ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
زمان کنونی: 03-29-2024, 03:22 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: bahador
پاسخ: 6
بازدید: 1314

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
12-14-2012, 01:45 PM
ارسال: #1
بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
سرويس اقتصادي تعامل- تغییرات اقتصادی که دولت‌ها در شرایط بحران ایجاد می‌کنند، فرصت‌های کسب‌وکار را توسعه می‌بخشد. عواملی مانند محیط تجاری فعال، رشد اقتصادی کشور، رشد تکنولوژی، سرمایه انسانی و شرایط مالی، در ایجاد یک محیط کسب‌وکار مناسب تاثیرگذارند. بر این اساس، ده کشور برتری که در فراهم آوردن محیط کسب و کار مناسب در جهان پیشتازند معرفی می‌شوند:

1) کانادا

کانادا به عنوان یک جامعه ثروتمند و صنعتی با تکنولوژی پیشرفته، از زمان جنگ جهانی دوم رشد قابل توجهی در بخش‌های تولید، معدن و خدمات داشته و از کشوری با اقتصاد به شدت روستایی به کشوری کاملا شهری و صنعتی تبدیل شده است. در نتیجه، بخش فعال صنعتی، زمینه‌ساز فرصت‌های کاری فراوان برای نیروی کار این کشور بوده است.
توافقنامه تجارت آزاد آمریکا-کانادا در سال 1989 و توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا)، به افزایش شدید روابط تجاری و اقتصادی کانادا با آمریکا منجر شده و دو کشور را به شرکای تجاری اصلی یکدیگر تبدیل کرده است.
کشور کانادا با داشتن منابع طبیعی عظیم، نیروی کار ماهر، ماشین‌آلات سرمایه ای مدرن، طی سال‌های 1993 تا 2007 (قبل از شروع بحران اقتصادی جهانی) از رشد اقتصادی ثابتی بهره برده است.
2) نیوزیلند
دولت نیوزیلند در 20 سال گذشته، این کشور را از یک اقتصاد کشاورزی محور کاملا وابسته که بریتانیا حق امتیاز بازارهای آن را در دست داشته، به اقتصادی صنعتی با بازار آزاد و قابل رقابت در سطح جهانی تبدیل کرده است. این رشد دینامیک، درآمدهای واقعی را افزایش داده و قابلیت‌های تکنولوژیک بخش صنعت را گسترش داده است. درآمد سرانه این کشور تا سال 2007 به مدت 10 سال متوالی افزایش داشته است. با اینکه اقتصاد نیوزیلند در سال 2010 خود را از رکود اقتصادی نجات داد، اما بخش‌های کلیدی تجاری این کشور در برابر تقاضای ضعیف خارجی آسیب پذیرند. افزایش رشد بهره‌وری و توسعه زیرساخت‌ها، از برنامه‌های بلندمدت دولت نیوزیلند است.
3) هنگ‌کنگ
هنگ‌کنگ اقتصادی با بازار آزاد دارد که به شدت وابسته به تجارت و سرمایه‌گذاری بین‌المللی است. اقتصاد آزاد هنگ‌کنگ این کشور را در معرض رکود اقتصاد جهانی قرار داده، اما افزایش تعامل با چین، از طریق تجارت، توریسم و روابط مالی، به این کشور کمک کرده بسیار زودتر از پیش‌بینی‌های گذشته، خود را از بحران بیرون بکشد.
هنگ‌کنگ منابع طبیعی محدودی دارد و مواد اولیه و مواد غذایی این کشور عمدتا وارداتی است. اما در نتیجه تسهیل محدودیت‌های مسافرتی چین، تعداد توریست‌های این کشور افزایش یافته و از 5/4 میلیون نفر در سال 2001 به 5/22 میلیون نفر در سال 2010 رسیده که این امر فرصت‌های کسب‌وکار خوبی برای مردم این کشور به وجود می‌آورد.
فعالیت‌های اقتصادی همچون ایجاد بورس مستقل از چین، به توسعه این کشور کمک قابل‌توجهی کرده است.
4) ایرلند
ایرلند اقتصادی کوچک، مدرن و وابسته به تجارت دارد. ایرلند جزو اولین کشورهای اتحادیه اروپا بوده که یورو را به عنوان پول رایج خود معرفی کرد. این کشور تا سال 2007 از رشد اقتصادی صعودی بهره برده، اما با آغاز بحران مالی جهانی، فعالیت‌های اقتصادی آن کاهش چشمگیری داشته است. ورود رکود اقتصادی به این کشور در سال 2008 برای اولین بار پس از یک دهه بوده که این امر به املاک داخلی و بازارهای ساخت و ساز عمران در این کشور، آسیب جدی وارد کرد.
بعد از رکود بخش عمرانی و کاهش هزینه مصرف‌کننده و سرمایه‌گذاری‌های تجاری در ایرلند، بخش صادرات این کشور که در دست شرکت‌های چند ملیتی خارجی است، عامل نجات اقتصاد ایرلند بوده و کسب و کار در این بخش توسعه داشته است. اما بخش کشاورزی نیز که زمانی مهم‌ترین بخش اقتصادی ایرلند بوده، اکنون در برابر بخش‌های صنعت و خدمات این کشور تضعیف شده است.
5) دانمارک
ویژگی اقتصاد بازار محور مدرن دانمارک این است که از بخش کشاورزی با تکنولوژی پیشرفته، صنعتی مجهز به آخرین تجهیزات روز با شرکت هایی پیشتاز در بخش دارو، حمل و نقل دریایی و انرژی‌های تجدید پذیر بهره می‌برد و به شدت به تجارت خارجی وابسته است. قوانین و مقررات دانمارک تقریبا در بیشتر مسائل مطابق با استانداردهای اتحادیه اروپا است. دانمارکی‌ها از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان بهره می‌برند و اقتصاد این کشور با اقدامات رفاهی گسترده از سوی دولت و توزیع برابر درآمد، ممتاز شده است. دانمارک صادرکننده صرف غذا و انرژی است، اما به واردات مواد اولیه برای بخش تولید خود وابسته است. در میان کشورهای اتحادیه اروپا، دانمارک یکی از بزرگ ترین حامیان تجارت آزاد محسوب می‌شود. البته دانمارک نیز به واسطه رکود اقتصادی جهانی از سال 2007 با سقوط بخش مسکن روبه رو شد. اما در سال 2010 به واسطه افزایش هزینه‌های دولتی تا حدی به رونق نسبی دست یافت. کاهش دادن نسبت کارگران به بازنشسته‌ها از برنامه‌های بلند مدت مقامات این کشور است.
6) سنگاپور
سنگاپور اقتصادی بسیار پیشرفته و بازار آزاد موفقی دارد. محیط کسب و کار در کشور سنگاپور کاملا آزاد و عاری از فساد است و ثبات قیمت‌ها از ویژگی‌های اصلی اقتصادی این کشور است. اقتصاد سنگاپور کاملا وابسته به صادرات، به خصوص کالاهای مصرفی الکترونیکی، کالاهای حوزه تکنولوژی اطلاعات، صنایع دارویی و بخش خدمات مالی رو به رشد است.
دولت سنگاپور در برنامه ای بلند مدت امیدوار است مسیر رشد جدیدی را بسازد که بر افزایش بهره‌وری در این کشور متمرکز است. جذب سرمایه‌گذاری در این کشور عمدتا در تولید تکنولوژی دارویی و پزشکی بوده و دولت به تلاش‌های خود برای تبدیل سنگاپور به یک قطب مالی و تکنولوژی پیشرفته در آسیای جنوبی ادامه می‌دهد.
7) سوئد
کشور سوئد به کمک سیاست صلح و بی‌طرفی در کل قرن بیستم، به سطح بی نظیری از استانداردهای زندگی تحت یک نظام ترکیبی از سرمایه‌گذاری در تکنولوژی‌های پیشرفته و مزیت‌های رفاهی گسترده دست یافته است. این کشور دارای نظام توزیع مدرن، ارتباطات داخلی و خارجی عالی و نیروی کار ماهر است. چوب، تولید برق و سنگ آهن منابع اصلی اقتصاد سوئد را تشکیل می‌دهند که به شدت متمایل به تجارت خارجی است.
شرکت‌های خصوصی سهم حدود 90درصدی در تولید صنعتی سوئد دارند که 50 درصد آن مربوط به بخش مهندسی در امر تولید و صادرات است. سوئد همواره از افزایش تقاضای داخلی و صادرات قوی خود بهره برده است. این مساله به همراه بخش مالی قوی، این امکان را برای دولت مرکزی به وجود آورده که طرح اصلاحی خود را به هدف افزایش اشتغال و کاهش نقش دولت در اقتصاد به اجرا درآورد.
توانایی در صادرات کالا و بازگشت سودآوری در بخش بانکداری سوئد، در سال 2010 رونق قابل توجهی به اقتصاد این کشور پس از تاثیر بحران مالی جهانی به همراه داشت.
8) نروژ
نروژ اقتصادی مرفه دارد. دولت حوزه‌های کلیدی، مانند بخش حیاتی نفت را از طریق بنگاه‌های عمدتا دولتی کنترل می‌کند. این کشور منابع غنی و طبیعی نفت، تولید برق، شیلات، جنگل و معادن دارد و به شدت وابسته به بخش نفت است که نزدیک به نیمی از صادرات این کشور را تشکیل داده و بیش از 30 درصد درآمد کشور را به خود اختصاص می‌دهد.
9) انگلستان
انگلستان یک قدرت تجاری پیشتاز در اروپا است. در طول دو دهه گذشته، دولت به شدت مالکیت عمومی را کاهش داده و رشد برنامه‌های رفاه اجتماعی را دستور کار خود قرار داده است. کشاورزی در این کشور قوی، مکانیزه و کارآمد با استانداردهای اروپایی است و حدود 60 درصد نیازهای غذایی این کشور را با کمتر از 2 درصد نیروی کار تامین می‌کند. خدمات، به خصوص در بخش بانکداری، بیمه و خدمات تجاری، بیشترین سهم را در رشد اقتصادی این کشور دارند، اما بخش صنعت به تدریج اهمیت خود را در این کشور از دست داده است.
با آغاز بحران در سال 2008، کاهش قیمت مسکن، میزان بالای بدهی مصرف کننده و رکود اقتصاد جهانی، اقتصاد انگلستان را دچار دردسر کرده و دولت را وادار به اتخاذ سیاست‌های ریاضتی کرده است.
10) آمریکا
آمریکا بزرگ ترین اقتصاد تکنولوژیک دنیا را دارد. در این اقتصاد متکی به بازار، شخصیت‌های حقیقی و بنگاه‌های تجاری تصمیم گیر‌های اصلی هستند و دولت مرکزی و ایالتی، کالاها و خدمات عمده مورد نیاز بازار بخش خصوصی را خریداری می‌کند.
شرکت‌های تجاری آمریکا در تصمیم‌گیری برای توسعه ماشین‌آلات سرمایه‌ای، اخراج کارمندان مازاد و تولید کالاهای جدید، از انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به همتایان خود در اروپای غربی و ژاپن برخوردارند. به همین نسبت، برای وارد کردن رقبای خارجی خود به بازار، نسبت به همتایان خارجی خود، با موانع بزرگ‌تری روبه‌رو هستند. شرکت‌های آمریکایی به طلایه داران پیشرفت‌های تکنولوژیک، به ویژه در کامپیوتر، صنایع پزشکی، هوافضا و تجهیزات نظامی در جهان تبدیل شده‌اند.
اقتصاد آمریکا در سال‌های اخیر با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده که این امر بخش کسب و کار این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. جنگ سال 2003 بین نیروهای ائتلافی به رهبری آمریکا با عراق و پس از آن اشغال عراق، منابع ملی این کشور را به طور گسترده به سوی تجهیزات نظامی تغییر داده است. افزایش قیمت نفت بین سال‌های 2005 و نیمه نخست سال 2008 تورم و بیکاری این کشور را مورد تهدید قرار داد و اکنون نیز افزایش قیمت‌های بنزین، چالش مهم این کشور است.

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه


دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: maxsoulfly , mohammadshamosi , goldmen , nami
12-14-2012, 05:28 PM
ارسال: #2
RE: بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
پ ایران کجای جدوله ؟

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: M3HDI
12-14-2012, 05:38 PM
ارسال: #3
RE: بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
(12-14-2012 05:28 PM)mir abas نوشته شده توسط:  پ ایران کجای جدوله ؟
ایران قبل از شماره یکه... یک سال کار خوب انجام میدی به اوج اعلا میرسی،سال دیگه هر چی داری ،یه چیزی هم روش میذاری تاوان چکهای برگشتی مردم رو میدی.Huh

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mir abbas , M3HDI , مهدی 1
12-14-2012, 06:17 PM
ارسال: #4
RE: بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
ما ی فامیلی داریم فکر می کنم نزدیک ب ۱۵ سال هست ک کانادا عه (شایدم بیشتر) اونجا برای خودش شرکت داره و برادر و خواهرشم برد مشغول کرد. اوضاعشون توپ! اما جالب می دونید چیه؟ ۲-۳ ساله اومده ایران. پارسال رفت کانادا دوباره امسال اومده! میگم کانادا رو ول کردی اومدی ایران چ کنی!؟ گفت: عزیزم! پول اینجاس!

پ.ن: خانوادش ایران نیستند. یا دبی هستند یا کانادا. اما درآمدشو ایران متمرکز کرده! Yosef.gif صرفا جهت اطلاع

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mir abbas , M3HDI , مهدی 1 , tondar12 , مسعود کوچولو , pesar368
12-14-2012, 07:55 PM
ارسال: #5
RE: بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
اشتباه نکنید
ایران خیلی عالیه برای کسب و کار
ایران چون عقبه از لحاظ همه چی بهترین موقع است برای کسانی که میخوان پیشرفت کنند
مثلا توی نت ایران خیلی چیزا کم داره که توی کشور های دیگه مثل امریکا یا انگلیس اشباه شده هستند
فقط همت میخواد همین و بس

موقعیتی که هرگز در آن نبوده اید را قضاوت نکنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: yu3f , pesar368
12-15-2012, 12:02 AM
ارسال: #6
RE: بهترین کشورها برای کسب‌وکار کدامند؟
(12-14-2012 06:17 PM)yu3f نوشته شده توسط:  ما ی فامیلی داریم فکر می کنم نزدیک ب ۱۵ سال هست ک کانادا عه (شایدم بیشتر) اونجا برای خودش شرکت داره و برادر و خواهرشم برد مشغول کرد. اوضاعشون توپ! اما جالب می دونید چیه؟ ۲-۳ ساله اومده ایران. پارسال رفت کانادا دوباره امسال اومده! میگم کانادا رو ول کردی اومدی ایران چ کنی!؟ گفت: عزیزم! پول اینجاس!

پ.ن: خانوادش ایران نیستند. یا دبی هستند یا کانادا. اما درآمدشو ایران متمرکز کرده! Yosef.gif صرفا جهت اطلاع

بله برادر اگه با سرمایه بیای تو این مملکت معلومه که پول درمیاوری

از خدا هرچی بخوای بهت میده
پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ ahmaad313 14 5,758 10-24-2022 05:22 PM
آخرین ارسال: soni70
  شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها farzin9007 7 1,615 09-20-2022 12:16 PM
آخرین ارسال: soni70
  تعمیرات مبل جایگزینی برای خرید مبل hivadmobl 0 372 03-25-2020 09:02 PM
آخرین ارسال: hivadmobl
  یک ایده برای همه alicg_nesari 14 4,219 06-19-2019 05:54 PM
آخرین ارسال: محمد امینی
  نظرسنجی برای راه اندازی یه کسب و کار اینترنتی uhanna 4 800 08-22-2018 06:08 PM
آخرین ارسال: majid3960
  کمک فوری برای ایجاد شغل 1368Mohsen 2 792 04-19-2018 03:59 PM
آخرین ارسال: naserm123
  بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه shokrgozar 5 4,079 01-14-2018 03:30 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  ایده برای تاسیس مغازه با 60 میلیون سرمایه لونا 4 2,905 01-14-2018 03:32 AM
آخرین ارسال: Mehdinice
  راهنمایی برای راه اندازی تولیدی نایلون و نایلکس amir_sky 3 2,890 11-17-2017 01:46 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  درخواست همفکری برای راه اندازی مغازه gh4315 9 5,606 08-23-2017 11:48 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 4,206 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه ای که ماله خودمه alefghaf 1 981 01-12-2017 04:01 AM
آخرین ارسال: alefghaf
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 9,495 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  راهنمایی برای ایجاد کار و تولید درآمد مطلوب با سرمایه اولیه 60 میلیون تومان IvIohammaD 10 6,288 10-23-2016 01:02 AM
آخرین ارسال: masoud_69
  راهنمایی برای ادامه یا تغییر le__o 12 2,259 08-24-2016 07:44 AM
آخرین ارسال: le__o
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 976 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... m-jalalvand 16 4,718 05-23-2016 09:19 AM
آخرین ارسال: peymani
Lightbulb آموزشگاه معتبر برای تعمیرات کامپیوتر و موبایل؟ Mehdi.babaee90 5 1,464 02-28-2016 03:47 PM
آخرین ارسال: Hassan_moradi2020
  بیان خاطرات ضرر و زیانهایی که در فعالیتهامون داشتیم (برای عبرت دیگران ) hasan-f 26 7,567 09-22-2015 11:23 AM
آخرین ارسال: سلطان ایده
  انرژی مثبت برای استاد قربانیان MARYAR 31 4,582 05-28-2015 11:03 PM
آخرین ارسال: آشنا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS