشتري بتوانيد اين ميوه را نگهداري كنيد بايد آن را درون كاغذ آلومينيومي بپيچيد و در يخچال قرار دهيد. موز را در صورتي كه نرسيده باشد، در روزنامه بپيچيد و ابتدا ۲، ۳ روز خارج از يخچال نگه داريد. اين كار باعث شيرين شدن موز مي شود. بعد از زرد شدن پوست موز مي توانيد آن را ۲، ۳ روزي در يخچال نگهداري كنيد.

گلابي نرم نخريد
پوست گلابي به رنگ زرد، سبز، قهوه اي يا تركيب اين رنگ ها با هم است و گوشت آن از رنگ سفيد تا كرم نوسان رنگ دارد و از لحاظ ظاهر، قسمت انتهاي آن پهن است و همانطور كه به قسمت سر مي رسد باريك مي شود. البته انواع زرد آن با خال هاي بسيار ريز متداول تر است. براي خريدن گلابي بهتر است اول آن را بين انگشتان خود فشار دهيد. گلابي رسيده نرم تر از بقيه گلابي هاست. گلابي نه بايد خيلي سفت باشد و نه خيلي نرم چون اگر نرم باشد از درون خراب شده است.

سيب با طعم واكس!
پوست سيب تازه يا كاملاً زرد يا كاملاً قرمز است. سيب هايي كه پوست زرد مايل به سبز يا صورتي دارند، بي مزه هستند. پوست سيب هاي زرد و شيرين بايد كمي هم زبر باشد و انگشتان دست به راحتي روي آن كشيده نشود. ضمن اينكه سيب هاي سالم، وزن بيشتري نسبت به سيب هايي كه داخل شان پوك و خراب است، دارند. در اين ميان سيب هاي قرمز ماندگاري و عمر طولاني تري دارند و معمولاً سفت و خوشمزه هستند. البته بايد حتماً قبل از خوردن شان، پوست آنها را كنيد، زيرا پوست اين نوع سيب، معمولاً با واكس ميوه پوشانده مي شود تا براق تر جلوه كند! براي اثبات شدن اين موضوع مي تواند لبه يك چاقو را روي پوست سيب بكشيد؛ به اين ترتيب سفيدي واكس روي لبه چاقو را حتماً خواهيد ديد. معمولاً اين واكس با شستن سيب از بين نمي رود و از آنجا كه خوردنش براي سلامت شما مضر است، بهتر است پوست ميوه را جدا كنيد. البته اگر واكسي روي پوست سيب پيدا نكرديد، ديگر نيازي به نگراني نيست؛ شما يك سيب قرمز بدون واكس داريد كه مي توانيد بعد از شستن گازش بزنيد و لذت ببريد!

كيوي نارس را همنشين سيب ها كنيد!
هنگام خريد اين ميوه، نوع نيمه سفت و سالم را تهيه كنيد. كيوي از جمله ميوه هايي است كه حالت نارس آن در دماي اتاق و به مرور زمان رسيده و قابل خوردن مي شود؛ اين روند در صورت مجاورت با سيب خوراكي با سرعت بيشتري انجام مي گيرد. بنابراين اگر مقدار زيادي كيوي نارس خريده ايد و مي خواهيد تا چند روز آينده براي پذيرايي از مهمانان تان برسد، حتماً در پلاستيك آن يكي، دو عدد سيب خوراكي قرار دهيد.

گول ظاهر خيار را نخوريد!
خيارهاي سالم، خوشمزه، آبدار، كاملاً سبز رنگ و اندازه اي متوسط دارند. خيارهاي شكسته اصلاً مناسب نيستند. بهتر است از خريدن خيارهاي درختي يا گلخانه اي هم خودداري كنيد. معمولاً وقتي خيار ها تحت تاثير استرس هاي محيطي مثل باد، باران و... قرار مي گيرند، هورموني در آنها ترشح مي شود كه طعم شان را دلپذير و مطلوب مي كند، بنابراين خيارهاي گلخانه اي يا درختي كه معمولاً تحت تاثير هيچ نوع استرسي قرار نمي گيرند و در شرايط ايده آل رشد مي كنند، بي مزه مي شوند و فقط ظاهر خوبي دارند.
خيار بسيار حساس است و بعد از چند روز تازگي و طعم خود را از دست مي دهد. براي نگهداري خيار آن را از داخل كيسه پلاستيكي خارج كرده، شسته و بعد از خشك شدن در يك قابلمه تفلون يا ظرف پلاستيكي يا چيني در دار بريزيد و در يخچال بگذاريد.

آناناس را بو كنيد؛ بعد بخريد!
پوست يك آناناس رسيده زمخت و داراي برش هايي سالم است. مهمترين فاكتور در انتخاب يك آناناس رسيده بوي آن است. آناناس نرسيده هيچ بوي خاصي ندارد و بيشتر شبيه به يك ماكت است تا ميوه. زيادرس ها هم بويي ترش دارند اما رسيده ها بويشان شيرين است.

با يك آزمايش ساده هم مي توانيد آناناس رسيده را انتخاب كنيد؛ برگي از مركز برگ هاي آناناس منتخاب تان جدا كنيد، اگر برگ به آساني جدا شد، رسيده است و اگر با سختي جدا شد، هنوز كال است!

پرتقال يا دستنبو؟!
پوست پرتقال شيرين و آبدار معمولاً نازك و وزن پرتقال هاي پوك و تلخ كمتر از آنهاست. ضمن اينكه اگر پرتقالي تازه و آبدار باشد، نبايد پوست آن با فشار انگشتان دست به سادگي فرو رود. البته مدتي است با پرتقال هايي مواجه مي شويم كه بيش از حد درشت هستند و تفاوت چنداني با دستنبو ندارند! با اين حال همانطور كه گفته شد، اين پرتقال ها هم درست مثل توت فرنگي ها تحت تاثير كودهاي شيميايي استاندارد و غير معمول به اين اندازه رسيده اند و انتقال تركيب هاي باقيمانده اين كودهاي شيميايي به بدن با خوردن ميوه، مي تواند باعث ابتلا به انواع بيماري ها در افراد مختلف به خصوص بچه ها، سالمندان و زنان باردار شود. از آنجا كه نمي توان به سلامت و حتي طعم و مزه ميوه هاي خيلي درشت دلخوش بود، بهتر است پرتقال هايي بخريد كه درشتي معقولي دارند.

يافا يا بندري؟!
نارنگي هاي تازه و شيرين، پوستي پفكي و سبك دارند كه به سادگي از گوشت آنها جدا مي شود. معمولاً تكه اي از ساقه و برگ نارنگي هم به سر آن چسبيده است كه اين موضوع، تازگي اين ميوه را نشان مي دهد. پوست نارنگي رسيده بايد كاملاً نارنجي و بدون لكه هاي سبز رنگ باشد. البته امسال شاهد انواع نارنگي در بازار بوديم كه از آن ميان مي توان به نارنگي بندري، نارنگي يافا، نارنگي انشو و نارنگي كينو اشاره كرد كه طعم متفاوت هر كدام از اين نارنگي ها مي تواند لذت بخش باشد.

به ساقه هاي انگور دقت كنيد
چوب خوشه انگورهاي تازه بايد كاملاً قهوه اي و خشك باشد. خوشه هاي خيس نشان دهنده وجود حبه انگور له و خراب لابه لاي انگورهاي سالم سطحي است. مزه انگوري هم كه چوب خوشه آن سبز است، به ترشي مي زند و گاهي هم بي مزه است. انگور را براي نگهداري بيشتر نشسته درون كيسه نگه داريد. شستن انگور قبل از گذاشتن در يخچال موجب ترك خوردن دانه هاي آن مي شود

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-26-2013, 08:26 PM
ارسال: #16
RE: خاطرات ایام عید
خرج سفرهای نوروزی چقدر است؟
در بهار سال 1391 خانوارهای ایرانی در مجموع حدود چهار هزار میلیارد تومان صرف پرداخت هزینه‌های سفرهای داخلی خود کردند.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار ایران در تازه‌ترین گزارش خود تحت عنوان "نتایج آمارگیری از گردشگران ملی بهار 1391" اعلام کرده است که در بهار سال قبل خانوارهای ایرانی که به سفر رفتند در مجموع 39 هزار و 807 میلیارد و 894 میلیون ریال صرف هزینه‌های سفر خود کردند.

از کل هزینه‌های فوق شش هزار 61 میلیارد و 670 میلیون ریال مربوط به هزینه سفرهای بدون اقامت شبانه و 33 هزار و 746 میلیارد و 224 میلیون ریال نیز مربوط به هزینه سفرهای با اقامت شبانه بوده است.

از کل هزینه سفرهای داخلی خانوارهای ایرانی در بهار 1391 بیشترین سهم به ترتیب مربوط به هزینه‌های حمل و نقل (24 درصد)، خوراکی و دخانی (20 درصد) و درمانی (18 درصد) بوده است. در واقع حدود 62 درصد از کل هزینه‌های مربوط به سفرهای داخلی خانوارهای ایرانی مربوط به این سه بخش می‌شود.

همچنین هزینه‌های خرید کالا و لوازم (12 درصد)، خرید سوغاتی (11 درصد)، اقامت (7 درصد)، سایر هزینه‌های سفر (3 درصد)، تور و گشت (سه درصد) و فرهنگی، تفریحی و ورزشی (دو درصد) رده‌های بعدی قرار گرفتند.


برای دیدن نمودار در ابعاد بزرگتر روز آن کلیک کنید

از سوی دیگر در بهار 1391 آن دسته از خانوارهای ایرانی که به سفر خارجی رفتند نیز در مجموع 12 هزار و 579 میلیارد و 322 میلیون ریال خرج سفر خود کردند.

از کل هزینه سفرهای خارجی خانوارهای ایرانی در بهار 1391 بیشترین سهم به ترتیب مربوط به هزینه‌های تور و گشت (53 درصد)، خرید سوغاتی (18 درصد) و درمانی (شش درصد) بوده است. در واقع حدود 77 درصد از کل هزینه‌های مربوط به سفرهای خارجی خانوارهای ایرانی مربوط به این سه بخش می‌شود.

همچنین هزینه‌های سایر هزینه‌ها (شش درصد)، حمل و نقل (پنج درصد)، خرید کالا و لوازم (سه درصد)، ویزا و عوارض خروج از کشور (3 درصد)، اقامت (سه درصد)، خوراکی و دخانی (دو درصد) و فرهنگی، تفریحی و ورزشی (یک درصد) رده‌های بعدی قرار گرفتند.

با توجه به این‌که عمده سفرهای انجام شده در فصل بهار مربوط به سفرهای نوروزی و تعطیلات آغاز سال می‌شود می‌توان این‌طور نتیجه گرفت که مجموع هزینه‌های فوق که بالغ بر 52 هزار میلیارد ریال می‌شود مربوط به هزینه سفرهای نوروزی خانوارهای ایرانی است. باید در سال جاری با توجه به افزایش قیمت‌ها در حوزه‌های مختلف خانوارهای ایرانی چه مبلغی را صرف هزینه سفرهای داخلی و خارجی خود می‌کنند.
http://www.tabnak.ir/fa/news/310447/%D8%...8%B3%D8%AA

سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-27-2013, 01:53 PM
ارسال: #17
RE: مواردی در مورد عید نوروز
خوراک های معروف هر شهر برای سفر نوروزی شما
سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می [...]

سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.







تنوع خوراکی های ایرانی و متناسب بودن آن با ذائقه های مختلف باعث می شود که در هر شهر و منطقه ای مزه جدیدی برای چشیدن داشته باشیم. غذاهای سنتی شامل خوراک های اصلی، میان وعده ها، نان ها و شیرینی ها، عرقیجات و دم نوش ها، ترشی ها، مرباها، پیش غذاها و مکمل های سنتی است که با فرهنگ مردم آن شهر و تنوع گیاهی و جانوری یک منطقه نسبت مستقیمی دارد.



ما هم تصمیم گرفتیم یک عالمه از خوراکی های خوشمزه و هیجان انگیز استان های مختلف کشور را معرفی کنیم تا اگر شما در تعطیلات نوروزی تان به یکی از این مناطق رفتید طعم خوب این سوغاتی های خوشمزه را بچشید. پس سر زدن به رستوران های مقصد سفرتان را برای خوردن غذاهای محلی فراموش نکنید.

● خراسان رضوی

مشهد است و شیشلیک شاندیزش. کباب های معروفی که در ییلاق های مشهد عرضه می شود در جای دیگری پیدا نمی شود. آب نبات زنجبیلی هم از شیرینی های این منطقه است.

● خراسان جنوبی

اگر به خراسان جنوبی رفتید آش شلغم و خورشت ریواس و بلغور پلو یادتان نرود. در خراسان جنوبی انواع مختلف اشکنه مثل اشکنه آلو، نخود، کشک زرد و بادمجان زیاد است. نان سمنو و نان زردی هم از نان های معروف خراسان جنوبی است.

● کرمان

استان کرمان جایگاه خورشت های ایران است، خورشت کنگر کدو، قیمه، به آلو، سیب درختی، آلو میگو، خورشت کلم، باقله و آلوچه از خورشت های معروف کرمان هستند. حلیم بادمجان کرمانی ها هم معروف است. کلمپه، کماج، حاجی بادام، نان چرخی، پفک و برشتوک هم از شیرینی های سنتی کرمان است.

● همدان

همدان دیار ترشی ها و مرباهای عجیب و غریب است. همدانی ها از پوست هندوانه، ترب سیاه و حتی پوست لیموترش و کدو مسمایی مربا درست می کنند. ترشی گردو هم از ترشی های مشهور این استان است. آش میوه، خورشت غوره بادمجان و آبگوشت کلم و آبگوشت سیب سیرغوره از غذاهای معروف همدان است.

فارس

کوفته هلو، رب پلوشیرازی، آش انار، قنبرپلو، کلم پلوی شیرازی و دو پیازه از غذاهای معروف شیرازی اند. انواع عرقیات معطر مثل بیدمشک و بهار نارنج از نوشیدنی های سنتی فارس است. فالوده شیرازی، شکرپنیر و بادام سوخته و مسقطی هم از شیرینی جات و دسرهای فارس است.

● مازندران

فسنجان با گوشت مرغابی و انواع پرندگانی که شکم شان با دانه های انار ترش جنگلی و سبزی های معطر پر شده است، از غذاهای رسمی سنتی مازنی اند. بورانی کدو حلوایی و بورانی بادمجان کبابی، ماست دلالی و نازخاتون که ترکیبی از بادمجان کبابی و سبزی معطر و آب غوره است، از دسرهای سفره های مازندرانی هاست. مربای بهارنارنج و مربای تمشک هم خوراکی های هیجان انگیزی است.

● قزوین

استان قزوین است و قیمه نثارش. نان قندی، باقلوای لوزی، شیرینی اتابکی، نان نازک و نان برنجی هم از انواع شیرینی این استان است. زغال اخته های ترش و مرغوب قزوین را هم فراموش نکنید.

● گلستان

هل آش، گوجه آش و ماش آش از خوراکی های لذیذ گلستان اند. چوروک نان سنتی این منطقه است.

● سمنان

غذاهایی مثل ته چین و چرتمه پلو دارد. کشک و پسته هم که محصولات اصلی این استان هستند.

● چهارمحال و بختیاری

اسم کباب بختیاری را که شنیده اید، در فهرست همه رستوران های ایرانی هم پیدا می شوداین غذای گوشتی غذای محلی چهارمحال و بختیاری است. کاچی های چهار محالی هم معروف اند.

● گیلان

کباب ترش گیلانی که گوشت خوابانده شده در رب انار و ادویه است، شیش انداز، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و کوکوی خاویار ماهی از غذاهای معروف گیلانی است. نمک سبز هم یک افزودنی معطر گیاهی برای ماست است. زیتون پرورده هم یادتان نرود. حلوای درونگ، کلوچه و مربای ازگیل هم از شیرینی جات این استان است.

● کرمانشاه

وقتی به کرمانشاه رفتید از خوردن خورشت خلال بادام، دنده کباب، سیب پلو و کوکوی پاغازه غافل نشوید. نان برنجی، روغن کرمانشاهی و کاک هم خوراکی های مقوی این استان است.

● اردبیل

اردبیل است ومزه آش دوغ اش. در هوای خنک اردبیل، خوردن آش دوغ محلی خیلی مزه می دهد. پلو قیسی هم یکی دیگر از غذاهای معروف اردبیلی است. خوردن و بردن عسل سبلان و ساری حلوا را فراموش نکنید.

● زنجان

آش گندم و خورشت شش انداز که خوراکی از گردو، خرما، روغن و تخم مرغ است، از غذاهای معروف زنجان است.

● اصفهان

اسم اصفهان که می آید ناخودآگاه صدای جلیز و ولیز بریانی در ذهن تداعی می شود. هر چند بریانی معروف ترین غذای اصفهان است، اما از خورشت ماست، حلیم بادمجان و گوشت و لوبیا هم نباید غافل شویم. ناگفته نماند که زرشک روی همه غذاهای اصفهانی هم خوردن دارد. گز و پولکی هم که شیرینی های معروف اصفهان هستند.

● ایلام

نان ساجی، نان پپگ، کوفته سیرابی و قیماق از غذاهای بومی ایلام است.

● خوزستان

خوردن سمبوسه و فلافل های تند دست ساز، در حالی که روی پل کارون ایستاده اید توصیه می شود. قلیه ماهی، پلو شوشتری، ماهی صبور و حریسه از غذاهای معروف خوزستانی ها است.

● تبریز

اسمش که می آید ناخودآگاه دل آدم برای کوفته تبریزی پر می کشد، کوفته تبریزی مشهورترین غذای آذربایجان شرقی است. فوت کوزه گری لازم دارد تا موقع پختن از هم باز نشود. پیخاخ قیمه هم خوراکی لذیذ از گوشت و پیاز و زعفران و خلال بادام است که چشیدن آن را پیشنهاد می کنیم. خورشت هویج هم یک خورشت آذری است. شیرینی قرابیه، نوقا و حلوا گردویی هم از انواع شیرینی این استان است.

● یزد

شیرینی های یزدی در همه ایران مانند ندارند، لوزپسته، لوزبادومی، لوزنارگیل، کیک یزدی، باقلوا، پشمک، قطاب و حاجی بادوم از شیرینی های خوشمزه یزدی هستند. آش شولی، آش شلغم، حلیم و کوفته یزدی هم از غذاهای خوشمزه یزد است.

● لرستان

آش بادمجان، قلیه ترش، کباب بروجردی و آش ترخینه از خوراکی های معروف استان لرستان است.

● کردستان

بریان کباب یا کباب ترکی از غذاهای سنتی رسمی کردستان است. کنگرماست و کلانه که ترکیبی از نان محلی و پیازچه و کره محلی است از پیش غذاهای کردی اند. کوکوی کنگر، آش کردی، آش گزنه و دوغ هم از دیگر خوراکی های این منطقه است.

● بوشهر

قلیه اسفناج، دمپختک ماهی و انواع خوراک بر پایه میگو، غذاهای اصلی بوشهری هاست. رنگینک خرماو نان پادرازی هم از شیرینی های سنتی بوشهری است.
منبع:
http://www.iranvij.ir/%D8%AE%D9%88%D8%B1...D8%B4.html
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: فرهاد قربانی
03-28-2013, 12:50 AM
ارسال: #18
RE: مواردی در مورد عید نوروز
شش اپلیکیشن برای سفرهای نوروزی

سفرهای نوروزی در پیش هستند. عید امسال قرار است شما قهرمان خانواده باشیدو به کمک گجت هوشمند خود، نقش یک راهنمای ماهر در سفرهای نوروزی را ایفا کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با برخی از برترین اپلیکیشن هایی که در این ایام می تواند به کمک شما بیایید، آشنا شویم.
راه دانشجو: سفرهای نوروزی در پیش هستند. عید امسال قرار است شما قهرمان خانواده باشیدو به کمک گجت هوشمند خود، نقش یک راهنمای ماهر در سفرهای نوروزی را ایفا کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با برخی از برترین اپلیکیشن هایی که در این ایام می تواند به کمک شما بیایید، آشنا شویم.


1- مسیریابی

بزرگترین دغدغه هر توریست در شهر غریبه، یافتن مسیر مورد نظرش است. اگر دلتان نمی خواهد برای هر قدمی که برمی دارید، از اهالی بومی آدرس را سوال کنید، توصیه می کنیم برای این منظور حتما اپلیکیشن مسیریابی Sygic را روی دستگاه خود داشته باشید. این برنامه با جزئیات خوبی نقشه شهرها و جاده های ایران را در خود جای داده است و بدون نیاز به اینترنت و تنها از طریق GPS مکانیابی می کند و مسیر مناسب را به شما پیشنهاد می دهد.

سیستم عامل: آندروید و iOS


--------------------------------------------------------------------------------

2- همسفر

همسفر یک اپلیکیشن خوش ساخت و جامع است که اطلاعات مفیدی را در رابطه با جاده های کشور در اختیار شما قرار می دهد. در این برنامه می توانید اخبار مربوط به راه های کشور را مشاهده کنید، این موضوع با توجه به اینکه در ایام نوروز محدودیت های ترافیکی زیادی در جاده ها اعمال می شود، بسیار ضروری است. از دیگر امکانات همسفر می توان به گزارش تصافات مهم و محاسبه مسیر بین دو شهر اشاره کرد. توجه داشته باشید که قیمت این برنامه1000 تومان بوده و جهت استفاده از آن احتیاج به اینترنت خواهید داشت.

سیستم عامل: آندروید


--------------------------------------------------------------------------------

3- بانک اطلاعات شهری

این اپلیکیشن اطلاعات مراکز مورد نیاز هر توریستی را در شهرهای مختلف ایران، در اختیارتان قرار می دهد. آدرس و شماره تلفن مراکزی همچون هتل، رستوران، سینما، موزه، پارک و ... در این برنامه گردآوری شده اند.

سیستم عامل: آندروید


--------------------------------------------------------------------------------

4- Foursquare

فوراسکوئر یک شبکه اجتماعی است که به کمک آن می توانیدمکان های جذابی را که دوستانتان قبلا در آن حضور داشته اند را پیدا کنید. خوشبختانه مدتی می شودکه استفاده از این سرویس در ایران رواج یافته و به واسطه همین اتفاق، دیتابیس این شبکه در رابطه با رستوران ها، مغازه ها و دیگر اماکن دیدنی در شهرهای ایران گسترش پیدا کرده و اکنون می تواند راهنمای بسیار خوبی برای پیدا کردن نقاط دنج و زیبا در شهرهایی باشد که با آن آشنایی چندانی ندارید.

سیستم عامل: آندروید و iOS


--------------------------------------------------------------------------------

5- تورهای لحظه آخری

از این اپلیکیشن به عنوان مرجعی برای آژانس های مسافرتی می توان نام برد. اگر برای سفرهای عیدانه خود به دنبال تورهایی با شرایط ویژه می گردید، به کمک این اپلیکیشن می توانیدگزینه های داخلی و خارجی متعددی را پیدا کنید. شرایط تور، قیمت، نوع هواپیما و ... از جمله اطلاعاتی هستند که در این برنامه در اختیار شما قرار می گیرند. این برنامه همچنین قسمتی به عنوان راهنمای گردشگری را در خود جای داده که در آن می توان اطلاعات ضروری درباره برخی شهرها را مطالعه کرد.

سیستم عامل: آندروید


--------------------------------------------------------------------------------

6- حسابدار

همیشه یکی از مهمترین مسائل سفر، دخل و خرج آن بوده است که این موضوع در شرایط کنونی نیز از اهمیت دو چندانی برخوردار شده است. به کمک اپلیکیشن «حسابدار» شما می توانید کلیه دخل و خرج خود را در طی سفر ثبت کنید و روی مسائل مالی مدیریت جامعی را لحاظ کنید.

سیستم عامل: آندروید

منبع:برترين ها

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه


دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: goldmen
03-30-2013, 12:20 AM
ارسال: #19
RE: مواردی در مورد عید نوروز
۱۱ روش براي سوزاندن كالري هاي اضافي نوروز

يكي از توصيه هاي متخصصان تغذيه براي كاهش وزن «نخوابيدن بعد از وعده هاي غذا» است. خوردن و بلافاصله بعد از آن استراحت مطلق، ميزان جذب كالري را زيادتر مي كند. تعطيلات هم همين ويژگي را دارد.
به گزارش افکارنیوز، همه ما، تمام طول سال به ويژه يك ماه آخر را دويده ايم و تعطيلات عيد، فرصت خوبي براي تجديد قواست اما اين تجديد قوا نبايد به «تجمع كالري» تبديل شود. با اين ۱۱ راهكار مي توانيد ضمن لذت بردن از تعطيلات نوروز، «ميزان دريافت كالري» را نيز كنترل كنيد. اين مطلب با نگاهي به آخرين پژوهش هاي انجام شده در دانشگاه اوهايوي آمريكا تهيه شده است.

صبحانه
اولين وعده غذايي كه در تعطيلات از ياد مي رود، صبحانه است. به دلايلش كه يكي، دو تا هم نيست، كاري نداريم؛ اما با عوارضي ناشي از آنكه باز هم كم نيست، كار داريم.
تاثير منفي: نخوردن صبحانه باعث مي شود تا گلوكز مورد نياز مغز تامين نشود. به اين ترتيب بدن به خوبي نمي تواند فعاليت هاي ذهني ـ جسمي اش را آغاز كند. از طرفي با خالي بودن معده، در طول روز به ويژه در حدود ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح، شروع به ريزه خواري مي كنيم. اين كار باعث جذب كالري بيش از نياز بدن مي شود.
راهكار: خوردن صبحانه كامل؛ به اين دليل كه در طول تعطيلات، در ساعت اوج گرسنگي (۱۰ تا ۱۱ روز) در حال ديد و بازديد و خوردن هستيم. همين مسئله باعث جذب كالري اضافه مي شود.

آب بازي در نوروز
يكي از اثرهاي منفي كم آبي، كاهش سوخت و ساز بدن است. در شرايطي كه تحرك بدني كاهش پيدا مي كند، ننوشيدن آب نيز مزيد بر علت مي شود. ضمن اينكه كليه واكنش هاي حياتي بدن در حضور آب انجام مي شود.
راهكار: مطالعات انجام شده توسط پژوهشگران «دانشگاه اوهايو» روي ۶۵ زني كه روزانه ۸ ليوان آب مي نوشيدند، نشان داد ميزان متابوليسم آنها در مقايسه با زناني كه روزانه ۴ ليوان آب مي نوشيدند، دو برابر است. بنابراين روزانه قبل از هر وعده غذايي حداقل يك ليوان آب و در طول روز نيز حداقل ۳ ليوان آب بنوشيد تا با كاهش فعاليت، نوشيدن آب باعث افزايش ميزان سوخت و ساز بدن شود.

با دقت بخوانيد
يكي از لذت هاي تعطيلات، خوردن و استراحت كردن است! اما اين لذت مي تواند به دردسر تبديل شود؛ اگر مراقب كالري هاي دريافتي نباشيم. معمولاً قبل از شروع تعطيلات، خيلي ها عادت دارند اصطلاحاً يخچال و فريزر را پر كنند اما اگر به ميزان كالري دريافتي از غذاهاي مختلف، تنقلات و... توجه نكنيم، دست به كار خطرناكي زده ايم.
تاثير منفي: افرادي كه دچار فشار يا چربي خون بالا بوده و يا به مشكلات ديگري دچار هستند بايد نسبت به مصرف مواد غذايي شان حساس تر باشند چون كم تحركي و پرخوري مي تواند باعث تشديد علائم بيماري و علاوه بر آن افزايش كالري دريافتي شود.
راهكار: خواندن برچسب هر محصول غذايي اي كه براي تعطيلات مي خريم، مهم است.

كالري كافي
درباره كاهش دريافت كالري بسيار خوانده و شنيده ايم؛ اما اين «كاهش دريافت» اصول خودش را دارد.
تاثير منفي: ميزان دريافت كالري روزانه نبايد از هزار تا ۱۲۰۰ كيلوكالري كمتر شود. در صورتي كه كالري دريافتي كمتر از اعداد ذكر شده باشد، بدن از توده ماهيچه اي براي تامين انرژي استفاده مي كند كه اين مسئله باعث تحليل ماهيچه و آسيب به بدن مي شود.
راهكار: با رعايت تنوع غذايي در طول ايام تعطيل يعني خوردن متناسب انواع پروتئين ها، مواد معدني، ويتامين ها، غلات و حبوبات ميزان دريافت كالري متعادل خواهد شد.

دوندگي در تعطيلات
آقايان نسبت به خانم ها كالري بيشتري مي سوزانند؛ حتي زماني كه هيچ كاري انجام نمي دهند! اين نكته به ويژه در دوره سني ۳۰ تا ۴۰ سالگي كاملاً بارز است.
تاثير مثبت: بهترين ورزش، دويدن قبل از مصرف وعده صبحانه و يا آخر شب است. با هر نيم ساعت دويدن، حدود ۳۰۰ كالري انرژي مصرف مي شود. علاوه بر دويدن در فضاي آزاد، استفاده از تردميل هم براي كاهش وزن مناسب است.

باشگاه؛ از ابتداي سال
از اول اسفند ماه اين جمله را مي شنويم كه: «از همين اول سال مي خواهيم...» اين بار از كمي قبل از شروع سال نو، قرارها را شروع كنيم. به اين ترتيب كه در يك كلاس ورزشي ثبت نام كنيم تا مجبور شويم بعد از هفته اول كه اغلب مراكز تفريحي ـ ورزشي فعاليت شان را آغاز مي كنند، باشگاه رفتن مان را ادامه دهيم.
تاثير مثبت: به اين عددها دقت كنيد؛ به طور متوسط به ازاي هر ۲۰ دقيقه شناي كرال، ۴۵۰ تا ۷۰۰ كيلوكالري؛ شناي قورباغه ۴۵۰ كيلوكالري؛ حركات كششي ۲۲۰ كيلوكالري و فوتبال ۴۰۰ تا ۹۵۰ كيلوكالري انرژي سوزانده مي شود. بدون توضيح بد نيست همين امروز براي ثبت نام در باشگاه اقدام كنيد.

پروتئين هاي آبكي
معمولاً در روزهاي تعطيل هر چه پخت غذايي راحت تر باشد، مورد پسندتر است. بنابراين خوردن غذاهايي مانند انواع كباب ، ماهي، انواع پاستا و ماكاروني با گوشت و... افزايش پيدا مي كند. اما اين خوراكي ها كالري دارند و اگر قرار باشند به صورت سرخ شده مصرف شوند، كالري آنها افزايش مي يابد. هر يك گرم پروتئين حاوي ۴ كيلوكالري انرژي است. از طرفي نياز بدن هر فرد بالغ به پروتئين به ازاي هر كيلوگرم وزن بدن، برابر با يك گرم است. براي آنكه كالري اضافي دريافت نكنيد، به چند نكته توجه كنيد.
راهكار: ماهي و كباب را بخارپز كرده، همراه اين خوراكي ها نان و برنج كمتري مصرف كنيد. بين مصرف اين مواد غذايي و غذاهاي سبك تر تناسب برقرار كنيد. بهار فصل سبزي هاي تازه است؛ مي توانيد از انواع سبزي هاي آبپز همراه كباب، ماهي استفاده كنيد.

پذيرايي متفاوت
يكي از نوشيدني هاي ثابت پذيرايي، چاي و گاهي هم نسكافه و قهوه است. كمتر پيش مي آيد با آبميوه تازه پذيرايي شويد. امسال يكي از تحولات را به جايگزين كردن برخي نوشيدني ها با برخي ديگر اختصاص بدهيد.
راهكار: چاي سبز يكي از اين نوشيدني هاست. اين نوع چاي مي تواند باعث سوختن چربي ها شود. نوشيدن هر فنجان چاي سبز ۱۷ درصد متابوليسم را افزايش مي دهد. از طرفي استفاده از انواع دمنوش ها گزينه هاي خوبي براي شروع يك سال سالم و البته كم كالري است.

وزنه زدن در تعطيلات
ما براي انجام فعاليت هاي طبيعي نياز به كالري داريم اما سوخت و ساز افرادي كه بدن «عضلاني» دارند، بيشتر است.
تاثير مثبت: هر ماهيچه به وزن ۴/۰ كيلوگرم براي فعاليتش به اندازه ۶ كيلوكالري انرژي نياز دارد. بنابراين هر چه بدن عضلاني تر باشد، مقدار كالري اي كه در شرايط عادي مي سوزاند، بيشتر است. بنابراين تعطيلات عيد فرصت خوبي براي عضله سازي است.

وعده ها را به هم نريزيد
حذف برخي وعده هاي غذايي يكي از مشكلاتي است كه مي توان ميزان سوخت و ساز را به هم بزند. درباره ضرورت مصرف صبحانه صحبت كرديم. درباره وعده ناهار و شام هم همين قضيه صادق است اما چه طور نظم را در عين دريافت متناسب كالري رعايت كنيم.
تاثير منفي: حذف يكي از وعده هاي غذايي به ويژه ناهار باعث ريزه خواري عصرگاهي مي شود. بنابراين هر چقدر هم كم باشد وعده اصلي غذا را حذف نكنيد.
راهكار: براي آنكه هم غذا بخوريم و هم چاق نشويم، بايد به چند نكته دقت كنيم. در ديد و بازديدهاي صبح يا عصر، بيشتر، خوراكي هاي سالم مصرف كنيم. براي وعده هاي ناهار تدارك ببينيم تا به خاطر فرصت كم، وعده اي را فراموش نكنيم. بهتر است براي وعده شام غذاهايي سبك مانند سالاد پاستا، سالاد كاهو، ماست و خيار، سوپ سبك و... تدارك ببينيم. نظم تغذيه اي يكي از راهكارهاي كنترل دريافت كالري است. علاوه بر اينكه مي توانيم براي كنترل ميزان كالري دريافتي همان روش محاسبه كالري با برچسب خواني مواد غذايي را نيز انجام دهيم.

وعده هاي زياد، حجم كم
شايد يكي از ويژگي هاي ديد و بازديد عيد، ريزه خواري باشد. به اين ترتيب كه در فاصله بين صبحانه تا ناهار و از ناهار تا شام، وعده هاي دريافتي افزايش پيدا مي كند به اين ترتيب متابوليسم تحريك مي شود اما چه كنيم كه تاثير مثبت آن بيش از ضررش باشد؟
تاثير منفي: اگر در هر بار عيد ديدني، فقط شيريني، آجيل، شكلات و غيره بخوريد كه خدا به دادتان برسد! به اين دليل كه كاهش تحرك و افزايش مصرف دو عامل دريافت كالري بيشتري است.
راهكار: اگر در هر بار عيد ديدني بيشتر ميوه، نوشيدني هايي مانند چاي كم رنگ و... بخوريد، مي توانيد با تحريك متابوليسم و كنترل كالري دريافتي به كاهش وزن يا حداقل عدم افزايش وزن اميدوار باشيد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: successman
03-30-2013, 12:37 AM
ارسال: #20
RE: مواردی در مورد عید نوروز
راه جلوگیری از افسردگی تعطیلات


غم یکی از حس‌های طبیعی انسانی است، اما آنچه می‌تواند یک نفر را غمگین کند، شاید نتواند دیگری را تحت‌تاثیر قرار بدهد، مثل تعطیلات! بله بعضی افراد از اینکه تعطیلات در راه است، احساس خوبی ندارند و مضطرب و افسرده می‌شوند.


شما هم این حس را تجربه کرده‌اید؟ عصر جمعه‌ای بوده که شما را تا حد از خودبی‌خود شدن ببرد؟ سردرد بی‌دلیل و یکباره را در روزهای تعطیل تجربه کرده‌اید؟ روزهای عید برایتان حال و هوای خوبی دارند یا نه نگران عصرهای این روزهای تعطیل هستید؟


اگر این‌طور است، باید بدانید حال و احوالتان خیلی عجیب و غریب نیست، چون مردمان بسیاری در سراسر دنیا احساس شما را دارند و امروزه این حالت را با نام «سندرم افسردگی تعطیلات» می‌شناسند.


اگر دچار این حالت هستید یا کسی را می‌شناسید که در پیچ و خم این حالت‌ها، حال شما را هم در روزهای تعطیل می‌گیرد، این مطلب را بخوانید تا درباره این سندروم، دلایل ایجاد آن و راه‌های درمان آن بیشتر بدانید.


علل افسردگی تعطیلات

استرس، خستگی، توقعات بی‌جا و غیرواقعی، پولکی بودن بیش از حد، دلهره‌های اقتصادی، تصورات و انتظارات غیرواقعی از خودمان و شرایط، قبول مسوولیت‌های بسیار زیاد و خارج از توان، دور بودن از خانواده و دوستان و... از علل افسردگی تعطیلات هستند.


نشانه‌های افسردگی تعطیلات

تعادل برقرار کردن و نظم دادن به برنامه خریدهای آخر سال یا تعطیلات پیش‌رو، برنامه‌ریزی برای مهمانی‌ها، ‌عمل کردن به دستورات خانوادگی، مهمان‌داری و... می‌توانند نشانه چه باشند؟ اینکه شما یک تنه همه کارها را انجام می‌دهید؟ نشانه اینکه مودب و اجتماعی هستید؟ نشانه یک مادر یا پدر پر مشغله؟
بیش از توانتان مسوولیت قبول نکنید و حتی توصیه می‌شود در مدت تعطیلات، مسوولیت‌های کمتری قبول کنید

نه، گاهی این رفتارها نشان می‌دهد فرد فشارهای عصبی زیادی را در این ایام تحمل می‌کند و به نوعی می‌خواهد خود را با این رفتار نشان دهد، اما هم از درون آسیب می‌بیند و هم از بیرون، زیرا به عوارضی مانند سردرد، ‌تشنگی بیش از حد، زیاده‌خوری و بی‌خوابی دچار می‌شود.


البته برخی هم این علایم را در همان زمان تعطیلات نشان نمی‌دهند و بعد از تعطیلات چنین حالت‌هایی را تجربه می‌کنند. اگر احساس نارضایتی و خستگی از این همه کار را هم به آنها اضافه کنیم، دیگر اوضاع تقریبا وخیم می‌شود.


شدت این افسردگی و غم در افراد تفاوت دارد؛ برخی چند ساعتی این حس را تجربه می‌کنند و برخی دیگر چند روز این حس را دارند، ولی بعضی‌ها خیلی بیشتر از اینها از این وضعیت رنج می‌برند. آنها دچار افسردگی‌های جدی‌تری هستند، مثل افسردگی فصلی و اختلال‌های عاطفی. این افراد به غیر از حالت‌های بد روحی دچار علایم جسمی زیر هم می‌شوند:


سردردهای طولانی‌مدت را تجربه می‌کنند، با اینکه کار زیادی انجام نداده‌اند خستگی شدیدی دارند، با هر بهانه‌ای و به مدت طولانی گریه می‌کنند، تغییر حالت‌های شدید روحی پیدا می‌کنند و در فاصله کمی شاد هستند و یکباره غمگین می‌شوند، ‌زودرنج می‌شوند، ‌نمی‌توانند تمرکز کنند، بدن درد دارند، بی‌میلی جنسی پیدا می‌کنند، بی‌خواب می‌شوند، فعالیت بدنی‌شان پایین می‌آید، اشتهای زیادی پیدا می‌کنند و همین باعث بالا رفتن شدید وزنشان می‌شود.


درمان افسردگی تعطیلات

تمام افسردگی‌های فصلی و تعطیلاتی که درباره‌شان حرف زدیم، می‌توانند بهبود پیدا کنند اما چگونه؟

۱- یکی از روش‌های موثر، توجه کردن به این افراد و حمایت از آنها در این محدوده زمانی است.

۲- پیداکردن راهی برای کاهش استرس‌های تعطیلات، مثل بر عهده گرفتن قسمتی از کارها، لغو برنامه بعضی مهمانی‌ها و حتی صرف‌نظر کردن از بعضی مسافرت‌های کوتاه یا بلندمدتی که با خود استرس به همراه می‌آورند.

۳- برنامه‌ریزی برای حل مشکلات مالی تا حد ممکن

۴- افزایش زمان استراحت و ورزش و بازپروری درونی

۵- مراجعه به مشاور یا شرکت در گروه‌های همیاری که برای همین موارد تشکیل شده‌اند. از یاد نبرید بیان این حالت و صحبت کردن درباره آن تا حد زیادی می‌تواند کمک‌کننده باشد. همچنین این گروه‌ها در مواقع حساس می‌توانند شما را حمایت معنوی کنند.

۶- علاوه بر اینها، یک مرحله مهم در پیشگیری از بروز نشانه‌های اختلال خلقی فصلی، قرار گرفتن در معرض نور است، مخصوصا نورهای فلورسنت که افسردگی را تا حد قابل‌توجهی بهبود بخشند. اگر هم قصد سفر را دارید، حتما شهرهای آفتابی را در این ایام انتخاب کنید نه جاهای ابری و گرفته را.
بیش از حد و بودجه‌تان در تعطیلات خرج نکنید، زیرا این کار احتمال ابتلای شما را به افسردگی تعطیلات بیشتر می‌کند

پیشگیری از افسردگی تعطیلات

۱- انتظارات واقع‌بینانه از تعطیلات داشته باشید و برای خودتان اهداف واقع‌بینانه تنظیم کنید.

۲- بیش از توانتان مسوولیت قبول نکنید و حتی توصیه می‌شود در این مدت، مسوولیت‌های کمتری قبول کنید.

۳- برنامه‌هایی که دارید روی کاغذ بیاورید و زمان‌بندی کنید تا دچار استرس نشوید.

۴- در مورد آنچه می‌توانید یا نمی‌توانید انجام دهید، واقع‌بین باشید.

۵- تلاش کنید در زمان حال زندگی کنید و از اکنون لذت ببرید.

۶- با خوش‌بینی به فردا نگاه کنید.

۷- اگر تنها هستید، سعی کنید داوطلبانه بخشی از وقت خود را برای کمک به دیگران اختصاص دهید.

۸- آرام بگیرید و مدتی بدون هیاهو به قطره‌های باران، منظره کوه یا خیابان و کوچه‌ نگاه کنید.

۹- از افرادی که به شما استرس وارد می‌کنند، تا حد امکان دوری کنید.

۱۰- از پیدا کردن دوستان جدید نترسید.

۱۱- زمانی را به خودتان اختصاص دهید.

۱۲- بیش از حد و بودجه‌تان در تعطیلات خرج نکنید، زیرا این کار احتمال ابتلای شما را به افسردگی تعطیلات بیشتر می‌کند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ماهي نوروز نخريم (خبرسازترین عضو سفره هفت) shurafarin 1 624 03-11-2016 02:13 PM
آخرین ارسال: davaran
  ۵ راه غلبه بر ترس در کار/ یادداشت رابرت کیوساکی samiar afshari 0 839 04-21-2015 06:01 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  افراد موفق در تعطیلات چه کار می کنند؟ samiar afshari 0 734 03-16-2015 07:42 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  مراقب باش در سراشیبی نالیدن نیفتی! samiar afshari 0 649 03-09-2015 05:56 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  هشدار داعش به فیفا:در قطر جام جهانی برگزار نکنید MARYAR 13 2,127 07-12-2014 03:39 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  روانشناسی افراد در دوران رکود اقتصادی و راههای بازاریابی این دوران (بخش اول) karafarin 0 831 01-02-2014 01:44 PM
آخرین ارسال: karafarin
  برنج رایگان در ازای آموختن زبان انگلیسی M0TRIX 0 684 01-02-2014 02:32 AM
آخرین ارسال: M0TRIX
  بررسی پدیده دلالی در ایران karafarin 9 3,279 12-31-2013 11:57 PM
آخرین ارسال: karafarin
  یک میلیون جوان در صف دریافت وام ازدواج karafarin 1 1,049 12-26-2013 02:16 PM
آخرین ارسال: حمید رضا غ
  نرخنامه مصوب خدمات صنفی در شهر تهران amirabbas 0 558 10-27-2013 11:52 AM
آخرین ارسال: amirabbas
  پر فروش ترین اقلام اینترنتی در ایالات متحده در سال 2013 bahador 5 1,240 09-22-2013 03:24 PM
آخرین ارسال: yu3f
  ژل و اسپری مو را در خانه تان درست کنید ... mallarme 12 2,167 08-31-2013 10:51 AM
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
  اصول شراکت در کسب و کار karafarin 4 6,526 07-20-2013 12:37 PM
آخرین ارسال: Elixir
  9 خرافه معمول در باره پول! zoofanoon 1 551 07-10-2013 11:42 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  دلالي در بازار ماشين؛ زمينه ها و پيامدهاي آن karafarin 0 633 06-30-2013 07:03 PM
آخرین ارسال: karafarin
Music داستان رویدادی که در سال 1892در دانشگاه استنفورد اتّفاق افتاد: بهنام ذوالفقارزاده 2 1,305 06-18-2013 11:37 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  تفاوت های فرهنگی باخت در ایران و اروپا (طنز) mohammadshamosi 0 852 05-26-2013 12:35 AM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  فهرست رستورانهای زنجیره ای فعال در ایران karafarin 3 4,042 05-24-2013 01:22 PM
آخرین ارسال: karafarin
  استفاده از انرژی خورشیدی در منزل رئیس جمهور karafarin 0 796 05-19-2013 05:39 PM
آخرین ارسال: karafarin
  بررسی آمار واردات پوشاک در سال ۹۱ karafarin 1 702 05-15-2013 10:43 PM
آخرین ارسال: hamidirche

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS