ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: ارزیابی شما از سطح این تاپیک
این نظرسنجی بسته شده است.
عالی 62.50% 15 62.50%
خوب 29.17% 7 29.17%
متوسط 8.33% 2 8.33%
بد 0% 0 0%
در کل 24 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:06 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: dream
پاسخ: 121
بازدید: 19489

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
12-11-2012, 02:06 AM
ارسال: #81
RE: مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
استاد بهداد عزیز!

تاپیک بسیار عالی و محرک است و انسان را برای تمرین و استارت مشتاق می کند.

باید دوباره از اول کل مطلب را بخوانم و جمع بندی و حرکت کنم.

مرسیHeart

A00 (4)سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است 12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-11-2012, 02:45 PM
ارسال: #82
پرنسس مهتاب :

دوباره با امواج کائنات همراه شدم. از دیروز که امضامو عوض کردم مدام خبرهای عالی دارم می گیرم. کائنات برام بهترین ها رو می فرسته.
ممنونم از شما بهداد عزیز که که در حال پر کردن فضا از عشق الهی هستید.
از کائنات برای شما و تمام همراهان عزیزمان در این انجمن دنیایی سرشار از عشق و ثروت را خواهانم.(ثروت واقعی نه صرفا پول)

بسیار شادمانم . با یکی از بزرگان این انجمن برنامه ای مبنی بر تحرک دورانی در قالب یک انسان را در انجمن صحبت کرده ام . امیدوارم استاد بزرگم جناب قربانیان هم دست به قلم شوند . برای من کائنات خود شما هستید پس با همدیگر همسو میشویم .

------------------------------------------------------------------------------------------------
پادشاه کائنات maxsoulfly :

تاپیک بسیار عالی و محرک است و انسان را برای تمرین و استارت مشتاق می کند.
باید دوباره از اول کل مطلب را بخوانم و جمع بندی و حرکت کنم.
مرسی

دنیای بدون تحرک یعنی 95 % مردم که هر روز میبینید . مردمی در حال دویدن / مردمی که در راه غذا میخورند و کفش می پوشند / مردمی که در حال گله و شکایت هستند / مردمی که رنگ موفقیت را در رویاهایشان هم نمی بینند و ........
حال کسی نیست که از آنها بپرسد : هم اکنون شما چه می خواهید ؟
مطالعه جوهره ی بازنگری مغز است . با هر بار خواندن چیز تازه ای دستگیر انسان می گردد . بازخوانی یعنی برنامه ریزی مجدد ناخودآگاه . خود من باید 8 کتاب را هر ماه مکررا بخوانم وگرنه انرژیم را از دست خواهم داد .
با سپاس از عزیزان
12-11-2012, 11:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2012 08:59 AM، توسط پرواز.)
ارسال: #83
یه سوال: توی مفاهیم مراقبه فرموده بودید 40 بار عبارت تاکیدی رو تکرار کنید یا بعدش گفتین تصور کنید از 10 پله میرین بالا و...
میخوام بدونم این تمرکز روی عدد جاری، مراقبه رو به هم نمیزنه؟ مثلا من هر بار که جمله رو میخوام تکرار کنم باید تو ذهنم حواسم به عدد فعلی هم باشه. خب اینجوری که تمرکزم فقط روی شمارش میره

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
12-12-2012, 12:16 AM
ارسال: #84
(12-11-2012 11:45 PM)پرواز نوشته شده توسط:  یه سوال: توی مفاهیم مراقبه فرموده بودی 40 بار عبارت تاکیدی رو تکرار کنید یا بعدش گفتین تصور کنید از 10 پله میرین بالا و...
میخوام بدونم این تمرکز روی عدد جاری، مراقبه رو به هم نمیزنه؟ مثلا من هر بار که جمله رو میخوام تکرار کنم باید تو ذهنم حواسم به عدد فعلی هم باشه. خب اینجوری که تمرکزم فقط روی شمارش میره

منم این مشکل رو دارم . هم تو شمردن ثانیه های نفس هم اونجا که از 50 تا 1 باس بشمریم و 40 بار باید جمله تاکیدی بگیم هم حواسم پرت میشه هم اعداد با تعداد نفس ها تداخل ایجاد میکنه .

راهنــــــــــــــــــــمایی کنید استاد Big Grin

[تصویر: start.gif]

12-12-2012, 12:33 AM
ارسال: #85
پرواز :

1 - یه سوال: توی مفاهیم مراقبه فرموده بودی 40 بار عبارت تاکیدی رو تکرار کنید یا بعدش گفتین تصور کنید از 10 پله میرین بالا و...
جواب = درست می فرمایید نباید در ذهن بشمارید زیرا در مراقبه کوچکترین حرکت تمرکز رو بهم میزند . بحث 40 مرتبه حداقل است و نیازی به دقیق شمردنش در مراقبه نیست . بصورت فرضی باید این تعداد را تکرار کنید نه اینکه با دست بشمرید . شما در زمان تکرار عبارت تاکیدی باید غرق داشتنش در زمان حال باشید نه شمردن آن .
اما ده پله در مرحله ای هستش که باید نم نم هوشیار بشوید به همین علت باید تجسم ده پله را داشته باشید .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سبحان عزیز :

جواب = این موارد را باید دقیقا در شمردنشان را رعایت کنید زیرا در حالت آلفا نیستید :
1 - شمارش 50 تا 1
2 - تجسم و شمردن 10 پله
اما چون در زمان تکرار جملات تاکیدی در حالت آفا هستش شمردنش اجباری نیست و فقط باید محدوده اش را بدانید .

اما برای تنفس باید چند روز تمرین کنید تا اینکه نوع تنفستان حالت خودکار داشته باشد نه اینکه در مراقبه شروع به شمردن و اصول تنفسی کنید . تنفس اصولی را باید از قبل تمرین کنید تا بصورت خودکار یادش بگیرید و در تنفس عادی به شکل روتین وار انجام دهید .
با سپاس
12-12-2012, 12:54 AM
ارسال: #86
استاد ببخشید مداخله می کنم بنا بر تجربه شخصی فکر می کنم تمرینات تنفس اگر به صورت حضوری و جمعی انجام بگیره راحتتر یاد گرفته میشه.
نفس اوجای هم می تون در عمیق شدن در حالت آلفا موثر باشه. تنفس با دهان بسته از راه بینی یک تنفس عمیق بعد مکث و خروج از راه بینی و توجه به مسیر حرکت نتفس در بدن.( ببخشید که وارد بحث شما شدم بهداد عزیز نیت کمک بود اگر مطالب با آموزشهای شما مغایرت دارند بفرمایید تا حذف شوند)

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
12-12-2012, 10:17 AM
ارسال: #87
(12-12-2012 12:54 AM)مهتاب نوشته شده توسط:  استاد ببخشید مداخله می کنم بنا بر تجربه شخصی فکر می کنم تمرینات تنفس اگر به صورت حضوری و جمعی انجام بگیره راحتتر یاد گرفته میشه.
نفس اوجای هم می تون در عمیق شدن در حالت آلفا موثر باشه. تنفس با دهان بسته از راه بینی یک تنفس عمیق بعد مکث و خروج از راه بینی و توجه به مسیر حرکت نتفس در بدن.( ببخشید که وارد بحث شما شدم بهداد عزیز نیت کمک بود اگر مطالب با آموزشهای شما مغایرت دارند بفرمایید تا حذف شوند)
کاملا درست می فرمایید اما ما جمعی یا گروهی فعلا نمیتوانیم تمرین کنیم پس باید خودمان تنفس صحیح را بیاموزیم . کلا هر کار جمعی بسیار قدرتمند تر از فردی است شکی ندارم بخاطر همین از /(نتیجه برآیند نیروی جمعی)/ استفاده کردم . قبلا هم گفته بودم که حالت آلفا زمانی رخ می دهد که شما اصول تنفسی صحیحی داشته باشید . برای خودم بارها پیش آمده که اوایل وارد آلفا نمیشدم بعدا متوجه شدم تنفس رکن اصلی مراقبه ی است .
با سپاس از شما عزیز بزرگوار جهت یادآوری
12-12-2012, 11:49 AM
ارسال: #88
می تونم یک توضیح بدم تا دوستان راحتتر بتونن تمرینات تنفس رو انجان بدن البته بازم با اجازه بهداد عزیز:
روی زمین دراز بکشید یک دست روی شکم و یک دستتون رو روی قفسه سینه قرار بدید در تنفس صحیح باید با دم تمام ناحیه شکم و قفسه سینه ما پر از هوا بشه و با بازدم تخلیه .در حالت تنفس غیر هوشیار تقریبا همه کا ما از حرکات اشتباهی استفاده میکنیم حال دقت کنیم که با دم باید قفسه سینه ما پر بشه و دستمون بیاد بالا و با بازدم تخلیه بشه و بره پایین.

بعد از این تمرین تمرین تنفس شکمی هم میتونه خیلی کمک کننده باشه در تمرین تنفس شکمی حالت قبل رو تمرین می کنید فقط باید دقت کنیم این بار هوا بجای قفسه سینه باید وارد شکم بشه یعنی دست روی قفسه سینه خیلی حرکت نداره اما شکم بالا و پایین میره.

با تشکر و درود فراوان به بهداد عزیز که عشق بیشتری رو از قبل در انجمن به جریان درآوردن.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
12-12-2012, 02:08 PM
ارسال: #89
آیا اینکه موسیقی مراقبه رو در محیط پخش کنیم یا با هدفون گوش بدیم فرق میکنه؟ من همیشه با موسیقی هایی که از طریق هدفون گوش بدم بهتر ارتباط برقرار میکنم.
مورد بعدی اینکه آقا بهداد من وقتی حرف های شما رو در مورد مراقبه هاتون میشنوم احساس میکنم مراقبه ی خودم کامل نیست. ظاهرا تصورات شما خیلی عمیق تره. منم با تکرار وتمرین به این حد میرسم یا ربط نداره؟!

گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی
این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی
"مولانا"
12-12-2012, 02:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-12-2012 02:41 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #90
بانو پرواز بزرگوار :

1 - آیا اینکه موسیقی مراقبه رو در محیط پخش کنیم یا با هدفون گوش بدیم فرق میکنه؟

پاسخ = برای مراقبه و تولید امواج مغزی در مغز حتما باید موسیقی را با هدفون با صدای متوسط رو به کم شنید . غیر این صورت هیچ تاثیری نخواهد داشت .

2 - مورد بعدی اینکه آقا بهداد من وقتی حرف های شما رو در مورد مراقبه هاتون میشنوم احساس میکنم مراقبه ی خودم کامل نیست. ظاهرا تصورات شما خیلی عمیق تره. منم با تکرار وتمرین به این حد میرسم یا ربط نداره؟!

جواب = اصلا ناراحت نباشید . درست است من مراقبه ی بسیار عمیق دارم اما بالغ بر 4 الی 5 سال هر شب قبل خواب دارم تجربه و تمرینش میکنم عزیز بزرگ . من قول میدم اگر همه شب قبل از خواب 30 دقیقه تا مدت 6 ماه منظم تکرار و تمرین کنید همین حسی که من دارم را خواهید داشت . این دو ساله عمق تجسم هایم در مراقبه بیشتر کرده ام ( مراقبه های 1 ساعته ) و جوابهای زیادی گرفته ام . با تمرین مکرر و منظم همه چیز حله . من هم مانند شما بودم اوایل چیزی در تجسم نمی دیدم / چیزی حس نمیکردم اما به مرور همه چیز ریلکس شد و تونستم چیزهای نامفهومی ببینم و مدتی است وضوح هم دارم .
من هستم پس شما عزیزان هم هستید - آروم اما با قدرت جلو بروید که خالق ناظر شماست پس از چیزی نهراسید
با سپاس
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,855 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,357 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,780 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  قانون جذب ( Law Of Attraction ) بهداد 30 16,191 02-10-2013 03:18 AM
آخرین ارسال: بهداد
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,378 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS