ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:04 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m_grate29
آخرین ارسال: هلاله
پاسخ: 106
بازدید: 19598

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 2.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-15-2012, 11:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-15-2012 11:41 PM، توسط m_grate29.)
ارسال: #1
سلام خدمت دوستان عزیز
به همفکری و ایده های دوستان نیازمندیم
با توجه به نیاز بازار ایران و عمومیت ایران بگویید : اگر واردکننده باشید چه کالایی را به ایران وارد میکنید ؟چرا و به چه دلیل؟
هدف از گذاشتن این تایپیک 3 مورد است؟
1.آشنایی با علایق دوستان
2.آشنایی با ایده های جدید و نو
3.کمک فکری به انجمن
لطفا با ذکر دلیل و نیاز بازار ایران هدف از ایده هاتون را شرح دهید.
از همه دوستان خواهشمندم در این تایپیک نظراتشونو بگن.
ارادتمند محمدرضا[/font][/size]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-16-2012, 01:10 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-16-2012 01:16 AM، توسط ناصر صادقی.)
ارسال: #2
RE: شما اگر وارد کننده باشید چه کالایی را وارد میکنید؟
والا بازار ایران خیلی گسترده است و شما هر محصولی رو که وارد میکنید مردم ایران خیلی خوب ازش استقبال میکنن به نظر من بهتره روی ایده های ناب که تجاری سازی شدن دست گذاشت مثلا بنده امروز که داشتم مجله آقا سجاد و مطالعه میکردم از یک سری تکنولوژی هائی که قراره در آینده وارد بازار بشن خیلی خوشم اومد و فکر میکنم تو ایران هم خوب جواب بده الان با گرون شدن حامل های انرژی مثل نفت -گاز -برق و این گونه موارد من فکر میکنم ما بتونیم تکنولوژی رو وارد کنیم که از هزینه های این گونه حامل ها کم کنه فکر میکنم خیلی بهتر باشه راستی محمد جان خود شما برای سالی که رهبر نامگذاری کردن چه ایده ای داری و در کل چه محصولی رو پیشنهاد میکنی با توجه به اینکه امسال سال تولید ملی نامگذاری شده من احتمال میدم اگر ما بتونیم به یک نحوی در محصولات مرتبط با تولید کشورمون رخنه بکنیم فکر میکنم میتونیم موفق عمل کنیم .
با گسترده شدن گوشی های همراه هوشمند این بازار هم میتونه فرصت خوبی باشه حالا میتونه همه چیز باشه من جمله قطعات -صفحه های ال سی دی که خیلی آسیپ پذیر هستن و اکثر گوشی ها پس از مدتی استفاده این مشکل در گوشی هاشون پیدا میشه و همچنین بازار تبلت ها که یک سری کمبود ها در این گجت ها احساس میشه که جایگزین کردن ابزار آلاتی که این نوع کمبود ها رو بپوشونه میتونه خیلی کار ساز باشه به هر حال من بیشتر فکر میکنم و اگه بازم ایده خاصی به ذهنم رسید در اختیارتون قرار میدم.

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
04-16-2012, 11:04 AM
ارسال: #3
(04-16-2012 01:10 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط:  والا بازار ایران خیلی گسترده است و شما هر محصولی رو که وارد میکنید مردم ایران خیلی خوب ازش استقبال میکنن به نظر من بهتره روی ایده های ناب که تجاری سازی شدن دست گذاشت مثلا بنده امروز که داشتم مجله آقا سجاد و مطالعه میکردم از یک سری تکنولوژی هائی که قراره در آینده وارد بازار بشن خیلی خوشم اومد و فکر میکنم تو ایران هم خوب جواب بده الان با گرون شدن حامل های انرژی مثل نفت -گاز -برق و این گونه موارد من فکر میکنم ما بتونیم تکنولوژی رو وارد کنیم که از هزینه های این گونه حامل ها کم کنه فکر میکنم خیلی بهتر باشه راستی محمد جان خود شما برای سالی که رهبر نامگذاری کردن چه ایده ای داری و در کل چه محصولی رو پیشنهاد میکنی با توجه به اینکه امسال سال تولید ملی نامگذاری شده من احتمال میدم اگر ما بتونیم به یک نحوی در محصولات مرتبط با تولید کشورمون رخنه بکنیم فکر میکنم میتونیم موفق عمل کنیم .
با گسترده شدن گوشی های همراه هوشمند این بازار هم میتونه فرصت خوبی باشه حالا میتونه همه چیز باشه من جمله قطعات -صفحه های ال سی دی که خیلی آسیپ پذیر هستن و اکثر گوشی ها پس از مدتی استفاده این مشکل در گوشی هاشون پیدا میشه و همچنین بازار تبلت ها که یک سری کمبود ها در این گجت ها احساس میشه که جایگزین کردن ابزار آلاتی که این نوع کمبود ها رو بپوشونه میتونه خیلی کار ساز باشه به هر حال من بیشتر فکر میکنم و اگه بازم ایده خاصی به ذهنم رسید در اختیارتون قرار میدم.

درسته ولی یه بحثی هست در تجارت مخصوصا واردات که نیازمند سرمایه کافی باید داشته باشیم.اونطور که من در بازار ایران کار کردم و تجربم میگه باید جنس یا کالای خورد وارد کنیم البته با سرمایه کم.یه مثال میزنم :
برای وارد کردن 100 گوشی یا تبلت iphone 4 s 64gig باید حدود 100 میلیون بدون گمرگی پول بدیم ولی با همون 100 میلیون تومان ما میتوتنیم 13000 تا لباس(تی شرت کلاه .....) 20000 تا کیف موبایل 10000 هزارتا کیف 8000 تا کفش وسایل چوبی وسایل تزیینی ساعت فرم عینک و خیلی کالاهای دیگه و علی الخصوص 2میلیون عدد خودکار(عشق مهدی) ... وارد کنیم چند تا مزیت دارن کالاهای خورد
1.فروش سریعتر و نقدیندگی سریع.
2.عامه پسند(از پولدار تا ندار میخرن)
3.سوددهی بالاتر
این سه فاکتور خیلی مهم.
مثلا LED که شما گفتین چون وسیله الکتریکی هست حساس قابل سوختن و یا شکستن ولی سودش خوبه ولی من مخالفم بیشتر کالاهایی میارم که غیر فاسد شدنی و نشکن باشه.
04-16-2012, 11:14 AM
ارسال: #4
منم با نظر مهدی موافقم
خودکار اگر ارزون و شیک باشه سریع فروش میره
تو 1 ماهی که تو این کار بودم اکثراً دنبال خودکار ارزون وشیک بودن تا تعداد تبلیغاتشون بالا باشه

یکی دیگه از کالاها میتونه کاغذ A4 باشه البته با توجه به مافیایی که الان داره نمیشه سود زیادی کردی(یکی از آشنایان میخواست بیاره ، اما پشیمون شد)

یا مثلاً صندلی اداری که باز همون شخص اورد و روی هر صندلی حدود 100 هزار تومان سود کرد
هر صندلی براش 130تا 160 تموم شد اما قیمت فروشش به مغازه دار بین 200 تا 300 تومن بود

یکی دیگه از پیشنهادات که باید روش کلی تحقیق بشه سخت افزار هست
انواع کابل(شبکه ، یو اس بی و...) ، دستگاه بلوتوث ، گجت های جدید و پر کاربرد

...
04-16-2012, 11:28 AM
ارسال: #5
(04-16-2012 11:14 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  منم با نظر مهدی موافقم
تو 1 ماهی که تو این کار بودم اکثراً دنبال خودکار ارزون وشیک بودن تا تعداد تبلیغاتشون بالا باشه

یکی دیگه از کالاها میتونه کاغذ A4 باشه البته با توجه به مافیایی که الان داره نمیشه سود زیادی کردی(یکی از آشنایان میخواست بیاره ، اما پشیمون شد)

یا مثلاً صندلی اداری که باز همون شخص اورد و روی هر صندلی حدود 100 هزار تومان سود کرد
هر صندلی براش 130تا 160 تموم شد اما قیمت فروشش به مغازه دار بین 200 تا 300 تومن بود

تشکر از پاسختون
منم با مهدی موافقم ولی باید بازار دستمون باشه مثلا فلان کالایی رو وارد کردیم نگیم بازارش دسته فلان مافیا فلان حاجی بازاریه این کار دست توش زیاده باید اطمینان داشته باشیم که فردا بیان بگن دیدی فلانی با اینکه بازارش دسته 3 یا 4 نفر بود باز زد رو دست حاجی بازاری ها.یک تبلیغ و بازاریابیه خوبی میخواد.تو همه ی کارها دست هست اگر نباشه که دیگه اینجا ایران نیست.
ما باید چالشو بکنیم بعد شروع کنیم به کار . با فلش و بلوتوث موافقم.
04-16-2012, 03:09 PM
ارسال: #6
(04-16-2012 11:28 AM)m_grate29 نوشته شده توسط:  
(04-16-2012 11:14 AM)YashaR1989 نوشته شده توسط:  منم با نظر مهدی موافقم

تشکر از پاسختون
منم با مهدی موافقم ولی باید بازار دستمون باشه مثلا فلان کالایی رو وارد کردیم نگیم بازارش دسته فلان مافیا فلان حاجی بازاریه این کار دست توش زیاده باید اطمینان داشته باشیم که فردا بیان بگن دیدی فلانی با اینکه بازارش دسته 3 یا 4 نفر بود باز زد رو دست حاجی بازاری ها.یک تبلیغ و بازاریابیه خوبی میخواد.تو همه ی کارها دست هست اگر نباشه که دیگه اینجا ایران نیست.
ما باید چالشو بکنیم بعد شروع کنیم به کار . با فلش و بلوتوث موافقم.
خوب البته مافیا داریم تا مافیه
یکی حاضره دست به هر کاری بزنه تا رقیب نداشته باشه
یکی هم حاضره رقابت سالم انجام بده

الان همین کیف موبایل اگر مدل های جدید و به قول معروف userfriendly (کاربرپسند) وارد بشه شخصاً میشه برای فروشش شهر به شهر گشت تا هم سود بیشتری به دست اورد و هم یه ایرانگردی انجام دادی(تجارت همراه با تفریح)

...
04-16-2012, 04:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-16-2012 04:22 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #7
نظر منم که دیگه همه دوستان میدونن.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(الان که مهتاب و کامیارو مریم سه تایی بریزن سر من)

به نظر من هم تو این بازار که ما داریم میبینیم همه دنبال خودکارهای شیک و با قیمت پایین هستن.

نظر منم که دیگه همه دوستان میدونن.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(الان که مهتاب و کامیارو مریم سه تایی بریزن سر من)

به نظر من هم تو این بازار که ما داریم میبینیم همه دنبال خودکارهای شیک و با قیمت پایین هستن.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
04-16-2012, 04:29 PM
ارسال: #8
گوشی موبایل چینی طرح اصلی چه طوره

04-16-2012, 04:55 PM
ارسال: #9
به نظر من خودرو برای واردات گزینه بسیار خوبی هست. هر خودرو حداقل بین 10 تا 40 میلیون سود خالص داره و تکی و موردی هم وارد می شه. فروش هم برای خودروهای ارزونتر سریع و فوری هست. البته باید از خودروهای مجاز وارد کنید!
04-16-2012, 07:32 PM
ارسال: #10
من بشخصه باشم ودر آینده فعالیتم رو اغاز خواهم کرد

فقط مواد خام........بعد از فراوری صادرات میکنم.........

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  هر چند وقت یکبار باید مبل پارچه ای را تمیز کنید؟ mahyam 0 353 10-20-2021 04:21 PM
آخرین ارسال: mahyam
  نظرسنجی : چه چیزی را می خرید؟ کامیار کاظمی 27 6,857 06-20-2018 03:50 PM
آخرین ارسال: dr_pooya
  در محل شما چه چیزی فراوان است؟ cooch 31 6,049 06-01-2018 03:04 AM
آخرین ارسال: amir_sky
  من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم m0hammad 4 1,944 01-28-2018 04:44 AM
آخرین ارسال: selflove
  با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم karshenasiy 15 3,528 01-14-2018 03:43 AM
آخرین ارسال: Mehdinice
  سبک شخصی خودت را داشته باش و موفق شو mahyarpa 0 657 11-24-2017 12:33 PM
آخرین ارسال: mahyarpa
  با 20 میلیون سرمایه چه کاری را پیشنهاد میکنید؟ shokrgozar 3 1,314 05-13-2017 09:14 PM
آخرین ارسال: rad86
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 5,144 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  نیاز به تامیین کننده کالاهای برقی هورداد 0 496 11-28-2016 10:21 AM
آخرین ارسال: هورداد
  ایده ها و راهنمایی های شما برای افتتاح فست فود ! tondar12 22 10,506 11-19-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: alibahiraei
  چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! TigNevesht 21 2,763 11-19-2016 02:18 PM
آخرین ارسال: jamalooo
  [split] بازاریابی محصولات تولید کنندگان وارد کنندگان koruosh 1 1,279 11-02-2016 12:43 PM
آخرین ارسال: کژال
  مشکل بسسیار مهم من و کمک شما دوستان 100 3 885 06-11-2016 10:37 AM
آخرین ارسال: 100
  بازاریابان اینجا خود را معرفی کنند سعید یوسفی 4 1,192 11-16-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: sorin
  نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است m_grate29 52 12,833 08-16-2015 12:45 AM
آخرین ارسال: zy13
  ماشین فعلی شما چیست؟ ماشین ایده ال و رویایی شما کدام است؟ karafarin 44 8,527 08-15-2015 01:34 PM
آخرین ارسال: Danial_Javadi
  جا و سرمایه 100تومنی ازما ایده و فعالیت از شما karafarin 2 2,049 06-13-2015 01:08 AM
آخرین ارسال: poryaghoobi
  چگونه یک اتومبیل گرانقمیت را بدون هیچ پول نقدی بخریم؟ m-jalalvand 18 11,667 04-17-2015 04:55 PM
آخرین ارسال: هادیان
  حداقل یک‌بار در زندگی این کارها را انجام دهید بيلا بالا 4 1,075 03-06-2015 02:45 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  پیام تصویری و صوتی شما برای چهارمین تولد انجمن MARYAR 13 8,122 11-25-2014 09:51 PM
آخرین ارسال: alicpu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS