ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 03:47 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
03-04-2013, 12:56 PM
ارسال: #1251
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
سلام
پیشاپیش تولد جناب قربانیان رو تبریک میگیم مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
03-04-2013, 04:37 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2013 04:58 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #1252
|
|||
|
|||
ممنونم مهدی جان.
خدایا شکرت .این انجمن چه عزیزانی را بمن معرفی کرده؟ به جرئت عرض میکنم تا کنون در دنیای واقعی هم عزیزانی چون شما نداشته ام. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-04-2013, 05:04 PM
ارسال: #1253
|
|||
|
|||
آقا مبارک باشه ایشاا....
الهی 200 ساله بشین[/size][[/font][/color]color=#0000CD][font=Impact] «هر قدر بیشتر بر لبی لبخند بنشانم، ثروتمندترم!» [/align] |
|||
03-04-2013, 05:07 PM
ارسال: #1254
|
|||
|
|||
(03-04-2013 05:04 PM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: آقا مبارک باشه ایشاا.... ممنونم دختر گلم. ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-04-2013, 07:12 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-04-2013 07:41 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1255
|
|||
|
|||
موفقیت یعنی از مخروبه های شکست،کاخ پیروزی ساختن.
موفقیت یعنی از ناممکن ها،ممکن ساختن. موفقیت یعنی همیشه جانب حق را نگاه داشتن. موفقیت یعنی با آرامش زیستن. موفقیت یعنی ناکامی ها را جدی نگرفتن. موفقیت یعنی از تجارب انسان های موفق درس گرفتن. موفقیت یعنی اشتباه را پذیرفتن و تکرار نکردن آن. موفقیت یعنی با شرایط مختلف خود را وفق دادن. موفقیت یعنی تکیه گاه بودن برای دیگران. موفقیت یعنی قدردان بودن. موفقیت یعنی خسته نشدن از مبارزه با دشواری ها. موفقیت یعنی خندیدن به آنچه دیگران مشکلش می پندارند. موفقیت یعنی توانایی دوست داشتن. موفقیت یعنی عاشق زندگی بودن. موفقیت یعنی صبور بودن. موفقیت یعنی حفظ خونسردی در شرایط دشوار. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-04-2013, 07:49 PM
ارسال: #1256
|
|||
|
|||
می گویند زمانی که قرار بود دادگاه لاهه برای رسیدگی به دعاوی انگلیس در ماجرای ملی شدن صنعت نفت تشکیل شود ، دکتر مصدق با هیات همراه زودتر از موقع به محل رفت. در حالی که پیشاپیش جای نشستن همه ی شرکت کنندگان تعیین شده بود ، دکتر مصدق رفت و به نمایندگی هیات ایران روی صندلی نماینده انگلستان نشست.
قبل از شروع جلسه، یکی دو بار به دکتر مصدق گفتند که اینجا برای نماینده هیات انگلیسی در نظر گرفته شده و جای شما آن جاست، اما دکتر توجهی نکرد و روی همان صندلی نشست. جلسه داشت شروع می شد و نماینده هیات انگلیس روبروی دکتر مصدق منتظر ایستاده بود تا بلکه بلند شود و روی صندلی خویش بنشیند، اما دکتر اصلاً نگاهش هم نمی کرد. ... جلسه شروع شد و قاضی رسیدگی کننده به مصدق رو کرد و گفت که شما جای نماینده انگلستان نشسته اید، جای شما آن جاست. کم کم ماجرا داشت پیچیده می شد و بیخ پیدا می کرد که مصدق بالاخره به صدا در آمد و گفت : شما فکر می کنید نمی دانیم صندلی ما کجاست و صندلی نماینده هیات انگلیس کدام است؟ نه جناب ریی، خوب می دانیم جایمان کدام است. اما علت اینکه چند دقیقه ای روی صندلی دوستان نشستم به خاطر این بود تا دوستان بدانند برجای دیگران نشستن یعنی چه؟ او اضافه کرد که سال های سال است دولت انگلستان در سرزمین ما خیمه زده و کم کم یادشان رفته که جایشان این جا نیست و ایران سرزمین آبا و اجدادی ماست نه سرزمین آنان ... سکوتی عمیق فضای دادگاه را احاطه کرده بود و دکتر مصدق بعد از پایان سخنانش کمی سکوت کرد و آرام بلند شد و به روی صندلی خویش قرار گرفت. با همین ابتکار و حرکت عجیب بود که تا انتهای نشست، فضای جلسه تحت تاثیر مستقیم این رفتار این بزرگمرد قرار گرفته بود و در نهایت نیز انگلستان محکوم شد. یادش گرامی باد... 14 اسفند سالروز درگذشت دکتر مصدق احیاگر ناسیونالیسم ایرانی |
|||
03-04-2013, 07:52 PM
ارسال: #1257
|
|||
|
|||
خبر کوتاه بود :
با کمال تاسف اطلاع یافتیم که آقای دکتر محمد مصدق سحرگاه امروز پنج شنبه در ساعت 4:30 بامداد 1345/12/14 در سن 87 سالگی در اتاق شماره 62 بیمارستان نجمیه تهران زندگی را بدرود گفت. خبری بسیار کوتاه برای مردی بزرگ! ... سالنامه سازمان اطلاعات انگلیس در سال 1995 درباره اش منتشر کرد: خسارتی که وی به انگلستان وارد کرد از خسارتی که هیتلر در جنگ دوم جهانی به انگلستان وارد کرد بیش تر بود، معترف هستیم که انگلستان در برابر مصدق شکستی بی سابقه را متحمل شد. اولین نفر که با لایحه کاپیتولاسیون در ایران مخالفت کرد. اولین ایرانی فارغ التحصیل در دکتری حقوق. امتیاز حق شیلات و کشتیرانی در دریای خزر را از شوروی باز پس گرفت. شخصا در دادگاه لاهه برای احیای حقوق ملت خویش فریاد کشید. جمال عبدالناصر (رهبر بزرگ و فقید ناسیونالیست عربی-اسلامی مصر) به گفته خویش او را الگوی خود قرار داد و کانال سوئز را برای مصر ملی کرد. سفیر شوروی در ایران رسما اعلام کرد که دولتش در برابر وی به زانو افتاد. اولین نفر که با استفاده از علوم روز در دانشگاه به بررسی علمی حقوق اسلامی شیعه پرداخت. اولین نفر که حقوق شرعی زنان را به طور علمی در دانشگاه مطرح ساخت. ابرمرد تاریخ ایران، با جان بر کف بودن خویش در راه وطن اجازه نداد که تا سال 1992 امتیاز نفت ایران در انحصار بیگانه باشد. مجاهدت های کسی که خود را وقف سرزمین و مردم و دین خویش کرد، یگانه طراح بزرگ ملی شدن صنعت نفت ایران، جاوید یاد دکتر محمد مصدق به همین جا ختم نشد،وی خود را وقف ملیت ایرانی ساخت و لحظه به لحظه افتخار آفرید. یادش گرامی باد. |
|||
03-04-2013, 07:56 PM
ارسال: #1258
|
|||
|
|||
(03-04-2013 07:12 PM)m_sh نوشته شده توسط: موفقیت یعنی از مخروبه های شکست،کاخ پیروزی ساختن. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
03-04-2013, 09:19 PM
ارسال: #1259
|
|||
|
|||
چرا اینقدر کافه و همچنین انجمن خلوته؟؟
شاید همه دارن برای عید آماده می شن، همه در خدمت خانم خانه دارن خانه تکونی می کنن ![]() ![]() |
|||
03-04-2013, 09:36 PM
ارسال: #1260
|
|||
|
|||
خانم کجا بود آبجی مریم؟؟؟؟
کمو بیش تو انجمن هستیم.... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,877 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 88 مهمان