ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

كافه اي كه مي توانيد در آن كتاب بنوشيد
زمان کنونی: 09-23-2025, 05:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
پاسخ: 17
بازدید: 3630

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-11-2012, 01:14 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-11-2012 01:21 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1
به گزارش مشرق به نقل از خبرنامه دانشجویان، مثل فیلم های تخیلی که شخصیت های اصلی آن از یک آینه رد می شوند و به دنیایی جدید می رسند وقتی از در داخل شدم یک آن احساس کردم پا به دنیایی جدید گذاشته ام.

وجود عناصر و ترکیب های اروپایی خیلی توی چشم می زد و به قدری فضا را برای من سنگین و غریب کرده بود که تا خارج شدن از آنجا احساس خفگی می کردم.

عکس‌های سیاه-سفید بزرگ از آدم‌هایی (مثلا) بزرگ به دیوار زده شده بود که یکی در میان می‌شناختمشان و اندکی در مورد افکارشان مطالعه کرده بودم؛ مارکس، هگل، پوپر، دکارت، نیچه و ...

پس از کمی کنجکاوی در لابه‌لای عکس ها و اجزای کافه یک آن چشمم به یک عکس رنگی کوچک بالای در ورودی افتاد، عکس رنگی کوچک اما زیبا از یک آدم (حقیقتا) بزرگ و این شخص کسی نبود جز امام خمینی(ره).

تا عکس امام را دیدم انگار آشنایی یافته باشم گل از گلم شکفت و لبخند رضایتی بر لبم نشست. با نگاهی عمیق تر چشم در کافه چرخاندم، اینبار دقتم دوچندان شده بود، شاید دنبال عنصر خاصی می گشتم، عنصری که بویی از هویت اسلامی- ایرانی برده باشد...

در همین حین چشمم به یک قفسه کتاب خورد که چند تا از آن‌ها برایم آشنا بود، صد سال تنهایی از گابریل گارسیا مارکز، بوف کور از صادق هدایت، شکوه آزادی از اشو و چند کتاب از کارل مارکس و فردریش انگلس؛ همین چند کتاب کفایت می کرد تا متوجه شوم دیگر نباید دنبال عنصری اسلامی- ایرانی در این کافه بگردم!

جماعت کافه بروها خوب می دانند که «کافی‌من»ها نقش به سزایی در کافی شاپ دارند، اصلا خلاصه اش را بگویم یک کافی شاپ است و یک کافی‌من. اصالت کافی شاپ را کافی‌من تعیین می کند، کافی‌من باید خوش رو باشد، اهل مطالعه باشد، مطلع باشد، از اینها گذشته شکوگلاسه و قهوه ترک هم باید خوب درست کند...

پسری شیک پوش با شلوار جین آبی و تی شرت سفید با نقش چگوارا که روی آن پیراهن چهارخانه قرمز با دکمه هایی باز پوشیده شده بود، موهایی بلند که دسته پهن عینک کائوچویی مارکسیستی (معروف به عینک روشنفکری) زیر آن نیمه پیدا بود، این ها مشخصات ظاهری کافی‌من اون کافه بود که البته بعد از دیدن اون کتاب ها خیلی هم دور از انتظار نبود.

بعدها در نشست های دوستانه دم از یک کافی شاپ اسلامی- ایرانی زدم اما برخی معتقد بودند کافی شاپ یک عنصر غربی است و اسلامی بشو نیست اما من بر عقیده ای دیگر بودم و این ایده رو عملی می دونستم. کافی شاپی که قاب عکس های بزرگ آن با آدم های بزرگی چون امام خمینی، مطهری، بهشتی، همت، باکری و امثالهم پر شده باشد.

غربی ها کافی شاپ را محلی برای خوردن و آشامیدن نمی دانند بلکه آن ها به کافی شاپ به مثابه یک محل گفتگو و تبادل فرهنگ نگاه می کنند. مگر نه این است که ما یک فرهنگ اسلامی- ایرانی ناب داریم که همه جهان به آن غبطه می خورند پس چرا باید در کافی شاپ های خودمان فرهنگ غربی را رواج بدهیم؟

این مدت چهار ساله با حسرت داشتن یک کافی شاپ اسلامی- ایرانی و تاسیس کافی شاپ های غرب زده در مرکز شهر سپری شد تا اینکه یکی از دوستان خبر تاسیس یک کافی شاپ به نام «کافه کراسه» در خیابان پورسینا واقع در ضلع شمالی دانشگاه را به من داد.

قبل از افتتاح سری به آنجا زدم، در پس زمینه ذهنم تصویری از آن ساخته بودم اما آنچه با آن روبرو شدم بسیار متفاوت از کافه های دیگر بود، اینبار در هنگام ورود با یک شیشه مات یا سیاه ویترین روبرو نبودم بلکه با یک حیاط زیبا که وسط آن یک حوض فواره دار قرار داشت روبرو شدم.

دور تا دور حوض هشت ضلعی – شش ضلعی نماد صهیونیست‌ها و هشت ضلعی نماد مسلمانان است – گلدان‌های شمعدانی گل قرمز با نظم خاصی چیده شده بود و یک نفر مشغول آب دادن به آن ها بود. یک جوی کوچک، آب زلال را از حوض به سوی دیگر حیاط سوق می داد. در کنار این جوی یک میز و صندلی چوبی که از بریده کنده های درخت ساخته شده بود آدم را وسوسه می گرد تا بشیند و تفعلی بر دیوان حافظ بزند ولی حیف که سرما اجازه چنین کاری را نمی داد.

آنچه در یک نگاه کلی از بیرون دیده می شد تلفیقی از سنت ایرانی، فرهنگ اسلامی و طراحی مدرن بود که به خوبی در کنار هم جای گرفته بود.

اختلاف سطح حیاط و کافه را چهار پله جبران کرده است، همین طور که از پله ها بالا می روی پیش رویت چیزی را می بینی که در هیچ جای ایران نمونه آن نبوده است، یک کافه کتاب! راغب می شوی بدون تعلل داخل شوی؛ در هنگام ورود برخورد خوب و صمیمی کارکنان و خوش آمد گویی توام با لبخند آن ها حس خوبی به تو می بخشد، انگار اینجا غریبه نیستی...

در همین حین اولین چیزی که شاید تو را چند ثانیه شوکه کند ظاهر متفاوت کارکنان آنجا از کافی‌من های دیگر کافه هاست طوری که دیگر آدم دلش نمی خواهد به آنها بگوید کافی‌من. دیگر نیاز نیست سر بچرخانی تا بفهمی این کافه برای کدام فرقه و دسته و حزب است، از ظاهر موجه و متینو ساده پوشی آن ها پی به مسلمان بودنشان خواهی برد.

محل ورودی کافه در حقیقت یک کتابفروشی نسبتا کامل از کتب تاریخی، ادبی، دینی مذهبی، سیاسی، فرهنگی، لوح فشرده و کتاب های زینتی است که با ظرافت خاصی از میان کتاب های موجود در بازار برای قشر جوان و دانشجو انتخاب شده اند.

در کنار این کتاب ها برخی صنایع دستی ایران در طراحی جدید و متنوع به فروش می رسد که همخوانی بسیار زیبایی با محیط مدرن اما ایرانی- سنتی- اسلامی کافه دارد. صنایع دستی که نظیر آن را در جایی نمی توانید پیدا کنید زیرا تولید کنندگان این وسایل خود کراسه ای ها هستند.

جلوتر که بروید به بخش کافی‌شاپ کراسه می رسید، جایی که هر چیزی بخورید برای سلامتی شما ضرر ندارد، مثلا سیب زمینی ها در روغن کنجد سرخ می شود. دمنوش و عرقیجات نیز نوشیدنی هایی هستند که به سلامتی جسم و روح شما کمک می کنند و در این محل سرو می شوند.

بعد ها که در حال اینترنت گردی بودم بطور اتفاقی به سایت کافه کراسه برخورد کردم، البته بسیار برایم جالب بود که یک کافی‌شاپ سایت هم داشته باشد اما نکته ای که جلب توجه می کرد برنامه هایی بود که در کافه برگزار شده بود، همچون اکران اختصاصی مستند آذرخش، اجرای طرح «یلدای سرخ» شامل پرده‌خوانی، تعزیه، سخنرانی، پخش فیلم، مطالعه کتاب، نقاشی آنلاین، حافظ خوانی ، مقتل‌خوانی.

شاید رویای دیدن عکس بزرگ سیاه – سفید از کسانی که به آن ها علاقه دارم در کافه کراسه به وقوع نپیوست اما در کل فضای آن جا احساس رضایت و آرامش خاصی به من بخشید که در این چهار سال کافه گردی هیچ کجا به من دست نداد. به شما هم پیشنهاد می کنم حتما سری به آنجا بزنید.

عموم کافه هایی که رفته ام برای یک «ایرانی مسلمان» بنا نشده اند، بلکه برای ذوق مرگان غرب زده ساخته شده اند تا دست و پایی کوتاه مدت در لجن زار فرهنگی غرب بزنند.

امیدوارم روز به روز تعداد کراسه هایی که در آن به اسلامی- ایرانی بودن فرهنگ ما تاکید می شود در تهران و شهرستان ها بیشتر و جایگزین مدل فعلی کافی‌‌‌‎شاپ ها بشود.

فایل (های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-11-2012, 01:23 AM
ارسال: #2
RE: كافه اي كه مي توانيد در آن كتاب بنوشيد
يه راز بزرگ را مي خواستم در باره آقاي مدير براتون بگم:
يكي از آرزوهاي آقاي كاظمي افتتاح يك كافه كتاب به اسم انجمن است. كه انشاله با كمك دوستان انجمن اين ايده اجرا بشه
اين متن را به افتخار آرزوي ايشون گذاشتم

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-11-2012, 01:48 AM
ارسال: #3
انشااله اين كافي تاب(كافي شاپ سابق!) به زودي زود افتتاح بشه تا وقتي كه مياييم تهران بجاي پرسه زدن در خيابانها دمي درآن بياساييم و چند صفحه كتاب نوش جان بفرماييم!!

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-16-2012, 02:30 PM
ارسال: #4
(01-11-2012 01:23 AM)maryam_sh نوشته شده توسط:  يه راز بزرگ را مي خواستم در باره آقاي مدير براتون بگم:
يكي از آرزوهاي آقاي كاظمي افتتاح يك كافه كتاب به اسم انجمن است. كه انشاله با كمك دوستان انجمن اين ايده اجرا بشه
اين متن را به افتخار آرزوي ايشون گذاشتم

کاش کمی بیشتر توضیح می دادید. ممنون.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-16-2012, 06:28 PM
ارسال: #5
درباره چي آقاي قربانيان درباره جزيئات اين كافه كتاب؟

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-16-2012, 06:53 PM
ارسال: #6
(01-16-2012 06:28 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  درباره چي آقاي قربانيان درباره جزيئات اين كافه كتاب؟

بله. لطفا.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-16-2012, 09:34 PM
ارسال: #7
در اين گونه كافه كتاب ها اصولا علاوه بر نوشيدني مي تواني از امكانات كتابهاي موجود در آنجا هم استفاده كنيم و در تاريخ هايي هم از نويسندگان معروف دعوت به عمل مي آيد براي نقد و...
از ديگر برنامه هاي اين اماكن برگزاري تورهاي ملي تاريخي ست
البته اين كافه كتاب ها معمولا مشتريان ثابتي داره كه حتي شمارهاشون را هم به مدير كافه مي دهند براي اينكه برنامه هاي كافه برايشان اس ام اس شود

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-16-2012, 09:42 PM
ارسال: #8
همچنين خيلي جالبه كه در اين كافه در كنار منوي نوشيدني، منوي كتاب نيز به مخاطبان ارايه شود و افراد ميتوانند كتاب مورد نظر خود را در كافه مطالعه كنند
حتي مي توان برخي از فيلمهاي ايراني با حضور صاحبان اثر در اين مجموعه نقد و بررسي شود

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-17-2012, 12:05 AM
ارسال: #9
خیلی جالبه حتما باید اگه شده یک بار این جور جاها رو ببینم
01-17-2012, 12:07 AM
ارسال: #10
گاهی فکر میکنم،اگر یک کافه کتاب داشته باشم دیگر از زندگی چیزی نمیخواهم!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین greenworld 0 346 05-27-2023 05:02 PM
آخرین ارسال: greenworld
  مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه سینا عدنانی 1 579 09-09-2018 01:19 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  در محل شما چه چیزی فراوان است؟ cooch 31 6,043 06-01-2018 03:04 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  راه اندازی بستر تولید پودر میوه در منزل uhanna 0 684 02-04-2018 03:17 AM
آخرین ارسال: uhanna
  چطور تو ایران سرمایه مونو در عرض یک سال ده برابر کنیم؟ shokrgozar 7 1,629 09-01-2017 09:53 AM
آخرین ارسال: sh44
  دوستانی که در زمنیه بازاریابی تجربه دارن لطفا" راهنمایی بفرمایند . javadse 2 1,184 07-08-2017 04:00 PM
آخرین ارسال: شایان21
  اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم jahanagahi 115 37,433 05-18-2017 01:21 AM
آخرین ارسال: مهندس نرم افزار
  چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ shokrgozar 0 758 02-20-2017 04:14 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  نيازمند سرمايه براي ايده اي با سود بالا ghghafoori 0 669 12-08-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: ghghafoori
  چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ Benhour 1 1,524 10-23-2016 12:43 AM
آخرین ارسال: Benhour
  مشورت و راهنمایی در مورد کار کانون تبلیغاتی و بسته بندی؟ sepehrplus 2 954 09-28-2016 03:02 PM
آخرین ارسال: habib tousi
Star اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود SAMIRA 71 18,753 05-23-2016 02:08 AM
آخرین ارسال: poldar
  تندخوانی و تاثیر آن ( لطفا تجربه هاتون رو بنویسید ) TigNevesht 7 1,819 04-07-2016 09:32 PM
آخرین ارسال: TigNevesht
  یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست mortaza_max 13 3,772 02-15-2016 02:59 PM
آخرین ارسال: نیما روشنگر1
  شروع یه کار گروهی/ کار در وب mohammad.b 17 5,065 11-20-2015 08:49 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
Exclamation جذب همکاری در آموزشگاه جدید انجمن MARYAR 33 12,836 09-25-2015 10:31 PM
آخرین ارسال: vlvl
  بیان خاطرات ضرر و زیانهایی که در فعالیتهامون داشتیم (برای عبرت دیگران ) hasan-f 26 9,300 09-22-2015 11:23 AM
آخرین ارسال: سلطان ایده
  تایپ در منزل صدفی 1 755 09-08-2015 11:16 PM
آخرین ارسال: hs6467
  به دنبال ایده در زمینه کامپیوتر rezakakaei 4 1,851 06-07-2015 09:36 AM
آخرین ارسال: rezakakaei
Shocked میزبانی از یکدیگر در شهرمان cooch 3 759 05-09-2015 03:26 PM
آخرین ارسال: cooch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS