ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

داستان مبارزه من!!!
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:55 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: maral 777
آخرین ارسال: هلاله
پاسخ: 47
بازدید: 9291

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 3.52
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
داستان مبارزه من!!!
06-04-2013, 09:39 PM
ارسال: #21
RE: داستان مبارزه من!!!
واقعا متاثر شدم . این داستان عالی بود . من رو یاد یه داستان انداخت ،امسال اوایل سال تحصیلی بود که برادر دوستم از دانشگاه چمران با خواهرش که دوست من بود تماس گرفت و یه خبر بد رو داد . خبر بد این بود"یکی از بچه های خوابگاه امروز خودکشی کرد" . من وقتی خبر خودکشی این دوست عزیزمون رو شنیدم شوکه شدم . میدونید چرا خودکشی کرد؟چون این اقا برادرشون قطع نخا بود،پدرشون فوت شده بود و خواهرشون تازه طلاق گرفته بود ،وقتی همه این مشکلات رو کنار هم دید خسته شدو خودکشی کرد ،خودش به بچه ها گفته بود که خیلی خسته ام . ولی واقعا یک آن به این فکر نکرد که تمام امید این خونواده به خودشه ،خوبه ادم از مشکلات درس بگیره نه اینکه از اونا فرار کنه . امیدوارم هیچکس؛تحت هیچ شرایطی دست به خودکشی نزنه !

dont worry and be happy , god is with us
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-04-2013, 09:59 PM
ارسال: #22
پر هدف و زیبا
خیلی ممنون که این داستان رو تعریف کردی
من کسیم که هیچ کاری انجام نمی دادم
الان یه کار نیمه وقت پیدا کردم
بعد از ظهر ها هم دنبال تایپ هستم (تا بحال کاری دستم نیومده)
امروز صبح به مقوله ی ترجمه فکر می کردم به نتیجه ای رسیدم که برام جالب بود
فکر کردم انگلیسیم تا حدودی خوبه
اگه بتونم با استفاده از دیکشنری کمکی کنم به خودم در زمینه ترجمه . هم میتونم در آمد زایی داشته باشم و هم بتونم انگلیسی رو به خوبی و بهتر از قبل یاد بگیرم
امروز طو ری که برای خودم غیر قابل باور بود توی نت وضعیت بازار و کارهایی که میشه کرد رو می خوندم
خیلی چیزا فهمیدم خیلی چیزا
که سعی م کنم توی زندگیم به کار ببرم
ان شالله روز به روز موفق تر باشی
که همینطوره

[تصویر: Fela_Want_omre_geran_blogfa_jpg.jpg]

انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-04-2013, 10:24 PM
ارسال: #23
(06-04-2013 09:59 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط:  پر هدف و زیبا
خیلی ممنون که این داستان رو تعریف کردی
من کسیم که هیچ کاری انجام نمی دادم
الان یه کار نیمه وقت پیدا کردم
بعد از ظهر ها هم دنبال تایپ هستم (تا بحال کاری دستم نیومده)
امروز صبح به مقوله ی ترجمه فکر می کردم به نتیجه ای رسیدم که برام جالب بود
فکر کردم انگلیسیم تا حدودی خوبه
اگه بتونم با استفاده از دیکشنری کمکی کنم به خودم در زمینه ترجمه . هم میتونم در آمد زایی داشته باشم و هم بتونم انگلیسی رو به خوبی و بهتر از قبل یاد بگیرم
امروز طو ری که برای خودم غیر قابل باور بود توی نت وضعیت بازار و کارهایی که میشه کرد رو می خوندم
خیلی چیزا فهمیدم خیلی چیزا
که سعی م کنم توی زندگیم به کار ببرم
ان شالله روز به روز موفق تر باشی
که همینطوره
اگه پشتکار داشته باشی درآمد خوبی می تونه برات داشته باشه. برا تایپ هم یه سر به همشهری بزنی پره، نبود یه دور انقلاب بزن. انقد کار هست که خسته می شی.
واسه اینکه بچه های بیشتر انگیزه بگیرن برنامه های بعدیمم می گم. قراره شهریور ماه تو میدون انقلاب مغازه بزنم(واسه تایپ و ترجمه و...)، الان هم دنبال راه انداختن کارای تولیدی پوشاک و شروع کسب و کار درست کردن بدلیجات دست سازی هستم که ایده های جدیدی دارن. اینا که انجام شد میام خبرشو می دم که بازم انرژی بگیرین12_002

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
06-04-2013, 10:31 PM
ارسال: #24
مرسی مارال خانم
اما من از بندرعباس هستم
باید سری به میدان اتوتاج تا شهربانی بزنم
اونجا تایپ و تکثیر زیاد هست
میشه بدونم چقد برای هر صفحه برام داره
چون کلا آشنا نیستم
جایی که دیشب رفتم خانمه میگفت صفحه ای 250 تومن
هزینه ی ترجمه ها چطور داده میشه و به چه مقدار
من کارو برای خونه میخوام
ممنون میشم پاسخ رو پ.خ کنید
با تشکر » هادی

[تصویر: Fela_Want_omre_geran_blogfa_jpg.jpg]

انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-04-2013, 10:43 PM
ارسال: #25
سلام دوستان
ممنون از نوشتن این تایپیک توسط خانم مارال امیدوارم همچنان به پیشرفت خود ادامه بدهید.
لازم میدونم اینجا چند نکته رو عررض کنم
شاید دوستان با خواندن مطالب ایشون تاسف بخورن و بگن ایشون چقدر مشکلات داشتن
ولی بنده عقیده دارم همه ی ما در جهان هستی به عدالت آفریده شده ایم همینطور که خدا در قرآن گفته.
ما هم بدون شک در طول زندگی مشکلاتی داریم که اگر به بقیه بگیم همه احساس تاسف نسبت به ما بخورن.
ولی خیلی هامون مشکلاتمون رو نمیگیم و دوست داریم از بقیه پنهان کنیم.ولی در واقع همه ما مشکل داریم و هرکس میگه من مشکل ندارم فقط میخواد اون مشکل رو از بقیه پنهان کنه.
من تو طول این زندگی چند ساله فهمیدم که همه انسانها یکسان مشکل دارن و فقط فرقشون تو ظاهرمشکله.
همه با یک عدالت آفریده شده ایم.
این مهم نیست که هر کدوم چه مشکلی داریم این مهمه که بتونیم با مشکلاتی که داریم به بالاترین درجه پیشرفت برسیم و به نظر من این هنره.
10_004

هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست،زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.
( ایت اله بهجت)

بد ترین گناه نا امیدیست.
((حضرت علی (ع)))
06-04-2013, 11:11 PM
ارسال: #26
(06-04-2013 10:43 PM)alireza091111 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
ممنون از نوشتن این تایپیک توسط خانم مارال امیدوارم همچنان به پیشرفت خود ادامه بدهید.
لازم میدونم اینجا چند نکته رو عررض کنم
شاید دوستان با خواندن مطالب ایشون تاسف بخورن و بگن ایشون چقدر مشکلات داشتن
ولی بنده عقیده دارم همه ی ما در جهان هستی به عدالت آفریده شده ایم همینطور که خدا در قرآن گفته.
ما هم بدون شک در طول زندگی مشکلاتی داریم که اگر به بقیه بگیم همه احساس تاسف نسبت به ما بخورن.
ولی خیلی هامون مشکلاتمون رو نمیگیم و دوست داریم از بقیه پنهان کنیم.ولی در واقع همه ما مشکل داریم و هرکس میگه من مشکل ندارم فقط میخواد اون مشکل رو از بقیه پنهان کنه.
من تو طول این زندگی چند ساله فهمیدم که همه انسانها یکسان مشکل دارن و فقط فرقشون تو ظاهرمشکله.
همه با یک عدالت آفریده شده ایم.
این مهم نیست که هر کدوم چه مشکلی داریم این مهمه که بتونیم با مشکلاتی که داریم به بالاترین درجه پیشرفت برسیم و به نظر من این هنره.
10_004
همه ما یکسان آفریده شدیم و مشکلات یکسانه. چیزی که فرق داره دیدگاه ما نسبت به اون اتفاقات و مشکلاته و برداشتی که از اون داریم. دیدگاه ماست که ظرفیت ما رو برای پذیرش شرایط بالا می بره و حتی اونها رو تبدیل به فرصت برای پیشرفت می کنه.

هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را
06-05-2013, 12:56 AM
ارسال: #27

با خواندن شرح زندگیه مارال خانم باید عبرت گرفت ، اینکه حتی در سخت ترین شرایط زندگی باید امیدوار بود ، باید دنبال راه چاره بود ،مشکلات را بن بست راه پیشرفت خود ندانیم ؛ بلکه با امید به خدا دنبال راه حلهای تازه باشیم ، هزاران احسن تقدیم مارال خانم به خاطر استقامت و موفقیتهاشان .

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
06-05-2013, 09:50 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-05-2013 09:52 AM، توسط بابایی.)
ارسال: #28
دوستان عزیز
هر چه شکست و واقعه مهم زندگی بزرگتر
صعود بلندتر
در کوره حوادث انسان های بزرگی ساخته میشوند
اگر به تلنگر کاینات نیازی نداشته باشیم خرد الهی راههای بدون حادثه را نیز نشان میدهد
اما گاهی صدف روزگار مشکلاتی را به صورت پکیج دور ما میکشد تا ما تبدیل به مروارید زمانه شویم

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
07-14-2013, 12:48 PM
ارسال: #29
کاش آنچه در وجود اوست در وجود همه انسان ها بود..

من اشرف مخلوقات هستم، خداوند قدرت احاطه بر هر موجود، علم و شئی را در وجود من قرار داده است.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده ای بسیار توانا.من هرکاری را که شروع میکنم تا نهایت رسیدن به موفقیت آن را ادامه میدهم.
07-14-2013, 02:45 PM
ارسال: #30
مارال خانم شما يه استعداد ديگه هم داريد و اون اينكه عالي مي نويسيد و مطمنم كه نويسنده خوبي هستيد و انشاالله كه توي كارهاي جديدتون مو فق باشيد.

زندگی زیباست ای زیبا پسند 10_004 زیبه اندیشان به زیبایی رسند12_002
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS