ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بازگشت جادوگر زمان کنونی: 09-25-2025, 02:39 AM |
|||||||
|
بازگشت جادوگر
|
01-03-2015, 04:29 AM
ارسال: #171
|
|||
|
|||
RE: بازگشت جادوگر
(12-28-2014 06:58 PM)پارمیدا وحیدی نوشته شده توسط: میدونیم مشکلات واسه ی همه هست اما ما چیکار کنیم که هرچی سعی میکنیم مشکل و حلش کنیم نمیشه؟گل گفتی دوست عزیز . من هم گاهی فکر می کنم هدف از زندگی فقط حل کردن مشکلاته و بس . البته انصافا بعد از حل کردن یک مشکل آدم احساس لذتی می کنه که قابل وصف نیست و حس می کنه بر تمام مشکلات می تونه غلبه کنه حکایت ما و مشکلات مثل کوهنوردیه . وقتی در بین راه خسته می شی می گی دیگه کوه نمیام اما موقعی که داری برمی گردی با دوستهات داری هماهنگ می کنی هفته ی بعد دربند بریم یا توچال خانمانسوز بود آتش آهی گاهی ناله ای می شکند پشت سپاهی گاهی گر مقدر بشود سلک سلاطین پوید سالک بی خبر خفته به راهی گاهی قصه ی یوسف و آن قوم چه خوش پندی بود به عزیزی رسد افتاده به چاهی گاهی ______________ کاش آن شب مهتابی نبود ، کاش دستکم بی تو گذرم به آن کوچه نمی افتاد کاش همه تن چشم نمی شدم و خیره به دنبالت نمی گشتم راستی اگر همه ی این ای کاش ها هم می شد با شوق دیدارت چه می کردم ؟ |
|||
01-11-2015, 12:24 AM
ارسال: #172
|
|||
|
|||
سلام به یاران جادوگر
خذمت عزیزان عرض کنم حتما یک وقتی جهت سوالات دوستان خواهم گذاشت ولی خوب یکم سرشلوغ هستیم ضمیر نا خود آگاه ما برایش چندان فرقی نمیکند که تصاویری که می بیند واقعی باشند یا در صفحه تلویزیون و یا بر پرده ذهنمان نقش بسته باشند . آنچه که می بینیم یا تصور می کنیم مستقیم یا غیر مستقیم روی احساس ما اثر می گذارد . تصاویر و افکار خوب احساسی مثبت ایجاد می کنند و تصاویر و افکار بد احساسی منفی . احساس دارای انرژی است و انرژی یعنی توانایی انجام کار . انرژی عاطفی ما همچون آهنربای بزرگ شروع به جذب انرژی های همنوع می کند در لحظاتی که احساسی منفی داریم وقایع و انسان های منفی را به خود جذب می کنیم و در زمان هایی که حسی مثبت و شادمانه در ما برپاست در حال جذب چیز های خوب و مطوب به زندگی خود می باشیم . البته این را هم نباید نادیده بگیریم که اعمال ما نیز دارای انژی می باشند و اعمال منفی بازخورد و عکس العمل منفی دارند . این است که گاه با وجود افکار و احساس مثبت وقایعی منفی و نامطلوب برایمان پیش می آید . موفقتر باشید مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
01-11-2015, 11:04 PM
ارسال: #173
|
|||
|
|||
جناب سیدی زاده عزیزم .سپاسگزارم خیلی از مطالب شما استفاده کردم.
موفقتر باشی. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
01-23-2015, 05:46 PM
ارسال: #174
|
|||
|
|||
ناصري, [۲۳.۰۱.۱۵ ۱۱:۵۰]
برای پولدار شدن چگونه فکر کنیم؟ امروزه پول برخلاف گذشته های دور به دغدغه اصلی بدل شده است بسیاری از جوان ها مایلند که خیلی زود و بی درد سر به پول برسند پول دیگر مثل گذشته چرک کف دست خوانده نمی شود و بسیاری آن را حلال مشکلات می دانند. تصور کنید جوانی که می خواهد به استقلال مالی برسد چند سال باید کار کند تا بتواند هزینه سنگین ازدواج خود را بپردازد، چند سال باید کار کند تا پول پیش یا رهن خانه را پس انداز کند یا حتی جهیزیه بخرد یا برای ادامه تحصیل با فراغ بال به شهر و دیار دیگری برود، شاید به همین دلیل هم هست که بسیاری را در اطرافمان می بینیم که مشغول چند کار دائم و پاره وقت به طور همزمان هستند و البته دائم هم گله دارند که به جایی نمی رسند . راستش این موضوع هر چند به ظاهر اقتصادی است و در حیطه مباحث این صفحه نمی گنجد اما دارای پس زمینه های محکم روانی است. در واقع ما معتقدیم تا آنها در پس زمینه ذهن ما اصلاح نشوند این تلاش های مادی به جایی نمی رسند. تا وقتی که معتقدید پول چرک کف دست است، برکت ندارد، پول پلید و ناپاک است، روح آدم را آلوده می کند و یا اینکه همه پولدارها حقه بازند و یک گوشه دلشان خالی است و با کار حلال نمی شود ثروتمند شد، یقینا نمی توانید پولدار شوید یا از پولدار شدن خود لذت ببرید. اینکه مرتب پیش این و آن هم بگوئید که بدهکارم و قرض دارم و به قول گفتنی زار بزنید هم جز آنکه مناعت طبع شما را زیر سوال می برد قرض و بدهی بیشتری برایتان به ارمغان می آورد. پس چه باید کرد؟ در نخستین گام باید نگاهمان را به موضوع پول و ثروت عوض کنیم. نمی توانیم مدام آن را مذمت کنیم و بعد بخواهیم یک شبه میلیونر شویم! باید ابتدا احساس ما احساس خوبی به پول باشد و به فوایدی که پولدار بودن ما می تواند برای خود، خانواده، اطرافیانمان و حتی جامعه مان داشته باشد تمرکز کنیم. کارهای جزئی که می تواند دنیا و آخرت ما را بسازد و رسیدن به لبخند شادی دردمندی که با یاری ما به آرامش رسیده است و نیز شکرگزار بودن در قبال هر آنچه که هر چند اندک در ابتدای این راه بدست می آوریم و بعد هم پیدا کردن راه های درست و تمرکز بر روی هدفی که می بایست با اهداف انسانی و اخلاقی آمیخته باشد. برای ثروتمند شدن باید احساس خوبی نسبت به کار و حرفه خود داشته باشید و از تمام وجود باور داشته باشید که لیاقت و شایستگی آن را دارید که ثروت را وارد زندگی خود کنید. حتما در اطراف خود کسانی را دیده اید که پولدار بوده اند اما ورشکست شده اند و نیز افرادی که مرتبا پله های ترقی را چنان طی می کنند که حتی اطرافیانشان هم از یاد می برند که آنها از کجا شروع کرده بودند! خیلی ها اوضاع نابسامان اقتصادی، رقابت شدید، نداشتن پشتوانه های مالی و حمایت های بانکی و حتی داشتن خانواده ای فقیر و متوسط را مانع پولدار شدن می دانند در حالی که هیچ یک از آنها جزو علل اصلی به حساب نمی آیند و فقط پیش پا افتاده ترین بهانه هایی هستند که ما برای پنهان شدن پشت رخوت ها و بی حالی های درونی خود! بدان ها چنگ می زنیم! برای همین هم هست که برای پولدار شدن مثل هر کار دیگری می بایست ابتدا و در گام نخست یک طرح اولیه داشت، همین نداشتن طرح است که وقتی بسیاری ناگهان پله های ترقی را طی می کنند و پولدار می شوند به ناگهان هم آن را از دست می دهند. اگر می خواهید پولدار شوید باید از همین حالا بدانید برای چه و وقتی که پولدار شدید می خواهید به چه حسی برسید و با آن پول چه کار کنید و حتی تا کجا پیش بروید، حتی لازم است با برنامه ریزی دقیق مبلغ آن را هم مشخص کنید. به قول هارواکر نویسنده کتاب اسرار ذهن ثروتمند، بیشتر مردم ترموستات های ذهنشان برای بدست آوردن هزار دلار، برای چند صد دلار و برخی حتی زیر صفر تنظیم شده است و بدون آنکه علتش را بدانند هیچ حرکتی از خودشان برای کسب پول انجام نمی دهند. در واقع بیشتر مردم به ظرفیت واقعی خود دست نمی یابند، بیشتر افراد موفق نیستند زیرا براساس آنچه که می توانند ببینند حرکت کرده و از نظر فکر و عمل سطحی نگر هستند. اگر در جایی از کتابش می گوید: « درختی را در نظر بگیرید فرض کنیم این درخت نمایانگر زندگی است، بر روی این درخت میوه های متعددی وجود دارد. در زندگی ما، میوه ها همان نتایجی هستند که از اعمال خود می گیریم. پس ما به میوه ها که همان نتایج اعمال خود هستند نگاه می کنیم و از دیدن آنها شادمان می شویم. اما زمانی که تعداشان کافی نیست، کوچک هستند و طعم خوبی ندارند چه باید کرد؟ بیشتر ما متوجه میوه یا نتیجه کار خود هستیم اما در حقیقت باید به عواملی که این میوه ها را به وجود آورده است توجه کنیم. مثل بذر و ریشه ها. بذری که زیر زمین است محصول رهایی زمین را ایجاد کرده است. این نادیدنی ها هستند که دیدنی ها را می سازند. یعنی اینکه اگر ما خواهان تغییر دادن میوه ها هستیم، اول باید ریشه ها را تغییر دهیم. اگر مایلید مواردی که در زندگی قابل دیدن هستند را تغییر دهید، باید آنچه که قابل دیدن نیستند را تغییر بدهید.»باید ذهنمان و درونمان را اصلاح کنیم و زمینه را اندک اندک برای پولدار شدن و به ثروت رسیدن فراهم کنیم بعد به راهکارهایی که نویسندگان و ثروتمندان ارائه کرده اند، بپردازیم. جادوگر همین دور و براست موفقتر و متفاوت باشید مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
01-23-2015, 09:32 PM
ارسال: #175
|
|||
|
|||
(12-28-2014 06:58 PM)پارمیدا وحیدی نوشته شده توسط: میدونیم مشکلات واسه ی همه هست اما ما چیکار کنیم که هرچی سعی میکنیم مشکل و حلش کنیم نمیشه؟ با اجازه استاد سیدی زاده عزیز و بزرگوار دووووست عزیزم در زندگی مشکلات همیشه هست و زندگی همیشه بالا پایین داره بنظرم آدم نباید دنبال آرامش مطلق باشه "آرامش ابدی" تو بهشت زهراست.... باران باش و ببار؛ مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟ |
|||
01-29-2015, 01:43 PM
ارسال: #176
|
|||
|
|||
سلام دوستان عزیزم
یک تمرین از توصیه هاس دوست عزیزم دوستان یک تکنیک ساده بتون میگم که مثل دعای صبح شارژتون میکنه. قبل از اینکه روزتون رو شروع کنید چند نفس عمیق بکشید. بعد مثل یه بازی فکر کنید تازه به دنیا اومدین. خودتون رو کاملا برهنه جلوی آینه تصور کنید. خوب برانداز کنید و اون جور که دوست دارید تصحیحش کنید. دوست دارید قوز نباشه،موهاتون بلند باشه، ماهیچه ها سفت تر باشه، چروک نباشه، جذاب تر باشید.... هر جور دوست دارید خودتون رو در آینه واضح ببینید. بعد شروع کنید تنتون لباس کنید. چه تیپ لباسی دوست دارید داشته باشید . از نوک سر تا کفش پاتون انتخاب کنید. بعد فکر کنید چه شغلی دوست دارید. این خودی که این تیپ و زده کارش چیه و درآمدش چقدره. بعد ببینید این آدمی که دارید میبینید خونش چه شکلی باید باشه وسایل خونش کمد لباسش آشپزخونش حیاطش و هر جز ئیاتی که میخواید. گاراژش چه شکلیه و چه مدل ماشینی داره.چه رنگیه.تو چه شهری هستید. محل کارتون کجاست. همکاراتون کین. هر چی از زندگیت رو دوست داری بزار باشه هر چی نه عوض کن و بهترشو بزار. حالا حس کن تویی که با اون زندگی راه میافتی میری سر کار . جواب میده تصویر زهنی حرکت و تلاش توکل جادو میکنه . روز خوش مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
02-11-2015, 05:15 PM
ارسال: #177
|
|||
|
|||
نیم روز خوش
یک سوال ؟ چرا دایناسور های منقرض شدند ؟ خیلی از موجود دات در اون زمان وجود داشتند که الان هم هستند نمی دونم چه جوری و از کجا شروع کنم ولی کاینات بازی جالبی دارد و هرچی که تو بهش تمرکز و تکرار کنی بدون اینکه بدونه ایا دوست داری و یا نداری براتون موجود میکنه حالا هرچه قدر قدرت مند باشی و هر چه قدر بزرگ باشی دیگه از دانیناسور ها قدرت مند تر و بزرگتر که نیستیم دایناسور ها به خاطر عدم پذیرش تغییر و عدم تغییر از بین رفتند و منقرض شدن ولی ما دایناسور نیستیم موفقیت فقط پول نیست ثروت نیست و دارای نیست شما وقتی روی یک موضوع تمرکز کنید مثل پول کاینات به شما بیشتر از اون میده مثل پول ولی آیا پول همه چیز هست ؟ یک مثال میزنم شما در زندگی مشکلات زیادی داشتید و وقتی در اون مشکلات بودید خیلی از زندگی ناراضی بودید وقتی اون مشکل حل میشه و زمانی از ان میگذره وقتی برمیگردی و به اون مشکل نگاه میکنی ؟ یک لبخند و میگی یادش بخیر عجب زمانی بود اره به اون مشکل میخندی من 30 سال از خدا عمر گرفتم و به شکر خدا موارد زیادی از شرایط روزگار رو تجربه کردم ولی بعضی وقت ها یک لحظه دکمه پاز ( استوپ ) زندگی رو میزنم و همه چی می ایسته همه چی نگاه به دور و برم میکنم و میگم حمید کجایی ؟ چه کردی ؟ چقدر از زندگی لذت بردی ؟ اصلا زندگی کردی ؟ از خودم سوال میکنم زندگی چی هست و چی بود ؟ یک دفعه تصاور جالبی رو به رو من ظاهر میشه تصور خنده دخترم وقتی از آینده ماشین نگاهم میکرد و من نفهمیدم تصور لبخند همسرم که وقتی داشت ظرف میشست و من متوجه نشدم نگاه کردن به قاب عکس مادر بزرگم راستی کی فوت کرد ؟ نگاه به دستهای پدرم هی پدر چقدر پیر شدی؟ بازم سوال از خودم می پرسم من کجا بودم و چه کار میکردم که این ها رو ندیدم ؟ من مشغول کار بودم اره متمرکز به کار و پول دراوردن و هیچ کدام از این ها رو ندیدم و و و واقعه زندگی نکردم دلم نمی خواد دایناسور باشم دلم میخواد بقیه بزرگ شدن دخترم رو ببینم دلم میخواد زندگی کنم امروز بعد از ظهر وقتی خوبی هست برای بازدید از پدر ، مادر ، گشتن با خانواده و چشیدن طعم زندگی خدایا ممنون مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
03-02-2015, 12:54 AM
ارسال: #178
|
|||
|
|||
سلام به یاران جادوگر
اگر انسان بتواند فقط 18 ثانیه روی چیزی که واقعاً می خواهد تمرکز کند، یک زنگ بزرگ در کائنات به صدا در می آید که توجه کل هستی را به سمت این شخص جلب می کند. اگر این 18 ثانیه بتواند تا 68 ثانیه ادامه یابد، دیگر کار تمام است و کل هستی به تکاپو می افتد تا برای فکر متمرکز شده یک راه حل پیدا کند؛ اگر آرزوست برآورده اش کند و اگر سوال است برایش جوابی بیابد. در نگاه اول شاید این عدد 68 ثانیه خیلی کم و ناچیز به نظر برسد؛ 68 ثانیه یعنی فقط یک دقیقه و هشت ثانیه و بسیاری از افراد می گویند که تمرکز به مدت 68 ثانیه هیچ کاری ندارد؟ خوب آیا شما هم همین طور فکر می کنید؟ امتحان کنید! خواهید دید که هنوز هجده ثانیه اول رد نشده فکرتان منحرف می شود؛ ایده ای جدید بلافاصله از اعماق افکارتان ظاهر می شود و نجواگر درونی تان به سخن در می آید که جدی نگیر و دست از این بازی ها بردار و به مسائل مهم تر زندگی بپرداز! ما عادت کرده ایم و در حقیقت عادت داده شده ایم که بدون فکر و براساس عادت زندگی کنیم؛ ما صبح که از خواب برمی خیزیم بدون اینکه فقط 68 ثانیه برای کارهای روزانه وقت بگذاریم، شروع می کنیم به خوردن صبحانه و سرکار رفتن، بدون این که 68 ثانیه مستمر ناقابل برای ارزیابی کارهایمان وقت بگذاریم. اسب سرکش دهن را به این سو و آن سو می تازانیم تا ظهر شود و نهاری بخوریم و استراحتی و بعد دوباره کار و سپس شب و دور هم جمع شدن و تلویزیون دیدن و بعد خوابیدن. هر ساعت شصت دقیقه است و شبانه روز شامل بیست و چهار تا شصت دقیقه یعنی هزارو چهارصد و چهل دقیقه است اما ما خیلی مواقع در این 1440 دقیقه شبانه روزمان نمی توانیم 68 ثانیه روی یک موضوع خاص فکرمان را متمرکز کنیم!! به راستی این فکر پرجست وخیز که نمی تواند 68 ثانیه آرام بگیرد به چه دردی می خورد!؟ فکر پریشان و ناآرام چیزی جز بی قراری و آشفتگی به همراه ندارد. پیر و جوان و زن و مرد هم نمی شناسد. فکری که نتواند آرام گیرد و چند لحظه ای روی موضوعی که صاحب فکر صلاح می داند متمرکز شود.مطمئناً به هنگام نیاز و بحران که تمرکز بیشتر لازم است کارآیی ندارد و فلج می شود. باید همین الان هر کاری که داریم زمین بگذاریم و به سراغ ذهن نا آرام خود برویم و 68 ثانیه آن را مهار کنیم. 68 ثانیه به شرایطی که الآن در آن قرار داریم بیندیشیم. 68 ثانیه بعد به این که واقعاً در زندگی چه می خواهیم فکر کنیم. 68 ثانیه بعد به خوشبختی های خودمان بیندیشیم و 68 ثانیه دیگر به این فکر کنیم که چقدر آرام می شویم وقتی روی مشکلات زندگی خودمان با آرامش فکر کنیم. کاینات بیرون از بدن ما گوش به فرمان ماست تا هرچه را می خواهیم به او ابلاغ کنیم. اما به یک شرط و آن این است که موقع دستور دادن این طرف و آن طرف نپریم. 68 ثانیه یک جا بایستیم و صریح و شفاف بگوییم چه می خواهیم. آن وقت می توانیم کناری بنشینیم و معجزه عدد68 را در زندگی خود ببنیم!!! شب دوستان خوش مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
04-18-2015, 12:24 AM
ارسال: #179
|
|||
|
|||
سلام خدمت دوستان
چند خطی در زمینه یکی تکنیک موفقیت شکرگذاری هستم می دونید دوستان شاید بار ها و بار ها از تکنیک ها ی موفقیت مثل نظم ورزش شکر گذاری بخشش و ... شنیده باشید و حتی یک مدتی هم عمل کرده باشیم ولی اون تاثیری که می خواهیم نگرفته باشیم می دونید قانونی وجود دارد علت و معلول یعنی شما باید برای حرکت ، مقصدی داشته باشید وگرنه بعد از حرکت بالا خره می ایستید و متوقف میشید پس اگر ما شروع میکنیم به ورزش در جهت موفقیت باشید دقیقا بدونیم به کجا میریم یا اگر میبخشیم ، برای موفقیت ، دقیقا بدونیم این بخشش چه تاثیری و که کی این تاثیر در زندگی ما ایجاد میشه امشب میخوام در باره شکر گذاری صحبت کنیم اصلا شکر گذاری چیه ؟ شکر گذاری یعنی من سر نماز با موقع بیدار شدن یا دم به دم به خدا بگم خدایا شکرت ؟ من یک مثال میزنم برای بهتر درک کردن موضوع من به شما یک هدیه میدم ، مثلا یک گوشی موبایل ، و شما برای اینکه از این گوشی و هدیه حفاظت کنید اون رو در کمد وسایل های تون قرار میدید و من شما رو می بینم بدون گوشی . شما در واقع برای اینکه از هدیه من مراقبت کنید اون رو در کمد قرار دادید ، ولی از گوشی استفاده نمی کنید ، چرا ؟ چون میخواهید گوشی و هدیه من سالم و سلامت بمونه من شما رو می بینم و گوشی رو نمی بینم که در دست شما باشه و شما استفاده کنید شما چی فکر میکنید ؟ آیا بازم من به شما هدیه گوشی میدم ؟ طبیعتا خیر . ولی اگر شما از گوشی همیشه استفاده کنید و من همیشه شمارو در حال استفاده گوشی ببینم دفعه بعد به شما تبلت و کالای های دیگه هدیه می دم ، و خوشحالم که هدیه من به درد شما خورد و شما در حال استفاده از آن هستید . من خوش حال میشم از این جور هدایا بیشتر به شما بدم چون می بینم شما همش در حال استفاده از آن هستید بدن ما و سلامتی ما ، همسر ما ، کودک ما و ... خونه ، ماشین و لباس ما ، و هر چیزی که دور و بر ماست یک جور هدیه به حساب می یاد و تمامی این نعمت ها هدیه ای هست از سمت خدا و اگر ما از این هدیه های استفاده کنیم و همیشه در حال توجه به این هدیه ها باشیم بهترین حالت شکر گذتری رو با جا اوردیم و خدا از اون هدیه بیشتر و بیشتر به ما می ده . مثلا اگر شما ورزش می کنید ، درواقعه دارید شکر گذاری برای بدن خودتون انجام می دید و نتیجه این شکر گذاری میشه سلامتی ، فیزیک عالی اندام ، جذابیت و در اخر زندگی عالی و موفقیت ما و شما ولی ... اگر شما به این هدیه خدادی بی توجه باشید و اهمیت ندید و در واقع ورش نکنید و به بدن تون نرسید در واقع شما دارید شکر گذاری نمی کنید و دارید کفران نعمت می کنید و نتیجه اون میشه بیماری ، عدم جذابیت ، هزینه های درمانی ، و زندگی همیشه با درد و عدم موفقیت و در اخر: شاعر میگه شکر نعمت ، نعمت ت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند شب دوستان خوش مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
04-26-2015, 12:14 PM
ارسال: #180
|
|||
|
|||
کلاس تغییر در 21 روز _جلسه 15
سلام رفقا شب دوستان تراولی خوب خدا روشکر که در خدمت شما دوستان هستم خدمت دوستان عرض کنم امشب شب 15 هست و دو تا خبر خدمت دوستان دارم یکی بد و دیگری خوب خوب خبر بد ما فقط 2% از دوستان تغییر خواهند کرد خبر خوب اینکه همه دوستان می توانند جزو این گروه 2% باشند خوب دوستان انتخاب کردید میخواهید جزو کدام گروه سه گروه دیروز باشید ؟ می دونید منظور سه گروه دیروز بود حالت اول تغییر که به زبون خوش بود حالت دوم که به زور بود و حالت سوم که تغییر نکردن تصمیم گرفتید می خواهید چطور تغییر کنید ؟ معمولا افراد در حالت دوم تغییر میکنند و و لی میتونیم در حالت اول هم تغییر رو تجربه کنیم البته بعضی از دوستان هم آگاهی دارند ولی بازم به دایناسور ها سلام میکنند خوب عزیزان تصمیم با خودتون هست فقط باید عادت کنیم تصمیم بگیریم موردی که باید در مورد تمرین ها بگم ببینید عزیزان اگر شما ذهنتون رو تغییر ندید و تبدیل به ذهن ثروت مند نکنید نمی تونید انتظار حرکت های ثروت مندانه از خودت تون داشته باشید ووقتی هم حرکت ثروت مندانه نکنید، یعنی از ثروت و موفقیت خبری نیست. برای داشتن ذهن ثروتمند باید عادت های ثروت مندانه داشته باشید و در ورودی های ذهن مون دقت کنیم خوب یک سوال بخشندگی رو تعرف کنید ؟ خوب سوال دیگه از خود گذشتگی رو تعریف کنید ؟ شاید جواب تعریف این دو مورد شبیه هم باشد ولی در واقع به هیچ عنوان یک فرکانس ندارد. وقتی شما از خود گذشتگی میکنید در واقع دارید از موجود نبودن حرف میزنید و تکه ای از وجود خود را از آن می گذرید ولی در مورد بخشندگی فرکانسی که وجود دارد این هست که شما زیاد از اندازه دارید و بی نیاز هستید و از زیادی بخشش میکنید. فرکانس حرف منفی نزنید با حرف غیر مثبت نزنید یکی نیست با اینکه معنی این دو جمله یک مفهوم رو میرسونه. در نوع کلمات دقت کنیم. و در آخر خیلی از دوستان شاید از کمک نکردن خدا گله میکنند و می گویند خدا به ما در مسیر موفقیت کمک نمی کند بماند و حتی یکم شرایط برای ما بد میشه و با مقاومت رو به رو میشیم بینید هر تغییری با مقاومت همراه هست مثلا گفتم وقتی هواپیما اوج میگیره جهت پرواز، این مقاومت هوا هست که اون رو از زمین بلند میکنه و این بد نیست ولی در مورد خدا من این مورد رو از طبیعت یاد گرفتم تغییر آدم های موفق دقیقا مثل زندگی کرم ابریشم هست کرم ابریشم فقط میخوره و هیچ حرکتی نمی کنه فقط میخوره و میخوره یک روزی کرم تصمیم میگیره تغییر کند و از این زندگی خسته میشه وقتی تصمیم میگیره تغییر کند همون لحظه تغییر صورت نمی گیرد بلکه کمی نیاز به تنهایی داره تا فکر کند به زندگی قبل برای همین پیله ای برای خودش درست میکنه در پیله کسی رو راه نمی ده فقط خودش تنها و سکوت و در پیله از زندگی قبلیش خداحافظی میکنه و سلام زندگی جدید اون تغییر میکنه. و حالا وقتشه از پیله بزنه بیرون دیدین وقتی کرمی از پیله میاد بیرون؟ حتما از نت دانلود کنید و ببینید خیلی جالب هست خیلی و خیلی و خیلی سخت هست برای کرم کرمی که عمری خورده باید این فشار خروج رو تحمل کند. واقعا خیلی سخت هست دوستان کرم هی خسته میشه میخواد بعضی وقت ها برگرده به پیله ولی میگه چیزی نمونده بیا بیرون خوب شاید هم ناعادلانه باشه، چون خدا می تونه دست کرم رو بگیره و از اون عذاب خارجش کند. خوب وقتی کرم داره تلاش میکنه برای خروج و خیلی هم عذاب میکشه ما می تونیم جای خدا تصمیم بگیریم و کرم رو کمک کنیم قیچی میاریم و پیله رو باز تر میکنیم تا کرم که شبیه پروانه هست بیاد بیرون. خوب کرم با کمک ما اومد بیرون و ما کمکش کردیم ولی حدس بزنید چه اتفاقی افتاده ؟ بله پروانه ما تا آخر عمرش باید فقط راه برود و بالهای قدرتمند ندارد چرا ؟ چون شما کمک کردید و اون بال ها نتونستند به اندازه کافی قوی شوند و ما با کمک خودمون زندگی یک پروانه رو از بین بردیم شاید الان منظور من رو متوجه شده باشید که چرا خدا در بعضی از سختی ها مخصوصا در سختی تغییر، دستی از شما نمی گیرد. خوب کلاس امشب هم تموم شد عزیزام خدارو شکر عزیزان شب خوش مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) | حمید سیدی زاده | 68 | 15,784 |
09-16-2014 06:23 PM آخرین ارسال: rezafery |
|
بازگشت قهرمان! | قهرمان | 1 | 727 |
07-04-2014 11:57 AM آخرین ارسال: arash1367 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: