ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش یوگا زمان کنونی: 09-25-2025, 02:35 AM |
|||||||
|
آموزش یوگا
|
11-30-2011, 12:22 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: آموزش یوگا
پیشنهاد مرکز یوگا مخصوی بیماران را میدهم!
فکر میکنم کار جالبی باشد. میتوان با مراکز توانبخشی هم به این صورت همکاری کرد. ![]() |
|||
11-30-2011, 12:37 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
خود آقا شهرام مرکز تون بخشی دارن تو قزوین میشه با ایشون همکاری کرد.
آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
11-30-2011, 03:13 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
البته مراکز یوگا به صورت عمومی هم داراری استقبال و درآمد خوبی هستند اما احتمالا راه اندازی این مرکز برای بیماران حمایت های دولتی نیز خواهد داشت.
عالی است .اگر از دوستان کسی علاقه مد به انجام این کار باشه می تونم بیشتر کمکش کنم و راهنمایی بدم. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
11-30-2011, 11:35 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
(11-30-2011 12:22 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: پیشنهاد مرکز یوگا مخصوی بیماران را میدهم! ايذه ي جالبيه البته بايد با برنامه ريزي و حساب شده انجام بشه و جامعه ي هدف بايد بيشتر شناسايي بشن دركل بنده موافقم همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-30-2011, 11:43 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
البته فكر مي كنم بايد مجوز گرفته بشه چون الان يه مقدار جلوي كلاس هاي يوگا را مي گيرن البته نمي دونم اگر براي درمان باشه به چه شكل باهاش برخورد مي شه
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-01-2011, 12:55 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
گرفتن مجوز برای کانونهای یوگا در صورت وجود اساتید مجرب و البته در صورتی که فقط یوگای جسم به عنوان یک ورزش مطر باشد مشکلی ندارد.
مشکل مجوز برای یوگای ذهن و مدیتیشن است. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
12-08-2011, 12:50 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-08-2011 12:54 AM، توسط مهتاب.)
ارسال: #17
|
|||
|
|||
دوستان به دلیل تعطیلات کمی در شروع کلاسها تاخیر افتاد.
![]() اولین حرکت: حرکت اول: نرمش انگشتان دست دستها را به سمت جلوی بدن بگیرید.به آرام دستها را مشت کرده و باز کنید توجه کنید حرکات یوگا باید کاملا با آرامش انجام شوند و در حین انجام آنها به عضلاتی که با آن کار می کنید توجه کنید. این حرکت را 10 بار برای هر دو دست انجام دهید.سپس دستها را رها کرده چشم ها را ببنید و به حس انگشتان دست توجه کنید.(این حرکت را در حالت ایستاده انجام دهید.) حرکت دوم:نرمش مچ دست دستها را در دو طرف بدن باز کرده و صاف و کشیده نگه دارید شروع کنید به خم کرد مچ دست به سمت پایین و سپس به سمت بالا . این حرکت را با آرامش 10 بار انجام دهید. بعد از پایان حرکت دستها را به کنار بدن برگردانید و در حالت راحت قرار دهید چند دقیقه ای به حس دستها توجه کنید. ممکن است که حرکات اولیه بسیار ساده به نظر برسند اما از این حرکات شروع کنید و سعی کنید در انجام همین حرکات کاملا دقت کنید تا بعد که حرکات سنگین تر می شوند بدن شما برای این حرکات کاملا آماده باشند. جلسه اول شامل 14 حرکت است که به ترتیب در روزهای بعد برای دوستان خوام گذاشت. (درک حرکات بدون تصویر کمی سخت خواهد بول مخصوصا در حرکات پیچیده تر:به محض درست شدن اسکنرم عکس ها رو خواهم گذاشت تا آن زمان اگر دوستی علاقه مند به همکاری در این آموزشهاست حرکات را انجام بده و عکس بگیره و برای بقیه دوستان بزاره فقط قبلش عکس ها رو به من هم نشون بدید که آموزش صحیح ارائه بشه.ممنون) از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
04-09-2012, 08:34 AM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(11-30-2011 12:41 AM)shahram......32 نوشته شده توسط: موافقم البته اگه يه جايي باشه كه بيمارامو به اونجا ارجاع بدم عالي ميشه چون محيط كلينيك شرايط راحت و مناسبي جهت يوگا نداره واقعا آقا شهرام بهتون تبریک میگم .واقعا خوشحال شدم از اینکه بیمارتون تونسته با تلقینهای شما موفق بشه . مهتاب جان خیلی ممنون از تاپیک خوبت من واقعا دلم میخواد کلاسهای یوگا شرکت کنم ولی متاسفانه به خاطر ساعت کاری زیادی که داریم و معمولا هم کلاسها صبحه نمیتونم برم .خواهشا اینجا رو ادامه بده طلا باش... تا اگه روزگار آب ات کرد، روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود ! سنگ نباش... تا اگر زمانه خرد ات کرد، تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!! |
|||
04-09-2012, 01:15 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
هورسا جان بدلیل عدم همکاری دوستان در ادامه کلاس یوگا و احساس بلا استفاده بودن دوره رو متوقف کردیم ولی به روی چشم با هماهنگی ادمین عزیز حتما بزودی دوره منسجمی رو برای دوستان علاقه مند تشکیل خواهیم دادید.
از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
04-09-2012, 01:57 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
مرسی مهتاب جون آره اگه بشه بذاری خیلی خوبه حالا یه سری عکس و ...هم ضمیمه میکنیم به مطالب خیلی خوب میشه خیلی برای تمرکز و اعصاب خوبه .
من یوگا و تایچی دوست دارم خیلی .شما کار میکنی خودت؟واقعا از تاثیرش راضی هستی ؟ موفق باشی دوست گلم طلا باش... تا اگه روزگار آب ات کرد، روز به روز طرح های زیباتری از تو ساخته شود ! سنگ نباش... تا اگر زمانه خرد ات کرد، تیپا خوردهء هر بی سر و پایی بشوی..!!! |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... | m-jalalvand | 16 | 5,835 |
05-23-2016 09:19 AM آخرین ارسال: peymani |
|
آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل | m_grate29 | 85 | 23,892 |
04-25-2015 04:42 PM آخرین ارسال: dadashbaba |
|
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,634 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
آموزش مشاغل | مهدی گل محمدی | 30 | 9,033 |
04-07-2012 02:47 AM آخرین ارسال: 369369 |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,576 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان