ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش مشاغل زمان کنونی: 09-24-2025, 05:53 PM |
|||||||
|
آموزش مشاغل
|
01-27-2012, 07:19 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-27-2012 07:20 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آموزش مشاغل
سلام خدمت دوستان عزیز و همیشه همراه انجمن.
طبق اون حرفایی که قبلا راجع به آموزش مشاغل زده بودیم و قرار بود یکسری کارا انجام بدیم و هنوز خبری نشده. بنده تصمیم گرفتم که اون مشاغلی رو که تا بحال راجبشون تحقیق کردم رو به طور کامل با توضیحاتشون داخل وبلاگم بزارم تا همگی به طور کامل استفاده کنند. مشاغلی که تا به امروز به طور کامل نوشته شده اند عبارت اند: 1-کارگاه قند خرد کنی 2-کارگاه بسته بندی حبوبات 3-کارگاه حکاکی و برش لیزری و همینطور ادامه داره و میخوام هر یکی دو روز درمیون یه شغل رو داخل وبلاگم توضیح بدم. امیدوارم که مفید واقع بشه.فقط خواهشمند هر نظری یا پیشنهادی یا انتقادی در رابطه با نوشته ها دارید تو هیمن جا مطرح کنید تا این نوشته کاملتر بشن. اینم آدرس وبلاگ: (کامیار جان طبق قوانین عمل کردم.لینک انجمن داخل وبلاگم هست.بازم اگر مشکلی هست کلا تاپیکو حذفش کن) نام وبلاگ:محلی برای شروع کسب و کار www.1namco1.mihanblog.com اگر به قسمت «طرح های کارآفرینی»مراجعه کنید تمام طرح ها رو میتونید ببینید. راسی مطالب رو همرو به زبون عامیانه نوشتم که کسانی که میخوان عملیات کپی پیس انجام بدن لا اقل این زحمتو بکشن که اونو از این حالت به حالت رسمی تبدیل کنن. و این طوری فکر می کنم که راحتتر می تونم با مخاطبم ارتباط برقرار کنم. در هر صورت منتظر انتقادات و پیشنهادات کارساز شما هستم و نیازمند همکار (نویسنده)جهت کمک در رابطه با تحقیق برای مشاغل. لااقل ما یه گامی برای کارآفرینی جوانان کشورمون برداریم که ثوابی هم برای اون دنیامون میشه. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-27-2012, 08:03 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: آموزش مشاغل
مهدي جان
متاسفانه مشكل ما اينكه همكاري نميكنيم اصلا و تا زماني كه اينجوري باشه هيچ وقت به موفقيت نميرسيم.من اومدم اين ايده رو دادم.خانوم افتاب گفتن كه اين ايده رو قبلا دادن و كسي استقبال نكرده.من وهمينطور شما و دوستان ديگهگفتم خوب باشه باهم يك جلسه اي بذاريم و بحث كنيم در موردش و با برنامه ريزي بريم جلو.ولي خبري ازشون نشد توي اين دو هفته. حالا براي كار شما هم. به نظرم اول به جاي اينكه كسي رو بخواين تا كمك كنه در جمع اوري اين اطلاعات.اول بهتره اين كارهارو انجام بدين. اول اطلاعات مورد نظر شغل رو مشخص كنيد.(كه چيزهاي از يك شغل رو مد نظر داريد) شغل هاي مورد نظرتون رو ليست كنيد در گروه كه ميخواين اين شغل هارو به طور مثال تا يك ماهه اينده انجام بديد.من نوعي ميام ميگم يك شغل رو من ميرم تحقيق و كارش رو بر عهده ميگيرم.جلوي اون شغل نوشته ميشه درحال تحقيق توسط شخص ايكس///تا يك نفر ديگه همين كارو انجام نده و از شغل چند تحقيق جمع اوري بشه. اينطوري هم اين كار زودتر انجام ميشه هم تداخلي پيش نمياد در كار و هم در زمان نشر نام محقق و جمع كننده اطلاعات شغل نوشته ميشه. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-27-2012, 08:23 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سجاد جان خانم آفتاب مث اینکه یه سری مشکلات داره .بنده خدا خانه دار و یه کوچولو داره به همین خاطر تو خونه اصلا نمی تونه اینترنت بیاد . و به من گفته که تو محل کارش میتونه به انجمن بیاد.حالا ان شالله تو همین هفته هماهنگ می کنیم با ایشون که یه جلسه تو اتاق چت انجمن باهم داشته باشیم.
با پیشنهادت موافقم من امشب میشینم یه سری مشاغلو از لیست مشاغلی که معرفی شده در میارم و اون اطلاعاتی که راجع به اون شغل میخوام رو حتما مطرح می کنم.که دوستان محقق کاررو شروع کنن. حالا این مطالبی که تو وبلاگ گذاشتم رو چطور سنجیدی ؟به نظرت جالب بود؟چه کم و کسری ای داشت؟ آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-27-2012, 09:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-27-2012 09:09 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ببين مهدي جان اگر ميخوايم كلي تحقيق كنيم بايد اول ببنيم كه چيكار ميخوايم انجام بديم.اموزش يك شغل با معرفي ان و موارد مورد نياز براي راه اندازي شغل موضوعات متفاوتي هست كه هر كدوم باهم فرق دارد.
شما در وبلاگ تون در قسمت معرفي شغل خوب عمل كرديد.ولي تا اونجايي كه من ميدونم.بايد از كلمات و جملاتي استفاده كرد كه يك انرژي خاصي به من كه ميام ميخونم بده.(بايد بدونيد چي ميگم .بعضي متن ها بسته به نوع نگارش تاثير زيادي رو مخاطب دارند)البته خودتم گفتي كه بيشتر به سطح عاميانه نوشتي تا راحت تر و روشن تر باشه. ولي اين موضوع رو كلا گفتم كه اگر انشالله خواستيم در يك كتابي يابرنامه اي جمع اوري بشن روي نگارشش زياد وقت گذاشته بشه. در مورد اموزش شغل هر شغلي بسته به نوعش اموزشش كم يا زياد هست.و بايد ديد نظر شما و دوستان چي هست.يك اموزش كامل يا مختصر اما در مورد موارد و كارهاي كه بايد انجام داد تا شغلي رو راه اندازي كرد.بايد بطور دقيق مشخص كنيم كه به كدام صنف يا اداره براي اخذ مجوز ها مراجعه كنن.چقدر هزينه مجوز و زمان گرفتنش طول ميكشه.ايا وام تعلق ميگيره و اين جور چيزها. چيزي ديگري كه در اينجا بايد متذكر بشم.قيمت دادن اجناس و محاسبه عمليات كار از يك طرف خيلي خوب هست و كسي كه متن رو ميخونه ميتونه متوجه بشه كه چقدر ثرمايه نياز هست و چقدر سود در اون كار.ولييك چيز رو بايد اضافه كنيم.بطور مثال اگر امروز در مورد يك شغلي تحقيق شد.ذكر تاريخ رو الزامي كنيد كه بعدها اگر كسي خوند.نگه قيمت ها از زمين تا اسمون فرق كرده. و در مورد اينكه معرفي براي خريد وسايل كه شما اسم شركت هارو نوشتيد اينكار.كار خوبي هست.هم از نظر اينكه ديگر شخص خواننده متن ميداند به كجا مراجعه كند. و از طرف ديگر اگر خواستيم كتاب يك لوح فشرده اي درست كنيم.ميتوانيم از شركت بخاطر تبليغات و بازاريابي كه در شغل ها انجام ميشد.هزينه اي دريافت كرد. در مورد ظروف بسته بندي حبوبات امايك چيز ديگر.ببينيد.شما اگر خريدار باشيد در طول سال شايد مجبور باشيد چندين بار خريد كنيد و چون ظرف پلاستيكي هست همه رو كه نميتونيد نگه داريد.پس مجبور ميشيد بريزيد دور. هزينه حدود 250 تا 300 براي خود ظرف خيلي زياد هست.براي اينكار بايد هزينه هارو تا جايي كه ميتوان اورد پايين.البته از كيفيت نبايد كاست.ولي اگر بسته بندي پلاستك هاي شيك حالا چه به صورت وكيوم يا پرس شده فرقي ندارد.هزينه خيلي كمتر ميشود براي بسته بندي.و اين يعني سود بيشتر. براي كار يكبار مصرف لازم نيست از ظرف گران قيمت استفاده كرد.چون استفاده اي بعدش نميشود. از اين ظروف كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-27-2012, 09:22 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
ممنون فوق العاده بود خیلی استفاده کردم.همینطوری اگر پیش بریم هم من میفهمم که چطور بنویسم و هم راه برا بچه هایی که میخوان بنویسن مشخص میشه.
اتفاقا من یکی از هدف هام که برا کسب درآمد بود معرفی شرکتهایی که بعد از آموزش باید به اونها مراجعه کرد که این میتونه تبلیغ خوبی براشون باشه و منبع درآمد خوبی هم برا ما. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
01-27-2012, 09:53 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
خواهش ميكنم مهدي جان.
داشتم فكر ميكردم.گفتم درمودر شغل يكي از منابعي كه ميتوان بهش مراجعه كرد.مشاغل خانگي هستند كه ميتوان از سايت مشاغل خانگي استفاده كرد. كه يك حسني دارد كه اينكه براي اين شغل ها وام وجود دارد. و بيشتر شغل هاي هستند كه اكثر قشر جامعه ميتوانند هر كدوم رو بسته به سرمايه خودشون انتخاب كنم. اگر امكانش بود كه مدير يا سازمان مشاغل خانگي يك صحبتي داشتم در مورد اين ايده.به نظرم استقبال كنند.هركسي با رفتن روي شغل مورد نظر در سايت مشاغل با ميتونه اطلاعات كاملي بدست بياره در اين باره. يعني مشتري اصلي اين طرح خود اين سازمان باشه. و ما گروه تحقيقاتي رو تشكيل بديم و و بپردازيم به كار و در پايان كار هزينه طرح رو دريافت كنيم. اينم ميتونيد در نظر بگريد. كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-27-2012, 10:14 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
من یه بروشوری تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال گرفته بودم که تمام مشاغل درآمدزای اینترنتی در منزل رو نوشته بود خیلی جال بود.بزار ببینم می تونم پیداش کنم.
به محض اینکه پیداش کردم میشینم تایپش می کنم آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
01-28-2012, 12:20 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
معرفی مشاغل درآمد زای اینترنتی
در سراسر جهان فناوری های نوین بر مشاغل و شیوه کسب و کار ، همواره تأثیر گذار بوده است. به صورتی که هم اکنون پر درآمد ترین مشاغل جهان مربوط به حوزه های مختلف رسانه های دیجیتال می باشد.با توجه به این که یکی از اهداف مهم دولت محترم ایجاد مشاغل و کسب و کارو برای جوانان است(آره جون خودتون)و از طرفی رسانه های دیجیتال از جمله ابزار های نوین ایجاد شغل می باشد،برآن شدیم تا در غرفه ای به نام میز مشاغل درآمد زای اینترنتی در منزل به معرفی فعالین ها و مشاغل دیجیتال بپردازیم. 1-شبکه تبلیغاتی یکی از بهترین نوع تبلیغات و کسب درآمد آنلاین و راه اندازی پایگاه تبلیغات اینترنتی است. در آمد این شبکه درصدی از سود بدست آمده از هر تبلیغ است. 2-فروشگاه عرضه لوازم هنری راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم هنری 3-مدیریت اجرایی موسسات ارائه خدمات از قبیل رسیدگی به صورتحسابها،دفتر اداری،حسابداری و ... به شرکت هایی که نیروی انسانی کافی ندارند 4-مشاوره خودرو(خوراکه سبحانه) راه اندازی پایگاه اینترنتی برای مشاوره در زمینه خرید و فروش خودرو 5-طراحی تبلیغات ارائه خدمات طراحی بنر های تبلیغاتی در فضای اینترنت 6-تبادل بنر مبادله تبلیغات بنر بین شرکت های کوچک و بزرگ 7-محصولات بهداشتی راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم بهداشتی 8-خدمات دفتر داری،حسابداری و مدیریت انجام امور خدمات دفتر داری و حسابداری 9-کتابفروشی راه اندازی پایگاه اینترنتی و بانک اطلاعاتی کتاب 10-کسب و کار واسطه گری راه اندازی پایگاه اینترنتی و ارائه خدمات به شرکت هایی که میخواهند اجناس خود را از طریق اینترنت بفروش برسانند. 11-مرکز فرصتهای شغلی راه اندازی پایگاه اینترنتی برای جویندگان کار ،کارفرمایان و کارآفرینان 12-خدمات نگارش طرح شغل ارائه خدمات در زمینه طرح نگارش پروژه ها برای موسسات و شرکت های تازه تاسیس 13-طنز پردازی و کاریکاتور ارائه خدمات در زمینه کاریکاتور و طنز پردازی 14-اگهی های طبقه بندی شده ارائه خدمات در زمینه تبلیغات آنلاین 15-مربی گری آنلاین ارائه روش های سنتی مربی گری بصورت آنلاین تحت نظر متخصصان و کارشناسان 16-کلکسیون دار:یابنده کتب و آهنگهای کمیاب راه اندازی پایگاه اینترنتی برای علاقه مندان به آهنگها و کتب کمیاب و کسب درآمد از طریق فروش آنها 17-وب سایت رویدادها یا مسابقات اجتماعی راه اندازی پایگاه اینترنتی برای دسترسی آسان و سریع به اطلاعات پویا و به روز 18-کتاب آشپزی و دستور پخت غذا راه اندازی پایگاه اینترنتی و ارائه خدمات در زمینه معرفی انواع کتابهای آشپزی و دستور پخت غذا های مختلف 19-فروشگاه صنایع دستی فروشگاه اینترنتی عرضه صنایع دستی 20-متصدی بازار اینترنتی پایگاه اینترنتی شامل فروشگاههای مختلف برای عرضه محصولات شرکت های مختلف 21-تصاویر روی دسکتاپ(کاغذ دیواری) راه اندازی پایگاه اینترنتی برای فروش تصاویر دسکتاپ 22-راهنمای غذاخوری ارائه خدمات در زمینه معرفی اغذیه فروشی ها و غذای آنها 23-کتاب الکترونیکی ارائه کتابها به صورت الکترونیکی در بستر اینترنت(با توجه به قانون کپی رایت) 24-محصولات آموزشی فروشگاه اینترنتی محصولات آموزشی و کمک اموزشی 25-فروشگاه محصولات الکترونیکی فروشگاه آنلاین برای ارائه محصولات الکترونیکی 26-خدمات یادآوری از طریق پست الکترونیک راه اندازی پایگاه اینترنتی که مناسبت های مورد نظر فرد را از طریق پست الکترونیکی یادآوری می کند. 27-برنامه ریزی نشستها و گردهمائیها ارائه خدمات در زمینه هماهنگ کردن نشست ها ،سمینارها و گردهمائیها. 28-مجلات الکترونیکی ارائه نشریات به صورت آنلاین 29-گل فروشی اینترنتی ارائه خدمات گل فروشی به صورت اینترنتی 30-سبد های هدیه راه اندازی پایگاه اینترنتی با کالا های فراوان برای خرید غیر حضوری مشتری و امکان ارسال برای افراد دلخواه 31-طراحی گرافیکی ارائه خدمات طراحی(طراحی تصاویر،آرم ،بروشور،و ...) 32-راهنمای سلامتی ارائه خدمات مشاوره در زمینه تغذیه،تناسب اندام و سلامت جسم. 33-پایگاه سرگرمی فروشگاه اینترنتی کالاهای سرگرمی 34-راهنمای گردشگری و هتل ارائه خدماتی از قبیل گردش گری و رزرو هتل ها در سراسر دنیا 35-پایگاه اینترنتی اطلاع رسانی ارائه خدمات اطلاع رسانی در فضای اینترنت 36-طراحی داخلی ارائه خدمات مشاوره و فروش در زمینه طراحی داخلی 37-اطلاعات گردشگری ،جغرافیایی و مسیرها ارائه خدمات مشاوره در مورد مکان گردشگری و جغرافیایی و آشنایی با نحوه رفت وآمد 38-تحقیقات بازاری (اینو خودم میخوام انجام بدم) ارائه خدمات پژوهشی و شماوره ای در مورد تبلیغات اثر بخش در بازار 39-پایگاه اینترنتی نقد فیلم پایگاه اینترنتی نقد و بررسی فیلم ها 40-مرکز موسیقی فروشگاه اینترنتی محصولات موسیقی و ابزار آلات موسیقی 41-تهیه خبرنامه راه اندازی خبر گزاری 42-نمایش لباس های دوخته شده راه اندازی پایگاه اینترنتی برای نمایش انواع لباس و الگوها 43-شرکت تبلیغات آنلاین ارائه خدمات تبلیغاتی در حوزه اینترنت 44-راهنمای مکان های تفریحی ارائه خدمات در زمینه بهبود و آسان شدن سفر گردشگران 45-برگزاری میهمانی و تدارکات آن ارائه خدمات در زمینه برگزاری میهمانیها و جشنها 46-پایگاه اینترنتی نمایش عکس راه اندازی پایگاه اینترنتی برای نمایش آثار عکاسان 47-سازماندهی حرفه ای ارائه خدمات سازماندهی به دفاتر شرکت ها و سازمانها 48-متخصص روابط عمومی ارائه خدمات روابط عمومی آنلاین به شرکتها 49-خدمات شرح حال نویسی (رزومه) خدمات مشاوره ای در زمینه آماده کردن رزومه 50-خدمات ارسال سایت به موتور جستجوگر ارائه دمات ثبت پایگاه های اینترنتی در موتور های جستجوگر و بهینه سازی آن 51-خدمات منشی گری ارائه خدمات منشی گری آنلاین(کار با برنامه آفیس و ...) 52-همایش آنلاین ارائه خدمات برگزاری همایش ها به صورت آنلاین 53-خدمات سالخوردگان راه اندازی پایگاه اینترنتی برای سالخوردگان به منظور مشاوره در مورد سلامتی ،تناسب اندام و سرگرمی برای آنها 54-خدمات طراحی تابلو ارائه خدمات در زمینه طراحی و ساخت تابلو (از قبیل حکاکی،بانر،مغناطیسی ، خطاطی و ....) 55-مرکز منابع مشاغل کوچک راه اندازی یک پایگاه مشاوره اینترنتی برای کسانی که مایل به راه اندازی موسسه و یا شرکت تجاری را دارند. 56-سایت بارگزاری نرم افزار راه اندازی یک پایگاه اینترنتی دانلود نرم افزار رایگان برای جذب مخاطب و کسب درامد از طریق آگهی تبلیغاتی 57-وسایل ورزشی نو و دست دوم راه اندازی پایگاه اینترنت لوازم ورزشی نو و دست دوم،درست کردن یک ویترین و عرضه محصولات فروشگاه های ورزشی. 58-خدمات نظر سنجی راه اندازی پایگاه اینترنتی نظر سنجی ،جمع اوری اطلاعات و ارائه مشاوره به شرکت های تجاری 59-آموزش/سخنرانی راه اندازی یک پایگاه اینترنتی برای بالابردن سطح کیفی کسانی که به سخنرانی علاقه دارند. 60-خدمات رونوشت برداری از سخنرانی ها(تبدیل فایل صوتی به متن) راه اندازی یک پایگاه اینترنتی برای انتشار متن آخرین سخنرانیهای انجام شده در حوزه های مختلف 61-خدمات ترجمه و تایپ راه اندازی یک پایگاه اینترنتی برای خدمات ترجمه متون به زبان های مختلف 62-خدمات تدریس خصوصی ارائه خدمات آموزشی و شماوره ای آنلاین برای هنر جویان 63-فرو کامپیوتر های دست دوم راه اندازی یک پایگاه اینترنتی برای خرید و فروش کامپیوتر های دست دوم 64-تغییر چهره ارائه خدمات گرافیکی برای رسیدن به چهره دلخواه کاربران در عکس 65-طراحی وبلاگ و پایگاه(سایت) ارائه خدمات طراحی و بروز رسانی پایگها های اینترنتی 66-مدیریت محتوای پایگاه ها ارائه خدمات مدیریت محتوا و بروز رسانی و پشتیبانی از پایگاه های اینترنتی 67-مروری بر پایگاه ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه بهینه سازی پایگاه های اینترنتی 68-وسایل جشن ازدواج ارائه خدمات در زمینه برگزاری جشن ها و مراسم ها 69-خدمات کاهش وزن ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه کاهش وزن و فروش دارو ها از طریق اینترنت 70-طراحی تمپلیت وبلاگ و پایگاه(سایت) راه اندازی پایگاه اینترنتی تمپلیت های آماده برای وبلاگ و پایگاه ها 71-اسکریپت اماده ارائه خدمات در زمینه اسکریپت ها 72-خدمات اس ام اس ارائه خدمات در زمینه تبلیغات اس ام اسی دیگه برام کمر نموند.انگشتام داره منفجر میشه.از ساعت 10 دارم اینارو مینویسم .امیدوارم بدردتون بخوره قابل توجه دوستانی که میگن ایده نیست تا ما کار کنیم.اینم 72 تا ایده ناب و دسته اول. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
|
|||
01-28-2012, 12:34 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خسته نباشيد برادر عزيز.
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
01-28-2012, 01:15 AM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
مهدی جان از زحمتی که کشیدید سپاسگذارم
همه ایده ها جالب و جای کار دارن, البته چند تا شونم اجرا شدن. اما خود من روی مورد 20 از قبل در فکرش بودم البته با یه کمی تغییر. همچون کوه استوار بمان، ... همچون رعد بتاز، ... هراسی به خود راه مده، ... تا بوده همین بوده ...
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... | m-jalalvand | 16 | 5,830 |
05-23-2016 09:19 AM آخرین ارسال: peymani |
|
آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل | m_grate29 | 85 | 23,872 |
04-25-2015 04:42 PM آخرین ارسال: dadashbaba |
|
راهنمایی در رابطه با شروع مشاغل خانگی | Skp | 1 | 1,298 |
02-20-2015 09:05 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
ایده ای برای تبلیغات مشاغل نوپا | مهدی گل محمدی | 7 | 4,494 |
05-28-2013 12:41 PM آخرین ارسال: بابایی |
|
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,632 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
آموزش یوگا | مهتاب | 22 | 6,172 |
04-09-2012 09:13 PM آخرین ارسال: hoorsa |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,569 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان