ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کارت را گسترش بده!
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:43 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: صدفی
پاسخ: 26
بازدید: 3636

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارت را گسترش بده!
12-19-2012, 02:18 AM
ارسال: #11
RE: کارت را گسترش بده!
(12-19-2012 01:11 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  بزودی کارم را گسترش خواهم داد.خبر های خوبی در راه است.12_002خبر امد ،خبری در راه استHuh

تبریک فرهاد عزیز.

همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-19-2012, 10:41 AM
ارسال: #12
کامیار از بابت معرفی این نرم افزار ازت ممنونم فقط یه لظفی کن علاوه بر قابلیت های جزئی که در مورد نرم افزار بیان کردی یه مقدار از مزایای این نرم افزار شرح بده.
12-19-2012, 03:03 PM
ارسال: #13
(12-19-2012 02:18 AM)حامد نوشته شده توسط:  
(12-19-2012 01:11 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  بزودی کارم را گسترش خواهم داد.خبر های خوبی در راه است.12_002خبر امد ،خبری در راه استHuh

تبریک فرهاد عزیز.
مخلصیم قربان.

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
12-19-2012, 07:50 PM
ارسال: #14
(12-19-2012 12:50 AM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
(12-18-2012 10:36 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط:  درود بردوستان
بنده یک بازاریابم!
چندوقتیه که به این فکر کردم که چگونه میتونم توی ذهن مشتریم جای ثابتی باز کنم
(( آخه وقتی روزی 30-40تابازاریاب به دم مغازه میره،مغازه دار گیج میشه و از سربی حوصله گی رد میکنه)))

خوب من باید کاری میکردم و شروع به جمع کردن شماره موبایلهاشون کردم و هر هفته براشون اس ام اسهای جالب میفرستم
اینجوری و یه جورایی کارم و فروشم گسترش پیداکرده
خداروشکر!!!
ارتباط عاطفی برقرار کن. و دومین مسئله: سعی کن اطلاعات عمومی خودتو در هر زمینه بالا ببری ،وقتی مشتری با شما صحبت میکند،از مصاحبت با شما لذت ببرد.فقط برای فروش پیش مشتری نرو. سعی کن در بعضی موارد به عنوان مشاور هم ظاهر بشی. مشتریان خوب بهترین سرمایه شما هستند. موفق باشید

نکته جالبی عرض نمودین
ارتباط عاطفی !! حالا که بیشتر دارم فکر میکنم ، شاید ناخوداگاه اینکارم انجام دادم
متشکرم!!!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2012, 08:43 PM
ارسال: #15
عزیزان من اگر کسی تولیدکننده شال و روسری سراغ داره که قیمتاش مناسب باشه رو بهم معرفی کنه؛ میخوام مغازم از مشتری پر باشه و بیرون هم صف بکشن.فروش بالا میخوام.فروش بالا.
ممنون دوستان. خیلی ممنون میشم به داداش کوچیکتون در این زمینه کمک کنید.هرجا هم باشه اشکال نداره. فعلا فقط فروش بالا میخوام.

خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم
تلفن:4969-611-0937
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-19-2012, 08:53 PM
ارسال: #16
(12-18-2012 10:36 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط:  درود بردوستان
بنده یک بازاریابم!
چندوقتیه که به این فکر کردم که چگونه میتونم توی ذهن مشتریم جای ثابتی باز کنم
(( آخه وقتی روزی 30-40تابازاریاب به دم مغازه میره،مغازه دار گیج میشه و از سربی حوصله گی رد میکنه)))

خوب من باید کاری میکردم و شروع به جمع کردن شماره موبایلهاشون کردم و هر هفته براشون اس ام اسهای جالب میفرستم
اینجوری و یه جورایی کارم و فروشم گسترش پیداکرده
خداروشکر!!!

بازاریابی کار بسیار مهم وحساسی هست
آخرین باری که بجز عرضه کالات سراغ مشتریت روگرفتی چی بود؟
باهاشون اخرین بار کی بیرون رفتی ونهار یا شام خوردی به حساب تو؟
وقتی میبینیشون سریع میگی چی میخواین؟
یا از زندگی وکارش هم میپرسی؟
میدونی فرزندانش کین وچطور دارن زندگی میکنند؟

میخوای اون مشتری دائم تو باشه
تو تنها نباید عرضه کننده یک کالا بهش باشی
به گفته اقای قربانی باید ارتباط عاطفی برقرار کنی همیشه دوست وهمراه ومشاورش در زمینه های که آگاهیی داری انجام بدی
همیشه حتی اگر ازت خرید نمیکه مسیرت خورد یک سلام بهش بدی

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
01-05-2013, 03:30 PM
ارسال: #17
(12-13-2012 01:45 AM)بيلا بالا نوشته شده توسط:  من در نظر دارم
يه شركت خدمات خانگي تاسيس كنم
اينطوري ميتونم با اكيپي كه دارم جمع اوري ميكنم وسايل بيشتري را جزء خدماتم بيارم
الان تعمير لوازم خانگي و حدودا يخچال و واسه تابستان كولر ابي
ولي با تاسيس شركت انشاالله لوازم گازسوز،ابگرمكن ديواري و مخزني،كولر گازي و اسپيلت،لباسشويي اتوماتيك و... را ميتونم ساپورت
كنم
در موارد اضافه شده من فقط معرفي ميكنم به سرويس كار و پورسانت خودما ميگيرم

سلام
الان كه اين تاپيكا مجدد خوندم
ميبينم كه خودم شدم يه شركت12_002

با يكي از دوستان كه تعميرات گاز سوز و ابگرمكن ديواري داشتن و قبلا تعميرات لوازم خانگي يا مياوردن من براشون انجام ميدادم ميخوام شريك شم

ايشون تو زمينه كاري يه من اطلاعي نداره از من خواستن كه با هاشون كار كنم
ايشون گاز سوز و ابگرمكن ديواري را به من ياد ميدن و منم كار خودم تعميراتا انجام ميدم
و داخل تمام سود و هزينه مغازه 50-50 شريك

محاسن كار اينه كه من گاز سوزا ياد ميگيرم و يه مدت كه تو اين محله جديد باهام اشنا شدن ميتونم جدا شم وبه تنهايي ادامه بدم

اسپري كود كامل سرسبز
حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه
قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني

با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد
10_004
01-07-2013, 01:47 PM
ارسال: #18
پیشنهاد میکنم همه دوستان اگر کتاب (روانشناسی فروش حرفه ای) رو نخوندین در اسرع وقت بخونین
01-07-2013, 02:10 PM
ارسال: #19
من زمانی ک شروع کردم فقط تست نفوذ می کردم. کم کم موضوع آموزش رو اضافه کردم ب کارم و بعدش هم سخنرانی همایش. بعد تر هم بازاریابی نرم افزار هایی ک شرکت های دوستام تولید می کردند. Yosef.gif
در مورد آموزش و سخنرانی چون قبلا کارآموزای دانشگاهی داشتم فقط مواردی ک بهشون می گفتم رو منسجم تر کردم و همونارو متن کردم و از روشون تدریس.
الآن هم می خوام کتابی ک داشتم می نوشتم رو تموم کنم و بدم چاپ. درگیری خرید خونه کمر مارو شکسته انشاالله ب زودی کتاب ها هم اضافه میشه ب کارم Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
01-07-2013, 07:59 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2013 08:02 PM، توسط بابایی.)
ارسال: #20
(12-18-2012 10:07 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  دوستان در بیان تجربیات خود بیشتر مشارکت فرمایید یا حتی برای گسترش کار و مشاغل دیگر ایده های زیبای خود را به اشتراک بگذارید.

کامیار جان من یه بدبختی عظمی دارم.
میدونی: من تقریبا هر چی علم مدیریتی رو بگی نوک زدم و الان 15 -16 ساله که کارمندم.
دوبار شرکت زدم و باخت دادم. الان یک شرکت دیگه دارم. یه جای دیگه هم شراکت دارم.
الان هم یک دنیا ایده دارم برای گسترش کار دیگران ولی نمیدونم چه جوری بهشون کمک کنم.
الان مشاوره مدیریتی در حوزه های استراتژیک، بازاریابی . ... میدم ولی عشق خودم اینا نیست (هر چند همشون عشقن). میدونی عشقم چیه: میخوام یک نفر بهم بگه آقا من دارم ور شکست میشم و یا بگه من مشکل دارم بیا کار منو ویزین کن. من دوساعت یا نهایت یک روز باهاهش حرف بزنم از این رو به اون رو میشه.
این کار رو چند بار انجام دادم. الان چند نفر از اعضای خونواده و دوستام همینطوری کارشون رو گسترش دادند ولی کار من خدمات مشاوره مدیریت گسترش پیدا نکرده. مخصوصا الان بهترین فرصت های سرمایه گذاری رو میتونم معرفی کنم. میتونم طرح هر کسی رو تحلیل کنم. میتونم بگم یه طرح موفقه یا نه. حتی اگه یه طرح موفقه با توجه به شناخت تیپ شخصیتی و یا سایر توانمندی هاش اون کار باهاش جوره یا نه.
خلاقیت من باعث تله من شده است و نمیذاره من تو کار مشاوره پیش برم. وقتی این همه پتانسیل رو تو این انجمن می بینم حیفم میاد.
اینم بگم تو کار و کاسبی هم نوکی زدم و همین الان تو کار اقلام ساختمونی ام. ولی ...
شاید این اساتید سایت بهتر بتونند به من کمک کنند.
لطفا به یک مشاور مدیریت کمک کنید. چطور کارم را گسترش بدم.
(01-07-2013 01:47 PM)nafas نوشته شده توسط:  پیشنهاد میکنم همه دوستان اگر کتاب (روانشناسی فروش حرفه ای) رو نخوندین در اسرع وقت بخونین

دوست عزیز،
من خیلی کتاب خوندم. ته همشون اینه که میشه تو یک پاراگراف پیام اصلی شون رو عنوان کرد.
اگه ممکنه تو یه پاراگراف پیام اصلی این کتاب رو معرفی کن تا ما بیشتر راغب به خوندنش بشیم.

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با این ترفندها، سئو و ترافیک وب سایت خود را ارتقاء دهید sitedar 0 507 02-06-2018 12:43 PM
آخرین ارسال: sitedar
  راهکار های اساسی در گسترش کسب و کار در دنیای اینترنتی hooman_haghighi 1 609 08-17-2017 10:33 PM
آخرین ارسال: ali1358
  کسب درآمد از طریق بازاریابی .کارت ویزیت الکترونیک crm iranboy 0 1,119 07-23-2017 02:33 AM
آخرین ارسال: iranboy
Rainbow ایران را بسازیم. کسب ثروت از طریق کشف و شهود محمد پارسا 13 3,859 04-02-2014 03:27 PM
آخرین ارسال: lostboy3500
  جایی رو میشناسید خریدامو از ترکیه بیاره اینجا تحویل بده؟ بهار22 2 1,699 11-24-2013 06:30 PM
آخرین ارسال: M0TRIX
  نظر خود را در مورد غذای بیرون بر بنویسید Ebrahim.at 1 1,319 10-05-2013 09:16 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  زنی که مد را به بازارهای ایران آورد؟ صدفی 0 1,053 01-08-2013 10:27 AM
آخرین ارسال: صدفی
  شما را به خدا راهنمايي و كمك كنيد ...منتظرم m-jalalvand 14 3,983 12-16-2012 04:36 PM
آخرین ارسال: yu3f

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS