کارت را گسترش بده! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +--- موضوع: کارت را گسترش بده! (/showthread.php?tid=5937) |
کارت را گسترش بده! - کامیار کاظمی - 12-13-2012 12:49 AM یک موضوع جالب به ذهنم رسید خواستم با دوستان در میان بگذارم. یک همکار صفحه آرا و تایپیست دارم که در انجام کارهایم کمک ام است. بازار این کار بخصوص در میدان انقلاب تهران که تعداد انها زیاد است، کمی رقابتی است. یکبار به ایشان عرض کردم خانم فلانی چرا ویراستاری را به عنوان یک خدمات اضافی به خدمات کارت اضافه نمی کنید؟ هر کس کتابی را برای تایپ یا صفحه ارایی به شما داد، شما برای رقابت با رقبا؛ کار ویراستاری آن را نیز انجام دهید. ایشان فرمودند اینطور که باید یک ویراستار هم استخدام کنم با این اوصاف که ضرر میکنم. عرض کردم، خیر! شما کافی است که نرم افزار ویراستیار را که رایگان است و توسط شورای عالی انقلای فرهنگی تهیه شده است (http://www.virastyar.ir) بر روی سیستم خود نصب کنید. ( بصورت خودکار بر روی ورد نصب می شود.) خود نرم افزار با امکانات فوق العاده خود در کمترین زمان کار ویراستاری را با دقت به نسبت خوبی انجام می دهد و اصلا نیاز به صرف هزینه نیست (آن قدر نرم افزار خوب است که در چند کتابم آن را معرفی کرده ام.) ![]() بله دوستان به همین راحتی می توان در بازی های رقابتی برتر و بهتر از دیگران بود. شما در کار و کسب خود چه پیشنهادهایی را برای گسترش کار خود دارید؟ پ.ن : از این نرم افزار برای نامه های اداری و شخصی هم می توانید استفاده ببرید. RE: کارت را گسترش بده! - mir abbas - 12-13-2012 01:11 AM من در حیطه کار خودم وارد کردن یک جنس انحصاری که رقبا نتوانند به هیچ عنوان با من رقابت کنند را کارساز میدونم واین کار را هم کردم و خوب جوابی هم گرفتم.جنسی که به لحاظ قیمت و کیفیت سرامد دیگران بوده. RE: کارت را گسترش بده! - بيلا بالا - 12-13-2012 01:45 AM من در نظر دارم يه شركت خدمات خانگي تاسيس كنم اينطوري ميتونم با اكيپي كه دارم جمع اوري ميكنم وسايل بيشتري را جزء خدماتم بيارم الان تعمير لوازم خانگي و حدودا يخچال و واسه تابستان كولر ابي ولي با تاسيس شركت انشاالله لوازم گازسوز،ابگرمكن ديواري و مخزني،كولر گازي و اسپيلت،لباسشويي اتوماتيك و... را ميتونم ساپورت كنم در موارد اضافه شده من فقط معرفي ميكنم به سرويس كار و پورسانت خودما ميگيرم RE: کارت را گسترش بده! - بهنام ذوالفقارزاده - 12-14-2012 01:15 AM من در مورد روسری میخوام از جنس هایی استفاده کنم که رقبای دیگه اونا رو نمیارن. RE: کارت را گسترش بده! - کامیار کاظمی - 12-18-2012 10:07 AM دوستان در بیان تجربیات خود بیشتر مشارکت فرمایید یا حتی برای گسترش کار و مشاغل دیگر ایده های زیبای خود را به اشتراک بگذارید. RE: کارت را گسترش بده! - سعید محمدی - 12-18-2012 10:53 AM بنده در برنامه ای که برای خودم دارم گسترش کار حرفه ای خودم یکی از اهداف می باشد . مشاوره در صنعت حمل ونقل ریلی همیشه ما فکر می کنیم که باید در یک شغل دیگه فعالیت کنیم و موفقیت خودمان را در شغلهای دیگر می دانیم ولی با شناسایی فرصتهای مناسب در شغلخودمان می توانیم موفق بشویم پس 1- شناسایی فرصتها 2- مطالعه و افزایش اطلاعات در شغل 3- شناسایی بازار کار فرصتها RE: کارت را گسترش بده! - saeed.abdollahi - 12-18-2012 10:36 PM درود بردوستان بنده یک بازاریابم! چندوقتیه که به این فکر کردم که چگونه میتونم توی ذهن مشتریم جای ثابتی باز کنم (( آخه وقتی روزی 30-40تابازاریاب به دم مغازه میره،مغازه دار گیج میشه و از سربی حوصله گی رد میکنه))) خوب من باید کاری میکردم و شروع به جمع کردن شماره موبایلهاشون کردم و هر هفته براشون اس ام اسهای جالب میفرستم اینجوری و یه جورایی کارم و فروشم گسترش پیداکرده خداروشکر!!! RE: کارت را گسترش بده! - jahanagahi - 12-18-2012 10:54 PM برای گسترش کار باید موارد زیر را انجام داد : بررسی - تحقیق - مطالعه RE: کارت را گسترش بده! - فرهاد قربانی - 12-19-2012 12:50 AM (12-18-2012 10:36 PM)saeed.abdollahi نوشته شده توسط: درود بردوستانارتباط عاطفی برقرار کن. و دومین مسئله: سعی کن اطلاعات عمومی خودتو در هر زمینه بالا ببری ،وقتی مشتری با شما صحبت میکند،از مصاحبت با شما لذت ببرد.فقط برای فروش پیش مشتری نرو. سعی کن در بعضی موارد به عنوان مشاور هم ظاهر بشی. مشتریان خوب بهترین سرمایه شما هستند. موفق باشید RE: کارت را گسترش بده! - فرهاد قربانی - 12-19-2012 01:11 AM بزودی کارم را گسترش خواهم داد.خبر های خوبی در راه است. ![]() ![]() |