ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

قدم به قدم با کتاب توصیه های پدر پولدار و پدر فقیر
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:59 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: kafshduzak
آخرین ارسال: sherafati
پاسخ: 21
بازدید: 8201

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امیتازات : 2.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قدم به قدم با کتاب توصیه های پدر پولدار و پدر فقیر
01-30-2012, 12:23 AM
ارسال: #11
RE: قدم به قدم با کتاب توصیه های پدر پولدار و پدر فقیر
نکته6-->هیچ کس بهتر از دیگری نیست ( اینو دوبار و یا شاید لازم باشه 100 بار بخونید)

همیشه اولین گام ها مهم هستند.....
تماس با من 09394099750_ _ 09125937764
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-31-2012, 01:15 PM
ارسال: #12
نکته های فصل هفتم دیروز اماده بود اما به دلیل قطعی اینترنت نتونستم ارسالشون کنم پس این شما
و این هم نکات فصل هفتم :

نکته1-->برای آموختن کار کنید نه برای پول
نکته2-->استعداد های عالی کافی نیستند
نکته3-->شم اقتصادی مجموعه ای از حسابداری - سرمایه گذاری - بازاریابی و قانون هستش
نکته4-->لازم است تا اندکی درباره خیلی چیزها بیاموزی
نکته5-->یادگیری یعنی همه چیز
نکته6-->به مدرسه و دانشگاه بروید برای اینک تجارت بین المللی را فرا بگیرید
نکته7-->رهبری اولین چیزی هستش که باید یاد بگیرین
نکته8-->اگر رهبر خوبی نباشی از پشت ضربه میخوری
نکته9-->مهمترین موقعیت برای ورشکستگی زیر 30 سال است
نکته10-->هنوز وقت داری بلند شی
نکته11-->درصدد یافتن کاری باش که تا میتونی تجربه کنی !
نکته12-->پیشنهاد میکنم به دورنمای زندگی و آینده خودتون توجه کنید ( اما در حد توجه به کل بیخیال امروز نشینا !!! )
نکته13-->حتما نباید تمام کارهایی که انجام میدیم رو دوست داشته باشیم( شاید وزرش کردن رو دوست نداشته باشیم اما واسه سلامتی لازمه)

کم کم کتاب داره به پایان میرسه نمیدونم خوشحالم باشیم یا ناراحت Yosef.gif

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
02-03-2012, 03:08 PM
ارسال: #13
یه سلام دیگه دوستان میلیاردر این شما و این هم نکات فصل هشتم

نکته1-->5 دلیل ناکامی انسان ها : ترس - بدبینی - تنبلی - عادات بد - خودپسندی
نکته2-->اگر از خطر کردن نفرت داری پس هر چه زودتر دست به کار شو
نکته3-->همه میخواهند به بهشت بروند اما کسی هم دوست ندارد بمیرد ( این جمله رو خیلی دوست دارم معنیش این میشه همه دوست دارن ثروتمند بشن اما کسی هم حاظر نیست بهاش رو بپردازه!)
نکته4-->تگزاسی ها شکست خود را پنهان نمیکنند بلکه از آنها الهام میگیرن
نکته5-->افتادن ها باید باعث بشه در یادگیری مصمم تر بشین ( دوچرخه سواری یاد گرفتن رو که یادتونه چند بار افتادیم زمین ؟؟ )
نکته6-->برنده شدن به مفهوم نترسیدن از شکست و باختن هاست
نکته7-->ابتدا بایستی متمرکز باشید ( نه محتاط و ملاحضه کار )
نکته8-->اگر آرزوی ثروت مند شدن داری پس باید روی اون تمرکز کنی
نکته9-->شک و نردید رو بریزین دور
نکته10-->آدم بد بین هرگز ثروتمند نمیشه
نکته11-->آدم های بد بین انتقاد میکنن و برنده ها تجزیه و تحلیل
نکته12-->املاک و مستغلات ابزار سرمایه گذاری با اقتداری هستش برای کسانیکه به فکر استقلال مالی هستن ( اقای قربانیان هم داره همین کارو میکنه چند روزه رفتن شمال واسه خریدن مستغلات جدید Yosef.gif)
نکته13-->دوست ندارم ها - نمیخواهم ها کلید موفقیت رو از شما میگیره
نکته14-->تنبلی با مشغولیت کاری بدترین نوع تنبلی هستش ( یعنی الکی خودتون رو به یه سری کارهایی بی نتیجه سرگرم کنید)
نکته15-->چاره تنبلی کمی زیاده خواهی هستش
نکته16-->ابتدا به خودت برس و بعد بقیه هزینه هات رو بپرداز.

تنها دو فصل باقیمانده که بعد از دیدار دوستان در تهران اونها رو هم واستون قرار میدم
راستی امروز به یک نکته رسیدم اونم اینکه خلاقیت رو به زندگیمون و برنامه ریزی وارد کنیم و نمیدونید چقدر جالب میشه زندگی
شاید واسش یه پست بنویسم اما حتما امتحان کنید خلاقیت رو به جای جای برنامه ریزی و هدفهاتون و زندگیتون اضافه کنید پشیمون نمیشین
برمیگردم!

هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
02-06-2012, 09:03 PM
ارسال: #14
سلام دوستان عزیزم
بابت غیبت دو سه روزم معذرت میخوام و دلیلش سفر ناگهانی بود که واسم پیش اومد
اما در عوض امروز نکات مربوط به هر دو فصل انتهایی رو واستون آماده کردم

نکات مربوط به فصل نهم :
نکته1-->وقتی حرف از پول به میان می آید اراده و همت شما هستش که مانع زمین خوردن شما میشه.
نکته2-->هر کدام از ما از نبوغ مالی و اقتصادی برخوردار است
نکته3-->برای رسیدن به هدف جاده طولانی است و باید از تپه ها صعود کنیم
نکته4-->این نیروی عشق است که من را وادار میکند تمام موانع را از سر راه بردارم
نکته5-->من پول را میخواهم تا برایم کار کند و سرمایم رو زیادتر کنه
نکته6-->ابتدا در زمینه یادگیری سرمایه گذاری کنید
نکته7-->بزرگترین سرمایه شما ذهن و هوش شماست ( این بزرگترین درسی هستش که میتونیم از این کتاب یاد بگیریم )
نکته8-->شنونده بودن مهمتر از حرف زدن است ( واسه همین دو تا گوش داریم یه دهن)
نکته9-->شما چیزی هستید که مطالعه میکنید
نکته10-->داشتن نظم و انظباط خیلی مهمه ( اما باید در اوج بی نظمی منظم باشین واسش یه پست مینویسم )
نکته11-->پیشرفت بستگی به این داره که مطالب رو با چه سرعتی یاد میگیرین
نکته12-->اگر نمی توانید بر خودتان مسلط باشید پس برای ثروت مند شدن تلاش نکنید(خواهشا !)
نکته13-->دارایی ها تجملات رو میخرند ( تجملات رو نفی نکنید اینها پاداش تلاش شما هستن)

اما این هم چند نکته از فصل دهم و آخر کتاب :
نکته1-->عمل کنید ( فکر کردن خوبه و مهمه اما تا وقتی عمل نکنی تا قیامت هم که فکر کنی اتفاقی نمیافته باور کن !)
نکته2-->در کلاس ها شرکت کنید در سمینارها شرکت کنید.نوار آموزشی بخرید.مطالعه کنید
نکته3-->پیاده روی کنید ( واسه ذهنتون خوبه بی مقصد پیاده روی راه رفتن خیلی لذت بخشه امتحان کنید )
نکته4--> من دو موهبت بزرگ دارم : وقت - مغز ( البته شما هم دارین)
نکته5-->بستگی به ما داره که از این موهبت هایی که داریم چطور استفاده مکنیم ؟؟

اما این هم نکته اخر این کتاب :

تنها من هستم که قدرت تعیین سرنوشت خودم رو دارم
تنها تو هستی که قدرت تعیین سرنوشت خودت رو داری

امیدوارم این نکات واستون مفید باشه و این کتاب نکاتش تموم شد هر از چند گاهی اونها رو بخونید و یا مثل من در دفتری اونها رو بنویسید و برای خودتون بخونید تا ملکه ذهنتون بشه.
اگر این کتاب رو تا حالا نخوندین حتما این کارو در اسرع وقت انجام بدین اگر هم که خوندین برای دومین و چندمین بار این کتاب رو بخونید.
لذت ببرین من نیز لذت میبرم
برمیگردم ! ( کجا برمیگردی ؟؟ کتاب که تموم شد.) برمیگردم!

02-07-2012, 06:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 06:57 PM، توسط kafshduzak.)
ارسال: #15
سلام دوستان گفته بودم که برمیگردم خوب توی این پست از هر فصل مهمترین نکته از نگاه شخصی خودم رو انتخاب کردم و
در قالب 10 نکته مهم کتاب واستون مینویسم:

فصل اول :
نکته5-->مغز تو زمانی نیرومند تر میشه که روز به روز اون رو به کار بگیری و این رو بدون که مغز ما تنها حلال مشکلاتمون هستش.

این نکته رو به این جهت انتخاب کردم که بگم هر انسانی اگر صرفا فقط یک عدد مغز داشته باشه میتونه به اون چیزایی که میخواد برسه
حالا اگر پول نداره اگر نون شب واسه خوردن نداره اگر حتی جای خواب نداره فقط کافیه یک عدد مغز داشته باشه و بتونه از اون استفاده کنه

فصل دوم :
نکته5-->ترس باعث میشه آدمی درجا بزنه و پیشرفت نکنه (تجربه شخصی خودم اینه که مثلا اگه میخواین کاری انجام بدین و همش امروز و فردا میکنید و منتظر فرصت
مناسب هستین یه دفتر وردارین و برین با کودک درونتون حرف بزنید و بگین چرا میترسه ؟؟بهتون جواب میده و بدترین حالت رو هم در نظر بگیرین و ببینید در بدترین حالت
شما چه چیزهایی ؟؟ چه تجربه هایی ؟؟ چه اطلاعاتی بدست میارین ؟؟ اونوقت به شما قول میدم خیلی راحت همین الان اون کارو انجام میدین)

باور کنید تا وقتیکه بترسین هیچی درست نمیشه این برادر سبحان یه جمله خوب تو انجمن داشت که میگفت وقتی ماهیگیری یادگرفتی یه قایق بساز و
برو وسط اقیانوس ماهی بگیر از کوسه و طوفان و هیچی نترس.

فصل سوم:
نکته11-->نمیتوانیم معنی نداره حتما میتوانیم

اگر ادیسون هم مثل ما هر ایده ای که به مغزش میرسید رو میگفت نمیتونم الان میدونین ما تو چه وضعی بودیم ؟؟
این حرف هم شعار نیستا.اگر ایده ای دارین سعی کنید از امکانات موجود خودتون استفاده کنید یه مثال نسبتا طولانی میزنم:

قبلا هم اعلام کردم که در حال آماده کردن یکی از ایده هام که اسمش میوه موتوری هستش هستم من وقتی در طوفان فکری
بودم با خودم گفتم اگر بتونیم خودمون میوه هامون رو تولید کنیم خیلی بهتر میشه اون وقت دیگه هزینه اولیه باغبان و واسطه حذف
میشه و سود مجموعه ما بیشتر میشه و اشتغال زایی ما هم میره بالاتر.بعد گفتم من چه جوری میتونم میوه تولید کنم ؟؟
زمین دارم ؟؟ نه ؟؟ پول واسه خرید زمین دارم ؟ نه -باغبونی بلدم ؟؟؟ نه -آشنا توی کشاورزی دارم ؟؟؟ نه
خوب بعد از این همه (نه ) کافی بود من بگم نه من نمیتونم میوه تولید کنم و بیخیال میشم
اما من بیخیال نشدم تا اینکه یه هو یادم افتاد که پدر بزرگم تو یکی از روستاهای کرمانشاه چقدر زمین داره که بلااستفاده خوابیده و یه مقداریشون هم
به پدر من رسیده تازه دیدم زمین های عموهام هستن که بلا استفاده هستن.گفتم ایول اینجا رو میکنم تولیدی میوه
بعد با خودم گفتم خوب چرا پدر بزرگم اونجا رو ول کرد به امان خدا ؟؟؟ عمو هام چرا ول کردن به امان خدا ؟؟ چرا استفاده نمی کنن ؟؟بعد یادم افتاد که
اونجا خشکسالی شده و وضعیت اب اونجا خیلی جالب نیست و هر زمین طبق نوبت آب میخوره
خوب اینجا هم میتونستم بگم نه نمیتونم من باید بیخخیال تولید میوه بشم
اما باز این کارو انجام ندادم تا اینکه گفتم خوب میتونیم از آب یاری قطره ای استفاده کنیم - میتونیم یه استخر عمیق اب تو یکی از زمین ها درست کنیم
میتونیم یه دانشجو کشاورزی رو ببرم اونجا تا کمکم کنه و ادامه داستان....................................................

فصل چهارم :
نکته7-->کسب و کار خودتون یعنی کسب و کاری که نیازی به حضور فیزیکی شما ندار

ببینید ما در درجه اول زندگی میکنیم و بعد میریم واسه این زندگی بهتر کار میکنیم
حرفم با اونهایی هستش که 6 صبح میرن سر کار و 12 شب برمیگردن
عزیزم تو داری کار میکنی آفرین سفت و سخت هم کار میکنی افرین اضافه کار میمونی
پنجشنبه و جمعه کار میکنی
بازم آفرین اما ببخشید یه سوال دارم تو کی زندگی میکنی ؟؟؟ نمیگم زنده بودن دارم میگم زندگی
واسه همین باید کسب و کارهایی بسازی که خودشون پول در بیارن و فقط واریز کنن به حساب شما و شما هم
فقط بشینی زندگی کنی

فصل پنجم:
نکته6-->هیچ کس بهتر از دیگری نیست ( اینو دوبار و یا شاید لازم باشه 100 بار بخونید)

این فصل نکته های خوب خیلی داشت و واقعا نمیتونستم یکیش رو انتخاب کنم اما نکته 6 رو انتخاب کردم چون وای به روزی که
فکر کنین فلانی از شما بهتره اون وقته که دیگه هیچ کاری انجام نمیدین و میگین از عهدش بر نمیام و هیچ تلاشی وقتی نباشه
نا امیدی میاد نا امیدی هم بیاد این زندگی میشه فقط زنده بودن و سکون و یک جسم بدون روح
پس همه ما بهترین هستیم بهترین هستیم

دوستان عزیزم این هم 5 نکته 5 فصل کتاب و برمیگردم با 5 نکته 5 فصل دوم
نظ پیش قاد داشتین حتما مطرح کنید ( نظر - پیشنهاد - انتقاد Yosef.gif)
برمیگردم

02-11-2012, 06:56 PM
ارسال: #16
یه سلام دیگه به دوستان میلیاردر کتاب خون
این هم 5 نکته مهم بعدی 5 فصل دوم دوستان عزیزم :

فصل هفتم :
نکته5-->یادگیری یعنی همه چیز
خوب دیگه دلیل اینکه این نکته رو انتخاب کردم اینه که یادگیری هیچ حد و مرزی نداره و اگر میخوایم زندگی بهتری داشته باشیم
باید یک یاد گیرنده مادام العمر باشیم و روز به روز یاد بگیریم.البته این رو هم توجه کنید که سرعت یادگیری هم خیلی مهمه ها
یادتون نرفته که تو یکی از فصل ها یکی از نکته ها این بود : ما در زمانی هستیم که تغیرات سریع تر از اون چیزی که فکرش رو کنید اتفاق می افتن.

فصل هشتم:
نکته1-->5 دلیل ناکامی انسان ها : ترس - بدبینی - تنبلی - عادات بد - خودپسندی
شاید بزرگترین چیزی که مارو عقب نگه میداره ترس هستش.خودم هم این رو انکار نمیکنم که هزاران کار بوده که میخواستم انجام بدم اما همش این سوال
تو مغزم بوده که اگر نفروشیم چی ؟؟ اگر مشتری پیدا نشد چی ؟؟؟ اگر ضرر کردیم چی ؟؟
هر وقت این اگر ها سراغتون اومد بدونید که دارین میترسین
واسه ترس هم باید نگرشمون به ترس رو عوض کنیم اگر بفهمیم وقتی که شرایط اون جوری که میخوایم پیش نمیره و به اصطلاح شکست میخوریم در عوضش کلی
تجربه داریم که بهمون کمک میکنه کار بعدیمون بترکونه دیگه نمیترسیم و دست به کار میشیم حتما.

فصل نهم:
نکته7-->بزرگترین سرمایه شما ذهن و هوش شماست ( این بزرگترین درسی هستش که میتونیم از این کتاب یاد بگیریم )
این جمله رو باید اینقدر بخونیم تا باورش کنیم
واقعا اگر بتونیم تنها 10 درصد توان مغزیمون رو به کار بگیریم نمیدونید به کجا ها نمیرسیم و چه کارهایی نمیتونیم انجام بدیم

فصل دهم :
نکته1-->عمل کنید ( فکر کردن خوبه و مهمه اما تا وقتی عمل نکنی تا قیامت هم که فکر کنی اتفاقی نمیافته باور کن !)
ما همین الانش از این کتاب دقیقا 110 نکته یاد گرفتیم اما تا وقتی به اونها عمل نکنیم خوب معلومه که هیچ تاثیری تو زندگیمون نداره و تنها
وقت خودمون رو تلف کردیم.همه اینها برمیگرده به اینکه واقعا به این نکته ها عمل کنیم و اونها رو به کار بگیریم

دوستان این هم این نکات اما همونطور که در تایپیک کتاب دانسته ها به کار میآیند یکی از نکته ها اینه که به جای اینکه چندین کتاب جدید بخونیم
بهتره یک کتاب رو چند بار بخونیم تا در اون اشباع بشیم و بتونیم دانسته هامون رو به کار بگیریم به خاطر همین دوباره برای پنجمین بار میخوام
مطالعه این کتاب رو شروع کنم و باز در هر فصل نکات تازه ای که یاد گرفتم رو اینجا واستون میزارم و مینویسم که توی زندگیم از کدومشون و چه طوری دارم استفاده
میکنم البته شما هم میتونید من رو همراهی کنید و تایپیک رو هر چه بیشتر پربارتر کنید.
برمیگردم.

02-14-2012, 11:00 PM
ارسال: #17
چند روزی هست که اینجا رو به روز نکردم اما تنها دلیلش برمیگرده به شخص خودم که این روزها بیشتر دارم
روی این کار میکنم که خودم اولین کسی باشم که این اصول رو به کار میگیرم
چون تا وقتی خودم به این اصول پای بند نباشم دعوت کردن از دیگران که بیان این اصول رو رعایت کنن به نظرم نتیجه معکوس داره
به همین دلیل از این به بعد که میخوام نکته های این کتاب رو که برای پنجمین خوندنش رو شروع کردم بنویسم مخاطب اولم محمد نصیری هستش
که خودش باید تو استفاده از این اصول پیشرو باشه تا دیگران نیز ترغیب بشن.پس از این به بعد کمی بازه های زمانی به روز شدن این تایپیک زیادتر میشه
اما سعی میکنم مفیدتر واقع باشه.

فصل اول :
اولین نکته وقتی برای پنجمین بار این کتاب رو خوندم یه چیز خیلی واسم جالب بود اونم اینکه این همه نکته جدید هستش که من در کنار نکته های قبلی یادداشتشون
نکرده بودم و واسم عجیب بود که این نکته ها از کجای دستم در رفتن یعنی ؟؟؟

نکته1--> من باید بهترین روش زندگی خودم رو انتخاب کنم: کیوساکی راست داره میگه این منم محمد نصیری این هم زندگی منه پس باید خودمم
انتخاب کنم این زندگیم میخواد چه شکلی باشه ؟؟یه کم که با کودک درونم حرف زدم متوجه شدم من لذت میخوام حالا این لذت ها چی هستن ؟؟
اینکه به هدفهام برسم.اومدم هدف هام رو لیست کردم گفتم ممد(مخفف همون محمد اسم کودک درونمه Yosef.gif) این همه هدف داری درست اما واسه سال جدید
بیا و 3 تاش رو انتخاب کن و مطمعن باش که اگر واقعا روی همون 3 تا تمرکزت رو جمع کنی طبق اصل پارتو (80/20) بیشترین تاثیر رو توی زندگیت گذاشتی
پس با این نکته من 3 تا از مهمترین اهدافم رو مشخص کردم و قصد دارم تو سال آینده تنها روی اونها تمرکز کنم.

نکته2-->من از عهده هر کاری برمی آم به شرطی که بفهمم چگونه؟؟؟ : اینورابرت کیوساکی میگه.یه جورایی داره راست میگه من هم مغز دارم هم وقت
پس باید از پس هر کاری بر بیام.اما چرا بر نمیام ؟؟؟ بیشترین دلیلش ترس هستش که همینجا صادقانه اعلام میکنم این ترس باعث شده بیشتر از فکر نتونم
هیچ فکری رو به عمل تبدیل کنم اما عزمم رو جزم کردم که حتما حتما تا آخر امسال باید یکی از فکرامو راه انداخته باشم و خبرش رو همه اطلاع شما برسونم
امیدوارم از پس این کار بر بیام.

نکته3-->مغز من بزرگترین رایانه دنیاست فقط بستگی به خودم داره که اون رو به کار بگیرم و با فعالیت های ذهنی بیشتر باعث رشد ذهنم بشم:
اگر این مغز رو به کار بندازم باید بتونم به تمام خواسته هام برسم شاید دلیل اینکه هنوز به خواسته هام نرسیدم این باشه که درست مغزم رو به کار نگرفته باشم
که قطعا هم همین جوابشه.

نکته4-->باید نسبت به کاری که میخوام راه بندازم کاملا امیدوار باشم:نوشتن بزینس پلن واسه هر کاری لازمه اما وقتی من درباره یک ایده چنان تحقیقی انجام میدم که
خیلی از عامل ها باعث میشن که هیچ ایده ای عملی نشه چرا که نسبت به سود دهی اون کار نا امید میشم.پس از این به بعد با خودم عهد کردم که تحقیق و نوشتن
بیزینس پلن نباید بیشتر از حد مجاز از من وقت و انرژی بگیره.

نکته5-->زندگی هر انسای مطابق طرز تفکر اوست:راستم داره میگه .طرز تفکر من راجع به زندگی همین زندگی من رو میسازه و باید اون زندگی که میخوام رو بتونم توی ذهنم
تصویر سازی کنم و طرز تفکر خودم رو هم مطابق با اون تغییر بدم و یاد بگیرم این زندگی من تنها توسط همین دست های من ساخته میشه و اینقدر تعلل نکنم.

این 5 نکته فصل اول بود که خودشون نکته های طلایی هستن و هر کدومشون به تنهایی میتونن من رو به هدفهام چندین گام نزدیک تر کنن .حالا من تصمیم گرفتم صرفا به جای اینکه
برم نکات فصل بعدی رو هم بخونم ظرف مدت یک هفته نکات این فصل رو به کار بگیرم و از این دانسته هایی که به دست آوردم استفاده کنم و واقعا اون زندگی که میخوام رو بسازم
ویک قانون ساده هم واسه خودم وضع کردم تا وقتی نتونم از این نکته های استفاده کنم حق ندارم که برم فصل بعدی یا کتاب بعدی رو مطالعه کنم.
امیدوام این روش کارگر بشه و هفته بعدی برگردم با نکات فصل دوم.
من باید اول به کار بگیرم و بعد برمیگردم!

02-17-2012, 08:51 PM
ارسال: #18
موفقیت روز بروزت را از خداوند خواستارم.حرکت مهم است. حرکت شروع پولسازی است.حرکت وقتی شروع شود امکانات خودبخود به دست خواهد آمد.ژورنالهای جدید مانتو را از الان تهیه کن. برشکار ورزیده استخدام کن که خود مدلساز هم باشد.موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-06-2012, 11:32 PM
ارسال: #19
سلام دوستان خوب سپاس گزارم از همه شما که این انجمن زیبا و مفید را براه انداختید و خصوصا این بخش زیبا را ممنون
07-08-2012, 11:27 AM
ارسال: #20
///پولدارها پول خلق میکنند///خلاصه کتاب پدرپولدار پدر بی پول

رابرت پس از مدتی به خود مرخصی میدهد...

فیلم الکیاندر گراهام بل را دیده بود بعد از فبلم اخبار بود که تصویر یک کارخونه درا را نشان میداد که با زن و کودکش ایسستاده بود و از کارگران التماس میکرد که به او فرصت دهند...

بعد از گرفتن مدرک دانشگاهی متوجه میشوی که نمرات خوب بدردت نمیخورند.

چیزی که به ان احتیاج داری شجاعت است نه استعداد به تنهایی.

شم اقتصادی عبارت است از گزینه های بیشتر.

اگر فرصت ها سر راه شما قرار نمیگیرند چکار دیگری میتوانید انجام دهید که وضعیت مالیتان بهتر شود؟

اگر فرصتی سر راه شما قرار گیرد و پول نداشته باشید و بانک هم با شما صحبتی نکند برای اینکه از ان فرصت در جهت بهبود زندگی خود استفاده کنید چه کاری از دستتان بر می آید؟

اگر حس شما خطا کرده باشد و آنچه که برایش حساب باز کرده بودید درست از کار در نیاید چگونه میتوانید از یک موقعیت تلخ رویدادی شیرین بسازید؟

این مسئله شم اقتصادی است

همیشه زندگی بازخوردهایی به همراه دارد.هر چه بیشتر خود را با ان سازگار دهی بیشتر ساد میگیری

قدرتمندترین دارایی منحصر به فردی که همه ما داریم مغـــــــــــــــــــــــز است

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی 8 فروشگاه کتاب زبان buplisher123 0 464 03-16-2022 01:05 PM
آخرین ارسال: buplisher123
  خلاصه کتاب تجسم خلاق. شاکتی گواین jahanagahi 3 11,490 12-11-2016 12:56 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  راهنمایی در خصوص ترجمه کتاب abdolhossein 4 1,700 12-09-2016 10:49 AM
  کتاب علم ثروتمند شدن jahanagahi 103 41,192 12-07-2016 09:33 PM
  چرا مصرف‌کنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شده‌اند؟ Amiraliamirali 1 533 09-18-2015 10:57 PM
آخرین ارسال: soshiant
  مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکه‌های اجتماعی می‌شوید؟ Amiraliamirali 0 682 09-18-2015 05:39 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  ۱۰ تفاوت اساسی طبقه متوسط با پولدارها Amiraliamirali 2 550 09-16-2015 11:03 AM
  با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید Amiraliamirali 0 390 09-16-2015 10:58 AM
  ایده‌های بزرگ مسیر استراتژی‌های موفق Amiraliamirali 0 548 09-13-2015 02:31 PM
  اتصال به روح های بزرگ رها7 68 10,106 09-12-2015 01:06 PM
آخرین ارسال: رها7
  عادت‌های پول‌ساز : ۱۵ عادت روزانه‌ی افراد ثروتمند Amiraliamirali 9 2,639 09-11-2015 12:15 PM
  5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! pgs 3 2,968 04-08-2015 02:02 PM
آخرین ارسال: golro
  کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" choshop 2 1,210 03-19-2015 08:21 PM
آخرین ارسال: choshop
  خلاصه کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید keshavarz 0 1,967 03-18-2015 09:18 AM
آخرین ارسال: keshavarz
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,480 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Video کتاب من omid.movafaghiat 4 1,704 12-08-2014 03:05 PM
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,309 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,141 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... mallarme 150 38,554 05-07-2014 10:44 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  چه کسی کتاب حکایت دولت و فرزانگی رو خونده؟نظرش در مورد این کتاب چیه؟ ملیاردرسی ساله 5 2,389 05-04-2014 05:31 PM
آخرین ارسال: amir137580

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS