ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! زمان کنونی: 09-24-2025, 03:02 AM |
|||||||
|
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر!
|
04-05-2016, 10:15 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر!
سلام دوستان.
من تازه افختار پیدا کردم و با شما و این انجمن آشنا شدم. امروز تولد 22 سالگی من و قدم گذاشتنم به سن 23 بود نمیدونم شما هم مثل من هستین یا نه ، من هرچه سنم بیشتر میشه و میبینم هنوز که هنوزه هیچ درآمد و پس اندازی ندارم روز تولدم بدترین روز زندگیم خواهد بود! با اینکه از بچگی کار میگردم : فروش ساک دستی ، آدامس ، بادکنک ، فیلم dvd ، آهنگ و قبل از اینکه برم خدمت یعنی تا سِنِ 20 سالگی هم توی یه خدمات کامپیوتری بودم با حقوق کم. وبه درس علاقه ای نداشتم ، فقط کسب درآمد و پول! پس تا اول دبیرستان بیشتر ادامه ندادم و ترک تحصیل کردم. و بعد از چندسال بدو بدو و به هیچ جایی نرسیدن پشیمون شدم و خواستم برم درسم رو ادامه بدم که گفتند سنت زیاده و باید بری سربازی و واسه اینکه بتونم درس رو ادامه بدم همین کار رو کردم. در مدت زمان خدمت سعی کردم این دوسال رو بیهوده سر نکنم و چون به اینترنت و کامپیوتر دسترسی داشتم و مدت ها قبل ازخدمت هم به کد نویسی و طراحی وب آشنایی داشتم پس از فرصت استفاده کردم و یاد گرفتمُ تجربه کسب کردم. بعد از اتمام خدمت و گرفتن کارتم مدرسه شبانه ثبت نام کردم چون دیپلم فنی کامپیوتر رو داشتم فقط قرار شد که درس های عمومی سال دوم و سوم دبیرستان رو بخونم و دیپلمم کامل بشه و بتونم توی دانشگاه درسم رو ادامه بدم. و در حال حاظر هم بیکارم و نمیدونم کدوم کارو ادامه بدم ، از طرفی توی وب خیلی چیزا هست که هنوز یاد نگرفتم مثل php که پک آموزشیش رو هم خریدم 1 ماهه و هیچ انگیزه ای واسه یادگیریش ندرام یه زمانی فکر میکردم آینده من کامپیوتره و قراره تو این رشته درس بخونم ولی الان خیلی بی انگیزه ام و امیدی به اینده این کار واسه خودم نمیبینم. دیگه حوصله ی قبلو ندارم... مشکلات مالی بهم فشار اورده ، کار وب و طراحی سایت صبر و حوصله میخواد و اگر بگیره ، اگر نگیره کلی هم دست زیاد شده و آینده ای توی این کار نمیبینم حالا نمیدونم برم سراغ کسب تجربه و درآمد ، دستفروشی یا بمونم و توی وب خودم رو قوی کنم یا درس رو توی یه رشته ی مدیریتی ادامه بدم که اگه مدرکش بدردم نخورد ، درسش واسه آینده بدردم بخوره و بعدها اگه شرکتی زدم بتونم مدیریتش کنم! از آنجا که دیگران نمیتوانند از همان دیدگاه خود آدم به مسائل نگاه کنند، نمیفهمند آنچه سرسری میگویند تا چه حدی می تواند آدم را بیازارد.
|
|||
04-05-2016, 10:18 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر!
یه مسئله ای هم که هست و ذهنم رو مشغول کرده اینه که الان شبانه کشکی من رو قبول میکنه بعد چند ماه و دیپلم رو بهم میده
اما منکه از پایه ضعیفم و همه چیزو فراموش کردم جز خوندن و نوشتن... حالا باید بشینم و از 0 درس خوندن رو شروع کنم . خب این خودش خیلی وقت میبره و باید از فکر وب و کسب درآمد بیام بیرون... یعنی باید کل انرژیم رو روی درس بزارم و چون خودم رو میشناسم وقتی روی یه هدف متمرکز بشم توش موفقم ولی سوال اینه که ارزشش رو داره ؟ از آنجا که دیگران نمیتوانند از همان دیدگاه خود آدم به مسائل نگاه کنند، نمیفهمند آنچه سرسری میگویند تا چه حدی می تواند آدم را بیازارد.
|
|||
04-06-2016, 12:01 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
نظر من اینه که درس رو بیخال شو. برای پولدار شدن همین که بتونی یکم بخونی و از ریاضی هم جمع و تفریق رو بلد باشی کافیه. به نظر من اگر چهار سال یا بیشتر روصرف درش خوندن بکنی آخر سر جز یه مدرک بیخود و بیمصرف هیچی به دست نمیاری. ولی اگر همین سال ها رو توی بازار باشی کلی تجربه به دست میاری که توی زندگی به دردت میخوره. من خودم دارم میرم توی ۲۶. با مدرک مهندسی مکانیک که تا حالا هیچ جا به دردم نخورده و فقط برای به دست آوردنش بهترین سال های زندگیم رودادم و یک مشت ریاضی و فیزیکی که توی زندگی معمولی به هیچ دردی نمیخوره رو یاد گرفتم. الان ۷-۸ ماهه که سعی میکنم راه بازار رویاد بگیرم و خیلی هم لذت میبرم از کسب تجربه. اگر میخوای درس بخونی باید کنارش در مورد همون رشته تجربه هم بدست بیاری نه مث دانشگاه های ایران که همه چیز فقط حرفه.
|
|||
04-06-2016, 12:19 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
سلام
منم با دوست خوبمون آقا مهیار موافقم درس خوندن در ایران هیچ سود و ارزشی نداره ! منم خیلی دوستان داشتم دانشگاه رو انصراف دادن و رفتن دنبال پول و تجربه و بازار و همینطور خیلی مدارک دانشگاه رفتن الان رفتن دنبال مدارک فنی و حرفه ای هم بین المللی هس و هم میتونی کسب مهارت کنی و وام های خیلی خوبی بگیری تو ایران باید فقط مهارت بلد باشی که خودت آقای خودت باشی ! شما کلی هزینه کنی که مثلا" لیسانس بگیری خب همین هزینه صرف مهارت های فنی و حرفه ای یا خرید جنس کنی والا بصرفه تر هست منم دوره ی آموزشی رفته بودم با اینکه جای خوبی بودم اما بهمون عذاب میدادن و باعث افت انگیزه و روحیه میشد الان شما یک حالت افسردگی دارین باید اول اعتماد به نفس و افزایش انگیزه به خودتون بدید و کم کم برید دنبال کسب مهارت و اشتغال زایی ، دو دل نباش ، سریع تصمیم بگیر اما نه احساسی از وقتت بهترین استفاده رو ببر و اون فیلم آموزشی طراحی سایت رو گرفتین روزی 30 دقیقه نگاه کن و مطالبش رو نوت برداری کن و روی همون مطالب متمرکز کن و تمرین بذار برای خودت و از انجمن های طراحی سایت مثل آشیانه کمک بگیر توکلت به خدا باشه تو تنها نیستی، هیچ وقت حس تنهایی نکن که باعث بشه افسردگی بگیری خودت رو به سمت کارآفرینی ببر و مقالات کارآفرینی بخون تا از این روحیه خسته بیای بیرون ... شاد باشی $$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$ شکست بیش از موفقیت آموزنده است؛ کسی که هیچ گاه اشتباه نمی کند، هرگز به جایی نمی رسد. راکفلر |
|||
04-06-2016, 12:50 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
سلام.
من اسم مستعار خودمو گذاشتم: محمدرضا تراکت . چون تخصصم تو تبلیغات از نوع تراکت هست. ببخشید زیاد از تراکت میگم. ولی راه حل های من راه حل های تخصص خودم یعنی تراکت هست. دوست عزیز شما می تونی دوتا کاسبی رو باهم پیش ببری. 2 تا کاسبی که به هم میان و همدیگه رو پوشش میدن. ببین پخش تراکت ساعتی 10-15 هزار تومن فقط پخشش برات داره. خودت تنها پخش کنی این قدره. روزی 5 ساعت پخش کنی میشه بین 50 تا 75 تومن. این می تونه کار صبح شما باشه. مثلا از 10 صبح تراکت بزنی تا 3 بعد از ظهر. بعدش بیکاری و می تونی به کاسبی دوم خودت یعنی همون طراحی سایت برسی. ولی به قول شما طراح وب زیاده. آره زیاده. ولی اگر شما کیفیت کارت خوب باشه با همون وردپرس و یک قالب حرفه ای می تونی یک سایت کامل و زیبا به مشتری ارائه بدی. مهم کیفیت و خلاقیته. مهم اینه که اون سایت برای مشتری اثر داشته باشه. براش مشتریشو بیشتر کنه. تو پخش تراکتم همینه. من وقتی تراکت می زنم هدفم اینه که زنگ خور مشتری بیشتر شه. نه که فقط پخش کنم. پس تا اینجا دوتا کارو می تونی باهم داشته باشی. اما برای طراحی وب به تبلیغ هم نیاز داری. می تونی تراکتای خودتو که لازم نیست خیلی بزرگ باشه، لابه لای تراکتای مشتری ها بزنی. ببین من بعد 2 سال تراکت زدن، تبلیغات تراکتی تو دستمه. من الان هر کاسبی که برای خودم به وجود بیارم می تونم تبلیغات تراکتی بسیار حرفه ای تر و قوی تر و خلاق تر از بقیه برای کاسبی خودم راه بندازم. ایده ها و خلاقیت های خوبی برای تبلیغات تراکتی دارم. شما برای طراحی سایتت هم باید به اینجا رسیده باشی که مشتری بیاد پیشت بهش بگی من برای شما یک پکیج اینترنی کامل و حرفه ای ارائه میکنم که زنگ خورتو زیاد کنه. نه فقط سایت، بلکه کانال تلگرام و اینستاگرامت رو هم درست میکنم. حتی مثلا توئیترت رو هم می زنم. سایتتو آماده میکم و بهت یک لیست وظایف هفتگی میدم که مثلا هر هفته 2 تا مقاله با این مشخصات بنویسی و رو سایت بذاری. دو تا مطلب بذاری تو کانالت و ... . تا بعد 6 ماه سایتت سئو شه. یک مجموعه کامل و کپواقعا حرفه ای و گرنه فقط طراحی یک سایت ساده فکر میکنم رقیب برات زیاد باشه. |
|||
04-06-2016, 01:13 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(04-06-2016 12:01 AM)lvlahyar نوشته شده توسط: نظر من اینه که درس رو بیخال شو. برای پولدار شدن همین که بتونی یکم بخونی و از ریاضی هم جمع و تفریق رو بلد باشی کافیه. به نظر من اگر چهار سال یا بیشتر روصرف درش خوندن بکنی آخر سر جز یه مدرک بیخود و بیمصرف هیچی به دست نمیاری. ولی اگر همین سال ها رو توی بازار باشی کلی تجربه به دست میاری که توی زندگی به دردت میخوره. من خودم دارم میرم توی ۲۶. با مدرک مهندسی مکانیک که تا حالا هیچ جا به دردم نخورده و فقط برای به دست آوردنش بهترین سال های زندگیم رودادم و یک مشت ریاضی و فیزیکی که توی زندگی معمولی به هیچ دردی نمیخوره رو یاد گرفتم. الان ۷-۸ ماهه که سعی میکنم راه بازار رویاد بگیرم و خیلی هم لذت میبرم از کسب تجربه. اگر میخوای درس بخونی باید کنارش در مورد همون رشته تجربه هم بدست بیاری نه مث دانشگاه های ایران که همه چیز فقط حرفه.من هم از راه بازار رو یاد گرفتن و خوندن مقالات همین سایت و پست های دوستان لذت میبرم و ممنون که صادقانه به من کمک کردید ![]() از آنجا که دیگران نمیتوانند از همان دیدگاه خود آدم به مسائل نگاه کنند، نمیفهمند آنچه سرسری میگویند تا چه حدی می تواند آدم را بیازارد.
|
|||
04-06-2016, 01:21 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(04-06-2016 12:19 AM)business_nuts نوشته شده توسط: سلام من 2 روزه دارم تایپک های انجمن رو میخونم و اسم کاربری شما رو زیاد دیدم و ممنونم از اینکه صادقانه وققتون رو برای جواب دادن به من و دیگر دوستان صرف میکنید ![]() بله دقیقا این چه کنم کنم ها از سال 94 و آخرای خدمت شروع شد که فکر کنم درست میگید و این خستگیه ناشی از همون افسردگی باید باشه... به هر حال من خیلی هدف ها مشخص کردم واسه خودم که با وجود این خستگی و بی انگیزگی که برام پیش اومده هیچکدوم رو عملی نکردم میخوام هدف دقیقم رو مشخص کنم و واسه ی همون تلاش کنم... از آنجا که دیگران نمیتوانند از همان دیدگاه خود آدم به مسائل نگاه کنند، نمیفهمند آنچه سرسری میگویند تا چه حدی می تواند آدم را بیازارد.
|
|||
04-06-2016, 01:27 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(04-06-2016 12:50 AM)محمدرضا تراکت نوشته شده توسط: سلام. خیلی ممونم محمد جان ![]() واقعا تا حالا به کار تراکت به این دید نگاه نکرده بودم و مشخصه که شما همیشه همه جوانب رو در نظر میگیری و هدفمند جلو میری. واقعا تحسین بر انگیزه خیلی ایده ی خوب و عالی مطرح کردین فقط متاسانه توی شهر ما تراکت به اون صورت استفاده نمیشه و موقعیت شغلی در حد تهران و با این درآمد نداره وگرنه که خیلی عالی بود و حتما استفاده میکردم از آنجا که دیگران نمیتوانند از همان دیدگاه خود آدم به مسائل نگاه کنند، نمیفهمند آنچه سرسری میگویند تا چه حدی می تواند آدم را بیازارد.
|
|||
04-06-2016, 01:36 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-06-2016 01:49 AM، توسط business_nuts.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(04-06-2016 01:21 AM)TigNevesht نوشته شده توسط:شما لطف داری بزرگوار، از اینکه دوستان رو راهنمایی میکنم لذت می برم و کلا" از مشاوره دادن خوشم میاد و بهم انرژی میده.(04-06-2016 12:19 AM)business_nuts نوشته شده توسط: سلام دقیقا" هم منم مثه شما 5 - 6 سال پیش افسردگی گرفته بودم و حتی خونه نشین بودم و کار به جاهای قرص کشیده بود و تونستم خودم رو نجات بدم اونم با توکل به خدا و اراده .. و کاملا" الان حس شما رو درک میکنم اهدافتون رو گلچین کنید و براساس همون اهدافتون مهارت کسب کنید و به خودتون ایمان داشته باشین که با پشتکار،اراده قوی، علاقه حتما " در هر رشته ای موفق خواهید شد. مشکل همون 5 - 6 سال من این بود آدم خجالتی و اعتماد به نفس پایینی داشتم ، و این مشکلاتم رو پیدا کردم و با تمرین و مشورت تونستم در شغلم موفق بشم سعی کنید ریسک پذیر باشین $$$$$$$$$$$$$$$%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$ شکست بیش از موفقیت آموزنده است؛ کسی که هیچ گاه اشتباه نمی کند، هرگز به جایی نمی رسد. راکفلر |
|||
04-06-2016, 09:53 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
سلام یعنی سلامت باشی
هنوز بهاره و ان شاالله همت کنی و با یاری خدا، این بهار، بهاری متفاوت در زندگیت باشه و پایان امسال، خبرای خوب موفقیتتو بخونیم در همین انجمن ما هم خوشحال شدیم که دوستی مثل تو بینمون اومد و جمعمون گرمتر شد. تولدت مبارک خدا خیلی دوستت داره؛ چون هر چه قدر که بزرگتر می شی، می خوای مَردتر باشی و روی پای خودت ایستاده باشی. پس خدا رو خیلی شکر کن. خدا رو شکر کن که خیلی پول نداری؛ خدا غیرت و همتی بهت داده که باهاش زندگی خوبی می سازی. غیرت داری چون بهت برمی خوره که درآمد نداری و همت داری چون در مدت زمان سربازی، تلاش کردی و چیز جدیدی یاد گرفتی. پس موفق می شی. یه دیپلم بگیر که بگی دیپلم گرفتم. هدفتو انتخاب کن. مهمترین کار تو همینه. هدف گذاری خوب کن که عمرتو می خوای پاش بذاری. آدما سه نوع مهارت دارن: ادراکی، انسانی (ارتباطی) و فنی. و میزان هر کدوم از این مهارت ها در افراد مختلف، فرق می کنه. مثلا شاید شما مهارت ادراکیت از من بیشتر باشه و مهارت های فنی من از مهارت های فنی شما بیشتر باشه. این مهارت ها قابل تقویت هست. حالا تو باید در خودت کشف کنی که کدوم مهارتت بیشتره؛ ادراکی ها بیشتر مدیر می شن یا کارآفرین می شن یا شغل هایی که نیاز به قوه ی ادراک بالا دارن. ارتباطی ها بیشتر بازاریاب و فروشنده و روابط عمومی شرکت ها و سازمان ها و معلم و استاد و ... می شن. و فنی ها بیشتر مهندس و دکتر و برنامه نویس و ... می شن که حوصله ی زیاد دارن که با یه چیزی زیاد کار کنن. ببین تو از کدومی و سعی کن این موردو در نظر داشته باشی برای انتخاب شغلت. حالا اگر موافقی کم کم و قدم قدم این جا با دوستان انجمن صحبت کن تا هدف خوبی مشخص کنی و برای شروعش و به موفقیت رسیدنش هم در خدمتت هستیم. دوست من دیپلمت رو بگیر. بعدا با توجه به هدفت، اگر نیاز به کسب مهارتی داشتی، در دوره های سازمان فنی و حرفه ای و یا آموزشگاه ها شرکت کن و یا دانشگاه. اگر دوست داشتی بگو کجا زندگی می کنی تو موفق می شی hemmat110.com
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 347 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ | ahmaad313 | 14 | 6,376 |
10-24-2022 05:22 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
نظرسنجی : چه چیزی را می خرید؟ | کامیار کاظمی | 27 | 6,861 |
06-20-2018 03:50 PM آخرین ارسال: dr_pooya |
|
در محل شما چه چیزی فراوان است؟ | cooch | 31 | 6,055 |
06-01-2018 03:04 AM آخرین ارسال: amir_sky |
|
من حدود 2 میلیون تومان سرمایه دارم میتونم باش چه کسب و کاری راه بندازم | m0hammad | 4 | 1,945 |
01-28-2018 04:44 AM آخرین ارسال: selflove |
|
با 100 میلیون پول چه کار مثبتی راه بندازم | karshenasiy | 15 | 3,535 |
01-14-2018 03:43 AM آخرین ارسال: Mehdinice |
|
چطور تو ایران سرمایه مونو در عرض یک سال ده برابر کنیم؟ | shokrgozar | 7 | 1,629 |
09-01-2017 09:53 AM آخرین ارسال: sh44 |
|
با 20 میلیون سرمایه چه کاری را پیشنهاد میکنید؟ | shokrgozar | 3 | 1,314 |
05-13-2017 09:14 PM آخرین ارسال: rad86 |
|
سال ۹۶ مبارک | MARYAR | 1 | 693 |
04-04-2017 05:41 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ | shokrgozar | 1 | 1,224 |
03-17-2017 09:50 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی | karafarin | 15 | 5,148 |
03-15-2017 04:01 PM آخرین ارسال: ساناز شهرکی |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 923 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
حمل بار از دبی | MR683 | 0 | 434 |
02-04-2017 01:14 PM آخرین ارسال: MR683 |
|
دعوت از دوستان همدانی | dara | 35 | 8,612 |
11-29-2016 12:06 AM آخرین ارسال: vh.sa |
|
![]() |
5 سال 5 ماه 29 روز گذشته ..... | دلشاد حسین پور | 0 | 490 |
10-30-2016 12:36 AM آخرین ارسال: دلشاد حسین پور |
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,527 |