تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

انتقاد از اعضای تهرانی ها
زمان کنونی: 09-28-2025, 08:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m_grate29
آخرین ارسال: mteam
پاسخ: 43
بازدید: 9687

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقاد از اعضای تهرانی ها
05-10-2012, 01:40 PM
ارسال: #11
RE: انتقاد از اعضای تهرانی ها
بچه ها از نظرات همتون ممنونم. اما باید یک چیزی رو بگم اگر ما نمی بینیم که کاری انجام بشه دلیل این نیست که کاری واقعا انجام نشده گاهی زمان لازمه تا کارها به مرحله ای برسه که قابل بیان کردن باشه:

گروه بزرگی از اعضا این چند وقت به شدت مشغول فراهم کردن امکانات آموزشی انجمن بودند که نمونه همین همایشی که 29 ام قراره برگزار شه. علاوه بر این دوره های آموزشی با بهترین اساتید تهران تدارک دیده شده که در دانشگاهها فرهنگ و هنر برای دوستان انجمن برگزار میشه که در این همایش معرفی و اطلاع رسانی می شن.(همه این کارها وقت ،انرژی و سرمایه مادی و معنوی زیادی روش گذاشته شده)

در مورد سایر دوستان هم من شخصا مطلع هستم که دوستانی کارهایی رو راه اندازی کردند که متاسفاه اعلام نمی کنند و البته گاهی تعلل در کارها به خاطر شرایطه مثلا پروژه ای که با آقا محمد رضا قراره انجام بدیم بدلیل شرایط جامعه تا تاریخ مشخصی عقب می افته این مسائل رو نباید پای کم کاری دوستان گذاشت.

و در نهایت همه افراد حاضر در این انجمن کار نمی کنند ما مسئول زندگی دیگران نیستیم در حد توان به این دوستان کمک می کنیم اما نمی شه بزور کسی رو به کاری وادار کرد.

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
05-10-2012, 05:52 PM
ارسال: #12
محمد جان حق داری
بقیه رو نمیدونم ولی شرایت منو
که میدونی یکم صبر کنی خوبه
من حتما از تجربیاتت استفاده میکنم
کمکی ام از دستم بر بیاد در خدمتتم
دیشب حسابی جاتو خالی کردم یکی از
آشناها پورشه پانامرا 4sگرفت واقعا آخرت ماشینه
تا صدای خروجی اگزوزا دست خودت بود
همه چیش برقی بود حتی پرده عقب
نشستم توش انقدر کلید داشت یاد کاکپیت
ایرباس افتادم
05-11-2012, 12:28 AM
ارسال: #13
پویا خیلی نامردی
من عاشق ببر وحشیتم
05-11-2012, 12:37 AM
ارسال: #14
دوستان كسي از شما ميدونه كه چرا با وجود اينكه از چهارماه پيش تا به امروز نزديك به 1500 نفر بيشتر عضو انجمن شدند .ولي هيچ حركتي در انجمن توسط اين افراد مشاهده نشده؟؟؟
از ان زمان تا بحال فقط نهايتش 10 نفر يا حداكثر 20 نفر عضو بودند كه در تاپيكها شركت كردند ولي ديگران اصلا.
با تمام احترامي كه براي اقاي كاظمي و مهتاب عزيز قائل هستم. وقتي ميگويند ما مسئول زندگي ديگران نيسيتم.اما دلم براي زحمت هاي خودم ميسوزد.چه شبهايي كه وقت نذاشتم تا در سايت هاي مختلف از اين ان دعوت كنم تا در انجمن عضو شوند تا با پيشرفت تعداد فعاليت ها هم بيشتر شود.
اما متاسفانه هيچ چيزي را شامل نشديم.
چه من و خيلي از افراد ديگر با تبليغات قرار دادن متن وووو باعث جذب عضو جديد در انجمن شده اند و ميشوند.
درست هست كه ما مسئول زندگي ديگران نيستيم.اما هدف نهايي ما از افراد براي عضو شدن در انجمن همكاري هست.
انجمن كه مثل ديگر انجمنها دانلود نرم افزار نيست كه افراد براي استفاده مطالب بيان عضو شوند و بعد دانلود بروند بدون هيچ شركتي در مباحث انجمن.
به شخصه از اين موضوع خيلي ناراحتم.چندين بار هم تا به حال در انجمن مطرح كرده ام.كه بايد ببينيم مشكل از كجاست.
اين مشكل بايد حل بشود تا ديگر مشكلات حل شوند.
يكي از نتايج همين مشكلات همكاري نكردن در پروژه هاي اعضا هست.يكيش خودم من
انقدر در سايت درخواست همكاري.همفكري همياري ارسال كردم.اما دريغ از يك نفر.
اين رفتارها باعث نا اميد شدن و باعث رها كردن يك كار ميشود.
من نوعي در يك حد اندازه توان دارم تا كار رو پيش ببرم.اما وقتي نياز به همكار داشته باشم حتي در زمينه ايده دادن.ولي نباشد.كار را مجبورم رها كنم.
كاري كه حتي خيلي از دوستان شايد فكر كنند به راحتي ميتوان انرا انجام داد.حتي يك نفر هم زيادي هست.
واقعا ديگر بخواهم اعتراف كنم از دنياي مجازي و نت خسته شدم و ديگر كشش ماندن را ندارم.
روي هر ايده اي كه دست ميگذارم.بخاطر تنها ماندن در وسط را مشكلي برايم پيش مياد كه تمام برنامه ريزي ها بهم ميخورد.
و مجبور به رها كردنش ميشوم.
چيزي جزء ياس نااميدي تا به حال بدست نياوردم.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-11-2012, 12:51 AM
ارسال: #15
سجاد جان دقیقا حرف دل من بود
البته من 2 ماه هم نیست عضوم ولی ...
من خودم از ته دل میام اینجا مطلب میزارم
تا میرسم خونه یا سر کلاس میام تو سایت چون اهمیت داره واسم
ولی وقتی حرکتی نشود من چرا توانمو بزارم چرا بقیه توانشونو بزارن واسه هیچی.البته بگم این مسائل ربطی به کامیار عزیز نداره.مشکل خود ماها هستیم که استارت کارو نمیزنیم.
من دوست دارم سال های آینده بگن بریم سهام انجمن میلیاردر های آینده رو بخریم . سودش بهتره ......
خدایی بسیاری از ما تجربه هامون رو میگیم برای خیر و شروع کار هست ولی به بعضی از اعضا میگی فلان کار رو توضیح بده کلیشه ایی جواب میدن و بعضی ها هم بسیار خوب.
حالا و حالا ها ...

بیخیال و در یک کلام میگم
عاشقانه انجمنو دوست دارم . چون دوستای خوبی پیدا کردم . همشم به خاطر کامیار و اعضای قدیمی هست
05-11-2012, 12:55 AM
ارسال: #16
حاجي
امدي نسازي ها........قرار نسيت قانون طبيعت رو بهم بزني

انيشتن و ناپلون هيل ميگويد:
98 درصد مردم اصلا فكر نميكند واونايي كه فكر ميكند 2درصد مردم هستند
خودت حساب كن جريان چيه

ولي يك پيشنهاد بهت ميدم:
اين رو من ايمان دارم بهش
تو باورت وتصورت اين هست كه بايد كسي بياد كمكت كنه تابتواني كاري رو به اخر برساني يا به ثمر برساني
باورت رو عوض كن
از امروز تو تنها كار بايد بكني
اگر كسي امد كمكت كرد فقط كارت زودتر تمام مي شود نه بيشتر

دوم:
اينم تو باورهات اضافه كن
تو وقتي ازخواب بيدار مي شوي خيلي ها منتظر اين هستند كه تورو پيدا كنند تابهت پيشنهاد همكاري بدهند
چون تو بهترين هستي

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
05-11-2012, 12:56 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-11-2012 01:08 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #17
دیگر باید دانسته باشید که، مهم ترین مسئله جلب اعتماد بین اعضاست و از همان ابتدا هم سعی کردیم با جلسات حضوری این اطمینان را بیشتر کنیم.
شخصا خود من شاید هر هفته بیش از سه جلسه 2 ساعته با اعضای همین سایت دارم و زمانی که یک کار مشترک را شروع می کنیم باور کنید که ساعت ها بر روی آن فکر و صحبت شده است.
باید به این موضوع پی برده باشید که با یک پست 3 خطی نمی توان کسی را جلب کرد، زمانی که اعضا برای یک جلسه حضوری هزار بهانه می آورند، چطور انتظار حرکت دارند؟
برای مثال من اگر اقا محمدشموسی را نمیدیدم شاید این اعتماد میانمان ایجاد نمیشد.
دوستان عزیز انجمن تنها استارت و شروع کار است و انتظار بیجایست که فکر کنیم با یک مطلب سیل پیشنهادات سرازیر میشود!
و بارها گفته ام، اگر کسی نبود خودت شروع کن! اگر منتظر فرصت ها و افراد مناسب و شرایط بهتر باشید شاید اصلا نتوانیم کاری را شروع کنید.
خیلی ساده، بخدای واحد زمانی که این انجمن شروع بع رشد کرد، شش ماه تمام فقط خودم پست میگذاشتم و هر روز و هر ساعت روی آن کار میکردم چون به آن ایمان داشتم.
زمانی که ماهنامه را شروع کردم،4 یا 5 شماره را تنهای تنها آماده کردم!
غر نزدم، شکایت نکردم! چون بکارم ایمان داشتم!
نمیدانم دیگر چطور باید بگویم لطفا شروع کنید، این ها بهانه است!بهانه!
برای ما خدا بس است و اگر کسی هم کمکان شد، چه بهتر!
لطفا به انجام کار متعهد شوید، بقیمت همه چیز!
برای همین همایش 29 اردیبهشت شاید بهتر باشد بدانید که نزدیک به 5 میلیون هزینه کرده ایم! (بله، 5 میلیون تومان! برای یک روز)
اما اصلا امیدی به شرکت هیچ کدام از این 5000 عضو ندارم!
اما اگر 1 نفر هم برای شرکت پیش قدم نشده بود هم، من کارم را انجام می دادم، خودتان میدانید استرس این هزینه کم نیست اما می دانستم که میشود!
پس از راه های زیادی شروع به جذب افراد و اسپانسر کرده ایم! زیرا امیدم فقط بخداست نه بنده خدا! که خدا را شکر مثل همیشه لطفش با ما بود.
لطفا متعهدانه با کمک خدا شروع کنید.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

05-11-2012, 12:59 AM
ارسال: #18
فقط ميدانم با اين وضع نميشود كار كرد.
دلم پر حرف هست.ولي حالم انقدر بد هست كه حوصله و توان نوشتن رو بخاطر درد شديد قلبم ندارم.

05-11-2012, 01:04 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 05-11-2012 01:07 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #19
يكي از مشكلات اصلي اين جمع نبودن من درتهران هست
اگر بودم كه الان سهام انجمن در بوروس در بازار فرعي داشت معامله ميشد
ولي نگران نباشيد تا بچه هاي فاروج جاي هستند يا اونجا حسابي آباد مي شود يا يكطوري خراب مي شود كه درتاريخ اثري نماند ازش

چرا با فكر كردن به ديگران ذهنمون رو درگير كنيم؟
گفتم بازم ميگم كساني كه تمايل به كار گروهي دارند كار گروهي انجام ميدن مابقي تماشاگر باشند وببنيد فرصت ها چطور در حال گذر هست

بجاي اين سخنان نا زيبا سخنان زيباي همكاري بگيم وشروع كنيم
امشب كلنگ كار اژدهاي شرق خورد بزودي دست چيني هارو از پشت ميبنيدم با اژدهامون
(05-11-2012 12:56 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  زیرا امیدم فط بخداست نه بنده خدا!

با خداباش پادشاهي كن
بي خدا باش هرچه خواهي كن

كاميار بدون بعد ازخدا بچه هاي انجمن پشت هستند

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
05-11-2012, 01:08 AM
ارسال: #20
(05-11-2012 12:55 AM)goldmen نوشته شده توسط:  حاجي
امدي نسازي ها........قرار نسيت قانون طبيعت رو بهم بزني

انيشتن و ناپلون هيل ميگويد:
98 درصد مردم اصلا فكر نميكند واونايي كه فكر ميكند 2درصد مردم هستند
خودت حساب كن جريان چيه

ولي يك پيشنهاد بهت ميدم:
اين رو من ايمان دارم بهش
تو باورت وتصورت اين هست كه بايد كسي بياد كمكت كنه تابتواني كاري رو به اخر برساني يا به ثمر برساني
باورت رو عوض كن
از امروز تو تنها كار بايد بكني
اگر كسي امد كمكت كرد فقط كارت زودتر تمام مي شود نه بيشتر

دوم:
اينم تو باورهات اضافه كن
تو وقتي ازخواب بيدار مي شوي خيلي ها منتظر اين هستند كه تورو پيدا كنند تابهت پيشنهاد همكاري بدهند
چون تو بهترين هستي
احمدجان شما دلتان خوش هست دوست من
من بخاطر وضع جسميم براي كسب درامد به نت پناه اوردم.از 24 ساعت 22 ساعت رو تو نت ميگذرونيم.اينو هم به شخصه ديديد كه هر ثانيه از صبح زودش تا نصف شبش تو انجمن هستم.
شبانه روز رو برنامه ها كار ميكنم.اما اخرش هيچي
چه چيزي بدست اوردم؟؟؟؟
براي يكي درخواست همكاري ميفرستي.ميگويد نميشه.
براي ديگري پيام ميدهدي.جواب نمي دهد.
شما ميگيد تا كمكت نكند.مگر من چند سال عمر ميكنم تا براي هركار خودم برم از پايه شروع كنم.در ذهنم هزاران ايده در مورد سايت هست.اما كو ادمي كه واقعا اهل كار باشد و بدون بهانه با جان دل كار كند.
به هر عزيزي پيشنهاد كار ميدهيد به جاي فكر در مورد كار.در مورد كي مدير باشد چقدر سهم ميبرد ميپرسد.
كاميار جان جلسات حضوري در مواردي مقدور هست.در خيلي از موارد مقدور نيست.
متاسفانه مشكل در جاي ديگر هست.
مشكل در نداستند اطلاعات در مورد كار گروهي.كار تيمي هست.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین greenworld 0 355 05-27-2023 05:02 PM
آخرین ارسال: greenworld
  برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ ahmaad313 14 6,474 10-24-2022 05:22 PM
آخرین ارسال: soni70
  اولین قدم ها MARYAR 28 8,443 04-09-2018 03:52 PM
آخرین ارسال: shadyab
  چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ shokrgozar 1 1,238 03-17-2017 09:50 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ shokrgozar 0 942 02-20-2017 04:24 PM
آخرین ارسال: shokrgozar
  حمل بار از دبی MR683 0 441 02-04-2017 01:14 PM
آخرین ارسال: MR683
  دعوت از دوستان همدانی dara 35 8,805 11-29-2016 12:06 AM
آخرین ارسال: vh.sa
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 10,601 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! TigNevesht 21 2,941 11-19-2016 02:18 PM
آخرین ارسال: jamalooo
  چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ Benhour 1 1,545 10-23-2016 12:43 AM
آخرین ارسال: Benhour
  يك سوال جالب از دوستان اقاي ايـــده 25 6,745 10-20-2016 01:04 PM
آخرین ارسال: Benhour
  استقبال از ایده دوستان saba01 7 2,183 08-10-2016 02:09 PM
آخرین ارسال: mahdie.sfi
  کدوم روش برای واردات از همه بهتر است؟ rezaeee 1 1,190 06-19-2016 10:40 PM
آخرین ارسال: rezaeee
  نظر خواهی از اساتید jabari 2 759 05-05-2016 10:30 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  واردات از ترکیه navid_1988 8 1,929 11-30-2015 10:43 AM
آخرین ارسال: MEHRAN_SOOZER
  پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) مهدی 1 230 46,426 09-04-2015 11:11 AM
آخرین ارسال: iran
  جا و سرمایه 100تومنی ازما ایده و فعالیت از شما karafarin 2 2,074 06-13-2015 01:08 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi
  همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند جلال فتحی 0 600 05-14-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: جلال فتحی
  چگونه از یک جمع چندصد نفری بهره ببریم cooch 0 818 05-09-2015 03:31 PM
آخرین ارسال: cooch
Shocked میزبانی از یکدیگر در شهرمان cooch 3 786 05-09-2015 03:26 PM
آخرین ارسال: cooch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS