ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 01:13 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
05-26-2013, 10:44 PM
ارسال: #2231
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
سلام سلام سلام
وای که امروز چه روزی بود از کله ی صبح نشستم دارم انتگرال و دیفرانسیل می خونم ولی هنوزم عاااااااااااااااااااالیم شماها حالتون چطوره؟ دلم واسه حالتون چطوره گفت های اقا حمزه تنگ شده ![]() ![]() ![]() |
|||
05-26-2013, 10:47 PM
ارسال: #2232
|
|||
|
|||
RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
(05-26-2013 10:33 PM)MARYAR نوشته شده توسط: منننننننننننننن اومدممممممممممم با کلی انرژی و دعا برای دوستانممممممممممممم سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ابجییییییییییییییییییییییییی خوش اومدییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05-26-2013, 10:47 PM
ارسال: #2233
|
|||
|
|||
دادا مهیارررررررررررر منم بعد از چند روز نخوابیدن و دعا برگشتممممممممممممممممم یکی از من پذیرائی نمی کنه
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2013, 10:49 PM
ارسال: #2234
|
|||
|
|||
به به خانم معاون .
خیر مقدم . امیدوارم تمام دعاهاتون مورد قبول درگاه احدیت واقع بشه و مارو هم دعا کرده باشید. با اومدن شما همینجوری کرور کرور انرژی مثبت از انجمن میباره. منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
05-26-2013, 10:50 PM
ارسال: #2235
|
|||
|
|||
(05-26-2013 10:33 PM)MARYAR نوشته شده توسط: منننننننننننننن اومدممممممممممم با کلی انرژی و دعا برای دوستانممممممممممممم ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلام آبجی گل..... عاقا نماز روزه ها قبول باشه............. ماشالله چه انرژی رو با خودت آوردی....... این چند روز فوق العاده جات خالی بودا.... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
05-26-2013, 10:52 PM
ارسال: #2236
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-26-2013, 10:54 PM
ارسال: #2237
|
|||
|
|||
سلام خانم MARYAR ، خوش به سعادتتون که میهمان خدا بودید .
ما را از دعای خیرتون فراموش که نکردید ؟ حضور شما دنیایی از انرژی است . به دنیای خالصانه شما غبطه خوردم . موفق باشید و کامروا . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
05-26-2013, 11:05 PM
ارسال: #2238
|
|||
|
|||
(05-26-2013 10:54 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: سلام خانم MARYAR ، خوش به سعادتتون که میهمان خدا بودید . آقای رضائی چون آخرین تاپیکی که خوندم مربوط به شروع کار شما بود همش تو یادم بود و از آقای مدیر پرس و جو می کردمممممم خانومتون و دختر گلتون هم که اگر قابل بدونیم دعا کردیم که انشاله در دنیا و آخرت سعادتمند باشند. ![]() ![]() آقا نگید این حرفا من در مقابل شما چیزی برای غبطه خوردن ندارم به خدا ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-26-2013, 11:05 PM
ارسال: #2239
|
|||
|
|||
(05-26-2013 10:47 PM)MARYAR نوشته شده توسط: دادا مهیارررررررررررر منم بعد از چند روز نخوابیدن و دعا برگشتممممممممممممممممم یکی از من پذیرائی نمی کنه ابجی من هستم شما بفرمایید چی میل میکنید ما تهیه می کنیم ![]() |
|||
05-26-2013, 11:06 PM
ارسال: #2240
|
|||
|
|||
(05-26-2013 10:52 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: خیلیییییییییییییی ممنون وقتی وارد انجمن شدم اولین پیغام را بابائی مهربون و مدیریت راهکار بهم داد و من را غرق در شادی کرددددددددددددددددد ![]() ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,857 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان