ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کیف راز موفقیت عرضه شد
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:19 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: goldmen
پاسخ: 43
بازدید: 15888

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امیتازات : 3.45
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیف راز موفقیت عرضه شد
01-29-2012, 01:13 AM
ارسال: #31
RE: کیف راز موفقیت عرضه شد
از کلمات قصار مهدی جان :
آخه خیلی ها چای نخورده موز بر میدارن.

مهدی جان خیلی گلی.SmileSmileSmile

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-29-2012, 01:35 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-29-2012 01:39 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #32
(01-29-2012 01:03 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  به سجاد جان باید یه دوره عملی برا صحبت کردن تو کلاس پیش من بگذرونی.
میدونی رازش چیه؟
ببخشیدا که اینطوری میگم.باید پررو باشی.تو کارت سماجت داشته باشی.حرفتو باید به کرسی بنشونی.شما که ماشالله خوب حرف میزنی.
ولی من اصلا تو دانشگاه خجالت نمی کشم.یه چیزو که نمیفهمم بیست بار میپرسم هیچکسم نمی تونه چیزی بگه.البته این یه رازی داره که باید از همون اول ورود به دانشگاه اینکارو بکنی.
باید از همون روز اول با عبوهت تام بری دانشگاه.من روز اول حتی جواب سلام یسری رو هم نمی دادم.همیشه سینه سپر میکردم راه می رفتم.الانم عبوهت دارم البته خیلی هم با بچه ها جور شدم.ولی نمیزارم زیاد فامیل بشن(آخه خیلی ها چای نخورده موز بر میدارن).

مهدي جان چشم حتما يك وقت بذار بيام پيشت كلاس.ولي عزيزم.اين فقط يك نمونه از صدتا مشكلات در امر ارتباطات بود كه گفتم.گرنه اگر مطلب بالا رو خونده باشي.پيشنهاد اصلي من.اموزش روش هاي درست بعضي كارها بود.
اينو من ميام پيش شما.ديگران چي.
بعدش.در امر ازدواج.دوست يابي.محيط كار و خيلي مباحث از اين قبيل رو پيش كي بايد اموزش ديد
بعدشم شما جز اون 2 نفري هستي هاااا
(01-29-2012 12:54 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  البته از شرکت جی5 (آقای مالکی-مخترع جی5) تماس گرفتند تا یک سری بسته برای آموزش کامپیوتر به روش جی 5 برایشان تهیه کنیم که اگر توافقات انجام بگیرد و کار شروع شود، حتما بر روی بسته هایی که اسمش را "کیفیت زندگی" (روش های بهبود روابط و روانشناسی موفقیت) میگذارم کار خواهیم کرد. که این کار با کمک متخصصان و روانشناسان این کار ، سعی میکنیم کار با ارزشی تولید شود.

اميدوارم كه هرچه زودتر شاهد همچين محصولي باشيم.

كانال ايده يار: @ideayar
01-29-2012, 01:40 AM
ارسال: #33
مخلصم آقا هوشنگ والا واقعیت دیگه چی بگم.دختره روز اول دانشگاه برگشته میگه مهدی جان.منم گفتم خانم قاسمی آقا مهدی نه مهدی جان.
ولی یکی میگه اون عیبی نداره.(با بقیه فرق داره)

داداش سجاد غصه نخور بنده در تمامی امور از قبیل ازدواج،دوست یابی،محیط کار و خیلی مباحث دیگر تخصص لازم را کسب کرده ام و آماده سرویس دهی و مشاوره جهت اعضای انجمن با تخفیف ویژه هستم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-29-2012, 01:44 AM
ارسال: #34
نه ديگه نامردي هست.تك خور نباش.اين چيزي كه گفتم رو هم دوست دارم گروه تشكيل بديم انجام بديم.يك درامدي در بياد ازش.حالا كه اقاي كاظمي و دوستان نشون زحمتش رو ميكشن.بعدن حق پيشنهاد محفوظ هست.

02-01-2012, 01:03 AM
ارسال: #35
(01-29-2012 01:44 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  نه ديگه نامردي هست.تك خور نباش.اين چيزي كه گفتم رو هم دوست دارم گروه تشكيل بديم انجام بديم.يك درامدي در بياد ازش.حالا كه اقاي كاظمي و دوستان نشون زحمتش رو ميكشن.بعدن حق پيشنهاد محفوظ هست.

آقا این ایده خیلی جالب و قشنگه......

من حس میکنم بشه واسش توجیه اقتصادی هم پیدا کرد.

من تو دانشگاه یه انجمی راه انداختم که به بحث آموزش مهارتهای زندگی و ازدواج می پرداخت ، نشریه هم داشتیم . واقعا واسه بچه ها جالب بود . موضوعی که خیلی از بچه ها بهش اشاره می کردن این بود که بیاین رو این موضوع کار کنیم که چرا بچه ها از حرف خانواده ها و مشورت با اونا دور شدن!!

از نظر اجتماعی و روانی هم این وجود داره که این وسط بزرگتر ها چون بلد نیستند به زبوون جوونا حرف بزنن این شکاف وجود میاد و نسل جوون مجبور میشه حرفایی رو که میتونسته بشنوه ولی نشنیده بره خودش عملی تجربه کنه و دچار مشکل بشه....

این ایده میتونه حتی به صورت تصویری هم اجرا بشه و یک داستان روایتی جذاب رو در قالب گفتمان های مختلف به تصویر بکشونه....

مثلا راجع به همین بحث ازدواج

توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما 10_003
02-01-2012, 01:19 AM
ارسال: #36
سجاد خان:
ميخواي مشكلت هل بشه يك راه حل ساده بهت پيشنهاد ميكنم.... درست انجام بديش ميشي بهترين سخنور.......بعدش هم كميسيون طرح منو بدي

يك اينه تمام قد تهيه كن......... يك اتاق خالي.......بعد برو جلوي اينه هرچي كه ميخواي جاي بگيي وخجالت ميكشي يا براي گفتنش مشل داري اول اونجا تمرين كن...باهر حالتي كه ميخواي بگي.........به همين راحتي

منم اين مشكل رو دارم....... من وقتي جمع روبروم باشه.... همون لحظه اول براي اينكه يك وقت سوتي ندم وكل جلسه خراب بشه...يكم استرس دارم... ولي وقتي چند دقيقه اول تموم ميشه...ميشه ريس جلسه.......ميتوني ازم سوتي بگير
وقتي هم قسمت تماشاگر هستم كه ديگه كسي عرضه نداره رو حرفم حرف بزنه........

منم قبل ازاينكه در اين موقعيت ها قرار بگيرم....سريع تو ذهنم خودمو تجسم ميكنم تو اون لحظه و حالت هاي مختلف رو تجربه ميكنم..... وحسابي از استرسم كم ميشه

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
02-01-2012, 01:22 AM
ارسال: #37
(02-01-2012 01:19 AM)goldmen نوشته شده توسط:  سجاد خان:
ميخواي مشكلت هل بشه يك راه حل ساده بهت پيشنهاد ميكنم.... درست انجام بديش ميشي بهترين سخنور.......بعدش هم كميسيون طرح منو بدي

يك اينه تمام قد تهيه كن......... يك اتاق خالي.......بعد برو جلوي اينه هرچي كه ميخواي جاي بگيي وخجالت ميكشي يا براي گفتنش مشل داري اول اونجا تمرين كن...باهر حالتي كه ميخواي بگي.........به همين راحتي

منم اين مشكل رو دارم....... من وقتي جمع روبروم باشه.... همون لحظه اول براي اينكه يك وقت سوتي ندم وكل جلسه خراب بشه...يكم استرس دارم... ولي وقتي چند دقيقه اول تموم ميشه...ميشه ريس جلسه.......ميتوني ازم سوتي بگير

منم قبل ازاينكه در اين موقعيت ها قرار بگيرم....سريع تو ذهنم خودمو تجسم ميكنم تو اون لحظه و حالت هاي مختلف رو تجربه ميكنم..... وحسابي از استرسم كم ميشه
اين موضوعي رو كه گفتيد در مورد استرس وموضوعات اين چنيني كاربرد دارد.ولي در موضوع مثل ازدواج كه يك دختر پسر نميدونن چه حرف ها و چه رابطه هاي رو بايد براي ازدواج مددنظر داشته باشن مفيد خواهد بود؟؟؟!!!!

02-01-2012, 01:34 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 01:34 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #38
(02-01-2012 01:22 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:  
(02-01-2012 01:19 AM)goldmen نوشته شده توسط:  سجاد خان:

اين موضوعي رو كه گفتيد در مورد استرس وموضوعات اين چنيني كاربرد دارد.ولي در موضوع مثل ازدواج كه يك دختر پسر نميدونن چه حرف ها و چه رابطه هاي رو بايد براي ازدواج مددنظر داشته باشن مفيد خواهد بود؟؟؟!!!!

اره 100 درصد.... چطور....... وقتي ميري جلوي اينه .. اينه رو خيال كن دختري هست كه رفتي خواستگاري.... ازش سوال بپرس... وسعي كن سوال هاي كه ميپرسي رو هم خودت از طرف اون جواب بدي....... بعداز پرسيدن چند تاسوال يكسري نكات جديد هم يادت مياد.... وميتوني جاتو عوض كني..... خيال كني اون داره ازت سوال ميپرسه... وتو به سوال هاي اون چي جواب ميدي

ولي اينكه پارمتر ها واهدافت ازازدواج چي هست؟ وچه كسي رو بايد انتخاب كني....بايد حتما باخودت خلوت كني و يك نكات كلي براي خودت بايد براساس شخصيت... اخلاق... رفتار...كردار....وضعيت خانوادگيت.... وضعيت كاريت... علاقه هات و.... در نظر بگيري هم براي خودت وهم براي كسي كه ميخواي انتخاب بكني

مثلا من شرط اصليم براي ازدواج اين هست كه طرفم منو بخاطر خودم بخواد نه بخاطر موقعيتم يا شغل يا خانواده ام...... با يكسري سوال هم ميتونم بفهمم از هدف اصليش

(01-29-2012 01:03 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  به سجاد جان باید یه دوره عملی برا صحبت کردن تو کلاس پیش من بگذرونی.
میدونی رازش چیه؟
ببخشیدا که اینطوری میگم.باید پررو باشی.تو کارت سماجت داشته باشی.حرفتو باید به کرسی بنشونی.شما که ماشالله خوب حرف میزنی.
ولی من اصلا تو دانشگاه خجالت نمی کشم.یه چیزو که نمیفهمم بیست بار میپرسم هیچکسم نمی تونه چیزی بگه.البته این یه رازی داره که باید از همون اول ورود به دانشگاه اینکارو بکنی.
باید از همون روز اول با عبوهت تام بری دانشگاه.من روز اول حتی جواب سلام یسری رو هم نمی دادم.همیشه سینه سپر میکردم راه می رفتم.الانم عبوهت دارم البته خیلی هم با بچه ها جور شدم.ولی نمیزارم زیاد فامیل بشن(آخه خیلی ها چای نخورده موز بر میدارن).

اقاي گل محمدي اگر پرو باشي وبخواي حرفتو به كرسي بشوني ميشي مغرور...

بايد سياست بخرج بدي... باهر كي يك جوررفتار كني

من از دوران دبيرستان تا دانشگاه هميشه اوايل سال.... پسر درس خوني هستم...وقتي اعتماد معلم يا استاد رو كسب كردم... ديگه شدم شرترين فرد كلاس.... چون اونها از من يك زمينه درست ودرس خون داشتن هميشه خودشون نمره عالي بهم ميدادن ونمره هاي دوستامو هم ميگرفتم

بنظر من وقتي به جاري براي بار اول وارد ميشيوووفقط سعي كنيم خودمون باشيم.... وتظاهر به كاري نكنيم...... چون برخورد اول بسيار تو ذهن ادم ها تاثير ميزاره وخيلي سخت هست عوض كرد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
02-01-2012, 12:18 PM
ارسال: #39
دوستان دقت بفرماييد اينجا انجمني هستش كه تا حالا همه به هم ايده مي دادند و راهنمايي مي كردند دوستانه مثل اعضاي يك خانواده
به نظرم جالب نيست كه هر پيشنهادي كه مي خواهيد به دوستانتان بدهيد مدام حرف از كميسيون مي زنيد

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
02-01-2012, 12:32 PM
ارسال: #40
(02-01-2012 12:18 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  دوستان دقت بفرماييد اينجا انجمني هستش كه تا حالا همه به هم ايده مي دادند و راهنمايي مي كردند دوستانه مثل اعضاي يك خانواده
به نظرم جالب نيست كه هر پيشنهادي كه مي خواهيد به دوستانتان بدهيد مدام حرف از كميسيون مي زنيد
به اميد خدا اقاي كاظمي در فكر يك ناظر در انجمن هستند كه كارش پاك سازي و رسيدگي به پست هاي غير مفيد خواهد بود.

موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star بسته ویژه کتاب های موفقیت مدیریت فروش سایت 6 2,532 03-18-2014 10:29 PM
آخرین ارسال: مدیریت فروش سایت
  هشتمين شماره مجله ايده يار منتشر شد اقاي ايـــده 10 4,289 02-05-2013 08:39 PM
آخرین ارسال: امیرحسین
  سومين شماره مجله3D ايده يار منتشر شد(اختصاصي) اقاي ايـــده 16 5,455 05-15-2012 07:05 AM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  دومين شماره مجله3D ايده يار منتشر شد اقاي ايـــده 28 7,995 05-08-2012 09:03 AM
  مجله 3D ايده يار منتشر شد. اقاي ايـــده 12 3,447 04-30-2012 01:13 PM
  کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... کامیار کاظمی 54 23,888 01-12-2012 10:39 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS