ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
زمان کنونی: 09-25-2025, 12:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
نویسنده: ast0300
آخرین ارسال: توانا
پاسخ: 328
بازدید: 53614

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیکی برای تشکر اعضا از همدیگر
01-12-2013, 10:12 AM
ارسال: #51
RE: سپاس به عزیزان فعال انجمن
(01-12-2013 03:46 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  خانم معاون هم مدتی است که فعالیت های خود را در انجمن از سر گرفته اند از ایشان بسیار متشکریم حضورشان باعث افزایش انرژی و صمیمیت بین اعضای محترم انجمن شده است.
مجید (...) عزیز هم به رقم اینکه مدتی پیش اعلام کرده بود که حضور کمرنگتری در انجمن خواهد داشت اما چون دل نازنینش با بچه های انجمن است نمیتواند از اینجا دل بکند لذا حضوری نامحسوس داشته و همچون گشت نامحسوس هر جا که لازم باشد وارد عمل میشود...Big Grin
از مجید دوست داشتنی هم سپاسگذاریم و به او می گوییم عزیزم خودتو اذیت نکن ما از حضورت خبر داریمBig Grin

آقای فرهاد قربانی هم از اعضای بسیار فعال و پر انرژی هستند البته همراه با دار و دسته! زحمات این عزیز هم شایسته تقدیر و تشکر است حقیقتاً بنده همه مطالب ایشان را با علاقه میخوانم.

آقای میرعباس خالدی هم ماشالله بسیار فعال هستند و "سپاس" ایشان در بیشتر تاپیک ها و پستها نشان دهنده مطالعه اکثر مطالب انجمن است همچنین ایشان مطالب بسیار مفید و پاسخهای عالی قرار میدهند از این برادر محترم هم صمیمانه تشکر میکنیم.

و البته تشکر همیشگی از اساتید عزیز(استاد قربانیان، m_grate،goldman،یوسف، بهداد) مدیران محترم، ناظمین و همۀ اعضای جدید و قدیمِ فعال و تشکر ویژه و مخصوص از عزیزانی که با عضویت در بخش VIP نسبت به انجمن احساس مسئولیت بیشتری دارند.

ارادتمند همه شما هستم.
شما هم یکی از اساتید بزرگ این انجمن بزرگ هستید.ما هم بابت تمام زحمات تون از شما سپاس گزاریم.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-12-2013, 11:21 AM
ارسال: #52
متشکرم جناب سلمانپور عزیز
منصفانه اگر به تاپیکها و نظرات دوستان نگاه کنیم میبینیم که بحمدالله در این جمع هیچگونه حسادت ،تنگ نظری ،غرور،کم محلی و بی اعتنایی و... بین بچه ها وجود ندارد و این به رشد و تعالی همه دوستان و انجمن کمک فراوانی میکند.
باز هم از تمام بزرگان و دست اندر کاران و تمامی بچه های عضو این شبکه عظیم تشکر و قدر دانی میکنم.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
01-12-2013, 11:22 AM
ارسال: #53
من هم از تمامی اعضای انجمن که هر یک به نوبه خود با عضو شدن در این انجمن سهمی در گسترش اون دارن تشکر میکنم. یه تشکر ویژه هم از عزیزانی که روی صندلی داغ نشسته اند میکنم که دیگه آخرشند! همچنین از مدیر دوست داشتنی انجمن و همسر محترمشون، از پدر دلسوز و سنگ زیرین آسیاب انجمن جناب آقای قربانیان بزرگوار که این تاپیک رو ایجاد کردن واسه تشکر، از مدیران و اعضای فعال که دوستان نام بردند. همه و همه گلید. و معنای واقعی:
بنی آدم اعضای یکدیگرند...
01-12-2013, 12:01 PM
ارسال: #54
واقعا از همه ی بزرگان و اعضای فعال و اساتید بینهایت سپاسگذارم
حس میکنم جو انجمن در این روزها از سالهای قبل آرام تر و منظم تر ، پر انرژی تر هستش
خدایا شکرت و از همه سپاسگذارم
01-12-2013, 01:23 PM
ارسال: #55
جناب Delta.H عزیز:
فقط می توانم عرض کنم که سپاسگزارم . چه زمانی که تایپیک اگر بمن اعتماد...... که هم کمک و هم راهنمای من بودی و هم محبتهایت در رابطه با شرکت در بیشتر بحثها و پخش انرژی مثبت در فضای عطرآگین انجمن.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-12-2013, 01:33 PM
ارسال: #56
بابا اینجا که تشکر بارونیه ها
می گما یه خورده همدیگرو تحویل بگیریدددددد Smile
منم از همتون بابت اینکه هستید فقط هستید در این لحظه در این فضا سپاسگذارم

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
01-12-2013, 01:42 PM
ارسال: #57
جناب قاصدی عزیز از رشت. بابت تمام زحمات شما سپاسگزاریم. ممنون از فعالیتهای بسیار خوبتان.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-12-2013, 02:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-12-2013 02:28 PM، توسط Haavin.)
ارسال: #58
چقدر حیف که من این تاپیک زیبا رو اینقدر دیر دیدم.

تنها چیزی که می‌تونم بگم اینه که آشنایی‌ من با یک جمع پر تلاش هدفمند برجسته شایسته و میلیاردر‌های آینده موهبت الهی بود . اینقدر این انجمن برای زندگی‌ من برکات داشت و اینقدر آشنایی‌ با هر کدوم از عزیزان چه پیشکسوت‌ها و چه اعضای جدید تر, کلاس درس بزرگی‌ بود که هزاران سپاس هم کمه .دست تک تک شما عزیزان رو می‌بوسم.اگر بین عزیزان به خاطر دوری راه نیستم اما قلبم با همه شماست.و می‌خوام بگم فاز سوم زندگیم رو مدیون حضور در این جامعه فرهیخته هستم .از همگی‌ ممنون

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
01-12-2013, 02:34 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-12-2013 02:40 PM، توسط zoofanoon.)
ارسال: #59
(01-12-2013 01:42 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب قاصدی عزیز از رشت. بابت تمام زحمات شما سپاسگزاریم. ممنون از فعالیتهای بسیار خوبتان.
با سلام ، جناب قربانيان عزيز ، تشويقهاي شما ما را به وجد مي آورد ، ضمن اينكه بايد عرض كنم كه هر وقت كه بيرون كاري نداشته باشم از اين انجمن دست نمي كشم .10_004

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
01-12-2013, 03:31 PM
ارسال: #60
من هم از تمامی عزیزانی که در این انجمن خالصانه زحمت می کشن تشکر می کنم

به خصوص
جناب استاد قربانیان و استاد نامی و استاد بهداد که تجربیات ارزندهشون رو در اختیار ما میگذارند
تشکر از ادمین عزیز جناب کاظمی

و تشکر ویژه از اقای فرهاد فربانی که واقعا برادرانه دارن بهم کمک می کنن و یکی از اصلی ترین اشخاصی هستن که باعث پیشرفتم شدن

و تشکر از همه دوستان دیگر که واقعا فضای انجمن به فوق العاده ترین فضای اینترنت تبدیل کردن12_002

خدایا شکرت

اگر حس روییدن در تو باشد حتی در بیابان رشد خواهی کرد

[تصویر: ZCSCBVNVC.jpg]

[تصویر: u20cp8y8elmtjihybdjz.gif]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  از دست دادن این سه دلاور(کوهنورد) داغدارمان کرد mardin-b 14 2,605 07-27-2013 11:06 PM
آخرین ارسال: mjdehghani
  امروز اول ماه مصادف است با دوشنبه...از دست ندهید mehrdad062 1 946 06-10-2013 01:04 PM
آخرین ارسال: mallarme
  لطفا برای سلامتی این کوچولو دعا کنید! mohsen k1 9 2,043 05-18-2013 01:55 AM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
Heart تخته سیاهی برای دعاها و آرزوهای اعضا انجمن در شب آرزوها MARYAR 35 6,159 05-17-2013 02:18 AM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
  دعا برای سلامتی پدر ومادرها مــجــیــנ 21 4,997 05-03-2013 12:19 AM
آخرین ارسال: shahram......32
  امروز روز اسم گذاشتن برای خودتون هست........... mallarme 12 2,497 04-10-2013 11:30 AM
آخرین ارسال: بابایی
  لحظه شماری برای تحویل سال 1391 خورشیدی اقاي ايـــده 21 3,883 03-20-2012 11:31 AM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS