ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
زمان کنونی: 05-02-2024, 09:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
نویسنده: mahanteymouri
آخرین ارسال: کامران طاها
پاسخ:
بازدید: 9199

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
08-18-2017, 11:15 AM
ارسال: #66
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار)
سطوح مختلف در مدیریت
هر سازمانی برای بهبود عملکرد خود از سطوح مختلف در مدیریت بهره می برد. زیرا همه کارها را یک نفر به تنهایی نمی تواند برعهده بگیرد.
همچنین زمان لازم برای بررسی تمامی امور را در اختیار ندارد.
سطوح مختلف در مدیریت سازمان سبب می گردد که تقسیم کار در سازمان به درستی صورت پذیرد و هریک از افراد سازمان با شناخت نقش خویش بتوانند نیازهای سازمان را برآورده سازند.
جنبه های مهم زندگی اقتصادی



مدیریت یکی از جنبه های مهم زندگی اقتصادی و کسب و کار است. مدیریت با کسانی سر و کار دارد که درگیر مدیریت کردن سرمایه گذاریها و تشکیلات اقتصادی هستند. هرجایی که برای برآورده کردن نیازها نیاز به تلاش انسانی باشد مدیریت لازم است. مدیریت فعالیت های انسان را با استفاده هماهنگ و متعادل از منابع تنظیم و تعدیل میکند. تعداد سطوح مدیریت در یک شرکت خاص بستگی به اندازه و بزرگی آن شرکت و ارزش بازار و … دارد. یک شرکت بزرگ نیاز دارد که سطوح مدیریتی مختلفی داشته باشد که مسئولیتهای مختلفی مانند انگیزه دادن به کارکنان، منظم کردن انها برای انجام وظایف خود در مدت زمان تعیین شده و ایجاد درک متقابل میان کار کنانن و غیره … را بر عهده بگرند.
سطوح مختلف در مدیریت
مدیران عالی



عنوان سازمانی این مدیران شامل رئیس و معاون وی می باشد ، که پست سازمانی ریاست را عهده دار هستند.
مدیران عالی مسئول اداره کل یک سازمان می باشند. مدیران عالی سیاست های کلی سازمان، اهداف بلند مدت و برنامه های راهبردی سازمان را تنظیم می کنند. وظیفه نظارت بر کلیت سازمان به عهده مدیران عالی می باشد. مدیران عالی بیشتر وقت خود را در خارج از سازمان به عنوان نماینده سازمان در معاملات تجاری می گذرانند. آنان با مدیران سازمان های دیگر به بحث و تبادل نظر می نشینند و برای تعامل با سازمان های دیگر تلاش می کنند.
مدیران عالی وظیفه دارند برنامه های استراتژیکی را اتخاذ نموده تا در شرایط نابسامان جامعه عکس العمل مناسبی ارائه دهند تا روند رو به رشد سازمان با مشکل مواجه نشود.
وظایف مدیران عالی



مسئولیت بررسی و ایجاد هماهنگی با محیط های خارجی و دیگر سازمانها بر عهده این گروه از مدیران قرار میگیرد و انها باید از فرصتهای محیط بیرون نیز استفاده کنند. این مدیران باید با مسائل با دیدی ژرف و عمیق برخورد کنند و همچنین فعال نمودن فرآیند تصمیمگیری استراتژی موسسه نیز بر عهده این مدیران است به این منظور که نسبت به تغییرات بیشمار محیطی عکس العمل مناسب نشان داده شود.

این مدیران در جامعه و در معاملات تجاری مهم نماینده سازمان خود هستند. آنها در مذاکرات با دولت نیز این وظیفه را بر عهده میگیرند.به طور معمول مدیرانی که در بخشهای میانی و عملیاتی موفق باشند در این بخش نیز میتوانند موفق عمل کنند. بخشی از فعالیت های مدیران عالی شبیه به مدیران عملیاتی است با این تفاوت که آنها برنامه ریزیهای جامع و بلندمدت تری را در حوزه فعالیت گسترده تر و عوالمل وضعی متنوع تری طراحی یا مورد بررسی قرار میدهند.
مدیران میانی



طبقه بعد از مدیران عالی، مدیران میانی می باشند. مدیران میانی به طور مستقیم با مدیران عالی در ارتباط هستند و نظرات و راهنمایی های آنان را به کار می بندند تا سازمان را به طور دقیق به سمت اهدافش هدایت کنند و از سویی با مدیران سطح پایین تر خود یعنی مدیران عملیاتی نیز در ارتباطند و ایده ها و خلاقیت های آنان را به سرعت به طور مستقیم به مدیران عالی انتقال می دهند.

مدیران میانی قلب تپنده سازمان می باشند. زیرا می توانند با نحوه عملکرد خود شادابی و نشاط را برای سازمان به همراه داشته باشند.وظیفه اصلی مدیران میانی این است که خط مشی سازمان و راهبردهای لازم را از مدیران عملیاتی دریافت کرده و آنان را به هدف های کوتاه مدت و برنامه های عملیاتی تبدیل می کنند.

سپس برنامه های عملیاتی را در اختیار مدیران عملیاتی قرار می دهند.مدیران میانی در تمامی جلسات سازمان حضور دارند و تمامی فعالیت های سازمان از جمله مدیران میانی را زیر نظر می گیرند، و دستورالعمل لازم برای پیشبرد بهتر اهداف میان مدت یا کوتاه مدت را در اختیار مدیران عملیاتی قرار می دهند.

مدیریت و پیاده سازی اهداف وظایف مدیران عملیاتی وظایف مدیران میانی
وظایف مدیران میانی



کار مدیران میانی را میتوان به شکلی مدیریت سرپرستان و مدیران عملیاتی دانست. بیشتر وقت این مدیران صرف حضور در جلسات و تهیه گزارشها میشود. معمولاً برنامه ریزیهای میان مدت بر عهده این مدیران قرار داده میشود و آنها برای اظهار نظر مدیران عالی برنامه هایی جامع تر و بلند مدت تر اماده میکنند. مدیران میانی با تحلیل و بررسی عملکرد مدیران عملیاتی توانایی و لیاقت آنها را برای ارتقا مشخص میکنند همچنین مدیران میانی به مدیران عملیاتی درباره تولید، پرسنل و سایر مسائل خدمات مشاوره ای ارائه میدهند. مدیران میانی معمولاً نسبت به مدیران عملیاتی کار عملی کمتر و فعالیت های فکری بیشتری دارند. به همین دلیل مدیری که در رده عملیاتی موفق باشد به طور حتم نمیتوان گفت که در رده میانی نیز موفق عمل خواهد کرد

مدیران عالی مدیران عملیاتی مدیران میانی مدیریت
مدیران عملیاتی


مدیران عملیاتی مسئول کارهای دیگران هستند. آنان به طور مستقیم با کارکنان در ارتباط هستند و کلیه کارهای کارکنان را ساماندهی و رهبری می کنند. مدیران عملیاتی در واقع کار خود را در خط مقدم انجام می دهند. برخورد مستقیم با کارکنان، نظارت کنترل جزئی فعالیت های شرکت و همچنین رفع مشکلات موجود در انجام فعالیت ها از جمله وظایف مدیران عملیاتی می باشد.
وظیفه نظارت بر عملکرد خط تولید و منابع انسانی به عهده مدیران عملیاتی می باشد.
بنابراین مدیران عملیاتی سازمان می توانند میزان آسیب پذیری سازمان را تعیین کنند. زیرا عدم توجه کامل به هر یک از این عوامل آسیب جدی به سازمان خواهد زد.
اکثر مواقع به مدیران عملیاتی سرپرست نیز اطلاق می شود. سرپرست به کسی اطلاق می شود که دیگران را هدایت می کند و مدیران عملیاتی در سازمان وظیفه هدایت افراد به غیر از مدیران دیگر را برعهده دارند.

پیاده سازی اهداف رهبری سازماندهی سطوح مختلف در مدیریت کنترل
وظایف مدیران عملیاتی



این مدیران مسئول کارهای دیگران به شمار میروند به آنها مدیران نخستین سطح سازمان نیز گفته میشود. این مدیران وظیفه سرپرستی کارکنانی را بر عهده دارند که هیچ نوع فعالیت مدیریتی انجام نمیدهند. مدیر عملیاتی به کسی گفته میشود که دیگران را هدایت و مدیریت میکند. برخلاف دیگر رده های مدیریتی مدیران عملیاتی افراد غیر مدیر را اداره میکنند. وظیفه گزارش دادن به مدیران میانی نیز بر عهده این افراد است. مدیران عملیاتی به طور مستقیم و بدون واسطه با متصدیان مشاغل گوناگون یک واحد خاص از سازمان کار میکنند. برای مثال با کارمندان در اداره، با کارگران در کارگاه و با مدرسان و استادان در یک دانشگاه کار میکنند. موفقیت و یا عدم موفقیت مدیران عملیاتی با کارایی و بهرهوری کلی ان سازمان دارای رابطه مستقیمی است.

انواع سطوح مختلف در مدیریت اهداف اهداف مدیریت کیفیت برنامه ریزی
مدیریت و پیاده سازی اهداف


انواع سطوح مختلف در مدیریت


از مدیران عملیاتی به عنوان عاملین تغییر نیز نام برده میشود چرا که اگر این گروه از مدیران از دانش و مهارت کافی برخوردار باشند قادر به مدیریت و پیادهسازی اهداف تغییر در سطوح عملیاتی سازمان خواهند بود. مدیران عملیاتی به طور معمول سرشان شلوغ است و اغلب مجبورند برای نظارت در رفت و امد بوده و برای پرسنل خود ماموریت های کاری خاص تعیین کنند. بیشتر وقت این مدیران با کارگران صرف شده و بر خلاف تصورات زمان کمی را با مدیران بالاتر و افراد خارج از سازمان میگذرانند .

این مدیران با محیط کاری خود دائماً در ارتباط هستند و مسائل مربوط به ان را حل و فصل میکنند. کیفیت و کمیتی کاری که انجام میشود در این سطح به عملکرد کارکنان استگی ددارد و به اینکه آنها برای رسیدن به هدف سازمان تا چه اندازه تلاش میکنند. مدیران عملیاتی باید استانداردهای کیفیت و خدمات تولید شده را حفظ کنند و همچنین برنامه ها را به بهترین شکل به کارکنان منتقل کنند. همچنین مسئولیت حفظ احترام، ایجاد ارتباط موثر و نظم میان خود و افزایش روحیه کارکنان نیز بر عهده مدیران عملیاتی میباشد.

10 توصیه برای رسیدن به اهداف آموزش برنامه ریزی تحصیلی و کاری

هر مدیری در هر سطحی که کار می کند داری چهار وظیفه اصلی می باشد
برنامه ریزی

داشتن برنامه ای مدون برای پیشبرد فعالیت ها
سازماندهی

سازماندهی افراد و فعالیت ها به منظور تسهیل در انجام امور سازمان
رهبری

هدایت و رهبری کارکنان جهت نیل به اهداف و مانع انحراف از خط مشی سازمان
کنترل

کنترل فعالیت های در حال انجام و پیگیری فعالیت ها

با توجه به سطحی که مدیر در آن قرار دارد میزان این چهار عامل برای وی تغییر می کند. مدیران سازمان با توجه به نقشی که ایفا می کنند هرکدام به نسبتی چهار وظیفه را بر عهده دارند

مدیران عالی بیشتر سازماندهی و برنامه ریزی های بلند مدت را برعهده دارند.
مدیران میانی سازماندهی و رهبری از جمله وظایف مهم آنان می باشد.
و مدیران عملیاتی عمده وظیفه آنان رهبری و کنترل می باشد.
این به این معنا نیست که وظیفه انجام موارد دیگر به عهده آنان نمی باشد آنان نیز از جمله وظایف آنان بوده ولی به طور کلی تر به آن نگاه می کنند.
نتیجه گیری



هر سازمانی برای اینکه بتواند به اهداف عالی خود به طور کامل دست یابد می بایست سطوح مختلف در مدیریت را در تمامی بخش های سازمان خود به کار گیرد تا تمامی فعالیت های سازمان طبق برنامه ریزی دقیق و هماهنگ صورت پذیرد.

با تشکر از توجه شما امیدواریم از مقاله مهم ترین اصول پولدارشدن لذت برده باشید …
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
RE: ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) - mahanteymouri - 08-18-2017 11:15 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کسب درآمد از طریق وردپرس saeed74 0 205 05-24-2022 10:38 AM
آخرین ارسال: saeed74
  آموزش کسب درآمد از بازی لم lem-game 18 18,607 01-11-2021 04:28 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی کسب و کار hidi 25 8,284 10-10-2018 02:26 PM
آخرین ارسال: sasannikoo
  اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما amir2244 1 476 07-27-2017 11:27 AM
آخرین ارسال: hamedmoez
  تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی mrghafoory 1 1,217 10-28-2016 11:31 PM
آخرین ارسال: حسین پورمتین
  سئو سایت و کسب و کار اینترنتی aliadd 0 597 09-14-2016 01:03 PM
آخرین ارسال: aliadd
Exclamation دانلود کتاب راه اندازی کسب و کار موفق از صفر تا صد(با لینک مستقیم ) saeid3030 0 1,315 06-08-2016 10:44 AM
آخرین ارسال: saeid3030
  اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه mrghafoory 7 12,442 04-07-2016 11:31 AM
آخرین ارسال: avicenna
  شش دلیل کم بودن میزان فروش کسب و کار اینترنتی fekreabi 2 1,054 12-02-2015 02:36 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی fekreabi 6 1,897 11-29-2015 09:03 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی ) ahmad rezaee 20 5,313 10-09-2015 10:30 AM
آخرین ارسال: mardin-b
  در زمینه کسب درامد از طریق وبلاگ یا وب سایت کمک کنید farham92 10 1,822 09-11-2015 01:09 PM
آخرین ارسال: reza.rs2
  آموزش کسب درامد ارزی در منزل با روش Mining مهدی 1 145 50,142 07-04-2015 07:00 AM
آخرین ارسال: mosafer bedar
  چگونه کسب و کار خود را دگرگون کنید؟ karafarin 0 783 08-26-2014 06:43 PM
آخرین ارسال: karafarin
  دانلود رایگان کتاب کسب و کار موفق hidi 2 1,082 08-22-2014 01:21 PM
آخرین ارسال: hidi
  کلاس آموزش کسب و کار ویژه ( تخصصی ) ahmad rezaee 29 9,860 06-09-2014 12:05 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار ahmad rezaee 54 9,548 10-20-2013 10:19 PM
آخرین ارسال: bashla
  7 روش کاهش فشار عصبی در محیط کار mrghafoory 0 473 07-02-2013 11:26 PM
آخرین ارسال: mrghafoory
  شراکت در کسب و کار mir abbas 19 4,170 05-06-2013 10:19 AM
آخرین ارسال: mir abbas
  راهنمای سریع و آسان برای درک امور مالی کسب و کارها karafarin 2 1,030 03-15-2013 07:51 PM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS