ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آموزش یوگا زمان کنونی: 09-25-2025, 07:49 PM |
|||||||
|
آموزش یوگا
|
11-28-2011, 07:51 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
آموزش یوگا
دوستان برای بالا رفتن تمرکز و راحت تر تمرین کردن تجسم خلاق،بالا بردن شور زندگی و انرژی و برای داشتن تن و روحی سالم بر آن شدیم تا از این پس با هم به تمرینات یوگای جسم،یوگای فکر ،تمرین تنفس و مدیتیشن بپردازیم.
من با توجه به تجربیات شخصی خودم ،نقل قول آموزشهای اساتید و استفاده از کتب یوگا به آموزش این علم،هنر و رزش در این تاپیک می پردازم. امیدوارم که دوستان بتوانند از این مطلب استفاده کنند. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
11-28-2011, 08:44 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: آموزش یوگا
چه آموزش مناسب و به جايي مهتاب جان ممنون از اين ايده بسيار خوبت
ما بي صبرانه منتظر آموزش شما هستيم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
11-28-2011, 11:02 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
تمرينات يوگا اگه قبل از تجسم خلاق انجام بشه نتايج عاليي خواهد داشت
مرسي مهتاب خانم همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-29-2011, 04:00 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
دست ارشد عزیزمان درد نکنه با این زحمات بی شائبه ای که برای ما می کشند.
واقعاً از اینکه عضو کوچک این انجمن بزرگ هستم شاد و خوشبختم. پایدار باشید. ![]() ![]() ![]() 09121349276
![]() ![]() |
|||
11-29-2011, 09:41 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-29-2011 10:31 PM، توسط مهتاب.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
تمرین یوگا به معنی تمرین جسم و ذهن می باشد. این ورزش عزم راسخ و پشتکار برای انجام دادن هر حرکت یوگا بصورت روزانه را نیازمند است. اما جایزه پشتکار شما ارزش همه این سختیها را دارد. تمرین یوگا یا آساناها میتواند سلامت شما را بهبود بخشد، مقاومت شما را افزایش می دهد و آگاهی ذهنتان را پرورش می دهد. انجام حرکات یوگا نیازمند مطالعه بر روی هر حرکت و اجرای آن به آهستگی و با کنترل ذهن و بدن می باشد.
قبل از شروع به آموزش ذکر چند نکته مهمه اول اینکه تمرینات یوگا باید در جلسات حضوری آموزش داده بشوند و مطالب ارئه شده در این مطلب فقط راهنمایی های ساده و در عین حال انگیزه ای برای ادامه حرکات به صورت حرفه است. برای آموزش کامل این علم می توانید از کتاب تمرین های عملی یوگا تالیف مسعود مهدوی پور و یا کتاب یوگا در 28 روز ترجمه حسین نجاتی و یا وب سایت سیمرغ مراجعه کنید. - حرکات یوگا را ترجیحا در زمان و مکان ثابت و روی پتویی دولا در محلی با هوای سالم و عاری از گرد و غبار انجام دهید -حداقل 3 ساعت قبل از شروع تمرینات غذای جامد میل نفرمایید - در انجام تمرینات به خود فشار نیاورید و در وسط تمرینات حالت استراحتو در خاتمه تمرینات حالت شاوآسانا(بدن بی جان) را به مدت حداقل 10 دقیقه انجام دهید. - برای رسیدن به نتیجه باید حرکات یوگا را حداقل به مدت شش ماه و روزی یک ساعت انجام دهید.. -در هر جلسه حرکات را از ایستاده شروع کرده و به خوابیده ختم کنید. -در انجام دادن حرکات عجله و شتاب نکنید. - در جلسات اول باید توقف در حرکات کم باشد و به تدریج افزایش یابد. -هیچ گاه در انجام حرکات یوگا خود را خسته نکنید و در حین حرکات نفس بکشید. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
11-30-2011, 12:21 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
مهتاب جان امروز يوگارو به چند نفر از بيماران توصيه كردم انشالله تمامي بيماران بهتر بشن
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-30-2011, 12:28 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
عالیه.من هم برای همه آرزوی بهبودی می کنم.
یک پیشنهاد کاری و البته درمانی برای مجموعه شما دارم.البته باید ببینیم با قوانین کاری شما تداخلی نداشته باشد. می توانیم همایشهای کوچک یوگا و جلسات کوتاه مدیتیشن برای بیماران تدارک ببینیم. هم کمک به بیماران و هم البته کسب درآمد. البته در صورتی که با چهارچوبهای قانونی کاری شما مشکلی نداشته باشد. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
11-30-2011, 12:41 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
موافقم البته اگه يه جايي باشه كه بيمارامو به اونجا ارجاع بدم عالي ميشه چون محيط كلينيك شرايط راحت و مناسبي جهت يوگا نداره
ولي انصافا وقتي روحيه ي بيماران بالاست جواب دهي خيلي زياده اخيرا يه بيمار ضايعه نخاعي دارم كه 6 ماه قبل هيچ اميدي به راه رفتن نداشت و بيشتر دكتر ها هم نااميدشون كرده بودن ولي از بس كه هرجلسه به ايشان تلقين كردم كه راه ميرن خداروشكر ديشب تونستن براي اولين بار روي پاهاي خودشون بايستن......حسابي به قدرت باور و ذهن ايمان پيدا كردم همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
11-30-2011, 12:41 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-30-2011 12:47 AM، توسط مهتاب.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
یوگا و ام اس
همان گونه که در استفاده از دارو به بیماران مبتلا به ام اس تأکید می شود، گاهی به آن ها توصیه می شود که از ورزش، پیاده روی و یوگا نیز به عنوان کمک کننده درمان استفاده کنند. در این بیماری آرامش فکری و سازگاری با بیماری از اهمیت زیادی برخوردار است و از آن جا که یوگا علاوه بر جسم روی روح و روان فرد تأثیر می گذارد در کنار تأثیرات جسمی می تواند در برقراری آرامش روانی هم به بیماران کمک کند. انجمن ام اس طی دو سال برای مبتلایان به ام اس کلاس های یوگا برگزار کرد. شرکت در این دوره ها به صورت نیم بها بود و بیمار در صورت داشتن تعادل نسبی می توانست از این کلاس ها استفاده کند. حتی بیمارانی که قادر به راه رفتن نبودند به صورت نشسته یوگا انجام می دادند. شرکت در این دوره ها تأثیرات مثبت فراوانی روی بیماران داشت تا جایی که با کاهش علایم بیماری برخی از آن ها تصور می کردند خوب شده اند. اما متأسفانه به دلیل هزینه های بالای درمان ام اس بسیاری از بیماران از ادامه یوگا بازماندند. ضمن این که انجمن فقط در یک نقطه از تهران این کلاس ها را برگزار می کرد و حتی در صورت رایگان بودن کلاس ها باز هم پرداخت هزینه رفت و آمد برای برخی افرادی که از نقاط دور می آمدند مشکل بود. از طرفی بسیاری از مؤسسه های یوگا حاضر نبودند به صورت رایگان یا نیم بها برای بیماران مبتلا ام اس دوره برگزار کنند و تمام این مشکلات باعث کم رنگ شدن دوره های یوگای وابسته به انجمن ام اس در سال های بعد شد. (11-30-2011 12:41 AM)shahram_zarei_ot12 نوشته شده توسط: موافقم البته اگه يه جايي باشه كه بيمارامو به اونجا ارجاع بدم عالي ميشه چون محيط كلينيك شرايط راحت و مناسبي جهت يوگا نداره چقدر خوشحال کننده است وقتی اعتقادات ما به تلقین مثبت بتواند به انسانهای دیگر کمک کند تا انگیزه زندگی و بهبود پیدا کنند. شغل شما واقعا فوق العاده است و تفکرات شما در این رشته بسیار کارساز. موفق هستید موفق تر باشید. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
|||
11-30-2011, 12:18 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
آقای زارعی عزیز بهتون تبریک می گم.
با ایمان و قدرت اراده بشری ، توان جابجا کردن کوه هم در انسان ایجاد میشود. پایدار باشید. ![]() ![]() ![]() 09121349276
![]() ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
آموزش عملی برای فروش و بازاریابی .... | m-jalalvand | 16 | 5,844 |
05-23-2016 09:19 AM آخرین ارسال: peymani |
|
آموزش واردات و بایدها و نبایدهای این شغل | m_grate29 | 85 | 23,925 |
04-25-2015 04:42 PM آخرین ارسال: dadashbaba |
|
کسی میتونه" آموزش ساخت عروسکای کوچک با صدف " برام پیدا کنه | amir_sky | 12 | 4,641 |
06-16-2012 02:39 PM آخرین ارسال: amir_sky |
|
آموزش مشاغل | مهدی گل محمدی | 30 | 9,061 |
04-07-2012 02:47 AM آخرین ارسال: 369369 |
|
شروع ساخت نرم افزار چند رسانه ای آموزش شغل چاپ و تبلیغات | مهدی گل محمدی | 11 | 3,585 |
01-31-2012 04:59 AM آخرین ارسال: t0r1st |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان