ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیایید با هم رو راست باشیم !
زمان کنونی: 09-26-2025, 09:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: دلشاد حسین پور
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ: 33
بازدید: 6802

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-26-2011, 01:56 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-26-2011 01:59 AM، توسط دلشاد حسین پور.)
ارسال: #1
خوشبختنانه همه دوستانمون در این انجمن آگاهی کامل بر اینکه چطوری میشه آدم موفق و میلیاردری شد رو دارن . ولی باز هم تو ذهن همه ما این سوال هست که از کجا و چطوری باید شروع کنیم تا ما هم آدم ثروتمندی بشیم .

مطمئناً بیشتر دوستامون آدم های خوش فکر و داراری ایده هایی هستند که اگر این ایده ها به فرصت تبدیل شوند و اجرایی بشه غوغا میکنه ! ولی وقتی بعد از رشد ایده میخوان عملیش کنن به جایی میرسن که نیاز به سرمایه مالی دارن و با اندک پولی که خودشون دارن نمیتونن این ایده رو پیاده کنند .

آغا همه میدونیم که میشه ثروتمند شد ولی باید به اندازه ایده ای که تو ذهنته سرمایه هم برای کار فراهم بشه . من خودم شخصا تا الان هر ایده ای که تو ذهنم بوده و با بعضی از افراد سرمایه دار در میان گذاشتم که بیایم این کارو انجام بدین سود خوبی توشه اولش گفتن ببینیم چکار میکنیم ولی بعده چند ماه خودشون رفتن پیادش کردن .. چرا ؟ چون من سرمایه لازمو برای اجرای این ایده نداشتم . حالا اونا هم دارن کلی برداشت میکنن .

خدایی من خودم خیلی تلاش میکنیم . خیلی هم آدم فعالی هستم ولی خدایی دارم صادقانه حرف میزنم آدم تا سرمایه نداشته باشه نمیتونه به اون چیزی که میخواد برسه .

حالا میخوام اینو بگم بیاییم با هم رو راست باشیم واقعا اینطور نیست ؟

[تصویر: web2art.ir.png]

مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-26-2011, 09:53 AM
ارسال: #2
RE: بیایید با هم رو راست باشیم !
بله آقا دلشاد حرف شما متین.

ولی اینم بهت بگم شاید مشکل تو مطرح کردنته.موقعی که میخوای ایدتو مطرح کنی همیشه یه طرح کلی از ایدتو بگو. تا طرف متوجه بشه که این طرح چیه ولی نتونه کاری کنه. که به این میگن طرح توجیهی.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-26-2011, 10:51 AM
ارسال: #3
اصلا بحث تو مطرح کردن ایده برای دیگران نیست . واقعا واسه هر کاری حتی کوچک سرمایه اولیه لازمه ...

07-26-2011, 11:18 AM
ارسال: #4
دلشاد عزیز به راحتی ایده های خود را در اختیار کسی قرار ندهید.علت پیشنهاد من برای جلسات یک روزه و دو روزه صرفا بهمین خاطر بود که در نظر داشتم به حد کافی وقت برای بحث و گفتگو و سرمایه گذاری داشته باشیم. وقتی فردی هدفش موفقیت است تمام مسایل و مشکلات را به جان می خرد و سعی میکند در جلسات شرکت کند . زمان و مکان برایش مهم نیست بلکه هدف اصلی وی مهم است.من به راحتی مشکلاتم را حل نکرده ام. شبانه روز 3 تا 4 ساعت می خوابیدم. یک روز سر از کیش یک روز مشهد یک روز اصفهان یک روز بانه یک روز کرج .برای شرکت در کلاسهای دکتر آزمندیان چقدر رفت و آمد داشتم. چقدر هزینه کردم . شرکت نکردن من این نیست که تعداد عزیزان شرکت کننده کم است , بلکه میخواهم عرض کنم برای شرکت در اینگونه جلسات می شود مرخصی گرفت می شود برای رفت و آمد هزینه کرد و می شود خیلی از قرارها را بهم زد. مهم رسیدن به هدف است. چنانچه حس کنم از این حرکت من عزیزان ناراحت شده اند با تمام علاقه ای که به این انجمن و عزیزان عضو دارم خدا حافظی خواهم کرد.موفق می شوید در صورتیکه در وقت و هزینه (جزئی رفت و آمد و...) سرمایه گذاری داشته باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-26-2011, 05:37 PM
ارسال: #5
بله با تمام وجود حرفتونو قبول دارم
ولی فقط حرف خداحافظی رو نزنید
بقول خانه سبز
اگه قهر هستید حرف که می زنید؟؟؟Blush

اینکه جهان به کجا می رود نباید زیاد برایتان اهمیت داشته باشد بلکه آنچه مهم است این است که شما چه می خواهید و کجا می روید.
07-26-2011, 06:01 PM
ارسال: #6
(07-26-2011 01:56 AM)delshad1522 نوشته شده توسط:  خوشبختنانه همه دوستانمون در این انجمن آگاهی کامل بر اینکه چطوری میشه آدم موفق و میلیاردری شد رو دارن . ولی باز هم تو ذهن همه ما این سوال هست که از کجا و چطوری باید شروع کنیم تا ما هم آدم ثروتمندی بشیم .

مطمئناً بیشتر دوستامون آدم های خوش فکر و داراری ایده هایی هستند که اگر این ایده ها به فرصت تبدیل شوند و اجرایی بشه غوغا میکنه ! ولی وقتی بعد از رشد ایده میخوان عملیش کنن به جایی میرسن که نیاز به سرمایه مالی دارن و با اندک پولی که خودشون دارن نمیتونن این ایده رو پیاده کنند .

آغا همه میدونیم که میشه ثروتمند شد ولی باید به اندازه ایده ای که تو ذهنته سرمایه هم برای کار فراهم بشه . من خودم شخصا تا الان هر ایده ای که تو ذهنم بوده و با بعضی از افراد سرمایه دار در میان گذاشتم که بیایم این کارو انجام بدین سود خوبی توشه اولش گفتن ببینیم چکار میکنیم ولی بعده چند ماه خودشون رفتن پیادش کردن .. چرا ؟ چون من سرمایه لازمو برای اجرای این ایده نداشتم . حالا اونا هم دارن کلی برداشت میکنن .

خدایی من خودم خیلی تلاش میکنیم . خیلی هم آدم فعالی هستم ولی خدایی دارم صادقانه حرف میزنم آدم تا سرمایه نداشته باشه نمیتونه به اون چیزی که میخواد برسه .

حالا میخوام اینو بگم بیاییم با هم رو راست باشیم واقعا اینطور نیست ؟

درود
پس چه زیبا نوشتی
واقعا حرف دل منو زدی ، باز هم هر چه بسته طرح رو در اختیار بذاری کسی که پول داره منتظر یک جرقه کوچک هست که بتونه کار رو شروع کنه
سرمایه اندیشه میاره (یعنی فورا با چند نفر ماهر به اون کار مشورت می کنه و می تونه بهتر کار رو پیش ببره)
اگرچه این موارد از تلاش خود آدمی به چیزی که می خواد برسه حاصل میشه ، هر چی بیشتر بخواهیی ایده هات رو عملی کنی سنگ های جلوی پات بیشتر هست و از این موارد زیاد پیش میاد

.
.
نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی

.
.
07-26-2011, 06:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-26-2011 06:16 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #7
دوست عزیز منابع مالی زیادی برای پیاده کردن ایده ها وجود دارد که متاسفانه شما عزیزان در جریان آن نیستید. بنگاه های زود بازده به خیلی از افراد وام داد که ایده هایشان را پیاده کنند. صنایع کوچک حمایت میکند و در صورت خوب بودن ایده و داشتن طرح توجیهی خوب از طرف بانک , وامهای کم سود را می پردازند. صندوق مهر امام رضا که در اکثر شهرها و استانها شعبه دارد.و.....
وقتی بسوی میلیاردر شدن می روید باید تلاش کنید . منابع را جستجو کنید . به ادارات مربوطه سر بزنید . از بانکها سئوال کنید و هزاران حرکت دیگر.
فقط خواستن کافی نیست.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-04-2011, 12:35 AM
ارسال: #8
آقا هوشنگ عزیز حرف شما درست . تا میری میگی آقا طرح دارم میخوام وام بگیریم میگه آقا باید سند خونه بیاری . ما خونه یا ملکی هنوز نتونستیم دست و پا کنیم ضمانت بانکی رو از کجا بیاریم .

09-04-2011, 01:27 AM
ارسال: #9
دلشاد جان به هر حال برای بازپرداخت وام گیرنده باید ضمانتی داشته باشند.اکنون با برگشت پول مشکل دارند چه رسد که ضمانت هم نداشته باشند.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
09-04-2011, 01:31 AM
ارسال: #10
سلام دلشاد عزیز
به نظرم تا حدی حرفت درسته ولی میشه راههای بسیاری را برا اجرایی کردن یه ایده در نظر کرفت مثلا شرا کت خیلی ها را میشه برا یه شراکت خوب انتخاب کرد کاش تو این انجمن هم اونقد همدلی بود که به جای نسخه پیچیدن برای همدیگه یه صندوق خوب تشکیل میدادیم برای کمک به یه همچین ایده های منتخبی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile چطوری همیشه سرحال باشیم؟ samiar afshari 0 781 03-16-2015 07:31 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  لحظه های آرام و رمانتیک با شمع‌های مناسب.......... mallarme 0 670 05-11-2013 02:38 PM
آخرین ارسال: mallarme
  رسیدن به همه خواسته ها با امواج آلفا ... کامیار کاظمی 11 21,956 05-03-2013 08:46 PM
آخرین ارسال: مهران 313
  چطور با دکوراسیون انرژی مثبت جذب کنیم؟ بهداد 7 1,694 11-04-2012 04:12 PM
آخرین ارسال: بهداد
  کاهش استرس با رنگ‌ها صدفی 0 680 10-06-2012 09:11 PM
آخرین ارسال: صدفی
  امروزم را با این جمله شروع می کنم. کامیار کاظمی 32 5,917 08-21-2012 12:22 AM
آخرین ارسال: درناز
  آرزوهاي گفته‌نشده پسري كوچك با آرزوهاي بزرگ jahanagahi 0 910 06-01-2011 08:30 AM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS