ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

راهنمایی در راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:47 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: soushi1
آخرین ارسال: dehvar
پاسخ: 18
بازدید: 9679

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 24 رأی - میانگین امیتازات : 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-01-2015, 04:06 PM
ارسال: #1
درود دوستان عزیز
من قصد دارم یه یه مغازه خدمات کامپیوتری و اینترنتی راه بندازم. " اولین باره " که میخام کار مغازه داری رو شرع کنم قبلا یکی از اقواممون مغازه کامپیوتری داشت و بهش سر میزدم به طور کلی با کار آشنا هستم ولی لیسانس خودم کامپیوتر نیست . تو کارهای اینترنتی و تحقیق تا حدودی تجربه دارم و کارهای کپی و اسکن و تایپ ... هم میخام انجام بدم در کنارش فروش بازی و نرم افزار .
قصد داشتم کار بستن سیستم و عیب یابی انجام بدم ولی چون هنوز تجربه کافی ندارم میخام از یه کار ساده تر شروع کنم.
جایی که زندگی میکنم فقط یه مغازه کامپیوتری هست و حداقل تا دوسال دیگه به نداشتن جواز کسب گیر نمیدن پس یه قسمت کار فعلا حله و فقط میمونه " وسایل لازم " برای مغازه و هزینه اونها که از دوستان میخام راهنمایی کنن در این زمینه. خودم 1 سیستم دارم که مناسبه فکر کنم به یک یا دوتا میز و صندلی و دستگاه پرینتر چند کاره نیاز دارم بقیه چیزها رو دوستانی که تجربه و اطلاعاتی دارن لطف کنن معرفی کنن.

سپاس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-01-2015, 06:56 PM
ارسال: #2
RE: راهنمایی در راه اندازی خدمات کامپیوتری و اینترنتی
سلام خیلی عالیه که میخوای روی پای خودت واستی..

من دوستم کافی نت و خدمات کامپیوتری داره.

شما اول باید یاد بگیری که اول کار قیمتات پایین باشه باری تایپ و اسکن و این چیزا... شما که هنوز اول راه هستید نیاز به خط اینترنت پر سرعت نداری چون شما کافینت نیستی وخدمات داری..

میتونید یه تبلیغات کلی تو سطح جایی که هستی انجام بدی خیلی مهمه که قیمت پایین بدی به دانشجوها مثلا" بگی با تخفیف ویژه دانشجویی..

اطلاعات من در همین حد بود موفق باشید..

گاه جـــــمـلـه ای از تو … حـــــمـلـه ای میشود به او !

واژگانت را سازگار کن !
01-11-2015, 06:39 PM
ارسال: #3
با تشکر از جناب سزار3
من تا اینجا یعنی 21 دی 93 یه مغازه اجاره کردم و میز و ویترین و یه عدد پرینتر سه کاره خریدم Blush
دوستان اگه اطلاعی دارن لطفا بفرمایند برای مغازه کامپیوتری کپی و پرینت جزوات و خدمات اینترنتی چه وسایلی لازمه.مثلا چنتا سیستم یا چه نوع پرینتر و کپی و میز و ویترین و... کلا هرچیزی که تو مغازه هاشون استفاده میکنن.
برا دکوراسیوت داخلی چه پیشنهادی دارید A00 (16)
سپاس 10_004
01-11-2015, 06:57 PM
ارسال: #4
هرچند دکوراسیون خیلی اهمیت داره ولی اول کار بهتون پیشنهاد نمی کنم
یکم جلو برین ببینید کارتون می گیره یا نه بعدش حتما به فکر دکور خوب باشید که ظاهر خیلی تاثیر داره

یه پیشنهاد رو هم می تونید استفاده کنید نصب ویندوز در محل رو انجام بدین چون خیلی از مردم به خاطر اطلاعات شخصیشون سخت اعتماد می کنند و خیلی خوشحال میشن نصب ویندوز و عیب یابی به صورت حضوری و در منزلشون انجام بگیره

می تونید دو نرخ اراییه بدین برای اینکار و قیمت در منزل رو گران تر بگیرین
01-11-2015, 07:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-11-2015 07:46 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #5
(01-11-2015 06:39 PM)soushi1 نوشته شده توسط:  با تشکر از جناب سزار3
من تا اینجا یعنی 21 دی 93 یه مغازه اجاره کردم و میز و ویترین و یه عدد پرینتر سه کاره خریدم Blush
دوستان اگه اطلاعی دارن لطفا بفرمایند برای مغازه کامپیوتری کپی و پرینت جزوات و خدمات اینترنتی چه وسایلی لازمه.مثلا چنتا سیستم یا چه نوع پرینتر و کپی و میز و ویترین و... کلا هرچیزی که تو مغازه هاشون استفاده میکنن.
برا دکوراسیوت داخلی چه پیشنهادی دارید A00 (16)
سپاس 10_004

شما اصلا نیاز به پرینتر نداشتی که رفتید گرفتید ، به نظرم مرجوع کنید

شما یک کپی رنگی کونیکا مینولتا استوک نیاز داری ، که کار کپی رنگی + پرینت رنگی + اسکن را براتون با کمترین هزینه انجام می ده
+ یک دستگاه کپی سیاه و سفید که باز اینم به سیستم وصل می شه و کار پرینت های سیاه سفیدتون را با کمترین هزینه و استحلاک انجام می ده

سه تا سیستم هم نیاز داری ، دو تا دست دوم معمولی ترین سیستم ، یکی برای تایپ ، یکی برای پرینت هایی که میارن ،

و یک سیستم قوی هم نیاز داری برای کارهای طراحی و فایل های سنگین
به جر اینها به یک کپی پلات لیزری هم نیاز داری برای کپی و پرینت نقشه های ساختمانی سایز آزاد

سایر خدمات را هم باید بدی همکار برات بزنند ، نظیر بنر و فلکس و کوتد و کارت ویزیت و ...

ویترین هم فقط به اندازه عرض جلوی مغازتون نیاز داری ، حالا قیمت را مقایسه کن اگر خیلی ارزون تره آلومینیومی بزار ، اگر تفاوت زیادی نمی کنه بده برات با MDF دکور بزنن

10_004

موفق باشی

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
01-12-2015, 05:03 PM
ارسال: #6
سلام دوست من . من هم نظرم رو با اجازه استاد و بقیه دوستانم خدمتتون عرض میکنم .
من قبلا کافی نت داشتم . از سیستم هام زیاد چیزی دستمو نمی گرفت اما تحقیقات اینترنتی خیلی برام فایده داشت. در کنارش نصب ویندوز طراحی تابلو و فنر فلکس و تعمیرات سیستم رو انجام میدادم که واقعا خرجمو همینا در میاورد و سیستم هایی که انقدر واسه بستنشون هزینه کرده بودیم زیاد درامد نداشت اما واسه تبلیغ و کشوندن مشتری به مغازمون بد نبود . به نظرم اول کار یه پرینتر چند کاره و یه خط تلفن واسه اینترنت که داشته باشی کسب درامدت شروع شده . بعدش کم کم بازی و نرم افزار به صورت کلی بخر ( منظورم 20 نوع بازی و انواع مجموعه نرم افزار ) تا یه زره مغازت به نما بیاد . در ضمن میتونی بازی ها و ... رو توی سیستم ایمیج بگیری و واسه مشتری رایتشون کنی که خیلی به صرفه هست .بعدش کم کم مهارتتو در زمینه تعمیرات بالا ببر . میتونی از نصب ویندوز شروع کنی . کم کم میتونی چهار تا موس ، پا کننده ال سی دی ، کیف سی دی ، سی دی و دی وی دی خام و ... رو بیاری و مغازتو پر تر کنی . خیلی ها رو میشناسم که بدون هیچ نوع تخصصی از فروش فیلم و سی دی کم کم زدن به کار کامپیوتر و الان رو دست بقیه کامپیوتری بلند شدن. امیدوارم راهنمایی های هر چند مختصرم به دردت بخوره .
01-15-2015, 12:19 PM
ارسال: #7
دوست عزیز من خودم نزدیک دو ساله تو این کارم برادرم چند ساله تو این کار بود و هست
مسئله اصلی شروع به کار هست شما ببین سرمایه ات چقدره ؟؟
اول سعی کن زیاد در گیر خرید جنس و سی دی و ... نباشی اگه سرمایت کمه
اولین اصل اینه کارت رو با قدرت شروع کنی ( منظور کار چاپ)
واسه همین دوتا دستگاه کپی باید داشته باشی ( یکی رنگی و یکی تک رنگ که باید خر کار باشه و هزینه سرویس و قطعاتش مقرون به صرفه باشه)
من واسه رنگی دستگاه sharp MX رو بهت پیشنهاد میدم دو کارست هم سیاه سفید میزنه هم رنگی
کیفیت رنگی نسبت به قیمتش فوق العادست الان اکثر مغازه ها کونیکا دارن کیفیت خوبی دارن ولی سری شارپ جدید اومده من الان با دو تاش هم تو مغازه کار میکنم وقتی با شارپ چاپ میزنم مشتری خیلی شوق میکنه
این میتونه بزرگترین تبلیغ واست باشه بهترین کیفیت چاپ رو بزنی طوری کهع مشتری کارای تو رو از بقیه همکارات متمایز کنه
دستگاه کم عیبی هست گیر کاغذش خیلی نادره
سیاه سفید هم میزنه که چاپش نسبت به دستگاهها کپی تک رنگ هزینش مقداری بالاتر در میاد به خاطر اینکه تونرش یک مقداری گرون تره ولی شما فقط از چاپ سیاه سفیدش فقط وقتی استفاده میکنی که خدای نکرده واسه دستگاه کپی اصلی ( سیاه سفیدت) مشکلی پیش بیاد و یا کپی همزمان داشته باشی .
تجربه ثابت کرده یک دستگاه کپی به هیچ وجه جواب گو نیست همه دستگاههای استوک یک روزی گیر میکنن سرویسکارا هم الان ماشالهه ادعای خدایی میکنن باید کلی منت بکشی بیان دستگاهت رو با کلی هزینه اضافی سرویس کنن همینکه مشتری بیاد بگی دستگاهم خرابه دیگه باید قید اون مشتری رو بزنی پس دستگاه دوم زاپاس همیشه لازمه
واسه دستگاه سیاه سفید هم دستگاههای آفیشو مناسب کار کپی انبوه و دانشچویی هستن فقط از شانس ما پر ایراد در اومد الان نزدیک 2 تومن تو این دو سه سال خرجش کردیم ولی بازم گیر کاغذش رفع نشده
اگه شانس بیاری آفیشو خوب واست کار کنه دستگاه فوق العاده ای به نسبت قیمتش
سری های شارپ تک رنگ هم من دارم ازش خیلی راضی هستم سرعتش کمه ولی آدم رو معطل نمیزاره گیر کاغذش خیلی کم پیش میاد
----------------------
01-15-2015, 12:36 PM
ارسال: #8
اما در مورد دستگاههای پرینتر و اسکن و ...
اگه پول اضافی داری یک دستگاه کپی چهار کاره کانون حدود 800-900 تومن درمیاد که کار فکس و اسکنت رو هم انجام میده علاوه بر کپی و پرینت
درآمدی که از اسکن و فکس در میاری اگه جات خوب باشه خیلی خوبه
(من سه کاره کانون سری آی سنس 47 رو دارم ازش خیلی راضی ام در مواقع نیاز خیلی بدردم خورده)
پانچ و لمینت(پرس) و کاتر هم جزو الزامات کار هست
-------------------------
پرنتر رنگی جوهر افشان الان اکثرا یک ال 800 اپسون استفاده میکنن اگه پول اضافی واست موند و کار چاپ رنگی زیادی داشت میتونه واست خوب باشه هزینه چاپ رنگی با این دستگاه خیلی کم تر از دستگاه های لیزری در میاد به شرطی که مدام ازش استفاده کنی و گرنه پول دور ریختنه چون پرینترای جوهر افشان باید روزانه استفاده بشن تا مشکل هد و خشک شدن پیش نیاد
---------------------
پلات هم بسته به سرمایه و محلی که میزنی باید ببینی به صرفست یانه

سیستم هم دو تا باید داشته باشی یک سیستم متوسط که خودت استفاده کنی برای کارای وب گردی و آفیس و ...
یک سیستم قوی هم نگه داری واسه کارای کانورت و ویرایش عکس و فیلم

بعد میمونه هزینه دکور و میز صندلی
بنظرم واسه شروع کارت ( اگه چاپ باشه ) زیاد نیاز به ویترین پر هزینه نداری فقط و فقط تمرکز کن رو کیفیت و دقت و سرعت عمل چاپ

وسایل ضروری نوشت افزاری مثل خودکار مداد و کاور و طلق و پوشه هم مقداری تهیه کن سود خیلی خوبی داره در کنار کار کپی
در آخر اگه پولی واست موند سی دی گیم و نرم افزار و کارتون به حد نیاز واسه شروع بخر بعد انشالله اگه کارت گرفت و مشتری هات از کارات راضی بودن میتونه بخشی از مغازت رو اختصاص بدی به لوازم جانبی مثل موس و کیبورد و ....

نمیخوام نا امیدت کنم ولی الان این شغل خدمات کامپیوتری دیگه به نوعی اشباع شده دیگه همه جا پر شده - مگر اینکه کارات خوب باشه مشتری خوب جذب کنی همچنین کارت رو با قدرت استارت بزنی
همچنین قیمت اتحادیه رو بزن تو دید مشتری ولی مقداری پایین تر از قیمت اتحادیه کار کن چون قیمتاش بالاس ( متاسفانه عده ای از همکارا قدر زحمتی که میکشن رو نمیدونن و با قیمتای خیلی پایین کار می کنن که ارزش کار رو تو جامعه پایین آوردن)

شرمنده طولانی شد
01-16-2015, 11:52 PM
ارسال: #9
با تشکر از همه دوستان عزیز. نظرات همتون رو میخونم مشخصه تجربه دارید و بر اساس تجربه و اطلاعات حرف میزنید که این خیلی به درد من میخوره Heart
من با بودجه خیلی کمی شروع کردم حدود1ونیم ملیون! برا همین نمیتونستم دستگاه کپی یا پرینتر زیاد گرون بخرم
یه دستگاه پرینتر سه کاره اچ پی m125nw رو خریدم حدود530.
چن بسته کاغذ و cd و dvd مقداری بازی و نرم افزار و قفسه براشون یه عدد ویترین و میز از سمساری و مقداری هم کاغذ دیواری قیمت پایین.
الان حدود یه 400 تومن مونده که اونم باید اینترنت بخرم
یه وام 3تومنی هم تا هفته آینده آماده میشه که برا اونم با کمک دوستان یه برنامه میریزم

آنتن و روتر چه مدلی رو پیشنهاد میدید فاصله ام تا آی اس پی حدود 5کیلومتره
برا خونه آنتن میکروتیک خریدم.روتر هم TENDA که متاسفانه از بعد از سه دیوار دیگه آنتنش خیلی ضعیف میشه 1 آنتن بیشتر نداره و قط و وصل میشه با جابه جا شدن! لطفا یه روتر مدل خوب با برد بالاتر بهم معرفی کنید.
همچنین یه کارت گرافیک بین 400تا600 که قابلیت اجرای بازیهای 1080 رو داشته باشه بهم معرفی کنید.
من خوزستان هستم جمعیت شهر ما حدود 7 هزار نفره و غیر از من فقط یه کافی نت وجود داره و مردم بیشتر کارشونو شهر نزدیکمون انجام میدن و اگه کار من بگیره فرصت خوبیه و میتونم قبل از اینکه کامپیوتری های دیگه بزنن مشتری ها رو جذب کنم.بخاطر همین به فکر میکنم اگه به صورت عمده کار کنم یعنی بیشتر کارها رو انجام بدم (1 چاپ و کپی و پرینت 2 فروش بازی و نرم افزار 3 فروش سیستم و لپ تاپ و...) مشتری بیشتری جذب میشه.
من خودم تا حالا سیستم نبستم ولی یه نفر پیدا کردم میتونم سفارش ها رو به اون بدم و بعد به مشتری هام برسونم و گفته درصدی باهام حساب میکنه. لپ تاپ هم دنبال یه شرکت هستم که از تهران سفارش بدم خوشحال میشم اگه دوستان شرکتی بهم معرفی کنن که بتونم قطعات کامپیوتر و لپ تاپ از اونجا سفارش بدم.
کارهای زیادی شد Big Grin و میدونم سخته انجام دادن همش فقط سعی میکنم تا جایی که متونم انجامش بدم Blush
می بخشید که طولانی شد.
باز هم سپاس 10_004
01-17-2015, 12:15 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-17-2015 12:18 AM، توسط دهدار.)
ارسال: #10
با تشکر از همه دوستان عزیز. نظرات همتون رو میخونم مشخصه تجربه دارید و بر اساس تجربه و اطلاعات حرف میزنید که این خیلی به درد من میخوره Heart
من با بودجه خیلی کمی شروع کردم حدود1ونیم ملیون! برا همین نمیتونستم دستگاه کپی یا پرینتر زیاد گرون بخرم
یه دستگاه پرینتر سه کاره اچ پی m125nw رو خریدم حدود530.
چن بسته کاغذ و cd و dvd مقداری بازی و نرم افزار و قفسه براشون یه عدد ویترین و میز از سمساری و مقداری هم کاغذ دیواری قیمت پایین.
الان حدود یه 400 تومن مونده که اونم باید اینترنت بخرم
یه وام 3تومنی هم تا هفته آینده آماده میشه که برا اونم با کمک دوستان یه برنامه میریزم
--------------------------------------
یاد مرحوم مغازه خودم افتادم4yajuyo
------------------------------------
آنتن و روتر چه مدلی رو پیشنهاد میدید فاصله ام تا آی اس پی حدود 5کیلومتره
---------------------------
نانو استیشن ام فایو
بقیشم از همون ای اس پی بپرس

برا خونه آنتن میکروتیک خریدم.روتر هم TENDA که متاسفانه از بعد از سه دیوار دیگه آنتنش خیلی ضعیف میشه 1 آنتن بیشتر نداره و قط و وصل میشه با جابه جا شدن! لطفا یه روتر مدل خوب با برد بالاتر بهم معرفی کنید.
همچنین یه کارت گرافیک بین 400تا600 که قابلیت اجرای بازیهای 1080 رو داشته باشه بهم معرفی کنید.

--------------
اینم دیگه باید دستت بیاد
خیلی وقته بازار نبودم
بپرس

من خوزستان هستم جمعیت شهر ما حدود 7 هزار نفره و غیر از من فقط یه کافی نت وجود داره و مردم بیشتر کارشونو شهر نزدیکمون انجام میدن و اگه کار من بگیره فرصت خوبیه و میتونم قبل از اینکه کامپیوتری های دیگه بزنن مشتری ها رو جذب کنم.بخاطر همین به فکر میکنم اگه به صورت عمده کار کنم یعنی بیشتر کارها رو انجام بدم (1 چاپ و کپی و پرینت 2 فروش بازی و نرم افزار 3 فروش سیستم و لپ تاپ و...) مشتری بیشتری جذب میشه.
--------------------------------------
کجایی ولک؟Huh
7 هزارتایی نداشتیم ماBlush

دست بجنبون کارت میگیره
لپ تاپ از شیراز بخر داداش

زودتر میرسه از تهران
برا پشتیبانی هم راحتتری

البته ببینیم پایینی یا بالا خوزستان

---------------------------------------
من خودم تا حالا سیستم نبستم

------------------------------------
سیستم بستن هیچ کاری نداره
ی سیستم قدیمی پیدا کن
دل و شکمشو بریز هم میاد دستت 10_003

-------------------------------
ولی یه نفر پیدا کردم میتونم سفارش ها رو به اون بدم و بعد به مشتری هام برسونم و گفته درصدی باهام حساب میکنه. لپ تاپ هم دنبال یه شرکت هستم که از تهران سفارش بدم خوشحال میشم اگه دوستان شرکتی بهم معرفی کنن که بتونم قطعات کامپیوتر و لپ تاپ از اونجا سفارش بدم.
کارهای زیادی شد Big Grin و میدونم سخته انجام دادن همش فقط سعی میکنم تا جایی که متونم انجامش بدم Blush

هیچ سخت نی توکل کن به خدا
سه سوت حلن
Angel

می بخشید که طولانی شد.
باز هم سپاس 10_004

10_004

A00 (130)در حال پرواز به سوی هدف

در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا}
خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت

[تصویر: Untitled-5.png]
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترين راه فروش و پخش مواد غذايي در تهران چيست؟ faramarzeparsi 22 23,513 05-25-2025 10:59 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  راهنمایی در مورد فروش پروژه کسب و کار انلاین ali.nademi 3 1,744 01-25-2025 03:13 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  سایت رزرو ویلا در شمال armin.rahmati 9 2,438 07-29-2023 01:21 PM
آخرین ارسال: radmehr7
  راهنمایی میخوام برای زدن تولیدی لباس نوزاد و بچه گانه با تریکو پنبه آمریکایی allaay 3 5,662 06-28-2023 08:57 PM
آخرین ارسال: 30ubazar
  نظرتون در مورد تاسیس کارخانه تولید آب معدنی چیه؟ hdsky1 1 1,455 04-04-2023 06:21 PM
آخرین ارسال: Active_user
  مشاوره و سبدگردانی دارایی شما در بورس parsdigi 0 390 04-08-2020 02:59 PM
آخرین ارسال: parsdigi
  به دنبال شریک در رشت ali8064 1 548 11-01-2019 05:12 PM
آخرین ارسال: ali8064
  من هم شروع کردم : تایپ در منزل 369369 26 11,675 10-19-2019 05:11 PM
آخرین ارسال: Shadi.t
  راه اندازی شرکت پخش مواد غذایی saman12 10 26,387 09-24-2019 08:30 AM
آخرین ارسال: Zohre1995
  خرید اینترنتی گیت فروشگاهی bnbgate 0 353 09-01-2019 02:57 PM
آخرین ارسال: bnbgate
Exclamation راه اندازی کارگاه بسته بندی میوه خشک هیلی 14 24,405 08-19-2019 12:33 PM
آخرین ارسال: رسول نوری
Rainbow دوستان کارگاه تولیدی مواد شوینده میخوام راه بندازم.سرمایه م دویست میشه ابولفضل1366 2 1,365 08-02-2019 03:53 AM
آخرین ارسال: ابولفضل1366
  راه اندازی کسب و کار با پانصد میلیون تا یک میلیارد شاهین توکلی نژاد 16 6,403 08-01-2019 11:16 PM
آخرین ارسال: ابولفضل1366
  چگونگی راه اندازی تولیدی روسری پازیریک 0 1,028 07-17-2019 12:28 PM
آخرین ارسال: پازیریک
  بامدرک مدیریت منابع انسانی چه کاری برای خودم راه بندازم? Safari.mre 0 459 02-18-2019 03:45 PM
آخرین ارسال: Safari.mre
  راهنمایی دو شغل 1930Mohsen 1 946 12-03-2018 02:37 PM
آخرین ارسال: ehsan_info
  راهنمایی در مورد شیرینی پزی Sama79 1 994 11-21-2018 05:38 PM
آخرین ارسال: 1930Mohsen
  راهنمایی در مورد بسته بندی خشکبار s.negahdari 0 1,125 10-20-2018 10:42 AM
آخرین ارسال: s.negahdari
  درخواست راهنمایی Vahid5120 2 767 10-17-2018 09:51 PM
آخرین ارسال: yassnikb
  راهنمایی برای راه اندازی مغازه گلفروشی ata1372 0 913 08-02-2018 01:38 PM
آخرین ارسال: ata1372

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS