ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:45 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: نینجا
پاسخ: 67
بازدید: 17328

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.59
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
12-20-2011, 02:15 AM
ارسال: #41
RE: چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
من قول 100 در صد ميدم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-17-2012, 02:23 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-17-2012 02:59 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #42
شمارش معكوس آغاز شده و چيزي به 28اسفندماه يعني سررسيد چك يك ميلياردي من باقي نمانده است و من توانسته ام 1/درصد ازين مبلغ را جوركنم يعني يك ميليون تومان! ديشب بعد از كلي فكر كردن به كشف بزرگي رسيده ام كه آنرا با شما درميان ميگذارم من براي اينكه كل اين مبلغ را تهيه كنم فقط به 3 تاصفر نياز دارم تا يك ميليونم بشه يك ميليارد شماها كه اينهمه ادعاتون ميشه كه در دوستي ثابت قدميد و رفيق گرمابه و گلستان هستيد نميتونيد سه نفرتون هركدومتون يك صفر بمناسبت كادوي روز تولدم(20اسفند) بهم هديه بديد تا عيدماهم خراب نشه آخه به شما هم ميگن دوست ؟!! لطفا اينقدر خسيس نباشيد ما كه بيست نخواستيم 3 تا صفر ناقابل كه اين حرفارو نداره!
ضمنا حواستون باشه اين صفرها زيادهم بي ارزش نيستند بعدا نگيد سرمون كلاه رفته صفر اول معادل 9ميليون تومنه صفر دوم 90ميليون و صفر سوم كه الهي قربونش برم معادل900ميليون تومان!!!
صفر اول 1 صفر اول2 صفر اول3 نبود؟!!

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
02-17-2012, 04:35 PM
ارسال: #43
درست زمانی ما نتیجه نهائی را می گیریم که خود آز آن بی خبریم.5سال قبل نقشه ای را کشیدم: سالن و آشپزخانه پائین و 3 اطاق خواب بالا در شمال و آنرا روی دیسکتاب کامپیوتر گذشتم و بارها به آن نگاه میکردم. شاید تعجب کنید اکنون نقشه مهندسی آن که دقیقا همانی بود که من کشیده بودم با اندکی تغییر روی میزم است .زمین هم آماده و مصالح پای زمین ریخته شده است.
خواهش میکنم راز نوشتن اهداف و ایمان و باور به رسیدن آنها و نوشتن جملات تاکیدی و تلقینی را فراموش نکنید.

پولکی عزیز اگر با ایمان و باور کامل اهدافت را نوشته باشی رسیدن به آن محال نیست.موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-17-2012, 05:49 PM
ارسال: #44
آقاي قربانيان يعني واقعا اين روش كار ميكنه؟آخه من به اين كتابها اعتقاد ندارم اما اگه از دوستان كسي امتحان كرده باشه و بازگو كنه بهتر باور ميكنم.اگه اشكال نداره توضيح بفرماييد كه اين مكانيزم براي شما چطور كار كرد؟من از اين تجربيات خيلي انگيزه ميگيرم.ممنونم

[تصویر: bbdfea212e3a.gif]

09364455049
02-17-2012, 05:49 PM
ارسال: #45
بله آقا هوشنگ منم قبول دارم.ولی آخه بدون تلاش چجوری؟؟؟؟؟؟
مگه میشه تو یک ماه این مبلغ بدستمون بیاد(این دیوار ذهنی نیستا واقعیته)

آقا پولکی.برای رسیدن به اهداف باید با واقعیت به اونها نگاه کنیم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
02-17-2012, 07:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-17-2012 07:09 PM، توسط pulaki.)
ارسال: #46
(02-17-2012 05:49 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:  بله آقا هوشنگ منم قبول دارم.ولی آخه بدون تلاش چجوری؟؟؟؟؟؟
مگه میشه تو یک ماه این مبلغ بدستمون بیاد(این دیوار ذهنی نیستا واقعیته)

آقا پولکی.برای رسیدن به اهداف باید با واقعیت به اونها نگاه کنیم.
هيچ جيز غير ممكن نيست آقا مهدي يكماه زمان كمي نيست ودر كائنات و عالم مجردات زمان و مكان به اين شكل مفهومي ندارد معجزاتي كه در زوزهاي آخر و حتي آخرين لحظات اتفاق مي افتد كم نيستند همه كارها مطابق پيش بينيهاي واقع گرايانه پيش نميروند بد نيست گاهي به واقعيات محتوم رنگ تخيل بزنيم و خدا همچنان توكل كنندگان را دوست دارد "من يتوكل علي الله و هو حسبه"توكلت علي الله

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
02-17-2012, 08:15 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-17-2012 08:25 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #47
پرسپولیس تا 9 دقیقه به آخر بازی 2 گل عقب افتاده بود. در 9 دقیقه 3 گل زد. باور کردنش به نظر شما عجیب نیست؟
باور داشتند که بازی را می برند و بردند.
در 50 سالگی از نظر مالی صفر ریال داشتم در 61 سالگی آرامش و آسایش عالی دارم عجیب نیست؟
زنگ تفریح :
نه آقا به رمز نوشتن اهداف و... دست پیدا کردید پس عجیب نیست.
(02-17-2012 05:49 PM)mhe نوشته شده توسط:  آقاي قربانيان يعني واقعا اين روش كار ميكنه؟آخه من به اين كتابها اعتقاد ندارم اما اگه از دوستان كسي امتحان كرده باشه و بازگو كنه بهتر باور ميكنم.اگه اشكال نداره توضيح بفرماييد كه اين مكانيزم براي شما چطور كار كرد؟من از اين تجربيات خيلي انگيزه ميگيرم.ممنونم

- افرادی هستند که این راز را فهمیده اند ولی از بس در رابطه با این موضوع کتاب میخرند و چند صفحه ای را می خوانند و به گوشه ای پرت میکنند و فکر میکنند با این روش به نتیجه می رسند و چون نتیجه نمیگیرند سرد می شوند.
[b]راز موفقیت در این کار اینست که فقط یک کتاب بگیری و حداقل 50 بار مطالب آنرا خوانده و عمل کنیم. هم کم خرج است و هم پر سود. نتیجه نهائی هم گرفته می شود.

[/b]
خواهش میکنم راز نوشتن اهداف و ایمان و باور به رسیدن آنها و نوشتن جملات تاکیدی و تلقینی را فراموش نکنید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
02-18-2012, 01:14 AM
ارسال: #48
آقا هوشنگ موفقیت شما غیر از این بود که تلاش کردید و در عرض ده سال به این آرامش رسیدید؟
آقا پولکی گل بنده قصد جسارت ندارم ولی این یه مقدار خنده داره و برا من غیر قابل درکه.من میگفتم که بهمن ماه امسال جنسیس کوپه میخرم ولی امروز که 28 بهمن ماهه گاری هم نتونستم بخرم.چرا چون پول تو عالم موجودات بین اونایی تقسیم میشه که تلاش میکنن.همین آقا هوشنگ ما تلاش کرده و در عرض ده سال (نه یک یا دوماه) به این موفقیت رسیده.
دقیقا اینجا قانونه نیوتن مطرح میشه که میگه هر عملی ،عکس العملی داره.

امیدوارم که روز موعود چکتون پاس بشه(ولی چه سودی برا شما داره میره تو حساب همسرتون دیگهDBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinSmile

بچه ها تنها عاملی که نمیزاره ما موفق بشیم تنها یک چیزه اونم ترسه.
اگر این یه موردو باهاش کنار بیایم همه چی درست میشه.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
02-18-2012, 02:05 AM
ارسال: #49
به نظر من نوشتن اهداف و تجسم خلاق و .... تاثیر زیادی می گذارد.
به این صورت که با نوشتن اهداف و تجسم خلاق ، تمرکز ،انگیزه و طبعا پشتکار ما را بالا می رود باعث می شود خود را در شرایط حس کرده و موقعیت را بهتر درک کنیم. باعث می شود نه تنها فرصت سوزی نکرده بلکه فرصت سازی کنیم.
02-18-2012, 08:52 AM
ارسال: #50
من در عرض 4 ماه به موفقیت الانم رسیدم ! تا 2-3 ماه حداکثر 6 ما ، اصلا بخاطر گل روی شما ته ته تهش 1 سال دیگه کم کم 1 میلیارد تومن تو حساب شخصیم دارم ! حداقل 1 میلیاردر تومن .
میدونید چرا 10 سال طول کشید که اقا هوشنگ بشه اقا هوشنگ ؟ 10 سال ایشون امتحان کردن ! کتب مختلف برنامه های مختلف ، راه های مختلف ، شکست های مختلف و جدیت در کار ! ازمون خطا بود 10 سال اخر ! غیر از اینه اقا هوشنگ ؟

اکثر ما تو 20-30 و حتی 40 سالگی ! یک بسته ی اماده ی فکر ، حاصل دسترنج اقا هوشنگ و شرکا تحویل گرفتیم در این انجمن ! ما از این ده سال 9 سالش رو با مطالعه ی انجمن به راحتی میتونیم طی کنیم ! چرا اقا هوشنگ میگه تجسم خلاق ؟ چون 10 سال 10 ها هزار بار انجام داده تا به نتیجه رسیده ! کتاب واقعی انجمن میلیاردر های اینده ی ایرانه !

سوال بعد ! چرا اخر سال شد و ما نتونستیم برنامه ی ها یکسالمون رو به اتمام برسونیم ؟
نتونستیم ماشین مورد علاقه ، درامد مورد علاقه خونه ی مورد علاقه و .... رو در پایان مدت زمان طی شده به دست بیاریم ؟ جواب این سوال خیلی راحته !
نبود برنامه ی درست حسابی ! وقتی برنامه ریزی درست نی ! وقتی از این شاخه به اون شاخه پریدن هنره ! وقتی جدیت در برنامه ی ریخته شده نیست ! وقتی سال به سال دفترچه اهداف باز نیشه ، سال به سال دفتر برنامه ریزی دیده نمشه ! سال به سال اهداف کوچیک خط زده نمیشه ! انرژی مثبتی که موظف به تبدیل تجسم به واقعیته هم گیج میشه !
هر جقدر دیر تر برنامه ی جامع و منظمتون رو بریزید ، 1 سال دیرتر به مقصود میرسید !
برنامه برنامه برنامه و برنامه !

[تصویر: start.gif]

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه کارمندان خوب را برای کمپانی خود حفظ کنیم as2017 0 975 01-24-2017 11:50 PM
آخرین ارسال: as2017
  چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ قسمت دوم سید محسن سبزواری 0 939 12-19-2016 01:06 PM
آخرین ارسال: سید محسن سبزواری
  کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد mehdi62 14 5,522 08-03-2013 10:13 AM
آخرین ارسال: poldar
  چگونه شغل دلخواهم را بيابم؟ یک همراه سبز 0 1,106 05-20-2013 07:46 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
Rainbow چگونه حال کار را خوب کنیم؟ صدفی 0 1,080 04-05-2012 12:45 AM
آخرین ارسال: صدفی
Information چگونه خصوصیات روانی وشخصیت خود پیدا کنیم؟ www123 1 1,155 03-12-2012 11:46 PM
آخرین ارسال: goldmen
Rainbow چگونه به شغل خود علاقه مند باقی بمانیم اقاي ايـــده 0 956 02-12-2012 01:07 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS