ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کیف راز موفقیت عرضه شد زمان کنونی: 09-23-2025, 05:28 PM |
|||||||
|
کیف راز موفقیت عرضه شد
|
01-29-2012, 01:13 AM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: کیف راز موفقیت عرضه شد
از کلمات قصار مهدی جان :
آخه خیلی ها چای نخورده موز بر میدارن. مهدی جان خیلی گلی. ![]() ![]() ![]() خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-29-2012, 01:35 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-29-2012 01:39 AM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #32
|
|||
|
|||
(01-29-2012 01:03 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: به سجاد جان باید یه دوره عملی برا صحبت کردن تو کلاس پیش من بگذرونی. مهدي جان چشم حتما يك وقت بذار بيام پيشت كلاس.ولي عزيزم.اين فقط يك نمونه از صدتا مشكلات در امر ارتباطات بود كه گفتم.گرنه اگر مطلب بالا رو خونده باشي.پيشنهاد اصلي من.اموزش روش هاي درست بعضي كارها بود. اينو من ميام پيش شما.ديگران چي. بعدش.در امر ازدواج.دوست يابي.محيط كار و خيلي مباحث از اين قبيل رو پيش كي بايد اموزش ديد بعدشم شما جز اون 2 نفري هستي هاااا (01-29-2012 12:54 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: البته از شرکت جی5 (آقای مالکی-مخترع جی5) تماس گرفتند تا یک سری بسته برای آموزش کامپیوتر به روش جی 5 برایشان تهیه کنیم که اگر توافقات انجام بگیرد و کار شروع شود، حتما بر روی بسته هایی که اسمش را "کیفیت زندگی" (روش های بهبود روابط و روانشناسی موفقیت) میگذارم کار خواهیم کرد. که این کار با کمک متخصصان و روانشناسان این کار ، سعی میکنیم کار با ارزشی تولید شود. اميدوارم كه هرچه زودتر شاهد همچين محصولي باشيم. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-29-2012, 01:40 AM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
مخلصم آقا هوشنگ والا واقعیت دیگه چی بگم.دختره روز اول دانشگاه برگشته میگه مهدی جان.منم گفتم خانم قاسمی آقا مهدی نه مهدی جان.
ولی یکی میگه اون عیبی نداره.(با بقیه فرق داره) داداش سجاد غصه نخور بنده در تمامی امور از قبیل ازدواج،دوست یابی،محیط کار و خیلی مباحث دیگر تخصص لازم را کسب کرده ام و آماده سرویس دهی و مشاوره جهت اعضای انجمن با تخفیف ویژه هستم. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-29-2012, 01:44 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
نه ديگه نامردي هست.تك خور نباش.اين چيزي كه گفتم رو هم دوست دارم گروه تشكيل بديم انجام بديم.يك درامدي در بياد ازش.حالا كه اقاي كاظمي و دوستان نشون زحمتش رو ميكشن.بعدن حق پيشنهاد محفوظ هست.
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 01:03 AM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
(01-29-2012 01:44 AM)sajad1441 نوشته شده توسط: نه ديگه نامردي هست.تك خور نباش.اين چيزي كه گفتم رو هم دوست دارم گروه تشكيل بديم انجام بديم.يك درامدي در بياد ازش.حالا كه اقاي كاظمي و دوستان نشون زحمتش رو ميكشن.بعدن حق پيشنهاد محفوظ هست. آقا این ایده خیلی جالب و قشنگه...... من حس میکنم بشه واسش توجیه اقتصادی هم پیدا کرد. من تو دانشگاه یه انجمی راه انداختم که به بحث آموزش مهارتهای زندگی و ازدواج می پرداخت ، نشریه هم داشتیم . واقعا واسه بچه ها جالب بود . موضوعی که خیلی از بچه ها بهش اشاره می کردن این بود که بیاین رو این موضوع کار کنیم که چرا بچه ها از حرف خانواده ها و مشورت با اونا دور شدن!! از نظر اجتماعی و روانی هم این وجود داره که این وسط بزرگتر ها چون بلد نیستند به زبوون جوونا حرف بزنن این شکاف وجود میاد و نسل جوون مجبور میشه حرفایی رو که میتونسته بشنوه ولی نشنیده بره خودش عملی تجربه کنه و دچار مشکل بشه.... این ایده میتونه حتی به صورت تصویری هم اجرا بشه و یک داستان روایتی جذاب رو در قالب گفتمان های مختلف به تصویر بکشونه.... مثلا راجع به همین بحث ازدواج توانایی فروش از شما ، انواع حمایت مالی از ما
![]() |
|||
02-01-2012, 01:19 AM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
سجاد خان:
ميخواي مشكلت هل بشه يك راه حل ساده بهت پيشنهاد ميكنم.... درست انجام بديش ميشي بهترين سخنور.......بعدش هم كميسيون طرح منو بدي يك اينه تمام قد تهيه كن......... يك اتاق خالي.......بعد برو جلوي اينه هرچي كه ميخواي جاي بگيي وخجالت ميكشي يا براي گفتنش مشل داري اول اونجا تمرين كن...باهر حالتي كه ميخواي بگي.........به همين راحتي منم اين مشكل رو دارم....... من وقتي جمع روبروم باشه.... همون لحظه اول براي اينكه يك وقت سوتي ندم وكل جلسه خراب بشه...يكم استرس دارم... ولي وقتي چند دقيقه اول تموم ميشه...ميشه ريس جلسه.......ميتوني ازم سوتي بگير وقتي هم قسمت تماشاگر هستم كه ديگه كسي عرضه نداره رو حرفم حرف بزنه........ منم قبل ازاينكه در اين موقعيت ها قرار بگيرم....سريع تو ذهنم خودمو تجسم ميكنم تو اون لحظه و حالت هاي مختلف رو تجربه ميكنم..... وحسابي از استرسم كم ميشه |
|||
02-01-2012, 01:22 AM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
(02-01-2012 01:19 AM)goldmen نوشته شده توسط: سجاد خان:اين موضوعي رو كه گفتيد در مورد استرس وموضوعات اين چنيني كاربرد دارد.ولي در موضوع مثل ازدواج كه يك دختر پسر نميدونن چه حرف ها و چه رابطه هاي رو بايد براي ازدواج مددنظر داشته باشن مفيد خواهد بود؟؟؟!!!! كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
02-01-2012, 01:34 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-01-2012 01:34 AM، توسط goldmen.)
ارسال: #38
|
|||
|
|||
(02-01-2012 01:22 AM)sajad1441 نوشته شده توسط:(02-01-2012 01:19 AM)goldmen نوشته شده توسط: سجاد خان:اين موضوعي رو كه گفتيد در مورد استرس وموضوعات اين چنيني كاربرد دارد.ولي در موضوع مثل ازدواج كه يك دختر پسر نميدونن چه حرف ها و چه رابطه هاي رو بايد براي ازدواج مددنظر داشته باشن مفيد خواهد بود؟؟؟!!!! اره 100 درصد.... چطور....... وقتي ميري جلوي اينه .. اينه رو خيال كن دختري هست كه رفتي خواستگاري.... ازش سوال بپرس... وسعي كن سوال هاي كه ميپرسي رو هم خودت از طرف اون جواب بدي....... بعداز پرسيدن چند تاسوال يكسري نكات جديد هم يادت مياد.... وميتوني جاتو عوض كني..... خيال كني اون داره ازت سوال ميپرسه... وتو به سوال هاي اون چي جواب ميدي ولي اينكه پارمتر ها واهدافت ازازدواج چي هست؟ وچه كسي رو بايد انتخاب كني....بايد حتما باخودت خلوت كني و يك نكات كلي براي خودت بايد براساس شخصيت... اخلاق... رفتار...كردار....وضعيت خانوادگيت.... وضعيت كاريت... علاقه هات و.... در نظر بگيري هم براي خودت وهم براي كسي كه ميخواي انتخاب بكني مثلا من شرط اصليم براي ازدواج اين هست كه طرفم منو بخاطر خودم بخواد نه بخاطر موقعيتم يا شغل يا خانواده ام...... با يكسري سوال هم ميتونم بفهمم از هدف اصليش (01-29-2012 01:03 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: به سجاد جان باید یه دوره عملی برا صحبت کردن تو کلاس پیش من بگذرونی. اقاي گل محمدي اگر پرو باشي وبخواي حرفتو به كرسي بشوني ميشي مغرور... بايد سياست بخرج بدي... باهر كي يك جوررفتار كني من از دوران دبيرستان تا دانشگاه هميشه اوايل سال.... پسر درس خوني هستم...وقتي اعتماد معلم يا استاد رو كسب كردم... ديگه شدم شرترين فرد كلاس.... چون اونها از من يك زمينه درست ودرس خون داشتن هميشه خودشون نمره عالي بهم ميدادن ونمره هاي دوستامو هم ميگرفتم بنظر من وقتي به جاري براي بار اول وارد ميشيوووفقط سعي كنيم خودمون باشيم.... وتظاهر به كاري نكنيم...... چون برخورد اول بسيار تو ذهن ادم ها تاثير ميزاره وخيلي سخت هست عوض كرد |
|||
02-01-2012, 12:18 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
دوستان دقت بفرماييد اينجا انجمني هستش كه تا حالا همه به هم ايده مي دادند و راهنمايي مي كردند دوستانه مثل اعضاي يك خانواده
به نظرم جالب نيست كه هر پيشنهادي كه مي خواهيد به دوستانتان بدهيد مدام حرف از كميسيون مي زنيد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-01-2012, 12:32 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
(02-01-2012 12:18 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: دوستان دقت بفرماييد اينجا انجمني هستش كه تا حالا همه به هم ايده مي دادند و راهنمايي مي كردند دوستانه مثل اعضاي يك خانوادهبه اميد خدا اقاي كاظمي در فكر يك ناظر در انجمن هستند كه كارش پاك سازي و رسيدگي به پست هاي غير مفيد خواهد بود. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
بسته ویژه کتاب های موفقیت | مدیریت فروش سایت | 6 | 2,536 |
03-18-2014 10:29 PM آخرین ارسال: مدیریت فروش سایت |
هشتمين شماره مجله ايده يار منتشر شد | اقاي ايـــده | 10 | 4,293 |
02-05-2013 08:39 PM آخرین ارسال: امیرحسین |
|
سومين شماره مجله3D ايده يار منتشر شد(اختصاصي) | اقاي ايـــده | 16 | 5,467 |