ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بازگشت جادوگر
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:13 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: حمید سیدی زاده
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
پاسخ: 182
بازدید: 38851

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت جادوگر
03-18-2014, 01:27 AM
ارسال: #91
RE: بازگشت جادوگر
(03-18-2014 01:18 AM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط:  
(03-16-2014 07:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب سیدی زاده عزیز سپاسگزارم که محبت کرد ه و این مطالب زیبا و با ارزش را در اختیار ما قرار می دهید. امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشتر شما باشم.

خیلی ممنون از استاد بزرگوارم جناب استاد قربانیان .
راستش استاد دلم میخواد اولین عیدی سال 93 رو در خالب یک نصیحت از جناب عالی بگیرم .
یک نصیحت برای شاگرد مشهدی .
سپاسگذارم

سپاسگزارم. چشم.
این جمله بنظرم زیباترین جمله ای است که می تواند ما را در راه هر چه زودتر رسیدن به موفقیت کمک کند.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.

موفق هستید, موفقتر باشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-18-2014, 01:41 AM
ارسال: #92
(03-18-2014 01:27 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(03-18-2014 01:18 AM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط:  
(03-16-2014 07:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب سیدی زاده عزیز سپاسگزارم که محبت کرد ه و این مطالب زیبا و با ارزش را در اختیار ما قرار می دهید. امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشتر شما باشم.

خیلی ممنون از استاد بزرگوارم جناب استاد قربانیان .
راستش استاد دلم میخواد اولین عیدی سال 93 رو در خالب یک نصیحت از جناب عالی بگیرم .
یک نصیحت برای شاگرد مشهدی .
سپاسگذارم

سپاسگزارم. چشم.
این جمله بنظرم زیباترین جمله ای است که می تواند ما را در راه هر چه زودتر رسیدن به موفقیت کمک کند.

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
من دست به هر کاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.

موفق هستید, موفقتر باشید.

زنده باشی استاد
این جمله شما رو مینویسم و در تموم شعبه و دفتر های شرکت نصب و میکنم و انشالله با این جمله شروع کاری سال 93 رو شروع میکنیم .

استاد بعضی اوقات دلم بد میگیره . نمی دونم چیکار کنم . وقتی دختر یا پسر بچه ای پشته چراغ قرمز اسپند دود میکنه یا گل میفروشه بدجور دلم میگیره .
مخصوصا امشب بازم با این صحنه رو برو شدم . فقط تنها کاری تونستم بکنم اینکه مقداری خوردنی براش بگیرم و یکم با اونا حرف بزنم .
استاد چه کاری از دسته من برای این عزیزان بر میاد ؟

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-18-2014, 01:48 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-18-2014 01:48 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #93
این مسائل راز شگفت خدا است.
در هر کاری حکمتی وجود دارد و در هر حکمتی دنیائی از خیر.

و ما بر اساس توان خود هر کاری را که فکر میکنیم صلاح است برایشان انجام خواهیم داد.

کاملا مشخص است که عزیزی چون شما باید چنین دل رئوفی داشته باشد.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-18-2014, 01:56 AM
ارسال: #94
(03-18-2014 01:48 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  این مسائل راز شگفت خدا است.
در هر کاری حکمتی وجود دارد و در هر حکمتی دنیائی از خیر.

و ما بر اساس توان خود هر کاری را که فکر میکنیم صلاح است برایشان انجام خواهیم داد.

کاملا مشخص است که عزیزی چون شما باید چنین دل رئوفی داشته باشد.

حق با شما هست استاد
بازم از خدا فراموش کردم ، یادم رفت خدای من و اون ها و یوسف یکی هست.
مهم اینکه ما کاری از دستمون بر بیاد رو انجام بدیم .
حرفات استاد آرومم کرد . فکر کنم خدا شمارو امشب بیخواب کرده که منو بازم یاد خودش بندازه .
خدا جون ببخش منو بازم از شما فراموش کردم و کلی سپاس که استاد قربانیان هستند که بنده فراموش کاره تورو یاد شما بیندازه .
سپاس . سپاس

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
03-30-2014, 12:53 AM
ارسال: #95
باسلام خدمت یاران جادوگر ، اون دوستانی که به فکر بچه های فامیل هستند ، اون بچه هایی که شاید عیدی شون به 5 هزار تومن هم نمی رسه . مهم نیست چقدر عیدی میدین مهم این است که عیدی می دین و دلی رو شاد می کنید .

با سلام ، من حمید سیدی زاده هستم . و کلی دلم براتون تنگ شده بود .
در اول صحبت سال 93 رو خدمت شما دوستان عزیزم تبریک میگم و آرزو میکنم سالی سراسر سلامتی و ثروت داشته باشین .
اامشب هم در خدمتون هستم با چنتا حرف دل
آمورش
و دعا برای هم

راستش رفقا دلم میخواد امسال رو با یک رویداد جدید آشنا بشیم.
نمی دونم خبر داریم یا نه ؟
رویدادی وجود داره به نام زندگی
آره زندگی ، راستی شما زندگی کردین ؟
امسال سال زندگی است
زندگی چیه ؟ و تعریفش چیه ؟
زندگی یعنی یک لحظه به خودت لحظه دکمه پاز ( استوپ ) رو بزنی و به همسرت که عمری با هم بودید ولی نمی دیدیش یک نگاه معنی دار بندازی و لبخندی بزنی و باهم به بازی های این دنیا بخندی

زندگی یعنی توی ماشین در حال رانندگی باشی دخترت از توی آینه ماشین نگاهت کنه و به تو لب خند بزنه

زندگی یعنی وقتی بری خونه فامیلی که یکم دستش تنگه و دست توی جیبت کنی و مثلا فلان قدر بیرون بیاری و توی دست بچه اون ها بگزاری

زندگی یعنی وقتی با ماشین رانندگی می کنی ، ببینی خانوم پیری می خواد از خیابون رد بشه ، شما ماشین رو پارک کنی و بری دست خانوم رو بگیری و از خیابون رد کنی.

زندگی یعنی وقتی صبح زود می خوای بیدار بشی ، یک ندایی صدا می زنه میگه بگیر بخواب ، بیرون سرده ، برو زیره پتو ، و شما بگی نه ،آره یک نه بزرگ و پاشی بشینی

زندگی یعنی دیگه غار نشین نباشیم و همش از ترسه اینکه شاید دچار مشکل بشیم همش خودمون پنهان نکنیم .

زندگی یعنی پاشیم و داد بزنیم مشکلات و ترسهای قدیم دیگه گور پدرتون و دیگه کارتون تمومه و میخوام دیگه عقب موندن بسه و حقم رو از این دنیا بخوام .

زندگی یعنی دیگه باید بیشتر به خودمون برسیم و برای دیگران تیپ نزنیم ، بلکه خودمون چه جوری حال میکنم همون طور لباس به پوشیم .

و در آخر زندگی یعنی تغییر دوست من آره تغییر ،
این جمله عیدی من به شماست .
اگر عمری از عدم لبخند دیگران نالیدی ، شاید بهتر باشه دلیلش رو در لب های فروبسته خودت پیدا کنی .

رفقا وقشته آره وقشته

خبر هاب جدید
خوب دو عدد دفتر جدید شرکت پنجره سبز هم اوکی شد و انشالله جلسات انجمن در این دو دفتر به صورت منظم صورت خواهد گرفت و کلی برنامه برای دوستان داریم با کمک استاد رضایی عزیز
البته دفتر شهرک غرب مشهد ( قاسم آباد) هنوز افتتاح نشده و فقط قرار دادش بسته شده و مراسم کوچکی هم گرفته خواهد شد که انشالله زمان و مکانش رو در تاپیک اعلام خواهم کرد که دوستان حتما تشریف بیارند . این مراسم برای همه دوستان آزاد می باشد .

خوب دوستان امشب شبی بود که من سعادت داشتم و در خدمت شما عزیزان بودم و خدا رو شکر میکنم این سعادت نصیبم گردید.

خدایا من و دوستان رو در این مسیر و هدف یاری بفرما .
خدای سال جدید شروع شد و ممنون که فرصت دوباره به من و دوستان برای شروع دوباره دادی
خدایا یک تعدادی از دوستان همین انجمن مشکلاتی دارند ، که مطمعن هستم خیری در آن ها هست . خودت ای عظمت، راست و ریس بفرما .
خدا من وطن و هم وطن ها خودم رو خیلی دوست دارم از هرگونه بلا و حادثه چه مالی و چه جانی حفظ بفرما .
خدایا لطف کنم چشم مارا از یارانه و سبد کالا قطع و به بازویه خویش وصل بفرما .

همیشه سبز زندگی کنید رفقا شب بخیر

04-11-2014, 06:07 PM
ارسال: #96
باسلام خدمت دوستان
میخوام دوستان رو امشب دعوت کنم به خوندن تاپیک بازگشت جادوگر .
اون دوستان که منتظر سبد کالا و یارانه نیستند ، اون دوستان منتظر نتیجه مذاکرات 5+1 نیستند ، اون دوستانی که قیمت دلار و بنزین براشون مهم نیست .
اون دوستانی که سرنوشت زندگیشون رو دست مسولین ندادند و خودشون برای خودشون تصمیم میگیرند .
امشب میخوام مردومک چشمامون دوبرابر کنم تا بهتر بتونیم دنیا رو ببینیم . امشب میخوام یقیه خودمون رو بگیریم و تکلیف خودمون رو با خودمون روشن کنیم .
دیگه دوست ندارم هیچ وقت کسی این سوال نپرسه
- اگه شما جای من بودید چه کار میکردی ؟
بلکه اینقدر به قدرت درونمون ایمان داشته باشیم که این سوال رو از خودمون بپورسیم :
من چه کارو دوست دارم انجام بدم ؟
لطفا کارت های یارانتون رو نیارین چون قرار بارون بیار ، هرکی با هرچی می تونه بیاد .

قرارمون ساعت همیشگی ، تاپیک جادوگر - منتظر عقاب ها هستم .

تا بعد جادوگر

04-17-2014, 04:31 PM
ارسال: #97
خبرهای خوب در راه است
امشب در خدمتون هستم

04-17-2014, 04:33 PM
ارسال: #98
منتظر هستیم
04-17-2014, 10:39 PM
ارسال: #99
سلام بر دوستان گرامی،
تاپیک های زیبایی اینجا را خواندم،
چیزهای بسیار زیادی یاد گرفتم، چیزی که خیلی در این پیام ها مشاهده کردم درس اعتماد و اعتقاد به خدا بود که در حرف های دوستان به خوبی قابل مشاهده است.
خوشحالم که این تاپیک رو خوندم.
سپاس

دنیا همان چیزی را به ما عطا می کند که
ما باور داشته باشیم لایق آنیم و می توانیم داشته باشیم.
04-17-2014, 11:31 PM
ارسال: #100
سلام به دوستان
سلام به اون دوستانی که به هنوز خون کوروش و تهمینه در رگهاشون هست و هیچ وقت منتظر جعفر آقا نمی مونند .
بازم هم سلام من حمید سیدی زاده هستم و در خدمت دوستان ، یک عذر خواهی بزرگی به دوستان بدهکار چون کم به این انجمن سرمیزنم . گفتم خدا شاهده بعضی شبها تا ساعت 4 صبح کار میکنم .
خوب امروز هم دست پر اومدم

از جلسات انجمن مشهد بگم که خیلی عالی برگزار شد و با توجه به استقبال دوستان در جلسه آینده نیز جناب صفاییان مدیر ارشد شرکت زیمنس آلمان و استاد دانشگاه امریکا حضور دارند . انشااله برای جلسه آینده دفتر رضا ، احمد آباد - رو اماده میکنم چون بزرگتر است .

خوب یکم تب و تاب ثبت نام یارانه ها بود و اتفاقی شرایط ثبت نام یارانه ها رو هم شنیدم ، والا چی بگم کشوری که 86 درصد زیر خط فقر هستن و ...
راستش من که وقت ثبت نام کردن نداشتم و ثبت نام نکردم

احساس خوبی دارم دوستان
برام جالب بود چند وقت پیش رفته بودم قرار داد واردات با شرکت گاز ببندم با رئیسی شرکت گاز که رو به رو شدم لحظه جالبی بود .
وقتی این بنده خدا رو دیدم یک لحظه برگشتم به اون سالهایی که کارمند شرکت گاز بودم و ایشون که انگار احساس میکرد نظر کرده بود کسی رو تحویل نمی گرفت .
خوب حالا من روش و شرایط قرار داد رو برای ایشون تایین میکردم .
حمید دوسال پیش با حمید الان کلی فرق داشت .

میخوام فرق آدم های موفق رو با آدم های معمولی بگم

ببنید دوستان برای دونفر ماشین لباس شویی ارسال میکنند ، هردوی این دوستان میدونند که کار ماشین لباس شویی سشتن لباس هاست :
نفر اول : ماشین لباس شویی را تحویل میگیرد و ماشین لباس شوی را به صورت سطل یا تشت قرار داده و لباس و پودر و آب داخل آن ریخته و شروع به شستشو میکند .حدود 4 ساعت طول میکشد و باسختی این کار انجام میگیرد .
نفر دوم : قبل از هرچیز ، دفتر چه راهنمای ماسین لباس شویی را مطالعه کرده و بعد از ریختن پودر ولباس ، دوشاخی را به برق زده و با زدن یک دکمه ماشین شروع به کار مینماید . حدود 1 ساعت طول میکشد و لباس با کیفیت هرچه تمام تر و کار به صورت هرچه سریعتر و آسان تر تمام میشود .
جالب نیست هردو نفر لباس شستند و کاری انجام دادند، ولی شما فکر میکنید کدام موفق بودند ؟
آدم های موفق همیشه دفترچه های راهنما را مطالعه میکنند .

راستش دوستان انشالله حرکتی داریم میزنیم که انشالله نشون بدیم خون اریایی و پارسی در رگهامون هست . انشاالله در مورد این حرکت بزرگ صحبت خواهد شد .
انشالله چنتا پیشنهاد پول ساز هم دارم که در تاپیک بعدی خدمت دوستان ارائه میکنم که بدون گذاشتن وقت و سرمایه به درآمد خوبی دست پیدا کنند البته باید شرایط نیز داشته باشند .

عزیزان جادوگر امشب یکم گرفتارم ولی بعد حتما مفصل خدمتون هستم .
لطف کنید و از زندگی تون لذت ببرین .

شب خوش

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,804 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  بازگشت قهرمان! قهرمان 1 727 07-04-2014 11:57 AM
آخرین ارسال: arash1367

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS