ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایده ی در آمد زا
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: مهدی گل محمدی
آخرین ارسال: mortezafox
پاسخ: 126
بازدید: 46411

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده ی در آمد زا
10-04-2011, 11:33 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-04-2011 11:50 AM، توسط aaftaab24.)
ارسال: #81
RE: ایده ی در آمد زا
سلام دوستان من تازه ديروز اين انجمن رو پيدا كردم خيلي خوشحالم اين همه دوست همفكر پيدا كردم.
من يه دختر كوچولوي 2 ساله دارم. از 2 سال پيش زماني كه مرخصي من شروع شد و بعد از اون توي هر مرحله و مقطع سني دخترم وقتي با يه مشكل براي بزرگ كردن و تربيتش مواجه ميشم خيلي در مورد حل كردنش به يه شكل اصولي فكر ميكنم و بخاطر همين مسئله تا دلتون بخواد براي خودم ايده جمع كردم.
البته هدف من اون موقع درآمد زايي نبود و دلم مي خواست بقيه هم بتونن از تجارب من استفاده كنن. چون بعضي مواقع واقعا هر چي ميگشتم بين پزشكان‘دوستان ‘ فاميل ‘آشناها و وبلاگ ها ‘سايتها از ايراني گرفته تا خارجي هر كسي يه راه حل ميداد و من نمي دونستم به كدومش عمل كنم تا اينكه بلاخره يه جورايي نتيجه گرفتم . و حاصل اين همه تلاش اين بود كه ديگه مخم عادت كرده به فكر كردن براي هر مسئله اي ميدونم چه جوري راه حل پيدا كنم (در ارتباط با دخترم).
يعني اينقدر راه حل خوندم كه ديگه خودم راه حل اختراع ميكنم.
الان هم به اندازه يه كتاب مطالب ايراني و خارجي مثلا راجع به غذا خوردن بچه دارم (البته نه به شكل يه مقاله علمي!با استخراج موارد كاربردي و به اين شكل)يعني با درنظر گرفتن كليه شرايط.
خيلي موارد شبيه اين جمع كردم كه بايد نكات ناب و مطمئن رو از توي اون بيرون بكشم كه احساس ميكنم به درد مادرهاي ديگه ميخوره كه به شكل يه كتاب تاليف كنم . و ديروز با خوندن اين پست ها به ياد اونا افتادم.

(06-11-2011 11:50 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  عنوان ایده :چاپ مجله ی مشاغل(فعلا اسم خاصی مد نظر ندارم)

این مجله مشاغل را به هم مرتبط می کند
این مجله دارای آگهی های استخدامی می باشد
این مجله مشاغل را معرفی می کند
این مجله کمک شایانی به کارآفرینی می کند
این مجله این مجله سرمایه گذاران را برای طرح های درآمد زا جذب می کند
این مجله ....

لطفا دوستان نظرات خود را درباره این ایده مطرح کنند.
دوست عزير من قبلا راجع به اين ايده فكر كردم . چون كارم يه جورايي در ارتباط با مشاغل هستش.و مي دونم نياز جامعه و جونهاي ما الان چيه .
بطور مثال اين مجله بازار كار كه هر هفته يه عده جوون اونو با اميد زيادي بر ميدارن و بعد از 15 دقيقه مطالعه و نااميدي توي پارك ميزارن زير پاشون يا اونو سفره مي كنن يا ميبرن خونه مادرشون سبزي بزاره روي اون پاك كنه رو زياد ديدم.
چون هدف اين مجله بيشتر(99%) معرفي 2-3 نفر براي استخدام دولتي و يا شركتهاي غير دولتيه كه اين اصلا مشكلي رو حل نمي كنه.
من روي اين ايده تا اين حد كار كردم كه مثل اين ليستي كه شما تهيه كرديد البته با كمي تفاوت‘ اين مجله بايد چه محتوايي داشته باشه.
شروع كار رو مي دونم كه چيكار كنم. ولي اون محتوايي كه مد نظرمه هنوز كامل نشده.

(06-11-2011 11:50 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  عنوان ایده :چاپ مجله ی مشاغل(فعلا اسم خاصی مد نظر ندارم)

این مجله مشاغل را به هم مرتبط می کند
این مجله دارای آگهی های استخدامی می باشد
این مجله مشاغل را معرفی می کند
این مجله کمک شایانی به کارآفرینی می کند
این مجله این مجله سرمایه گذاران را برای طرح های درآمد زا جذب می کند
این مجله ....

لطفا دوستان نظرات خود را درباره این ایده مطرح کنند.
دوست عزير من قبلا راجع به اين ايده فكر كردم . چون كارم يه جورايي در ارتباط با مشاغل هستش.و مي دونم نياز جامعه و جونهاي ما الان چيه .
بطور مثال اين مجله بازار كار كه هر هفته يه عده جوون اونو با اميد زيادي بر ميدارن و بعد از 15 دقيقه مطالعه و نااميدي توي پارك ميزارن زير پاشون يا اونو سفره مي كنن يا ميبرن خونه مادرشون سبزي بزاره روي اون پاك كنه رو زياد ديدم.
چون هدف اين مجله بيشتر(99%) معرفي 2-3 نفر براي استخدام دولتي و يا شركتهاي غير دولتيه كه اين اصلا مشكلي رو حل نمي كنه.
من روي اين ايده تا اين حد كار كردم كه مثل اين ليستي كه شما تهيه كرديد البته با كمي تفاوت‘ اين مجله بايد چه محتوايي داشته باشه.
شروع كار رو مي دونم كه چيكار كنم. ولي اون محتوايي كه مد نظرمه هنوز كامل نشده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-04-2011, 08:00 PM
ارسال: #82
این مجله ای که من میگم.از بدو شروع باید به طور کامل نظارت بشه و فقط به خاطر در آمد زایی آگهی توش درج نشه.
خیلی از این آگهی هایی که تو مجلات کارآفرینی هستش.همه آدمای با تحصیلات بالا میخوان.
من دوست دارم تو درج آگهی فرهنگ مدرک گرایی رو از بین ببرم.چون خیلی ها هستند که تو بعضی شغل های تجربه ی عملی و تخصصی دارن ولی تا سوم ابتدایی هم سواد ندارن.پس یکی از تمایزات مجله ی مد نظر من این هست .
تو این مجله یه سری مبانی باید از همون شماره ی اول آموزش داده بشه مثلا یکیش بازاریابیه.که تا آخر روزی که قراره مجله چاپ بشه باید آموزش داده بشه.
این مجله چون مخصوص مشاغل هستش پس یه قسمت عظیمش باید مربوط به مشاغل مختلف باشه.مثلا یه مجله ی 100 صفحه ای که 30 صفش از کل آگهی هستش و هفتاد صفحه ی باقی مونده 10 صفحه اش مربوط آموزش هاست و 60 صفحه ی دیگر هر صفحه اش مربوط به یک شغل است که مطالبی در رابطه با آن شغل در آن صفحه درج خواهد شد.
و کلی ایده ی دیگر که تک به تک میتوان روی این مجله پیاده کرد.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-10-2011, 08:09 AM
ارسال: #83
(10-04-2011 08:00 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  این مجله ای که من میگم.از بدو شروع باید به طور کامل نظارت بشه و فقط به خاطر در آمد زایی آگهی توش درج نشه.
خیلی از این آگهی هایی که تو مجلات کارآفرینی هستش.همه آدمای با تحصیلات بالا میخوان.
من دوست دارم تو درج آگهی فرهنگ مدرک گرایی رو از بین ببرم.چون خیلی ها هستند که تو بعضی شغل های تجربه ی عملی و تخصصی دارن ولی تا سوم ابتدایی هم سواد ندارن.پس یکی از تمایزات مجله ی مد نظر من این هست .
تو این مجله یه سری مبانی باید از همون شماره ی اول آموزش داده بشه مثلا یکیش بازاریابیه.که تا آخر روزی که قراره مجله چاپ بشه باید آموزش داده بشه.
این مجله چون مخصوص مشاغل هستش پس یه قسمت عظیمش باید مربوط به مشاغل مختلف باشه.مثلا یه مجله ی 100 صفحه ای که 30 صفش از کل آگهی هستش و هفتاد صفحه ی باقی مونده 10 صفحه اش مربوط آموزش هاست و 60 صفحه ی دیگر هر صفحه اش مربوط به یک شغل است که مطالبی در رابطه با آن شغل در آن صفحه درج خواهد شد.
و کلی ایده ی دیگر که تک به تک میتوان روی این مجله پیاده کرد.

ایده بسیار خوب ، کاربردی و مورد نیاز است
الان با وجود بیکاری گسترده در کشور، چنین مجله ای واقعا مورد نیاز است و گره گشای بسیاری از مشکلات خواهد بود
چقدر شیرین است که با کمک این مجله بسیاری از جوانان به اشتغال برسند
خودم در شهرکهای صنعتی کار کرده ام و در زمینه مجله ها نیز بسیار علاقمند و دارای تجاربی می باشم و مشتاق به کمک به این طرح هستم
11-02-2011, 08:02 PM
ارسال: #84
(09-06-2011 04:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  یعنی همیشه ایده ها زائیده میشن. یعنی هیچ کس نمی تونه یه ایده رو مثل بچه سر راهی بزاره تو بغلتون.

همیشه بچه ای که از خود آدم باشه عزیزتره
نه؟

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-14-2011, 03:48 PM
ارسال: #85
با سلام به تمام كسايي كه در اين تالار حضور دارند . راستش من دو سه ماهي هست كه عضو اين انجمن شدم و انصافا هم ايده هاي خوبي تو اين انجمن مطرح شده و از اينكه كه عضو ش هستم افتخار مي كنم
و اما اصل مطلب. من كارمند يك جاي صنعتي هستم و از اون جايي كه درآمدي كه دارم خرج هزينه هام رو نمي ده هميشه به فكر انجام يك كاري بودم كه هم نيمه وقت باشه و هم اينكه درآمد خوبي داشته باشه خلاصه بعد از كلي تحقيق و بررسي آخرش به يك طرحي رسيدم كه مي خوام اونو تو اين تالار مطرح كنم و نظر دوستان رو هم بدونم راستش طرحي كه من دارم در زمينه توليد گيره هاي لباس پلاستيكي هست . اقداماتي كه براي پياده سازي و اجراي اين طرح بايد انجام داد عبارتند از:
1- طراحي
2- ساخت قالب
3- تزريق ه قالب ( مي تونيم اين بخش رو از كارگاههاي مرتبط خدمات بگيريم)
4- مونتاژ
5- بسته بندي

خوب اين يك طرح كلي بود كه خدمتتان عرض كردم حالا از دوستان خواهش مي كنم درمورد اين طرح نظرات خودشون رو بدن. واقعيت اينه كه قسمت مهم اين طرح بحث فروشش هست و نگراني كه دارم اينه كه پس از توليد نتونم رو فروشش موفق عمل كنم.
از دوستان خواهش مي كنم من رو راهنمايي بفرمايند.
با تشكر

از ديروز بياموز، براي امروز زندگي كن و اميد به فردا داشته باش
12-14-2011, 04:18 PM
ارسال: #86
كسي از گيره ي لباس استفاده نميكنه همه ماشين لباسشويي دارن ، بعضي ماشين لباسشويي ها ضد چروك هم هست .
بعد اين ها ازون هم هستن . چون من خودم رفتم اينجا تو مالزي دنبال گيره لباس بخرم بسته اي 3.5( حدود هزار چارصد پونصد تومن ‌) رينگت داشت تا بسته اي 20 رينگت ( 8-9 هزار تومن ) .
به نظر من برو تو كار اين گيره ها هستن كت و شلوار بهشون اويزون ميشه ميزاريم تو كمد . اون ها با يه نواوري جديد خيلي به درد ميخوره .

[تصویر: start.gif]

12-14-2011, 05:52 PM
ارسال: #87
(12-14-2011 03:48 PM)omid6020 نوشته شده توسط:  با سلام به تمام كسايي كه در اين تالار حضور دارند . راستش من دو سه ماهي هست كه عضو اين انجمن شدم و انصافا هم ايده هاي خوبي تو اين انجمن مطرح شده و از اينكه كه عضو ش هستم افتخار مي كنم
و اما اصل مطلب. من كارمند يك جاي صنعتي هستم و از اون جايي كه درآمدي كه دارم خرج هزينه هام رو نمي ده هميشه به فكر انجام يك كاري بودم كه هم نيمه وقت باشه و هم اينكه درآمد خوبي داشته باشه خلاصه بعد از كلي تحقيق و بررسي آخرش به يك طرحي رسيدم كه مي خوام اونو تو اين تالار مطرح كنم و نظر دوستان رو هم بدونم راستش طرحي كه من دارم در زمينه توليد گيره هاي لباس پلاستيكي هست . اقداماتي كه براي پياده سازي و اجراي اين طرح بايد انجام داد عبارتند از:
1- طراحي
2- ساخت قالب
3- تزريق ه قالب ( مي تونيم اين بخش رو از كارگاههاي مرتبط خدمات بگيريم)
4- مونتاژ
5- بسته بندي

خوب اين يك طرح كلي بود كه خدمتتان عرض كردم حالا از دوستان خواهش مي كنم درمورد اين طرح نظرات خودشون رو بدن. واقعيت اينه كه قسمت مهم اين طرح بحث فروشش هست و نگراني كه دارم اينه كه پس از توليد نتونم رو فروشش موفق عمل كنم.
از دوستان خواهش مي كنم من رو راهنمايي بفرمايند.
با تشكر

سلام دوست خوبم
یکی از دوستان نیز طرح مجسمه ای را داشت، طرح آن را برای پیاده سازی نمونه به چین فرستاد و چند نمونه تولیدی را به مغازه دار ها و عمده فروش های شهر نشان داد و سفارش برای عید گرفت و طبق سفارش ها نیز در حال حاضر در حال قرارداد با طرف چینی و تولید محصلات خواسته شده است.
اتفاقا با این ویزیتی که در بین مغازه دارها داشت، توانست برخی از انواع محصول را که از آنها استقبال نشده بود حذف کند و هزینه نکند.
فکر میکنم شما نیز باید چند نمونه را تولید و به این صورت از خریداران عمده سفارش بگیرید و به اصطلاح بازار نیز دست شما خواهد آمد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-14-2011, 08:59 PM
ارسال: #88
ما توی شهرستانها چیزی مثل نیازمندیهای همشهری نداریم . مردم برا خرید و فروش هر چی که می خوان و یا دارن همیشه مشکل دارن و ضرر می دن . در ضمن از بعضی موقعیتهای خاص (_ تو کار و خرید و فروش زمین و اسباب ) مشکل دارن .همچین چیزی می تونه خیلی در آمد زا باشه .

حتماً می شود
باید بخواهی
دهقانی 09132648046
12-14-2011, 11:10 PM
ارسال: #89
طرح تولید گیره لباس خوبه هرچند شاید در دراز مدت دچار مشکل بشه اما به نظر من یه برآوردی بکنید ببینید با واردات چینی میتونید رقابت بکنید؟ چون واقعا قیمت تولیدات چین خیلی پایینه گاهی وقتا حتی هزینه حمل اونم بیشتر از قیمتیه که بدست مصرف کننده میرسه دلیل این هم اینه که توی چین حمل کالاهای صادراتی به عهده ارتشه و شرکت صادرکننده هزینه ای از این بابت پرداخت نمیکنه البته منم اینو شنیدم اما با توجه به قراین و قیمت پایین به احتمال قوی صحت داره
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-15-2011, 09:14 AM
ارسال: #90
تا اونجايي كه من اطلاع دارم گيره آويزون كردن لباس توي خونه ها مصرف ميشه و وجود ماشين لباسشويي خشك كن و اتو نميتونه جلوي استفاده از گيره لباس رو بگيره. ولي نكته اي كه هست اينه كه عمر اين وسيله كوتاه نيست. يعني من يه بسته خريدم الان 3ساله هنوز دارم از اون استفاده ميكنم. (كيفيتش خوب بوده وگرنه كه هفته ها روي جا رختي تو معرض آفتاب 50 درجه بيرون مونده ولي نپوسيده)
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,606 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه سعید یوسفی 26 8,378 06-05-2025 05:46 PM
  معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا mteam 188 50,812 05-30-2025 04:31 PM
  درخواست ایده راه اندازی سایت Mohammad Sh 12 4,502 10-08-2022 08:45 PM
آخرین ارسال: saeidabbasi
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,387 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار Miladhaji 0 445 05-11-2022 11:24 AM
آخرین ارسال: Miladhaji
  ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما رنسانس فکر 0 574 09-18-2018 12:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما alireza1122 2 800 08-16-2018 01:41 PM
آخرین ارسال: rad86
  مشارکت در طراحی سایت با سود عالی SAEED65 14 3,824 12-28-2017 03:36 AM
آخرین ارسال: iranwebshop
  ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها مهدی ر 57 37,083 11-18-2017 11:07 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  ایده دارم هیچی پول ندارم boy.farda 3 1,711 09-21-2017 03:44 AM
آخرین ارسال: boy.farda
  راهنمای و همکاری در زمینه های برق،IT،تکنولوژی nimamani 0 588 06-24-2017 05:39 PM
آخرین ارسال: nimamani
  شریک یا سرمایه گذار همراه با شغل در استان قم کار سرمایه موفقیت 0 748 06-22-2017 03:38 PM
آخرین ارسال: کار سرمایه موفقیت
  ایده برای کوچه شلوغ sadegh_mp2 2 1,628 04-19-2017 06:53 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  ایده هایی برای تولید نرم افزار و کسب درآمد کامیار کاظمی 18 17,368 04-10-2017 04:18 PM
آخرین ارسال: niazpayam
  نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی emertat 4 2,344 04-09-2017 11:55 PM
آخرین ارسال: سنندجی
  درامد از زائرین کربلا در اربعین sadegh_mp2 4 876 03-20-2017 01:39 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  درخواست ایده واسه شروع کار با 80 میلیون 584gsm 6 3,946 02-28-2017 05:33 PM
آخرین ارسال: shahram1019
  110 متر دفتر کار مبله (پاسداران) از من ایده و کار مناسب از شما mey 0 995 01-15-2017 02:32 PM
آخرین ارسال: mey
  مشارکت در تولید - 60 میلیون سرمایه از شما تولید از ما Shahramnon 2 3,858 01-02-2017 04:30 PM
آخرین ارسال: Shahramnon

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS