ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار زمان کنونی: 09-23-2025, 11:46 PM |
|||||||
|
سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار
|
05-03-2013, 08:22 AM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار
آقای رضایی واقعا" ممنون از این کلاس واافعا" مفید شما . به قول دوستان انشا الله خداوند اجر این زحمت شما را بدهد .
من میخواهم بدانم کار خودم در کدامیک از این خانه ها قرار میگیرد . من کارم واردات کالا است . کالا را وارد میکنم و در ایران میفروشم . کارمند هم ندارم و خودم این کار را انجام میدهم . لطفا" مرا راهنمایی بفرمایید که اگر این کار جزء دو خانه ثروت آفرینی نیست چگونه میتوانم آنرا تبدیل به کسب و کار نمایم . ممنون . |
|||
05-03-2013, 01:03 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(05-03-2013 08:22 AM)shahram77 نوشته شده توسط: آقای رضایی واقعا" ممنون از این کلاس واافعا" مفید شما . به قول دوستان انشا الله خداوند اجر این زحمت شما را بدهد . تا اینجای کلاس را اگر به دقت مطالعه کنید ، متوجه شده اید که سیستم کسب و کار باید طوری باشد که برای انجام امور به حضور شما وابسته نباشد . قسمت هایلایت شده گفته های خودتان را اگر ملاحضه کنید ، تمامی امور شما از واردات - بازاریابی - فروش - حسابداری - تسویه حساب متکی به وجود خود شماست . شما باید حالتی را تصور کنید که شما در حالت پشت پرده باشید و تمامی اعمال خود بخودی انجام شوند ( البته این حالت ایده آل کسب و کار هاست .) شما فقط وظیفه نظارت و مدیریت کلان امور را در اختیار خواهید داشت . می دانید شعار کار آفرینان و کسب و کارهای خانه ( ب ) چیست ؟ چرا خودم کاری را انجام دهم ، وقتی می توانم آنرا به دیگری واگذار کنم و خود آنرا نظارت و مدیریت کنم . پس در حالت فعلی شما شغل ( job ) دارید .و نه کسب و کار ( business) . سوال دوم شما ، روش ارتقا از حالت شغل به بیزنس است . بگذارید برای توضیح به جمله ای از بیل گیتس اشاره کنم . او می گوید نیازی نیست شما همه چیز را از ابتدا خلق کنید ، اغلب بهترین راهکار کپی برداری و جا پای بزرگان گذاشتن است ( نقل به مضمون ) خب در هر کاری از تولید انواع محصولات - خدمات - تجارت - آموزش و ... بهترین راهکار اینست که ببینیم دقیقاً افراد موفق آن رشته چگونه توانسته اند سیستم دقیق اجرایی را حاکم برکارشان نمایند . در کار تجارت آنقدر سیستم های موفق در دنیا و ایران داریم که می توانید با تحقیق و الگو برداری از آنها به مرور زمان آنرا حاکم بر فعالیت خود نمایید . با اینحال در ادامه مطالب کلاس به چگونگی گسترش کسب و کار از حالت مشاغل به کسب و کار صحبت خواهیم کرد ، مطالب را به قصد آموزش و اجرای آنها دنبال فرمایید . موفق باشید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
05-03-2013, 01:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-04-2013 04:57 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #23
|
|||
|
|||
جناب رضائی عزیز واقعا ممنون از جواب حکیمانه شما.
معنی کارآفرینی: چرا خودم کاری را انجام دهم ، وقتی می توانم آنرا به دیگری واگذار کنم و خود آنرا نظارت و مدیریت کنم . =========================
ما شروع کننده خوبی هستیم و ادامه دهنده بسیار توانا.ما هر کاری را شروع کنیم تا نهایت موفقیت ادامه خواهیم داد. =========================
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
05-03-2013, 01:14 PM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
آقای رضایی عزیز حقیقتا با توجه به مشغله کاری فراوانی که شما دارید و به آنها واقف هستم، این همه انرژی و وقتی که صرف میکنید برای نگاشتن و اینکه همانند یک استاد دانشگاه مطالب رو پیش میبرید، هیچی نمیتونم بگم جز اینکه دست مریزاد به این همه توان و مهربانی شما....
سپاس ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
05-04-2013, 04:12 AM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
واقعا ممنونم
جدا کلاس ها رو طوری برگزار میکنید که ارزش وقت گذاشتن و خوندن داره. از تنها تاپیک هایی بود که حوصلم سر نرفت و صحبت هایی داره میشه که همش عقلانی و منطقی و کاملا درست هستن. جدا دستتون درد نکنه. ممنون میشم با قدرت کامل ادامه بدید. راستی کلاسای جدیدم بزارید چندتا درس دیگه باهاتون بر داریم ![]() ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
05-04-2013, 03:45 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
از لطف همگی دوستان ممنونم .
بسیار خوشحال خواهم شد که این مطالب ذهنیت دوستانم را در شروع تمامی کارهایشان تغییر دهد . این یک واقعیت تلخ است که اکثر افراد کوشا و بسیار فعال در دام کارهای تکنفره گرفتار می شوند . کار - کار - کار و آخر هنوز مشکلات پابرجا می مانند و رونقی در کارشان بوجود نمی آید . جسم خسته - روح خسته - و ماحصل اندک . اغلب افرادی هم که به قول ما از کار فیزیکی خوششان نمی آید در حقیقت افراد تنبل هستند و نه افراد رهبر . دوستان حتماً متوجه هستند که منظور من از گفتن این جملات فرار از کار و عمل نیست بلکه نوعی از انجام کار است که شما را بسوی موفقیت حتمی راهنمایی می کند . وظیفه یک رهبر و مدیر به مراتب بسیار سخت تر از کارهای یک کارگر و افراد حاضر در ربع ( مشاغل ) است . ولی خروجی فعالیت در این خانه آزادی مالی است و خروجی خانه مشاغل گرفتاری های همیشگی به جهت کار انفرادی و بسته . امیدوارم در این انجمن همگی دوستان در هنر تشکیل سازمانی تبحر پیدا کنند و در هر کاری حتی دستفروشی ، سازمانهای فراگیر و سود آوری بسازند ، مانند آقا مهدی گل محمدی و مهیار عزیز و آقا شهرام 77 عزیز . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
05-04-2013, 04:55 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
سلام احمد آقای عزیز .میخواستم بپرسم به نظر شما بهترین کتابهایی که خیلی خوب مبحث رهبری و مدیریت رو توضیح میدهند چی هستند ؟؟
و یک مدیر و رهبر چطور میتونه کاربزما و جذبه خودش رو بالا ببره ؟ |
|||
05-05-2013, 10:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2013 10:16 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
(05-04-2013 04:55 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: سلام احمد آقای عزیز .میخواستم بپرسم به نظر شما بهترین کتابهایی که خیلی خوب مبحث رهبری و مدیریت رو توضیح میدهند چی هستند ؟؟ سلام دوست عزیز : کتابهای مدیریتی عالی وجود دارند که می توانید از آنها بهره ببرید ، اما بعض از آنه را که مطالعه کرده ام می شمارم : 1- نام کتاب: مدیر یک دقیقه ای نویسنده: اسپنسر جانسون - کنت بلانچارد تعداد صفحات: 104 فرمت کتاب: PDF زبان کتاب: فارسی اینم لینک دانلود رایگان : کلیک کنید 2- نام كتاب: از خوب به عالي نويسنده: جيم كالينز مترجم: ناهيد سپهر تعداد صفحات: 18 اینم لینک دانلود خلاصه کتاب : کلیک کنید هنر جنگ: سان تزو (Art of War) «هنرجنگ» یکی از قدیمیترین کتابها در استراتژی نظامی در جهان است. در جنگ، زمانی که قادر به حمله هستیم، باید عکس آن را نشان دهیم. وقتی میتوانیم از نیروهایمان استفاده کنیم، باید طوری وانمود کنیم که نمیتوانیم. وقتی که نزدیک دشمن هستیم باید کاری کنیم که دشمن خیال کند دور هستیم. زمانی که دور هستیم باید خود را نزدیک نشان بدهیم. سپس حمله را آغاز کنید و دشمن را شکست بدهید. کسب و کار و تجارت مانند جنگ است. همان طور که در جنگ با دشمن درگیر هستیم، در تجارت هم با رقبا در نبردیم. توانایی تطبیق دشمن جنگی با رقیب تجاری، تصرف زمینهای همسایه با بازارهای جدید تجاری، روز و شب جنگیدن با زمان ورود کالا به بازار رقابت و...مثالهایی از این مقایسه هستند. اینم لینک دانلود : کلیک کنید البته یک کتاب هم هست که فقط تعریفش را شنیده ام و فارسی آنرا پیدا نکردم . کتاب : رساله امپراتور: مارکس اورلیوس (The Emperor`s Handbook) اورلیوس از سال 161 تا 180 بعد از میلاد مسیح زمامدار روم بود. وی در تاریخ به عنوان یک «پادشاه فیلسوف مسلک» شناخته میشود. اندیشههای این مرد همچنان نقشه راه رهبران بزرگ است. این امپراتور اندیشمند با آنکه هرگز قصد چاپ دستنوشتههای خود را نداشت، اما درس گفتارهایی جاودانه درخصوص آیین و فلسفه رواقیون و زندگی و رهبری از او به یادگار مانده است. اورلیوس در جایی میگوید که «برای داشتن یک زندگی شاد به چیزهای زیادی نیاز نیست؛ همه چیز درون خودتان است.» یا در جایی دیگر با تاکید بر اهمیت تغییر و تحول که امروزه از ملزومات رهبری است بیان میدارد که «جهان هستی یعنی تغییر؛ این اندیشههاي ما است که زندگانی ما را میسازد.» در مورد سوال دوم که جذبه یک مدیر می باشد : این بحث روانشناسی و خصوصیات رفتاری است که به نظر من می توانید در تاپیک های همین انجمن به این اصول آگاهی اجمالی پیدا کنید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
05-05-2013, 10:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-05-2013 10:27 AM، توسط yu3f.)
ارسال: #29
|
|||
|
|||
سلام جناب رضایی عزیز
سپاس از مطالب خوبتون. یک سوال. آیا ب نظر شما این امکانش هست ک یک فرد در بیش از یکی از خانه های جدول مورد بحث (4 قسمتی شغل) قرار بگیره؟ حتی در 3 و یا 4 خانه؟ ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
05-05-2013, 10:28 AM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
(05-05-2013 10:17 AM)yu3f نوشته شده توسط: سلام جناب رضایی عزیز سلام بر استاد یوسف عزیز : بله امکانش هست . البته در ادامه کلاس من با ذکر مثال هایی این نکته را توضیح خواهم داد ، اما بطور اجمال شما اگر در قسمت های سمت چپ باشید باید سعی کنید تا پاهای خود را بر روی خانه های سمت راست قرار دهید . فرضاً اگر کارمند هستید با ورود به عرصه های سرمایه گذاری که اصولی تر است به گسترش توانایی مالی بپردازید . البته چون مرز بین مشاغل و کار آفرینی یکی است شما در حقیقت از خانه مشاغل باید به خانه کار آفرینی بروید و یا پاهایتان را روی خانه مشاغل و سرمایه گذاری قرار دهید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش قرار دادن لوگو بر روی تیشرت | mohammadshamosi | 1 | 1,845 |
06-18-2022 03:31 PM آخرین ارسال: hasandavood |
|
کسب درآمد از طریق وردپرس | saeed74 | 0 | 318 |
05-24-2022 10:38 AM آخرین ارسال: saeed74 |
|
آموزش زبان انگلیسی | 118file | 1 | 642 |
02-09-2022 01:06 PM آخرین ارسال: Publishers |
|
آموزش کسب درآمد از بازی لم | lem-game | 18 | 19,500 |
01-11-2021 04:28 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) | mahanteymouri | 179 | 12,937 |
07-16-2019 09:06 PM آخرین ارسال: کامران طاها |
|
اخبار بورس + آموزش | azim | 1,196 | 269,463 |
10-31-2018 03:05 PM آخرین ارسال: ehsan_info |
|
دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی کسب و کار | hidi | 25 | 10,303 |
10-10-2018 02:26 PM آخرین ارسال: sasannikoo |
|
:: آموزش تولید علوفه هیدروپونیک با سرمایه کم :: حتی در خانه | shirazi021 | 81 | 31,524 |
05-15-2018 01:06 PM آخرین ارسال: اميررضا محمدى |
|
اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما | amir2244 | 1 | 586 |
07-27-2017 11:27 AM آخرین ارسال: hamedmoez |
|
دانلود رایگان آموزش مت پینتینگ در فتوشاپ (Matte Painting) – ایجاد تصاویر خلاقانه | saeed74 | 0 | 1,047 |
01-11-2017 10:18 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی | mrghafoory | 1 | 1,466 |
10-28-2016 11:31 PM آخرین ارسال: حسین پورمتین |
|
![]() |
چگونه به آزادی مالی و ثروت برسیم؟ | mrghafoory | 1 | 1,455 |
10-28-2016 11:16 PM آخرین ارسال: حسین پورمتین |
سئو سایت و کسب و کار اینترنتی | aliadd | 0 | 702 |
09-14-2016 01:03 PM آخرین ارسال: aliadd |
|
آموزش دکوراسیون اتاق های کوچک | ahmad77 | 0 | 885 |
09-08-2016 10:18 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس (آموزش ووکامرس) | saeed74 | 2 | 1,046 |
09-08-2016 10:13 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
آموزش سئو وردپرس | saeed74 | 0 | 926 |
09-08-2016 01:24 PM آخرین ارسال: saeed74 |
|
![]() |
16 قانون طلایی که در طی مسیر تجارت به ما کمک میکند | hamedkhan | 4 | 1,710 |
08-10-2016 01:34 PM آخرین ارسال: mahdie.sfi |
![]() |
دانلود کتاب راه اندازی کسب و کار موفق از صفر تا صد(با لینک مستقیم ) | saeid3030 | 0 | 1,441 |
06-08-2016 10:44 AM آخرین ارسال: saeid3030 |
اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه | mrghafoory | 7 | 12,966 |
04-07-2016 11:31 AM آخرین ارسال: avicenna |
|
سوالات شما عزیزان در زمینه چاپ | مهدی گل محمدی | 52 | 9,117 |
12-12-2015 01:54 AM آخرین ارسال: saeedhashemi1371 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: