ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نظرسنجی: ارزیابی شما از سطح این تاپیک
این نظرسنجی بسته شده است.
عالی 62.50% 15 62.50%
خوب 29.17% 7 29.17%
متوسط 8.33% 2 8.33%
بد 0% 0 0%
در کل 24 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
زمان کنونی: 09-26-2025, 12:14 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: اقاي ايـــده
آخرین ارسال: dream
پاسخ: 121
بازدید: 19479

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 3.39
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
10-31-2012, 04:17 PM
ارسال: #41
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction )
درسهای واقعا با ارزشی است . ممنونم آقا بهداد عزیز.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-31-2012, 04:42 PM
ارسال: #42
(10-31-2012 04:17 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  درسهای واقعا با ارزشی است . ممنونم آقا بهداد عزیز.

درود بر استاد بزرگ کائنات
من مطمئن هستم تلفیق مسائل کاربردی و علمی با تجارب شما عزیز بزرگوار قطعا دستاوردهای زیادی را بهمراه خواهد داشت . همانطور که قبلا با شما مطرح کردم سپاسگذارم که تجارب خود را در اختیار عزیزان انجمن قرار میدهید و من هم لذت میبرم .شما درست مینویسید زیرا زندگی شما را تحت تجربه قرار داده است و باید بگوییم شخص موفق کسی که از تجارب بزرگان استفاده کند نه اینکه انرا تجربه کند . من که در پیشگاه شما در حال درس پس دادن هستم جناب قربانیان . شخصیت شما برای همگان کاملا موجه و مشخص است اگر اشتباهی غیر عمدی یا عمدی از من سر زد حتما به من اطلاع دهید تا بررسی کنم چون سطح انتظارات خیلی بالا است .
بعد از چند مطلب ان شاء الله وارد بخش اصلی قانون جذب یعنی ساختار تمارین روند خلق می شویم . تا به امروز تلاش کردم که مطالبی که مطالعه کرده بودم و تجربه داشتم را بطور خلاصه و هدفمند برای لمس و درک بهتر هر چه بهتر شما عزیزان فراهم کنم .
کار ما به اذن خدا از دو هفته ی بعد شروع می شود و وارد بخش کاربردی می شویم .

با سپاس از شما عزیزان 10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-31-2012, 05:16 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-31-2012 09:22 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #43
ممنونم آقا بهداد عزیز.
چه زیبا است همدیگر را ستودن. چه شیرین است این روابط و چه پند آموز است این خطابها بهم و ستایشها .
ما , من نیستیم و به ما بودن ایمان داریم.لابلای پستهای تایپک اگر بمن..... از مطلب زیبای شما استفاده شده و بعد از آن هم خواهد شد.
هدف من و شما و دیگران پخش انرژی مثبت در فضایای عطر آگین انجمن است. آگر شما با تمام وجود می نویسی و اگر من تجربیاتم را انتقال می دهم و اگر آقا یوسف گل با طنزهای شیرین و پند آموزش و تجربه های گرانبهایش سعی در باز آموزی و فضای شاد دارد.و آقا مجید جان با عکس نوشته های زیبا تلقین تفکر مثبت را در ما ایجاد میکند وآقایا ن مهدی گل (چند عزیز با نام کاربری مهدی داریم) تلاش در بهتر شدن بحثها دارند و محمد شموسی عزیز با بیان خاطرات شیرین خود جو انجمن را به وجد می آورد و خانمهای گل و پر معلومات با زدن پستهای با ارزش در پربار کردن مطالب کوشا هستند و آقای دهنوی عزیز با جان و دل و استعداد خدا دادیش سردبیری ماهنامه انجمن را بعهده گرفته و آقای سلمانپور با مطلب خوبش و m_grate29با تجربه که درسهایش در بیان تجارت به نهایت عالی بود و ....تک تک عزیزان(شرمنده ام که اگر بخواهم از تک تک عزیزان نام ببرم چون همه عزیزان انجمن به نوعی در این پخش انرژی مثبت دخالت دارند با ید چند شبانه روز انگشت بر کیبورد بکوبم ).
خصوصا ادمین عزیز و دوست داشتنی با زحمات زیاد این انجمن را اداره میکند. همه و همه در تلاشیم که از ریشه مشکلات همدیگر را حل کنیم .ایمان دارم با کمک همه عزیزان در این را ه پیروز خواهیم شد.
عزیزان انجمن اگر این دو تایپیک را با هم مطالعه کنند و به آموزشها توجه داشته باشند موفقترین انجمن را خواهیم داشت.
ما منتظر ادامه مطالب با ارزشت هستیم.
به امید تغییر نگرش همه عزیزان از منفی به مثبت.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
10-31-2012, 09:12 PM
ارسال: #44
RE: مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب
برای دفع کردن یه نیرو منفی یا کلامی منفی که کسی در موردمون میگه چه باید بکنیم که مثبت بشه؟
مثلا دوستم به من میگه من مطمئنم تو امتحان آخر ترمت رو خراب میکنی
من برای بی اثر کردن این کلام چه باید بکنم تا انرژی منفیش دور شه؟

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
10-31-2012, 09:25 PM
ارسال: #45
(10-31-2012 09:12 PM)صدفی نوشته شده توسط:  برای دفع کردن یه نیرو منفی یا کلامی منفی که کسی در موردمون میگه چه باید بکنیم که مثبت بشه؟

اعتماد بنفس خود را بیشتر کنید.حتما تایپیک اگر بمن اعتماد داری .... را پیگیری فرمائید.انشالله در مدت 1 ماه تا سه ماه تغییرات زیادی را در خود حس خواهید کرد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-01-2012, 09:25 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-01-2012 09:28 AM، توسط بهداد.)
ارسال: #46
(10-31-2012 09:12 PM)صدفی نوشته شده توسط:  برای دفع کردن یه نیرو منفی یا کلامی منفی که کسی در موردمون میگه چه باید بکنیم که مثبت بشه؟

درود بر شما
اصلا مهم نیست که دیگران به شما چه میگویند . یا باید نادیده بگیرید یا باید نشنوید . اگر در مقابل اینگونه جملات قرار گرفتید و دیدید مکررا تکرار میکند حتما بخندید زیرا خنده انهم از نوع شاد گونه اش قدرت اعتماد بنفس را از نظر روانشناسی بالا می برد . خوب قطعا طرف مقابلتان علت خنده را از شما خواهد پرسید : چرا می خندی ؟؟؟
جواب شما چند جمله ی تاکیدی مثبت قوی است مانند :
من به خودم ایمان دارم که نمره اول امتحانات را خواهم گرفت.
من بسیار آماده ام تا فراتر از امتحانات ظاهر شوم
همه چیز روبراهه - همه چیز روبراهه -همه چیز روبراهه

حسن خندیدن بعد از اینگونه حرفها :
1 - پرت کردن حواس طرف مقابلتان از موضوع اصلی
2 - خود به خود موضوع بحث عوض می شود و رشته کلام از دست او در می رود
3 - توجه به سمت شما جلب می شود
4 - خنده معجزه گر است و خنده بر هر دردی دواست
5 - خندیدن اعتماد بنفس و میزان شادی را افزایش می دهد
6 - وقتی نبض گفتگو دست شما بیوفتد میتوانید انرا با چند جمله تاکیدی تغییر دهید
با سپاس
11-01-2012, 10:22 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-01-2012 10:32 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #47
مطالبی که آقا بهداد عزیز می نویسند چنان با ارزش است که این مطالب در زندگی تک تک ما تاثیر اعجاب آوری دارد. در تماسی که با ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن داشتم درخواست نمودم ایشان از هر نظر شایستگی دریافت عنوان استادی را دارند.و عنوان استاد در زیر نام کاربری ایشان ذکر شود.امیدوارم آقا بهداد عزیز هم این مسئولیت مهم را بپذیرند .با آرزوی موفقیت بیشتر برای ایشان و تک تک شما عزیزان انجمن.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-01-2012, 01:10 PM
ارسال: #48
(11-01-2012 10:22 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:   مطالبی که آقا بهداد عزیز می نویسند چنان با ارزش است که این مطالب در زندگی تک تک ما تاثیر اعجاب آوری دارد. در تماسی که با ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن داشتم درخواست نمودم ایشان از هر نظر شایستگی دریافت عنوان استادی را دارند.و عنوان استاد در زیر نام کاربری ایشان ذکر شود.امیدوارم آقا بهداد عزیز هم این مسئولیت مهم را بپذیرند .با آرزوی موفقیت بیشتر برای ایشان و تک تک شما عزیزان انجمن.

سپاس از این همه لطف و توجه شما جناب قربانیان عزیز
راستش قبلا هم گفتم الان هم می گویم : من در خدمت تمامی اعضای انجمن دست به قلم و کیبورد میشوم واقعا بدون هیچ چشمداشتی .خوشحالم در کنار انسانهای بزرگی در این انجمن هستم حداقل اینکه به مطالبی که از بعد روانشناسی و مهندسی مغز آموختم را میتوانند درک کنند . من تا به امروز جرات نوشتن و گفتن مطالبم را در جامعه نداشتم زیرا اکثریت جامعه در خواب خرگوشی هستند و باور این تمارین و بحث ها در ذهن آنها نمی گنجد جالب اینجاست که در این انجمن انرژی می بینم که فوق العاده در جریانه و دائم ارتعاش داره و همین برام کافیه چون من با این انجمن موفقتر خواهم شد زیرا یکی از موارد تاکید روی موفقیت هر شخص مطرح کردن اهداف خود با جمعی است که او را درک میکنند نه دوستان نه خانواده ای که درکت نکنند.
واقعیتش اینکه لطف شما و مدیران عزیز در صورت صلاحدید است که به اعضا القاب و رتبه هایی می دهید من کار خودم را انجام خواهم داد چه کاربر عادی باشم چه کاربر همراه یا .... . من به هدفم و وظایفی که خیلی حساس است فکر میکنم نه تشکر نه اعتبار نه القاب . پیش بسوی پیروزی زیرا ما دو راه در پیش داریم : 1 - موفقیت 2 - موفقیت
.
پس ما محکوم به موفقیت هستیم اگر خودمان بخواهیم
با سپاس از شما و سایر اعضای عزیز این انجمن
11-02-2012, 07:03 PM
ارسال: #49
تشکر بخاطر مطالب خوب و امید بخش شما، آقا بهداد عزیز ، از صمیم قلب، براتون آرزوی موفقیت دارم.

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
11-03-2012, 12:03 AM
ارسال: #50
راستش آقای بهداد من به نوشته های شما و قانون جذب اعتقاد دارم، چون چند بار عملا تجربه کردم، در مواردی که به صورت روشنی فقط برای چند لحظه آن هدف رو تصور و سپس فراموش کردم، و جالب این بود که بعد از مدت کوتاهی تو زندگی واقعی دیدمش که بسیار متحیر شدم.
اما در مواردی هم که به چیزی از جمله همین پول چسبیدم ولی بهش نرسیدم. یا حداقل در اون سطحی که می خواستم نرسیدم.
با این همه بعضی از این قسمتهایی که فرمودین برام گنگ هست، مثلا اونجا که فرمودین " وقتی در انتظار رسیدن به هدف هستید به آن نخواهید رسید اگر به داشتن هدف در آینده خیلی اهمیت می دهید کائنات از رسیدن به اهدافتان جلوگیری میکند "
پس بالاخره ما باید چیکار کنیم، مثلا منی که هدفم 1 میلیارد تا آخر 92 هست، اگه به این موضوع فکر نکنم، چه فرقی با آدمی دارم که این فقط براش یه خیاله، بالاخره من باید یه راه حل منطقی و یه سیستم کارامد برای رسیدن به این هدف طراحی کنم، اگه موفق به حل مسئله با ذهن منطقی نشم و قدمی عملی برندارم، کم کم امیدم رو از دست می دم و به دنبال اون شور و نشاطم رو از دست میدم و ممکنه افکار منفی دوباره به سمت ذهنم سرازیر بشن.در واقع یه فیدبک منفی به وجود میاد. و میشه همون آش و همون کاسه.

همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن.
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,840 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,352 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,779 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  قانون جذب ( Law Of Attraction ) بهداد 30 16,184 02-10-2013 03:18 AM
آخرین ارسال: بهداد
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,376 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS