ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کارگاه عملی یک روزه زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM |
|||||||
|
کارگاه عملی یک روزه
|
05-23-2012, 08:21 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: کارگاه عملی یک روزه
دوستان لطف کنن از ایده هائی که ایشان در همایش عنوان کردند بگن تا اگه ما خودمون هم نتونستیم به کسانی که در شاخه کشاورزی دنبال ایده های ناب میگردند معرفی کنیم .
به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است. |
|||
05-23-2012, 09:30 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
خوب پس خدا رو شکر تاثیر داشته
انشالله همایش بعدی از حضورشان استفاده خواهیم کرد
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
05-23-2012, 09:39 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
(05-23-2012 09:30 PM)صدفی نوشته شده توسط: خوب پس خدا رو شکر تاثیر داشته البته كه مؤثر بوده حتي ديدار اين اساتيد از نزديك بسيار انگيزه بخش است چه رسد به پرسش و پاسخي كه وجود داشت. و مواردي را هم بنده در چند پست قبل ارائه كردم. آسانسور
|
|||
05-23-2012, 11:51 PM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
سلام دوستان گرامی در همایش یکی از مباحثی که مطرح شد استفاده بهینه از ضایعات بود . سوال بنده این است که کسی از دوستان در صنایع و شرکتها آشنایی دارد که ما بتوانیم ضایعات آن صنعت را بخریم - حالا هرچه می خواهد باشد از کاغذ بگیر تا چیزهای دیگر مثل آهن ،چوب ، آلومینیوم،لاستیک و....
|
|||
05-24-2012, 12:34 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
(05-23-2012 11:51 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: سلام دوستان گرامی در همایش یکی از مباحثی که مطرح شد استفاده بهینه از ضایعات بود . سوال بنده این است که کسی از دوستان در صنایع و شرکتها آشنایی دارد که ما بتوانیم ضایعات آن صنعت را بخریم - حالا هرچه می خواهد باشد از کاغذ بگیر تا چیزهای دیگر مثل آهن ،چوب ، آلومینیوم،لاستیک و.... ضايعات چوب را هم مگه ميخرن؟ پيشنهاد ميكنم يه تاپيك مجزا براي اين موضوع باز كني. آسانسور
|
|||
05-24-2012, 12:41 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
(05-24-2012 12:34 AM)parsajoon نوشته شده توسط:(05-23-2012 11:51 PM)mosafer bedar نوشته شده توسط: سلام دوستان گرامی در همایش یکی از مباحثی که مطرح شد استفاده بهینه از ضایعات بود . سوال بنده این است که کسی از دوستان در صنایع و شرکتها آشنایی دارد که ما بتوانیم ضایعات آن صنعت را بخریم - حالا هرچه می خواهد باشد از کاغذ بگیر تا چیزهای دیگر مثل آهن ،چوب ، آلومینیوم،لاستیک و.... مهندس دست درد نكنه به نظرت MDF و نوپان كه تو نجاري بيشترين كاربرد رو دارد ازچي مي سازند؟ از خاك اره چوب با فشار ومواد چسبي با نسبت ودرصد هاي مختلف ميشه دو محصول فوق |
|||
05-24-2012, 01:44 AM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
با سلام
خاک اره واسه بستر پرورش قارچ هم من شنیدم کاربرد داره. خدایا بخاطر همه داشته ها و نداشته هایم ممنونم تلفن:4969-611-0937 |
|||
05-25-2012, 09:09 AM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
تصاویر همایش :
![]() ![]() ![]() |
|||
05-25-2012, 09:21 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-25-2012 09:23 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #39
|
|||
|
|||
همان طور که می دانید، برگه های نظرسنجی نیز در میان شرکت کنندگان پخش شد تا نظر خود را در طول همایش در مورد برگزاری همایش بفرمایند که چند روز پیش که در حال بررسی نظرات بودیم به نتایج بسیار جالبی رسیدیم.
تقریبا بیش از 80% شرکت کنندگان از همایش راضی بودند و این افراد با اینکه همایش به همین روال برگزار شود حتما شرکت خواهند کرد. اعضای انجمن انتظارشان از همایش بیشتر از سایر شرکت کنندگان بود. (البته با توجه به وجود انجمن و مطالب و راهنمایی های موجود در آن این انتظار بجا است.) سایر افراد غیر از انجمن، بیشترین نکته ای که ذکر کردند "صمیمیت بسیار زیاد میان اعضای انجمن" را بسیار مطلوب عنوان کردند! درباره مسیر و محل همایش که دور و کمی پیچیده بود، تقریبا از هر دو گروه از آن ناراضی بودند. 90% افراد پذیرایی را خوب توصیف کرده بودند. ![]() |
|||
05-25-2012, 09:28 AM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
دوستان خیلی وقت بود که از اینترنت و انجمن دور بودم
نظر اکثر دوستان را مطالعه کردم کلا در کشور ما این بحث ها وقتی با پول قاطی میشود همیشه وشاید در اکثر موارد با سو استفاده همراه بوده است من شخصا سال هاست مجله موفقیت را نمی خرم چون به این نتیجه رسید ه ام که برای خودشان دکان و بازار درست کرده اند وآنچه که میگیرند در مقابل آنچه که تحویل می دهند_یکسری حرف های کلیشه ای و تکراری_زیاد است امیدوارم کامیار عزیز با مدیریت خوبی که دارند از افتادن این آفت در همایش ها و جلسات انجمن جلوگیری کنند من خودم کتاب خود اشتغالی دکتر جهانگیری را خواند ه ام اما وقتی این حرف ها را میخوانم تعجب میکنم یعنی دکتر با این همه موفقیت و کارآفرینی به 30-40 هزار تومان ما چشم دوخته؟؟؟؟ پس تکلیف زکات علم چه می شود؟؟؟؟؟ چرا دوست ندارند این جامعه پیشرفت کند؟ بیایید بی چشم داشت به هم کمک کنیم و مطمئن باشیم نسل های آینده نتیجه این تلاش ها را درو خواهند کرد و قدر خواهند دانست حتی اگر قدر ندانند ما وظیفه داریم کار کنیم بیایید بازار پول پرستان را پر رونق نکنیم دوستان عزیز. من معذرت میخواهم که نظر خود را صریح و بی پرده گفتم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برگزاری همایش کسب و کار آنلاین - کارگاه شهروندی | کامیار کاظمی | 0 | 884 |
05-20-2015 01:31 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
|
یک اتفاق خوب در امروز | حامد | 17 | 3,157 |
04-10-2013 06:44 AM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
از نظر شما ویژگی های یک همایش خوب چیست؟ | کامیار کاظمی | 1 | 2,572 |
04-05-2013 10:32 PM آخرین ارسال: دهدار |