ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
زمان کنونی: 05-11-2024, 11:52 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mehrdad062
آخرین ارسال: Smn6630
پاسخ: 7
بازدید: 16602

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امیتازات : 2.68
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
03-13-2015, 01:43 AM
ارسال: #1
ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
نمی دونم نمونه این تاپیک در انجمن هست یا نه ولی برای من که خیلی جالب بود
(بر گفته از سایت مجله خلاقیت)

[b]ما در سال جدید قصد داریم خوانندگان عزیز مجله را با روش‌های قرن بیست و یکم در زمینه اشتغال آشنا کنیم. این برنامه برای هر ایرانی در هر سنی، با هر سوادی، در هر جایی، با هر امکانی، قابل دسترس نیست. متأسفانه دانشگاه‌های ما به دلیل کهنه بودن‌ آموزه‌های‌شان، مطالبی از زمینه¬ کاربردی دانش نداشته‌اند و فقط تئوری به بچه¬ها آموخته شده است. امروز من به عنوان یک کارآفرین که دغدغه اشتغال جوان‌های کشور را دارم می‌خواهم با شما گفت‌وگو کنم و بگویم که چرا به این سرنوشت دچار شدیم. اگر به اختصار بخواهم توضیح بدهم، باید به این موارد اشاره کنم:
۱. درآمد نفتی. ۲. نقش کم‌رنگ دانشگاه¬ها. ۳. آشنا نبودن جوانان کشور با مدیران اجرایی.
۴. وفور مدرک. ۵. کپی‌کاری (چون ایده‌ای نداشتیم از کارهای دیگران کپی کردیم و چون این کار به دلیل نرخ تورم، بهره بانک، نزول پول سودآور نیست و درآمدزایی مشکل شده است، کارهایی را کپی کردیم که معلوم بود زیان‌ده هستند.)
برای این‌که به دنیای جدید راه پیدا کنیم باید بیاموزیم که چه روش‌هایی در دنیا اجرا شده و از این تجارب موفق الهام بگیریم و هم‌وطن‌های عزیزمان را با شیوه‌های جدید کار و تجارت و درآمد و اشتغال آشنا کنیم.
در این سلسله نوشتارها قرار بر این شد که بر بستر کشاورزی، صنعت، بازرگانی، فرهنگ، خدمات و… ایده‌هایی را با شما عزیزان در میان بگذاریم. لازمه پیشرفت هر جامعه‌ای، حتما خلاقیت و کارآفرینی است و امروز این نیاز معمولی نیست بلکه شرط بقای یک کشور است و اگر تا دیر نشده این¬ها را یاد نگیریم، باید با فقر و تنگنای مالی زندگی کنیم.
اگر ما از امروز بیاموزیم که چه نیازی از بشر هنوز بی‌پاسخ مانده، یک مخترع خواهیم شد. کشف نیازهای بی‌پاسخ ما را به یک مخترع و کارآفرین تبدیل می¬کند. اگر بخواهیم به این چالش‌ها بپردازیم در وهله اول می‌بینیم با امکاناتی که در سرزمین ماست و دارایی‌های عینی ما محسوب می‌شوند آشنا نیستیم. ما هنوز نمی‌دانیم که چگونه انتهای همه رشته‌هایی که درس خوانده‌ایم به بازار و اقتصاد ختم می‌شود و این بخش از زنجیره مغفول مانده ¬است. ما درسی را خوانده‌ایم اما نمی‌دانیم چگونه از این رشته می‌توان پول ساخت. چگونه می‌توان اقتصاد را رشد داد. ما در این سلسله مقالات می‌خواهیم آن حلقه مفقوده را پیدا کنیم و از تجربیات و دانشی که کسب کرده‌ایم استفاده کنیم و بخش اقتصادی آن را هم بیاموزیم.
به عنوان مثال اگر بخواهیم درباره کشاورزی صحبت کنیم، کره زمین بدون دخالت بشر، در سال سی و سه هزار میلیارد دلار تولید می‌کند. منظورم آن‌هایی نیست که بشر در تولید آن دخالت دارد، منظورم مواردی بدون دخالت بشر است. ما اگر این توانمندی را بشناسیم، تردیدی نیست که می‌توانیم از این ثروت بیکران که هر سال تولید می‌شود بهره‌مند شویم. یک خانواده کُره‌ای را برای شما مثال می‌زنم که روی طناب رخت خانه‌شان، با آویختن کیسه‌های خرید و ریختن آب دریا در آن کیسه‌ها، جلبک اسپیرونا تولید می‌کنند و کیلویی صد دلار به سازمان‌های جهانی می‌فروشند. یعنی این خانواده ماهی پنج شش هزار دلار از طناب رخت خانه‌شان درآمد ایجاد می¬کنند. ما نمی‌دانیم که سازمان جهانی خوار و بار، اعلام کرده که هفتاد هزار فرصت کشاورزی وجود دارد ولی آن‌چه از کشاورزی در کشور ما باقی است، به دویست یا سیصد عنوان نمی‌رسد. یعنی شصت و نه هزار و هشتصد فرصت کشاورزی در کشور ما مغفول باقی مانده¬است. ما هنوز نیاموخته‌ایم که سرزمین ما هزاران گونه گیاه خودرو در طبیعت دارد، که خیلی از این‌ها ثروت‌های بسیار زیادی را برای ما تولید می‌کنند. به عنوان مثال: کتیرا کیلویی دویست و چهل هزار تومان است، گل¬ گاوزبان کیلویی صد و هشتاد هزار تومان، بابونه کیلویی سی هزار تومان است و بی¬شمار از این گیاهان خودرو که خداوند به ما ارزانی داشته است. ما باید کارهایی را که تا امروز پول‌محور بوده است به دانش‌محور تبدیل کنیم؛ چون جوانان ما پول ندارند و ما باید به جای پول و سرمایه دانش را جایگزین کنیم تا هر کس در هر سطح از سرمایه وارد مرحله کارآفرینی شود. به طور مثال، گیاه استدیا چهارصد برابر از شکر شیرین‌تر است و شما اگر این گیاه را در منزل داشته باشید کیلویی پنجاه هزار تومان قیمت برگ آن است؛ ولی هنوز هم‌وطنان من با خون دل و رنج، گندم می¬کارند و کیلویی سیصد تومان می‌فروشند. پوست میوه‌هایی که شما دور می‌ریزید یک طعم¬دهنده¬ بسیار عالی برای محصولات غذایی مثل بستنی، نوشابه، کیک و شیرینی است؛ ولی ما از آن بی‌خبریم و از آن بهره نبرده‌ایم. ما هنوز یاد نگرفته‌ایم ضایعات میوه‌ای را در بازار تره‌بار، جمع‌آوری، شست‌وشو، برگه‌برگه و به خشکبار تبدیل و به بازار عرضه کنیم. این کار سرمایه‌ای نمی‌خواهد و فقط اراده و تصمیم شما را نیاز دارد. الان بشر موفق شده که با کار علمی درختان را بدون شاخه کند. یعنی ما که درختان را به فاصله ۵۰ متر از هم می‌کاشتیم، حالا به فاصله ۱۰ سانت ۱۰ سانت می‌کاریم. یعنی اگر ما یک هکتار زمین کشاورزی می‌گرفتیم، جوانان ما با پنجاه متر زمین می‌توانند همان کار نسل گذشته را انجام بدهند. کشور ما با مشکل کم‌آبی روبرو است بنابراین باید با این روش‌ها ارزش افزوده را زیاد کنیم.
بگذارید مثال دیگری بزنم. اگر ما بذرهای نایابی را که ایرانی‌ها ندیده‌اند بکاریم و بعد از چند ماه بذرگیری کنیم و مشابه¬ خارجی‌ها بسته¬بندی کنیم از هر مترمربع بین یک تا سه میلیون تومان می‌توانیم درآمد ایجاد کنیم. ما هنوز نمی‌دانیم کاکتوس‌های میوه‌دار یعنی چه. کاکتوس‌ها را می‌شناسیم اما کاکتوس‌هایی در جهان هست، که میوه‌های گران قیمت می‌دهد. ما هنوز بلوبری، رزبری، کرانبری را نمی‌شناسیم که در آمریکا صد و بیست سال سابقه دارد. ما هنوز نمی‌دانیم که با یک عدد گندم می‌توانیم ده هکتار را گندم بکاریم. ما هنوز نمی‌دانیم در شش ماه زمستان که گندم می‌کاریم تا در بهار شکوفه بزند می‌توانیم این کار را در فریزر خانه انجام دهیم و زمین‌مان را شش ماه آزاد کنیم. گندم پانزده روز در فریزر می‌ماند مثل اینکه شش ماه زمستان و پاییز را در زمین مانده است. ما برای روز مادر، گل‌های گوشت‌خوار را در یک پشت‌بام تولید کردیم و چند ده میلیون تومان فروختیم.
در کشور ما که در صبح و ظهر و شام نود میلیون سفره باز می‌شود (یعنی خانواده‌ها به اضافه واحدهای تجاری، هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها و…)، اگر ما قادر باشیم چیزی روی این همه سفره بگذاریم و از هر یک میلیون سفره یک ریال به ما برسد، ۳۴۷ میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت.
در این یادداشت، که بحث ما درباره کشاورزی است می‌توانیم هزاران فرصت کشاورزی را با هر توانی یا هر امکانی در هر استانی به سرانجام برسانیم و درآمد جدید و جالبی را به دست بیاوریم که قابل مقایسه با شیوه‌های گذشته نباشد.
از یازده اقلیمی که در جهان وجود دارد کشور ایران صاحب نه اقلیم است؛ امّا چرا ما میوه‌های جدید را روی سفره‌های‌مان نمی¬بینیم؟ چرا این همه فرصت‌هایی که در زمینه لوازم آرایشی از طبیعت می‌توان به دست آورد، در فرهنگ ایرانی وجود ندارد؟ ما پانزده کشور همسایه داریم که ۲میلیارد از ۶کشور جهان در آن ساکن هستند و همه¬ آن¬ها نیازمند همه چیز هستند. آیا به بازارهای گسترده پیرامون خودمان فکر کرده‌ایم؟ آیا هنوز به این نکته پرداخته‌ایم که تک‌تک شما خوانندگان خلاقیت می‌توانید چه میزانی از این نیازها را تأمین کنید و در زندگی و کارتان تحول عمده ایجاد کنید؟ آیا ما نمی‌توانیم فرآوری محصولاتی را که دیگران تولید می‌کنند انجام دهیم؟ یعنی اگر ما زمین، امکانات و آگاهی نداریم، می‌توانیم از محصولات دیگران در منزل خودمان کارگاهی ایجاد کنیم و با مجوز قانونی در آن¬جا مشغول به فرآوری محصولات شویم. به عنوان مثال فرض کنید که می‌خواهیم یک ماسک صورت تولید کنیم که صد در صد طبیعی و بسیار برای مصرف‌کنندگان مفید و پر جاذبه است. احتیاج به بیست متر اتاق داریم. می‌توانیم در سایت مشاغل خانگی ثبت‌نام کنیم:
http://www.mosa.gor.ir
و فرم ثبت‌نام را پر کنیم تا بیایند اتاق ما را ببینند و برای تولید محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و… مجوز بگیریم. این مجله متناسب با توان و امکانات و پول‌تان ایده‌هایی را در بستر کشاورزی به شما معرفی می‌کند که بتوانید اوقات فراغت خود و خانواده‌تان را به درآمد و تولید اشتغال برگزار کنید.
ما در شهر‌های بزرگ کشور هزاران هکتار فضای سبز داریم. در تهران پانزده هزار هکتار فضای سبز داریم که همه ساله صدها میلیارد هزینه می‌کنیم. آیا نمی‌توانیم در این فضای سبز، گونه‌هایی را بکاریم که سی سال دوام دارد و هرچقدر از آن را که خواستیم قیچی ‌‌کنیم، روی ترازو بگذاریم و پول دریافت کنیم؟ پانزده هزار هکتار زمین مناسب با آب تصفیه شده و امکانات اقلیمی گوناگون هدر می‌رود. آیا شما هموطنان ما نمی‌توانید برای اولین بار در جهان این شیوه را دگرگون کنید؟ آیا می‌دانید که در بستر کشاورزی چه ضایعات ارزشمندی وجود دارد که ما اصلا از آن استفاده نکرده‌ایم؟
سی و هشت میلیون درخت خرما در ایران است. اگر برگ‌های خشک شده درخت خرما را به پول تبدیل کنیم برای صنایع کاغذ، مقوا، MDF یا ساخت بلوک ساختمانی قابل استفاده است.
آیا می‌دانید که پوشال برنج چه مواد اولیه‌ ارزشمندی برای ایجاد هزاران هزار شغل است؟ آیا می‌دانید اگر زمین‌مان را، بدون آن‌که فضایی اشغال کند لیف حمام بکاریم و آن را بسته‌بندی کنیم و به جای این لیف‌های ایتالیایی و اتریشی که به ایران می‌آورند و به دلار به ما می‌فروشند، بفروشیم چه سودی خواهیم برد؟ این کار با سرمایه‌ای اندک، مثلا با دویست- سیصد هزار تومان قابل انجام است. می‌توانیم با این مبلغ و رنگ‌ها و شکل‌های مختلف لیف حمام بکاریم و به بازار عرضه کنیم. آیا هیچ‌وقت نشسته‌ایم ببینیم در جای جای ایران چه پتانسیل‌هایی اطراف‌مان ریخته است که تا امروز از آن بی‌خبر بوده‌ایم؟
[/b]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: samiar afshari , مهدی ر , blacknight19 , mohammad-alone , arash1367 , nira , abnilboy , dadashbaba , ALISAT200 , حمید سمیر , mahya1 , rezajafririabi
03-11-2017, 10:27 PM
ارسال: #2
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
جالبه
هشت هزار بازدید، بدون پاسخ!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: sahraeian
04-29-2017, 12:37 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-29-2017 12:38 AM، توسط علی سلیمانزاده.)
ارسال: #3
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
(03-11-2017 10:27 PM)sadegh_mp2 نوشته شده توسط:  جالبه
هشت هزار بازدید، بدون پاسخ!!!!

بلع جالب مردم دنبال ایده آماده هستن ازبس که مشغله ذهنی و کار دارن وقت نظر دادن هم ندارن
(03-11-2017 10:27 PM)sadegh_mp2 نوشته شده توسط:  جالبه
هشت هزار بازدید، بدون پاسخ!!!!

بلع جالب مردم دنبال ایده آماده هستن ازبس که مشغله ذهنی و کار دارن وقت نظر دادن هم ندارن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-16-2018, 11:28 PM
ارسال: #4
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
(03-11-2017 10:27 PM)sadegh_mp2 نوشته شده توسط:  جالبه
هشت هزار بازدید، بدون پاسخ!!!!

سلام
وقتتون بخیر دکتر جان
با تشکر از مطالب خیلی خیلی مفیدی ک عرض کردید
من امروز عضو شدم و تازه مطالب شما رو دیدم..
بنده 30 ساله از اهواز..متاسفانه هنوز بیکارم و واقعا ذهنم کشش کاری رو نداره از بس فکر میکنم متاسفانه وقتی میخوام دست ب کاری بزنم استرس میگیرتم از بس میبینم کسایی ک کارشونو شروع کردن و موفق نشدن...اقای دکتر لطف میکنید درباره کاشت لیف حمام توضیح بیشتر بدید ...ی زمین پدری داریم ک کرایه دادیم.اگ بشه با این ایده ب سرمایه ی خوبی رسید چرا ک انجام ندم...اینم ایمیل منmr.saeed66@yahoo.com و شماره تلگرامم 09017308324
اگ لطف کنید و راهنمایی کنید ممنونت میشم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-02-2018, 08:53 PM
ارسال: #5
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
سلام دکتر جان اولش از شما تشکر میکنم به خاطر این اطلاعاتی که در اختیار کاربران عزیزمون قرار دادین واقا ادم با خوندن این مطالب ذهنش خیلی بار میشه من خودم به کشاورزی و علمی که مربوط به کشاورزی بشه خیلی علاقه دارم با توجه به اقلیمی که سرزمین ما ایران داره میشه گفت کل ایران یک معدن طلاست ما اگه بتونیم کشاورزی مدرن رو تو ایران راه بندازیم میتونیم ۱۰۰ برابر نفت از کشاورزی پول در بیاریم من تو ذهنم همیشه دنبال رویاهایی هستم که بتونم یه کارایه بزرگی انجام بدم تا بتونم برای تمام مردم کشورم توی تمام شهرها با توجه به استعداد هر شهر اشتغال زایی کنم و همه رو صاحب شغل و درامد بکنم چون واقعا از بیکاری و فقر مردم کشورم مخصوصا جونامون رنج میبرم چرا ما باید تو کشوری که همه جاش گنج و طلاست تو این وضعیت باشیم ما اگه بتونیم فقط تو همین بحث کشاورزی خودمونو تو سطح جهانی مطرح کنیم میتونیم میلیون ها نفرو صاحب کارو درامد بکنیم و سرزمینمونو پر از ثروت و فراوانی بکنیم ببینید این حرفا در سطح حرفه مهم اینه که به عمل برسونیم و برای این کار همت جمعی میخواد که به نظر من یک سازمان و پژوهشکده متشکل از نوابغ و کارافرینا میخواد که با همکاری دولت بتونیم این طرحارو عملی کنیم من طرحای زیادی تو سرم تو این زمینه ها دارم ولی به تنهایی در سطح یک رویاست اگه فکر میکنید میتونید در تحقق این رویا کمکم بکنید خوشحال میشم راهنماییم بکنید شمارم۰۹۱۰۳۶۰۹۶۲۴ در اخر برای تک تک مردمان سرزمینم آرزوی پول و ثروت و فراوانی و سلامتی میکنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-25-2019, 07:13 PM
ارسال: #6
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
آقای دکتر 13000 بازدید با 4 تا جواب آنهم در واقع یکی بود
آقای دکتر این فرمایشات شما دغدغه من هم بوده
روزی شهرداری برای یک خیابان کشی درختان 150 ساله چنار را که دقیقا وسط بلوار قرار می گرفت را می خواست قطع کند و جای آن سرو و کاج بکارد به حضور شهردار رفتم و گفتم این کار را نکنید گفتند که برای دغدغه شما احترام قایلیم ولی باید قطع کنیم و قطع هم کردند بلاخره با پی گیریها حداقل در سطح شهر بجای درختان بی خاصیت درخت توت سفید و سیاه کاشته شد و چقدر با استقبال مردم روبرو شد ولی ایده های شما بیشتر مربوط به دستگاههای دولتی است مثلا پارکها و بوستانها
بهر حال در منطقه اصفهان چه ایده ایی می شود با سرمایه اندک بنا کرد

الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-08-2020, 06:35 AM
ارسال: #7
RE: ایده‌های دکتر علی اصغر جهانگیری برای خوداشتغالی
(03-13-2015 01:43 AM)mehrdad062 نوشته شده توسط:  نمی دونم نمونه این تاپیک در انجمن هست یا نه ولی برای من که خیلی جالب بود
(بر گفته از سایت مجله خلاقیت)

[b]ما در سال جدید قصد داریم خوانندگان عزیز مجله را با روش‌های قرن بیست و یکم در زمینه اشتغال آشنا کنیم. این برنامه برای هر ایرانی در هر سنی، با هر سوادی، در هر جایی، با هر امکانی، قابل دسترس نیست. متأسفانه دانشگاه‌های ما به دلیل کهنه بودن‌ آموزه‌های‌شان، مطالبی از زمینه¬ کاربردی دانش نداشته‌اند و فقط تئوری به بچه¬ها آموخته شده است. امروز من به عنوان یک کارآفرین که دغدغه اشتغال جوان‌های کشور را دارم می‌خواهم با شما گفت‌وگو کنم و بگویم که چرا به این سرنوشت دچار شدیم. اگر به اختصار بخواهم توضیح بدهم، باید به این موارد اشاره کنم:
۱. درآمد نفتی. ۲. نقش کم‌رنگ دانشگاه¬ها. ۳. آشنا نبودن جوانان کشور با مدیران اجرایی.
۴. وفور مدرک. ۵. کپی‌کاری (چون ایده‌ای نداشتیم از کارهای دیگران کپی کردیم و چون این کار به دلیل نرخ تورم، بهره بانک، نزول پول سودآور نیست و درآمدزایی مشکل شده است، کارهایی را کپی کردیم که معلوم بود زیان‌ده هستند.)
برای این‌که به دنیای جدید راه پیدا کنیم باید بیاموزیم که چه روش‌هایی در دنیا اجرا شده و از این تجارب موفق الهام بگیریم و هم‌وطن‌های عزیزمان را با شیوه‌های جدید کار و تجارت و درآمد و اشتغال آشنا کنیم.
در این سلسله نوشتارها قرار بر این شد که بر بستر کشاورزی، صنعت، بازرگانی، فرهنگ، خدمات و… ایده‌هایی را با شما عزیزان در میان بگذاریم. لازمه پیشرفت هر جامعه‌ای، حتما خلاقیت و کارآفرینی است و امروز این نیاز معمولی نیست بلکه شرط بقای یک کشور است و اگر تا دیر نشده این¬ها را یاد نگیریم، باید با فقر و تنگنای مالی زندگی کنیم.
اگر ما از امروز بیاموزیم که چه نیازی از بشر هنوز بی‌پاسخ مانده، یک مخترع خواهیم شد. کشف نیازهای بی‌پاسخ ما را به یک مخترع و کارآفرین تبدیل می¬کند. اگر بخواهیم به این چالش‌ها بپردازیم در وهله اول می‌بینیم با امکاناتی که در سرزمین ماست و دارایی‌های عینی ما محسوب می‌شوند آشنا نیستیم. ما هنوز نمی‌دانیم که چگونه انتهای همه رشته‌هایی که درس خوانده‌ایم به بازار و اقتصاد ختم می‌شود و این بخش از زنجیره مغفول مانده ¬است. ما درسی را خوانده‌ایم اما نمی‌دانیم چگونه از این رشته می‌توان پول ساخت. چگونه می‌توان اقتصاد را رشد داد. ما در این سلسله مقالات می‌خواهیم آن حلقه مفقوده را پیدا کنیم و از تجربیات و دانشی که کسب کرده‌ایم استفاده کنیم و بخش اقتصادی آن را هم بیاموزیم.
به عنوان مثال اگر بخواهیم درباره کشاورزی صحبت کنیم، کره زمین بدون دخالت بشر، در سال سی و سه هزار میلیارد دلار تولید می‌کند. منظورم آن‌هایی نیست که بشر در تولید آن دخالت دارد، منظورم مواردی بدون دخالت بشر است. ما اگر این توانمندی را بشناسیم، تردیدی نیست که می‌توانیم از این ثروت بیکران که هر سال تولید می‌شود بهره‌مند شویم. یک خانواده کُره‌ای را برای شما مثال می‌زنم که روی طناب رخت خانه‌شان، با آویختن کیسه‌های خرید و ریختن آب دریا در آن کیسه‌ها، جلبک اسپیرونا تولید می‌کنند و کیلویی صد دلار به سازمان‌های جهانی می‌فروشند. یعنی این خانواده ماهی پنج شش هزار دلار از طناب رخت خانه‌شان درآمد ایجاد می¬کنند. ما نمی‌دانیم که سازمان جهانی خوار و بار، اعلام کرده که هفتاد هزار فرصت کشاورزی وجود دارد ولی آن‌چه از کشاورزی در کشور ما باقی است، به دویست یا سیصد عنوان نمی‌رسد. یعنی شصت و نه هزار و هشتصد فرصت کشاورزی در کشور ما مغفول باقی مانده¬است. ما هنوز نیاموخته‌ایم که سرزمین ما هزاران گونه گیاه خودرو در طبیعت دارد، که خیلی از این‌ها ثروت‌های بسیار زیادی را برای ما تولید می‌کنند. به عنوان مثال: کتیرا کیلویی دویست و چهل هزار تومان است، گل¬ گاوزبان کیلویی صد و هشتاد هزار تومان، بابونه کیلویی سی هزار تومان است و بی¬شمار از این گیاهان خودرو که خداوند به ما ارزانی داشته است. ما باید کارهایی را که تا امروز پول‌محور بوده است به دانش‌محور تبدیل کنیم؛ چون جوانان ما پول ندارند و ما باید به جای پول و سرمایه دانش را جایگزین کنیم تا هر کس در هر سطح از سرمایه وارد مرحله کارآفرینی شود. به طور مثال، گیاه استدیا چهارصد برابر از شکر شیرین‌تر است و شما اگر این گیاه را در منزل داشته باشید کیلویی پنجاه هزار تومان قیمت برگ آن است؛ ولی هنوز هم‌وطنان من با خون دل و رنج، گندم می¬کارند و کیلویی سیصد تومان می‌فروشند. پوست میوه‌هایی که شما دور می‌ریزید یک طعم¬دهنده¬ بسیار عالی برای محصولات غذایی مثل بستنی، نوشابه، کیک و شیرینی است؛ ولی ما از آن بی‌خبریم و از آن بهره نبرده‌ایم. ما هنوز یاد نگرفته‌ایم ضایعات میوه‌ای را در بازار تره‌بار، جمع‌آوری، شست‌وشو، برگه‌برگه و به خشکبار تبدیل و به بازار عرضه کنیم. این کار سرمایه‌ای نمی‌خواهد و فقط اراده و تصمیم شما را نیاز دارد. الان بشر موفق شده که با کار علمی درختان را بدون شاخه کند. یعنی ما که درختان را به فاصله ۵۰ متر از هم می‌کاشتیم، حالا به فاصله ۱۰ سانت ۱۰ سانت می‌کاریم. یعنی اگر ما یک هکتار زمین کشاورزی می‌گرفتیم، جوانان ما با پنجاه متر زمین می‌توانند همان کار نسل گذشته را انجام بدهند. کشور ما با مشکل کم‌آبی روبرو است بنابراین باید با این روش‌ها ارزش افزوده را زیاد کنیم.
بگذارید مثال دیگری بزنم. اگر ما بذرهای نایابی را که ایرانی‌ها ندیده‌اند بکاریم و بعد از چند ماه بذرگیری کنیم و مشابه¬ خارجی‌ها بسته¬بندی کنیم از هر مترمربع بین یک تا سه میلیون تومان می‌توانیم درآمد ایجاد کنیم. ما هنوز نمی‌دانیم کاکتوس‌های میوه‌دار یعنی چه. کاکتوس‌ها را می‌شناسیم اما کاکتوس‌هایی در جهان هست، که میوه‌های گران قیمت می‌دهد. ما هنوز بلوبری، رزبری، کرانبری را نمی‌شناسیم که در آمریکا صد و بیست سال سابقه دارد. ما هنوز نمی‌دانیم که با یک عدد گندم می‌توانیم ده هکتار را گندم بکاریم. ما هنوز نمی‌دانیم در شش ماه زمستان که گندم می‌کاریم تا در بهار شکوفه بزند می‌توانیم این کار را در فریزر خانه انجام دهیم و زمین‌مان را شش ماه آزاد کنیم. گندم پانزده روز در فریزر می‌ماند مثل اینکه شش ماه زمستان و پاییز را در زمین مانده است. ما برای روز مادر، گل‌های گوشت‌خوار را در یک پشت‌بام تولید کردیم و چند ده میلیون تومان فروختیم.
در کشور ما که در صبح و ظهر و شام نود میلیون سفره باز می‌شود (یعنی خانواده‌ها به اضافه واحدهای تجاری، هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها و…)، اگر ما قادر باشیم چیزی روی این همه سفره بگذاریم و از هر یک میلیون سفره یک ریال به ما برسد، ۳۴۷ میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت.
در این یادداشت، که بحث ما درباره کشاورزی است می‌توانیم هزاران فرصت کشاورزی را با هر توانی یا هر امکانی در هر استانی به سرانجام برسانیم و درآمد جدید و جالبی را به دست بیاوریم که قابل مقایسه با شیوه‌های گذشته نباشد.
از یازده اقلیمی که در جهان وجود دارد کشور ایران صاحب نه اقلیم است؛ امّا چرا ما میوه‌های جدید را روی سفره‌های‌مان نمی¬بینیم؟ چرا این همه فرصت‌هایی که در زمینه لوازم آرایشی از طبیعت می‌توان به دست آورد، در فرهنگ ایرانی وجود ندارد؟ ما پانزده کشور همسایه داریم که ۲میلیارد از ۶کشور جهان در آن ساکن هستند و همه¬ آن¬ها نیازمند همه چیز هستند. آیا به بازارهای گسترده پیرامون خودمان فکر کرده‌ایم؟ آیا هنوز به این نکته پرداخته‌ایم که تک‌تک شما خوانندگان خلاقیت می‌توانید چه میزانی از این نیازها را تأمین کنید و در زندگی و کارتان تحول عمده ایجاد کنید؟ آیا ما نمی‌توانیم فرآوری محصولاتی را که دیگران تولید می‌کنند انجام دهیم؟ یعنی اگر ما زمین، امکانات و آگاهی نداریم، می‌توانیم از محصولات دیگران در منزل خودمان کارگاهی ایجاد کنیم و با مجوز قانونی در آن¬جا مشغول به فرآوری محصولات شویم. به عنوان مثال فرض کنید که می‌خواهیم یک ماسک صورت تولید کنیم که صد در صد طبیعی و بسیار برای مصرف‌کنندگان مفید و پر جاذبه است. احتیاج به بیست متر اتاق داریم. می‌توانیم در سایت مشاغل خانگی ثبت‌نام کنیم:
http://www.mosa.gor.ir
و فرم ثبت‌نام را پر کنیم تا بیایند اتاق ما را ببینند و برای تولید محصولات غذایی، آرایشی، بهداشتی، دارویی و… مجوز بگیریم. این مجله متناسب با توان و امکانات و پول‌تان ایده‌هایی را در بستر کشاورزی به شما معرفی می‌کند که بتوانید اوقات فراغت خود و خانواده‌تان را به درآمد و تولید اشتغال برگزار کنید.
ما در شهر‌های بزرگ کشور هزاران هکتار فضای سبز داریم. در تهران پانزده هزار هکتار فضای سبز داریم که همه ساله صدها میلیارد هزینه می‌کنیم. آیا نمی‌توانیم در این فضای سبز، گونه‌هایی را بکاریم که سی سال دوام دارد و هرچقدر از آن را که خواستیم قیچی ‌‌کنیم، روی ترازو بگذاریم و پول دریافت کنیم؟ پانزده هزار هکتار زمین مناسب با آب تصفیه شده و امکانات اقلیمی گوناگون هدر می‌رود. آیا شما هموطنان ما نمی‌توانید برای اولین بار در جهان این شیوه را دگرگون کنید؟ آیا می‌دانید که در بستر کشاورزی چه ضایعات ارزشمندی وجود دارد که ما اصلا از آن استفاده نکرده‌ایم؟
سی و هشت میلیون درخت خرما در ایران است. اگر برگ‌های خشک شده درخت خرما را به پول تبدیل کنیم برای صنایع کاغذ، مقوا، MDF یا ساخت بلوک ساختمانی قابل استفاده است.
آیا می‌دانید که پوشال برنج چه مواد اولیه‌ ارزشمندی برای ایجاد هزاران هزار شغل است؟ آیا می‌دانید اگر زمین‌مان را، بدون آن‌که فضایی اشغال کند لیف حمام بکاریم و آن را بسته‌بندی کنیم و به جای این لیف‌های ایتالیایی و اتریشی که به ایران می‌آورند و به دلار به ما می‌فروشند، بفروشیم چه سودی خواهیم برد؟ این کار با سرمایه‌ای اندک، مثلا با دویست- سیصد هزار تومان قابل انجام است. می‌توانیم با این مبلغ و رنگ‌ها و شکل‌های مختلف لیف حمام بکاریم و به بازار عرضه کنیم. آیا هیچ‌وقت نشسته‌ایم ببینیم در جای جای ایران چه پتانسیل‌هایی اطراف‌مان ریخته است که تا امروز از آن بی‌خبر بوده‌ایم؟
[/b]


با سلام
اول بگم که من فقط بخاطر تایپیک شما ثبت نام کردم که پیام بزارم و از شما تشکر کنم

دوما چقدر ایده های خوبی دارین ولطفا این ایده هارو بازتر کنین، اینکه یه اشاره کنین و رد شین فقط ذهن خواننده رو درگیر میکنه ولی هیچ بازده ای نداره

سوما مشکل ما جوانها سرمایه و پول هست، حالا بعضی ها خانوادشون پولداره سرمایه اولیه بهشون میده ولی اکثرا اینگونه نیستن، همه ما جوانها کارهای زیادی انجام دادیم و حتی خود من چند شغل تا الان عوض کردم و فعلا چندماهی هست که خدمات کامپیوتری و تعمیرات کامپیوتر باز کردم که البته 8سال قبل تهران دوره دیدم ولی سرمایه نداشتم باز کنم، الانم بعد 8 سال سرمایه نداشتم و هرچی داشتم از دست دادم تو بازار خرابی که اقای روحانی رییس جمهورش بود و هرروز گرونی پشت گرونی که هنوزم ادامه داره، الانم کرونا یک ماهه مارو تعطیل کرده و دولت هم که انگار ن انگار، حالا سیاییش نکنیم زیاد

اینکه چطور یه سرمایه به دست بیاریم و چطور سرمایه مونو هم از دست ندیم مهمه، خیلی شغلهای کاذب هست که سرمایت چندبرابر میشه مثل دلالی و... که وقتی نگاه میکنم میگم حیف جوانی و وقت و سرمایه که برای کارافرینی گذاشتم همون شغلهای کاذب درامدش بیشتر و مطمئنتر بود
من اگه سرمایه 2سال قبلمو فقط طلا یا دلار میخریدم الان یه مغازه 5 برابر این که دارم میگرفتم با کلی جنس و نیروی کار، اصلا شاید اینکارو هم نمیکردم ومغازه نمیزدم و شغلهای کاذبو ادامه میدادم

الان در سن 32 سالگی به این نتیجه رسیدم که دولت برای جوانها هیچ ارزشی قائل نیست و به ما به عنوان یه فرد اضافه در جامعه نگاه میکنه مخصوصا ما دهه 60 ها که بقول معاون اول رییس جمهور همه مشکلات جامعه بخاطر ماست و اصلا سوء مدیریت خودشون باعث و بانی نشده، خدا باعث و بانی هاشو و آمریکا و اسراییل رو لعنت کنه

دکترجان من حس زمانیکه این متنو تایپ میکردی رو درک میکنن که چه چیزها میدونی و نمیتونی به قلم بیاری، کاش مسئولین ما 1 صدم دغدغه شما رو داشتن ایران گلستان می شد
ببخشید سرتونو درد اوردم

بازم امیدم به بازار کار خوس بینانه هست و بالاخره جایگاه خودمو دارم و بیشتر میکنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ایده شما برای تبلیغ مغازه شال و روسری بهنام ذوالفقارزاده 18 12,017 04-27-2022 10:47 PM
آخرین ارسال: esmail2020
  ایده کار خانگی کم هزینه با درآمد مناسب orgeneral 9 6,518 04-10-2020 06:55 PM
آخرین ارسال: Smn6630
  بانک ایده (شما هم شرکت کنید) sinap 27 10,320 04-10-2020 06:35 PM
آخرین ارسال: Smn6630
  تو موفقیت هم سهیم باشیم(فعالیتت رو بگو-برای کارت ایده بگیر) طهورا 110 31,865 04-09-2020 08:26 AM
آخرین ارسال: Smn6630
  نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم amirE5Ey 0 598 11-26-2018 11:54 PM
آخرین ارسال: amirE5Ey
  ایده ای جذاب و پرسود Sss22 3 2,540 11-27-2017 04:09 AM
آخرین ارسال: Sss22
  ایده های ناب (بیشتر در زمینه ساختمان سازی) alireza091111 46 15,061 08-04-2017 02:22 PM
آخرین ارسال: armankhan1
  ایده پخش نان تازه به منازل مهندس روح الله زاهد 105 22,571 07-02-2017 11:07 PM
آخرین ارسال: moele
  ایده فست فود nooshabeh 19 15,773 05-17-2017 01:27 AM
آخرین ارسال: hassanrezaie
  ایده دارم Curtis 2 1,500 04-16-2017 04:37 AM
آخرین ارسال: Curtis
  ایده کسب درآمد میلیونی با فروش آب orgeneral 8 5,181 03-22-2017 01:21 AM
آخرین ارسال: hojjat.a
Shocked ایده ای نو sadegh_sbrr 50 22,154 03-12-2017 02:42 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  ایده پخش نان در سوپر مارکت و فروشگاه hastia67 13 7,751 10-30-2016 12:18 AM
آخرین ارسال: habib tousi
  درخواست ایده برای سایت پیمانکاری پرواز 3 1,845 10-03-2016 06:34 PM
آخرین ارسال: borzoo2
  ایده با 100 میلیون a162 14 5,632 09-06-2016 01:04 PM
آخرین ارسال: masoudebrahimkhani
  دنبال ایده ندا11 12 6,227 08-28-2016 08:31 AM
آخرین ارسال: ghanavi
  همکاری برای معرفی تجارت شما مهتاب 4 1,265 07-06-2016 11:42 PM
آخرین ارسال: aligoli
  درخواست پیشنهاد ایده از روی خلاء هورداد 2 1,780 06-20-2016 09:08 AM
آخرین ارسال: هورداد
  ایده ی بازی برای موبایل دارید بیاین.... hami69 1 970 06-14-2016 10:27 PM
آخرین ارسال: hami69
  ایده های اپلیکیشن موبایل amirhoseinkqz 3 1,903 06-02-2016 04:46 PM
آخرین ارسال: سزار3

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS