ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
حكايتي براي نشان دادن كار گروهي در ايران زمان کنونی: 09-24-2025, 08:58 PM |
|||||||
|
حكايتي براي نشان دادن كار گروهي در ايران
|
12-23-2011, 01:11 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
يكي از تيم هاي قايقراني ايراني سالها تمام تيم هاي ايران را برده بود.
تا اينكه تيم ايران و ژاپن براي برگزاري مسابقات ساليانه به توافق رسيد. هر تيم شامل هشت نفر بود. هر دو تيم براي رسيدن به بهترين نتيجه به شدت تلاش كرده بودند در روز مسابقه هر دو تيم در شرايط مساوي مسابقه را شروع كردند و .... تيم ژاپن با اختلاف يك مايل برنده شد من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-23-2011, 01:11 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-23-2011 01:12 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: حكايتي براي نشان دادن كار گروهي در ايران
تيم ايران دچار بهت شديدي شده بود
مديريت ارشد تصميم گرفت برنده مسابقات سال آينده باشد!!! به همين دليل يك تحليل گر براي بررسي اوضاع و ارائه و راهكار و راه حل مناسب استخدام كرد. بعد از تحليل هاي مختلف تيم تحليل گر كشف كرد ژاپني ها هفت پاروزن و يك كاپيتان داشته اند. در حالي كه ايران يك پارو زن و هفت كاپيتان داشته است. با رسيدن به اين نتيجه حياتي مديريت رويكرد حكيمانه ديگري را پيش گرفت: "آنها تيم مشاوره اي را براي ساختار دهي مجدد تيم ايران به خدمت گرفتند." بعد از چند ماه تيم مشاوران به اين نتيجه رسيدند كه تيم ايران داراي كاپيتان هاي زياد و پاروزن هاي كم بوده است!!! من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-23-2011, 01:12 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
بر اساس اين تحليل يك راه حل نيز ارائه شد:
"ساختار تيم ايران بايد تغيير كند" در نتيجه بايد چهار كاپيتان توي تيم داشته باشيم كه توسط دو مدير هدايت شوند. ضمنا به يك مدير ارشد و يك پارو زن هم نياز است. همچنين پيشنهاد شد كه محيط كار پارو زن تيم تغيير كرده و به يك محيط رقابتي تبديل شود. سال بعد ژاپني ها با اختلاف دو مايل برنده شدند!!!! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
12-23-2011, 01:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-23-2011 01:17 AM، توسط MARYAR.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
تيم ايراني بلافاصله پاروزن تيم را به دليل عدم كفايت و عملكرد نامناسب از كار بركنار كرد.
اما به مديريت به خاطر انگيزه هاي زيادي كه در فاز آماده سازي در تيم ايجاد كرده بود پاداش و امتيازات لازم پرداخت شد. شركت مشاور يك تحليل ديگر ارائه كرد كه نشان مي داد: -استراتژي اتخاذ شده مناسب بوده -انگيزه لازم داده شده -اما ابزار مورد استفاده بايد بهبود يابد. " در حال حاضر تيم ايران در حال طراحي يك قايق جديد است." من ازدرون تو حرف میزنم
|||
12-23-2011, 10:11 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
مشكلي كه همه ي ما در تمامي كارهاي تيمي و مشاركتي تو ايران ميبينيم اينه كه همه ميخوان رئييس باشن و هيشكي به فكر انجام كارهاي محول شده بخودشون نيستن و اگه هركسي وظيفه ي خودشو انجام بده ختما گروه موفق ميشه
تو ايران معمولا افراد براي سيستم كار نميكنن بلكه دوست دارن سيستم مطابق ميل اونا كار كنه و به اصطلاح سيستم فداي افراد ميشه همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
12-23-2011, 12:29 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
واقعا ايرانيان از نظر كارهاي گروهي بسيار ضعيف عمل مي كنند. قانون كارگروهي اينه كه در گروه همه به فكر هم و انجام هدف واحد باشند.
ولي متاسفانه در گروه ها هر كس به فكر در آوردن پول بيشتر براي خود و خورد كردن فرد ديگري گروه است. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
12-23-2011, 12:33 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
دقيقا مشكل ما ايراني ها همينه.همه وقتي ميبينند يكي موفق شده ميخواهند ي جوري نابودش كنند به جاي اينكه با همكاري تلاش كنند كه موفق شوند تنها راه موفقيت را در نابودي ديگري ميبينند.متاسفانه اين روحيه در بين اعضاي اين انجمن هم هست و با اين شرايطي كه من ميبينم فكر نميكنم كه كسي از راه كار گروهي تو اين انجمن بتونه موفق بشه مگر اينكه خودش شخصا كاري انجام دهد و يا با 3-4 نفر فعال انجمن اتحاد كند.وگرنه كار گروهي اصلا در اين انجمن به عنوان يك جامعه كوچك از ايراني ها جواب نميدهد
|
|||
12-23-2011, 12:40 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
آقاي مسيح اين حرف شما همر اه با بي انصافي هست. در حال حاضر چند ماهي هست كه كارهاي گروهي زيادي در حال انجام است كه با موفقيت بسيار زيادي همراه بوده.
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
12-23-2011, 01:03 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(12-23-2011 12:33 PM)mhe نوشته شده توسط: دقيقا مشكل ما ايراني ها همينه.همه وقتي ميبينند يكي موفق شده ميخواهند ي جوري نابودش كنند به جاي اينكه با همكاري تلاش كنند كه موفق شوند تنها راه موفقيت را در نابودي ديگري ميبينند.متاسفانه اين روحيه در بين اعضاي اين انجمن هم هست و با اين شرايطي كه من ميبينم فكر نميكنم كه كسي از راه كار گروهي تو اين انجمن بتونه موفق بشه مگر اينكه خودش شخصا كاري انجام دهد و يا با 3-4 نفر فعال انجمن اتحاد كند.وگرنه كار گروهي اصلا در اين انجمن به عنوان يك جامعه كوچك از ايراني ها جواب نميدهد فکر میکنم زود دارید تصمیم میگیرید. حداقل تاکنون و در این یکسال که در انجمن که اینچنین نبوده است. ![]() |
|||
12-23-2011, 01:08 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-23-2011 01:09 PM، توسط mhe.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
گفتم به جز 3-4 نفر مثل ادمين عزيز سبحان جان و... بقيه همه نشسته اند.خود من چندين بار خواستم اين كار را انجام دهم حتي حاضر شدم كاري كه براش خون دل خورده بودم تا موفق شده بود ديگران را هم در سودش سهيم كنم ولي فقط تبش همون روز اول مطرح شدن تاپيك بود و همه هم فقط سوال ميپرسيدند(آقا ميشه به ما ياد بدي؟و....)و كسي حاضر نشد كه واقعا همكاري كنه فقط سوال كردند.ببينيد اگر كسي واقعا تشنه باشه وقتي به آب ميرسه حتي اگه اون آب پر از گل ولاي هم ياشه بدون معطلي و چون و چرا از اون آب ميخوره.اگر كسي واقعا تشنه ثروت باشه وقتي يك ايده و يا يك پيشنهاد از كسي ميبينه بدون معطلي پيگيرش ميشه.بايد در كارها سمج بود وپايدار نه امروز ي حرفي بزنيم فردا ي حرف ديگه.چند روزه يكمي دپرسم و يكي از دلايلش همينه چون من فكر ميكردم با كساني آشنا شدم كه كوه را با ارادشون جابجا ميكنند.متاسفانه بايد خدمتتون عرض كنم كه دوستان 99 درصدي غير فعال اين نسخه ها به درد شما نميخوره شما بايد با كتابهاي كاترين پاندر و راندا برن خودتون را سرگرم كنيد و صبح تا شب خواب ثروت را در ذهنتون مرور كنيد و مطمئن باشيد هيچ گاه رنگ ثروت را نميبينيد مگر در خواب ويا كتابهاي گول زننده.
شرمنده شرمنده وباز هم شرمنده از ادمين عزيز و بقيه دوستان ولي اين حرف ها را بايد ميزدم وگرنه گلوم از بغض ميتركيد باز هم شرمنده.ادمين اگر صلاح ديدند ميتونند حذف كنند |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
قدرت کلمات در موفقیت (حتما بخوانید) | سید محسن سبزواری | 2 | 837 |
01-10-2018 10:27 AM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
روحیه تفاهم در افراد موفق/ مقاله ای کوتاه و جذاب !! | سید محسن سبزواری | 0 | 645 |
12-11-2016 01:33 PM آخرین ارسال: سید محسن سبزواری |
|
قوانینی که در حین دادن انرژی باید رعایت کنید | barbie | 18 | 5,505 |
04-19-2014 12:21 PM آخرین ارسال: saba01 |
|
خودشناسي در 10 دقيقه:اين آزمون شخصيت شما را مشخص ميكند | صدفی | 14 | 2,909 |
02-16-2014 11:31 AM آخرین ارسال: dvdghe |
|
به من در زندگی آینده ام کمک کنید | pooria026 | 13 | 3,085 |
08-29-2013 07:35 PM آخرین ارسال: goldmen |
|
نقش حمایت زنان در موفقیت مردان | iranboy | 0 | 1,168 |
08-06-2013 01:00 PM آخرین ارسال: iranboy |
|
مثبت اندیشی در بارداری و زایمان | بيلا بالا | 0 | 635 |
07-08-2013 02:30 PM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
چگونه میتوان رویای خود را در زمان مشخص شده تبدیل به واقعیت کرد | babaei | 4 | 1,580 |
05-16-2013 03:23 PM آخرین ارسال: soshiant |
|
عادت های غلط افراد موفق در محیط کار | mallarme | 3 | 1,382 |
04-02-2013 08:46 PM آخرین ارسال: goldmen |
|
چرا انسانهای موفق، در همهچیز موفق هستند؟! | صدفی | 0 | 827 |
02-15-2013 02:47 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
مشکل در کجاست....؟!! | mallarme | 6 | 1,342 |
01-16-2013 11:30 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
در عرض 7 دقیقه نظر دیگران را نسبت به خود تغییر دهید ... | m-jalalvand | 0 | 745 |
01-15-2013 10:25 AM آخرین ارسال: m-jalalvand |
|
چطور در ذهن همکاران و مشتریانمان بمانیم | بيلا بالا | 5 | 1,402 |
01-07-2013 12:47 AM آخرین ارسال: amirE5Ey |
|
در شاد بودن به خود نمره چند می دهید؟! | صدفی | 11 | 2,255 |
12-22-2012 08:17 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
چرا ارسطو درخواست دوستی مرا در ف/ی/س/ب/و/ک نمی پذیرد؟ | mallarme | 0 | 820 |
12-07-2012 07:47 PM آخرین ارسال: mallarme |
|
10راه ساده برای ایجاد تغییر در برنامه زندگی | صدفی | 7 | 3,091 |
12-01-2012 08:07 PM آخرین ارسال: فرهاد قربانی |
|
در ۵ دقیقه از هیچکس به همهکس تبدیل شوید | mallarme | 3 | 1,459 |
11-13-2012 02:02 AM آخرین ارسال: بهداد |
|
هدف در زندگي | afsharj | 10 | 3,191 |
11-11-2012 10:52 AM آخرین ارسال: بيلا بالا |
|
ما انسانها در هر موقعیتی معمولا آن چیزی را می بینیم که دوست داریم ببینیم | jahanagahi | 1 | 1,043 |
10-03-2012 01:53 AM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
|
5 راه فوري براي کنترل عصبانيت | صدفی | 0 | 721 |
09-09-2012 12:33 AM آخرین ارسال: صدفی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان