ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بپرس تا بگم (هوشنگ قربانیان) زمان کنونی: 09-24-2025, 04:09 AM |
|||||||
|
بپرس تا بگم (هوشنگ قربانیان)
|
03-28-2015, 12:18 PM
ارسال: #91
|
|||
|
|||
RE: بپرس تا بگم (هوشنگ قربانیان)
با عرض سلام,
مدتی است که عضو سایت هستم و همیشه از خواندن مطالب آن انگیزه پیدا می کنم تا کاری رو شروع کنم. یه مطلبی که خیلی از اون به عنوان مشکل در هر زمینه ای هم توی سایت و هم در سطح جامعه یاد میشه وجود دلالها است که بدون زحمت زیاد سود قابل توجهی کسب می کنند. ایده ای به ذهنم رسید که به نظرم به نفع کشاورزها است. یه سایت راه بندازیم که توی اون محصولات کشاورزی (همه چیز از خیار و گوجه و ... تا پرتقال و سیب و ... و گل گاو زبان و ... و ..) را به صورت آنلاین بخریم و بفروشیم یعنی فروشنده و خریدار رو به هم وصل کنیم. لطفا نظرتون رو بگید. آیا قابلیت اجرایی داره؟ با تشکر فراوان |
|||
03-28-2015, 09:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-29-2015 08:54 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #92
|
|||
|
|||
ممنونم که در این تایپیک سئوال خود را مطرح فرمودید.
دوست عزیزم بله امکان دارد و حرکت خوبی هم هست. در این رابطه برای اینکه طرح لو نرود , با جناب مهندس کاظمی عزیز مدیر انجمن پیغام خصوصی داده و جزئیات طرحتان را به اطلاع ایشان برسانید. بفرمائید قربانیان پیشنهاد دادند که شما را در جریان بگذارم. ممنون. لینک پیغام خصوصی به مدبریت محترم انجمن: http://forum.unc-co.ir/private.php?action=send&uid=1 خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-12-2015, 03:18 AM
ارسال: #93
|
|||
|
|||
سلام استاد بزرگ و مهربان
من دانشجوی رشنه عمران هستم و یک سال از درسم مانده هر باری که خواستم اقدام به راه اندازی کاری کنم خانواده مرا از اون کار منصرف کردن و اصرار دارن که من صبر کنم تا درسم تموم بشه و در رشته خودم مشغول بشم اما به نظر من تو این دوره از زمان هر روز کار نکردن ادمو از اهداف و خواسته هاش عقب مینداره ادمی هستم با خواست های خیلی بزرگ و علاقه به کار ازاد دارم یعنی دوست دارم خودم رییس خودم باشم و این چند سال همش احساس عقب موندن در این تورومنت بزرگودارم الان کلا سر درگم و نگرانم نمیدونم اقدام به راه اندازی کارم بکنم یا نه؟ از یه طرف اگر و امایه خانواده؟و و و و............ بگو چیکار کنم استاد تنها امیدم خداست |
|||
04-12-2015, 03:43 PM
ارسال: #94
|
|||
|
|||
دوست عزیز مهمترین مسئله تغییر نگرش است و نوشتن اهداف و صبر و حوصله .
متاسفانه من نه توانائی شما را میدانم نه صبر و حوصله برای رسیدن به اهداف ضمن اینکه حرکت کاری نیاز به نوشتن اهداف دارد و ایمان و باور.فعلا مهمترین مسئله ادامه تحصیل است و اماده سازی شما برای رسیذن به داشتن ذهن موفق لطفا تایپیکهای اگر بمن اعتماد داری را مطالعه فرمائید و زیاد عجله نکنید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-13-2015, 08:56 PM
ارسال: #95
|
|||
|
|||
(03-28-2015 12:18 PM)aseman_el نوشته شده توسط: با عرض سلام, خب شما اینگونه خودتون هم احتمالا قصد یک کار دلالی رو دارید پس لطفا به دلالها بی احترامی نکنید. اگه همین دلالها نبودن محصول کشاورز روی درختا میموند. بالاخره دلال هم پول کرایه ماشین میده مشتری پیدا میکنه وقتش میزاره و غیره و شغلش رو انجام میده. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
04-13-2015, 08:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-13-2015 09:00 PM، توسط iranboy.)
ارسال: #96
|
|||
|
|||
سلام استاد قربانیان عزیز
سوال داشتم که فروش یک ماشین دست دوم حدودا چقدر زمان میبره؟ برای خرید یک ماشین به چه چیزهایی باید توجه کنیم؟ کدوم ماشینها فروش بیشتر داره؟ تشکر. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
04-13-2015, 10:44 PM
ارسال: #97
|
|||
|
|||
(04-13-2015 08:59 PM)iranboy نوشته شده توسط: سلام استاد قربانیان عزیزسایتهای زیادی هست که میتوانی اگهی دهید.که متاسفانه قانون انجمن اجازه نمیدهد معری کنم. در جستجوگرها سرچ فرمائید. حتما به یک مکانیک و صافکار نشان دهید. معمولا پراید و پژه 206 ولی در نهایت هر ماشینی خواهان مربوط به خود را دارد. موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-18-2015, 12:58 AM
ارسال: #98
|
|||
|
|||
سلام
استاد من نمیتونم هدف گزاری کنم، از نظر تئوری روشهای هدف گزاری و ... میدونم ولی همین که دفتر و قلم رو میارم نمیدونم چطوری هدف گزاری رو شروع کنم |
|||
04-18-2015, 01:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-18-2015 01:50 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #99
|
|||
|
|||
(04-18-2015 12:58 AM)bitumen نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز شما قلم و کاغذ را بردارید و در رابطه با خواسته های مادی و معنوی خود بنویسید. با جزئیات کامل. قلم را بر ندارید و کامل خواسته هایت را بنویس . ممکن است چند صفحه بشود. وقتی نوشتی مجددا در این تایپیک بمن اطلاع بده تا بقیه موارد را با کمک هم بنویسیم. موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-25-2015, 03:26 PM
ارسال: #100
|
|||
|
|||
سلام استاد.
تاپیک هایی مثل تاپیک زیر هم چنین ناراضی بودن کارمندان از کار خود به هر دلیلی باعث میشه که ادم از کارمندی نا امید بشه و دنبالش نره و با توجه به اینکه جامعه به وجود کارمندان نیاز داره و اگه نباشند اون شرکت یا موسسه و سازمان نمیتونه به کارش ادامه بده و مثلا کسی که چند سال درس خونده و چاره ای جز کارمندی نداره شما چه توصیه ای در این زمینه دارید؟ مثلا من خودم که حسابداری خوندم الان با خوندن این تاپیک و نارضایتی دیگران از کارمندی نا امید و نگرش منفی نسبت به این کار پیدا کردم و می خواستم برم سمت حسابداری ولی یه جورایی نا امید شدم. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=8953 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بپرس تا بگم! (کامیارکاظمی) | کامیار کاظمی | 140 | 71,015 |
06-13-2022 10:20 AM آخرین ارسال: Star9893 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان