ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد زمان کنونی: 09-23-2025, 08:59 AM |
|||||||
|
قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد
|
01-29-2012, 10:51 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد
دوستان عزیزم نمیدونید چقدر از خدا تشکر میکنم که خیلی اتفاقی من این کتاب رو خریدم
کتابی که که از همه کتاب هایی که تا به حال خوندم بیشتر و بیشتر دوستش دارم و حاضر نیستم یک ورقش رو به اون همه کتاب بدم. اسم این کتاب ( دانسته ها به کار می آیند ) هستش نوشته ی کنت بلانچارد و ترجمه مهندس نگار مختاری از انتشارات نسل نو اندیش. حتما حتما توصیه میکنم اگر چندان علاقه ای به خوندن ندارید حتما حتما این کتاب لاغر اندام 112 صفحه ای رو تهیه کنید و بیشتر از دهها بار اون رو بخونید. قسمت اول : فاصله ی بین آنچه مردم می دانند ( اعم از اطلاعاتیکه از کتاب ها -نوارها -ویدیوها و سمینارها برداشت کرده اند) و آنچه که انجام میدهند بسیار زیاد و چشمگیر است. افراد برای به دست آوردن اطلاعات جدید زمان بیشتری صرف میکنند در حالیکه برای توسعه راهبردهای استفاده از دانش جدید به دست آمده شان وقت کمتری میگذارند. اون چیزی که باعث این شکاف شده اسمش رو نویسنده گذاشته حلقه گمشده و این حلقه گمشده چیزی نیست جز : تکرار - تکرار - تکرار سه دلیل باعث میشه که ما اون چیزایی که یاد میگریم رو به کار نگیریم : 1/اضافه بار اطلاعات : ما خودمون رو گرفتار تله ای به نام اضافه بار اطلاعات میکنیم چونکه خواندن یک کتاب جدید - گوش دادن به یک سی دی و یا رفتن به سمیناری جدید بسیار آسون هستش.چرا که لذت کسب معلومات بسیار بیشتر از به کارگیری آنهاست. 2/ف/ی/ل/ت/رکردن منفی:افراد یک سیستم پردازش تفکر منفی دارن و هر وقت نکته ای مثبت رو یاد میگیرن آن رو خوار و خفیف میکنند و خودشون رو دست کم میگیرن. به جای اینکه تغییری در رفتارمون ایجاد کنیم فقط معلوماتمون رو افزایش میدیم زیرا تحصیل و بدست آوردن دانش به مراتب آسان تر از تغییر رفتار است. 3/فقدان پیگیری :چند نفر سیگاری نمیدونن که سیگار کشیدن واسه سلامتیشون مضره؟؟ تقریبا همه میدونن اما چرا تنها درصد خیلی خیلی کمی میتونن سیگار رو ترک کنن ؟؟ چون سخته و عادت سیگار کشیدن در تار و پودشون رخنه کرده و تغییر عادات هم نیاز به یک تلاش متمرکز واقعی داره. این کتاب رو مطابق کتاب های قبلی که معرفی کردم به صورت نکته نکته نمینویسم تا تاثیر بیشتری داشته باشه و واقعا یادبگیریم دانسته هامون رو به کار بگیریم. برمیگردم با قسمت دوم کتاب. هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
01-30-2012, 12:52 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد
افراد برای به دست آوردن اطلاعات جدید زمان بیشتری صرف میکنند در حالیکه برای توسعه راهبردهای استفاده از دانش جدید به دست آمده شان وقت کمتری میگذارند.
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
02-03-2012, 05:26 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
دوستان عزیزم این هم بخش دوم کتاب با عنوان :قدرت تکرار
کلید جیره شدن بر آن سه دلیلی که افراد معلوماتشان رو به کار نمیگیرند تکرار است. اما منظور از تکرار تکرار دوره ای هستش لابد می پرسین تکرار دوره ای چیه ؟؟ تکرار دوره ای یک شیوه یادگیری هستش که شما مطلبی رو فقط در یک جلسه یاد نمی گیرین. اطلاعات به طور متناوب در طی زمان در اختیارتون قرار میگیره تا به این ترتیب در ذهنتون بشینه. مشکل زمانی ایجاد میشه که ما بدون اینکه هیچ وقفه ای برای یکپارچه کردن و انسجام و به کارگیری فنون جدیدمان داشته باشیم خودمان رو تمام وقت در معرض دانسته های جدید قرار میدیم و ذهنمان دچار به هم ریختگی میشه و به همین دلیل مردم در حال غرق شدن در دنیای اطلاعات هستن. ما باید تصمیم بگیریم که چه مطلبی را لازم است یاد بگیریم. بنیانگذار لعت نامه وبستر میگفت که ترجیح میده در کل بر چند کتاب معدود تسلط داشته باشه تا اینکه مطالعه ی گسترده داشته باشه. برای اینکه بر مطلبی مسلط بشیم باید آنقدر در آن مطلب بمونیم تا تمام بودنمان از آن اشباع گردد.باید آهسته آن را بجوییم و هضم کنیم تا جزیی از ما شود. ذهن بشر هموارد د حال یک یا دو کار است : یا در حال یادگیری مطلی جدید - یا در حال فراموش کردن یک کتاب رو دوباره و دوباره بخونید.زیرخطوط خط بکشید.نکته هاش رو یاد داشت کنید.اونها رو هایلات کنید.با دوستانتون از اون نکته ها حرف بزنید( به همین دلیل نکته های کتاب هایی که میخونم براتون مینویسم ![]() بهتر است تعداد کمتری کتاب را در دفعات بیشتر بخوانید. مردم باید کمتر - بیشتر یاد بگیرند نه اینکه بیشتر - کمتر یاد بگیرند. خوب این هم قسمت دوم.این کتاب رو هم به صورت دوره ای واستون مرور میکنم حتما این کتاب رو تهیه کنید و همراه من در این نکته ها سهیم باشین و با همدیگه حرف بزنیم و یاد بگیریم و لذت ببریم. برمیگردم! هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-04-2012, 09:54 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(02-03-2012 05:26 PM)kafshduzak نوشته شده توسط: دوستان عزیزم این هم بخش دوم کتاب با عنوان :قدرت تکرارسلام دوست گرامی کتابی که معرفی کرده بودید را گرفتم واقعا کتاب خوب و جالب و جامعی می باشد متشکرم از اینکه وقت می گذارید و دوستان را بی نصیب نمی گذارید موفق باشید |
|||
02-04-2012, 10:57 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
محمد جان فوق العاده ای . من حتما این کتاب رو تهیه می کنم و میخونم.
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-04-2012, 11:42 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
خیلی خوشحالم که این نوشته ها مفید واقع شده و امیدوارم روز به روز بتونم بیشتر و بیشتر مفید واقع بشم و
لذت ببریم. هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-05-2012, 07:37 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-05-2012 07:42 AM، توسط ali777.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
RE: قدم به قدم با کتاب شاهکار از کنت بلانچارد | |||
02-06-2012, 09:14 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دوستان عزیزم این هم نکات فصل سوم بهترین کتاب کتابخانه من که عنوانش هست : به کار بستن فلسفه ی کمتر - بیشتر
برای بر طرف کردن شکاف بین یادگیری و انجام دادن افراد باید کمتر - بیشتر یاد بگیرند. حالا این فلسفه کمتر - بیشتر چیه ؟؟ باید سعی کنید در مورد مطالب کمتری بیشتر و بیشتر یاد بگیرین به جای اینکه ناخنکی بزنینن به هر رشته ای اگر بتونین توی یک رشته تا اونجا که جا داره بخونید و یاد بگیرین خیلی موفق ترین باید زمان بیشتری رو صرف پیگیری آموزشی کنید.آموزش ها رو بارها و بارها تکرار کنید تا از بر بشین. به جای اینکه هر هفته و هر ماه یک کتاب جدید مطالعه کنید حدود 3 الی 4 کتاب رو برای یک سال خودتون انتخاب کنید و اونها رو بیشتر از ده بار بخونید و مطمعن باشید که مطالعه ی دوباره میتونه چنان کمکی به شما کنه که هیچ کتاب جدیدی نمیتونه ما فقط جز کوچکی از آنچه که فقط یکبار خوانده ایم و شنیده ایم حفظ میکنیم بنابراین باید کمتر بیشتر بخوانیم و یاد بگیریم برای اینکه بر مطلبی تسلط پیدا کنیم باید بر مفاهیم معدودی تمرکز کنیم و در طی زمان آنها را تکرار کنیم تا به طور عمیق در آنها غرق شویم. افراد وقتی بر کارشان تسلط پیدا کنند بهتر میتوانند خلاق باشن و باعث اتفاقات بزرگ شوند. برمیگردم با نکات قسمت بعدی! هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
02-07-2012, 11:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2012 12:01 PM، توسط vahid61.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
به جای اینکه هر هفته و هر ماه یک کتاب جدید مطالعه کنید حدود 3 الی 4 کتاب رو برای یک سال خودتون انتخاب کنید و اونها رو
بیشتر از ده بار بخونید و مطمعن باشید که مطالعه ی دوباره میتونه چنان کمکی به شما کنه که هیچ کتاب جدیدی نمیتونه [/quote] انتخاب اون 3 الی 4 کتاب خیلی مهمه.باید کتابی باشه که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه.به نظر من یکی از اون کتابا میتونه کتاب تجسم خلاق باشه همیشه آنچیزی اتفاق می افتد که منتظرش هستید…… |
|||
02-07-2012, 05:10 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
درسته که انتخاب اون سه چهارتا کتاب خیلی مهمه اما از کجا بفهمیم چه کتابی خوبه چه کتابی بد ؟؟ جواب ساده هستش با آزمون و خطا
ممنون از تو دوست عزیز باعث شدی یه ایده دیگه به ذهنم برسه و توی انجمن اجراش کنم مرسی هفه به هفته داره آماده میشه.هر روز بیشتر از دیروز واسش ذوق دارم......تا چند هفته دیگه.....
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی 8 فروشگاه کتاب زبان | buplisher123 | 0 | 464 |
03-16-2022 01:05 PM آخرین ارسال: buplisher123 |
|
خلاصه کتاب تجسم خلاق. شاکتی گواین | jahanagahi | 3 | 11,490 |
12-11-2016 12:56 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
راهنمایی در خصوص ترجمه کتاب | abdolhossein | 4 | 1,699 |
12-09-2016 10:49 AM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
کتاب علم ثروتمند شدن | jahanagahi | 103 | 41,144 |
12-07-2016 09:33 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
چرا مصرفکنندگان امروزی به نسبت محتاط تر از هر زمان دیگر شدهاند؟ | Amiraliamirali | 1 | 533 |
09-18-2015 10:57 PM آخرین ارسال: soshiant |
|
مرتکب کدام یک از اشتباهات زیر در شبکههای اجتماعی میشوید؟ | Amiraliamirali | 0 | 682 |
09-18-2015 05:39 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
۱۰ تفاوت اساسی طبقه متوسط با پولدارها | Amiraliamirali | 2 | 549 |
09-16-2015 11:03 AM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
با ۵ تکنیک ساده اعتماد به نفس خود را افزایش دهید | Amiraliamirali | 0 | 389 |
09-16-2015 10:58 AM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
اتصال به روح های بزرگ | رها7 | 68 | 10,085 |
09-12-2015 01:06 PM آخرین ارسال: رها7 |
|
5 دقيقه به من فرصت بدهيد تا پيشگويي كنم كه شما ثروتمند مي شويد يا فقير؟!! | pgs | 3 | 2,966 |
04-08-2015 02:02 PM آخرین ارسال: golro |
|
کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" | choshop | 2 | 1,208 |
03-19-2015 08:21 PM آخرین ارسال: choshop |
|
خلاصه کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید | keshavarz | 0 | 1,967 |
03-18-2015 09:18 AM آخرین ارسال: keshavarz |
|
![]() |
۵ سطح سرمایهگذاران/ یادداشتی از رابرت کیوساکی...حتما مطالعه فرمایید | samiar afshari | 2 | 861 |
03-12-2015 01:14 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 | mr.seo | 4 | 2,475 |
01-08-2015 04:32 PM آخرین ارسال: مهدی میرزائی |
|
![]() |
کتاب من | omid.movafaghiat | 4 | 1,702 |
12-08-2014 03:05 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
![]() |
Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان | omid.movafaghiat | 0 | 3,309 |
11-29-2014 11:04 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن | karafarin | 2 | 6,140 |
06-24-2014 11:09 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
آیا میدانید یکی از بهترین مناطق دنیا برای پولدار شدن ایران است؟!..... | mallarme | 150 | 38,466 |
05-07-2014 10:44 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
چه کسی کتاب حکایت دولت و فرزانگی رو خونده؟نظرش در مورد این کتاب چیه؟ | ملیاردرسی ساله | 5 | 2,387 |
05-04-2014 05:31 PM آخرین ارسال: amir137580 |
|
شما تنها نیستید،خدا با شماست... | minoo | 15 | 3,509 |
02-01-2014 08:46 AM آخرین ارسال: aria898210 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: