ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بازگشت جادوگر
زمان کنونی: 09-26-2025, 11:53 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: حمید سیدی زاده
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
پاسخ: 182
بازدید: 38959

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازگشت جادوگر
02-21-2014, 04:03 PM
ارسال: #81
RE: بازگشت جادوگر
(02-21-2014 03:19 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط:  سلام دوستان
تصور کنید شما فروشگاه جهت عرضه کالا دارید : و بازار کلی قیب :
حالا چه طور عرضه میکنید ؟ و چرا ؟
1. باسود خیلی کم : حتی کم تر از بقیه رقبا ؟
2. با سود متعارف : مااند همه رقبا ؟
3. با سود ارزش کالا و تشخیص خودتون ؟
مردم همیشه به دنبال قیمت پایین نیستند. فقط براساس قیمت نمیشه مشتری رو جذب کرد. در ضمن کاملا هم مرتبط با کالایی ک میفروشید هست.
من گزینه 2 رو انتخاب میکنم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-23-2014, 09:44 AM
ارسال: #82
من گزینه 3 را انتخاب می کنم

Th_running1 تلاش برای رسیدن به موفقیت همان انگیزه ای است که بذر امید را در دل بارور می کند.
02-23-2014, 10:16 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-23-2014 10:17 AM، توسط hamid.h.)
ارسال: #83
(02-21-2014 03:19 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط:  سلام دوستان
تصور کنید شما فروشگاه جهت عرضه کالا دارید : و بازار کلی قیب :
حالا چه طور عرضه میکنید ؟ و چرا ؟
1. باسود خیلی کم : حتی کم تر از بقیه رقبا ؟
2. با سود متعارف : مااند همه رقبا ؟
3. با سود ارزش کالا و تشخیص خودتون ؟

این مطلب بزرگترین مشکل کاسب های ما ست
منتظر رفقا

سلام جناب سیدی زاده عزیز 10_004
بنظرم هر کدوم از مواردی که مطرح فرمودید به نوعی مشکلات و خوبی های خودشونو دارن. باید قوانین بازار و جذب مشتری رو بلد باشی و تجربه داشته باشی ولی با این اطلاعات ناقصی که من دارم بستگی زیادی به نوع کالایی که دارید عرضه می کنید داره. مثلا اگر کالا رو تبلت و موبایل در نظر بگیریم خب این یه محصول که خارج از ایران تولید و بسته بندی و با پلمپ کارخونه وارد ایران میشه و مشتری میتونه به کسی که ارزون تر از بقیه میده اعتماد کنه کاملا ولی از یه طرف باید هوای رقبایی که خونشون به جوش اومده از این حرکت شما رو هم داشته باشید!!!

با سود متعارف هم که فکر نمیکنم بتونیم مشتری زیادی جلب کنیم. مخصوصا اگه مغازه یا شرکتمون تازه تاسیس باشه. خب طرف با خودش میگه میرم از همون قدیمی کار میخرم با اعتماد خیلی بیشتر و پاسخگویی خیلی بهتر...

و گزینه سوم : اینو میشه یه کاریش کرد حالا....
یا میشه در ضمن عرضه کالا خدمات جانبی و کالاهای جانبی رو افزایش داد تا مشتری ترغیب بشه بیاد جنسی رو که همه دارن میفروشن از ما بخره...

ببخشید پر حرفی کردم.
به هر حال شما استادید و باتجربه
خیلی خوشحال میشم نظر تخصصی شمارو بدووونیم
سپاس10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
02-24-2014, 04:52 PM
ارسال: #84
سلام به یاران جادوگر ، سلام به اون دوستانی که با مهر و با عشق کالا رو میفروشند و خدا هم کلی به کارشون برکت میده .
سلام رفقا
بازم وقتی شد ما درخدمت دوستان باشیم .
میگم رفقا خدا پدر و مادر جابز رو بیامرزه که این وسایل رو اختراع کرد تا من بتونم به این راحتی با شما ارتباط داشته باشم وگرنه باید با دود به روش سرخ پوستی خدمت شما پست میگذاشتم .
گفتم جابز ، جابز حرف جالبی میزنه ، میگه : هرچیزی که در کنار ما وجود داره ، حتما روزی تصور ذهنی بوده که الان شده زندگی .
من هم پی روی حرف جابز میگم هرچیزی که در ذهن وجود داره و اگه قرار هست به واقعیت تبدیل بشه باید توسط آدم خلاق تصور بشه .

راستی رفقا شما چقدر خلاق هستید ؟

میگن روزی ، کسی که تلفن همراه رو اختراع کرد رفت در مدرسه ای و به بچه ها اختراعش رو نشون داد و بعد به بچه ها گفت که دوست دارین دیگه چه امکاناتی در این تلفن باشه ؟
یکی گفت : دوست دارم فیلم ببنیم ، یکی گفت دوست دارم ماشین حساب داشته باشه ، یکی گفت دوست دارم فیلم بگیرم با اون و ....
خوب اون دوست هم بلافاصله دفتر چه اش رو بیرون آورد و خیلی فوری موارد پیشنهادی رو یاد داشت کرد .
جالبه تصورات ذهنی بچه ها حالا شده وسیله ای در دست من و تو .

یک نصیحت برادرانه : حتما کسی که از شما انتقاد میکنه رو از دست ندهید .

ببینید دوستان دوتا مطلب از من به شما نصیحت :
1. سر مشتری رو کلاه نگذارین
2. مشتری رو ... فرض نکنید .

در مورد سر مشتری و کلاه .
یک جمله بگم و موضوع بسته .
اگه فکر میکنی میخوای کالایی رو به مشتری جابه جا کنی ، بی برو برگرد باختی ، شک نکن .

... فرض کردن مشتری رو هم .
اگه کالایی دارین که ارزش ریالی زیادی نداره یا به قول بعضی ها سرش بسته است و مشتری خرید و رفت سه حالت پیش مییاد :
1. مشتری همون جا پس میده و شما کلا اعتبارتون رو از دست میدین .
2. مشتری بعداز چند روز میاد و پس میده بازم اعتبار رو از دست میدین
3. مشتری کلا نمی یاد و پس نمی ده ولی جلوی خرید دسته کم 10 نفر رو میگیره و بازم شما اعتبارتون رو از دست دادین .
فکر میکنید اون دوست فروشنده جقدر سود کرده؟
فکر میکنید چقدر از دست داده و بازنده داستان کیه ؟

رفقا ، دوستانی که در کارفروش هستند . اصولا دو تا روش فروش وجود داره :
1. دوستان بخر و بفروش :
2. دوستان کاسب :

تعریف دوستان بخر و بفروش :
افرادی هستند که به صورت غیر تخصصی وارد بازار می شوند و نسبت به کالای عرضه شده هیچ اطلاعی ندارند و فقط قصد فروش به هرقیمتی دارند . اصولا عمر مفید زیادی در بازار نداشتهو برشکست میشوند ولی تاثیر های نامطلوب در بازار توسط این قشر فروشنده می ماند .

تعریف دوستان کاسب :
دوستانی هستند که با اطلاع کامل نسبت به کالای عرضه شده و علاقه بسیار نسبت به کالا و مشتری وارد بازار شده ، دیده بلند مدت کاری رو داشته و همیشه در مسیر گسترش کار خود گام بر میدارند و همیشه با رعایت اصول کار را به صورت زنجیره های ادامه می دهند .

شما جز کدوم دسته هستید یا می خواهید باشید ؟

ببنید دوستان یک موضوع خدمتون گفتم ، نظرات جالبی دوستان گفتند ، چه در این سایت و چه در ساین های دیگر .
خوب دقت فرمایید نکته فوق العاده ظریفی هست که اگر دوستان بگیرند جهش کاری چشم گیری در کار خود خواهند داشت .

برعکس فکر دوستان که فکر میکنند اگر قیمت پایین باشه فروش عالی میشه ولی من به شما ثابت میکنم که قیمت هیچ نقشی در خرید نداشته و ندارد .

روزی من تعدادی لپتاب asus وارد کردم به قیمت 650 تومان و در بازار حدود 800 تومان قیمت لپتاب asus بود ، چهار سال پیش .
من کمی پول لازم داشتم برای همین در روزنامه به مدت 10 روز قیمت لپتاب هارو به 630 عرضه کردم .
فکر میکنید چه اتفاقی افتاد ؟
همه حمله کردند و خریدند ؟
نه ، افرادی اومدند و گفتند چنده :
گفتم 630
گفتند نمی شه 580 بدی ؟
کفتم باباتون خوب مادرتون خوب ، ببنید در فروشگاهای فلان قیمت 800 هست!
گفتم در سایت خود asus زده فلان دلار که قیمت من زیر خود کارخونه هاست !
گفتند نه اگر 580 می دی برداریم.

خوب من نفروختم ولی تجربه جالبی بود که قیمت پایین باعث خرید نمی شه !

اتفاقا الان در مجتمع تک مشهد تشریف ببرین دارند دوستان با 5 هزار تومان لبتاب می فروشند !
شاید در نظر اول خیلی خوشایند بیاد ، ولی خدا به اون دوستانی رحم کنه که از اون فرشنده ها خرید میکنند !
چرا ؟
چون وقتی فروشنده ای از روی نادانی کالایی رو بدون سود معقول به فروش برسونه دیگه حاضر به خدمات پس از فروش نیست و حتما اون خریدار دچار مشکل زیاد میشه .
میگن نه ؟
برین مجتمع تک هر 30 دقیقا یک دعواست جهت عدم جواب گویی به مشتری .

از اون طرف هم دوستانی هستند که از طرف دیگه پشته بام افتادن .
یعنی سودشون از حالت معقول بالاتر است که همون مورد ... فرض کردن مشتری رو در بر میگیره و بعداز چندی برشکست میشند .

حالا باید چی کار کرد ؟

ببنید دوستان اول حسن و تقی و بقیه افرادی که با شما همکار هستند و کم یا زیاد میفروشند رو فراموش کنید . بریم به سراغ اتحادیه و قیمت و سود همون اتحادیه رو روی اجناس بکشیم .
تا اینجا شدیم کاسب منصف و مانند کاسب های مصف دیگه فروش داریم
حالا میخواهیم بشیم کاسب منصف خلاق !
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اگه روی کالای شما اتحادیه گفته 15% سود بکشین شما 10% بکشین و 5% رو یک کالا تکمیلی به کالا اضافه بکنین.
یکی از ترفند های فروش خودم رو خدمتون لو میدم :
ما تبلت رو طبق اتحادیه سود گذاری کردیم و همراه اون یک کیف کیبوردی نیز هدیه دادیم .

حالا دوتا دید رو برای شما تعریف می کنم:

دید مشتری : کلایی خریده که ماننده دیگر کالا های کاسب منصف هست و به علاوه یک کیف کیبوردی که در بازار حدود 80 هزار تومان قیمت دارد رو رایگان دریافت کرده = حس خوب خرید .
و همه مشتری ها این خرید رو به صورت رایگان تبلیغ میکنندو سیل مشتری جاری میشه /

دید فروشنده : کالایی عرضه شده و به جای 15% ، 10% سود گرفته شده و کالایی که شرکت وارد کرده حدود 12 هزار تومان کیفش برای شرکت در اومده و به صورت هدیه به مشتری عرضه شده . خوب درسته حدود 5% کم تر دریافت شده ولی کلی مشتری و اعتبار برای شرکت تولید شده .

خوب این یک فروش خلاقه !
چرا ؟
چون یک معادله در این فروش رعایت شده
خدارازی + مشتری رازی + شمارازی = فروش خلاق = سود همیشگی

خوب تا همین جا بسه دوستان
راستش من سفر هام شروع شده و چنتا شهر باید سر بزنم به نمایندگی ها ، ولی در تهران حدود 3 روز هستم جهت تدریس و موارد کاری .
احتمالا چند روزی در خدمت دوستان نباشم و لی اگه قسمت شد خوشحال میشم دوستان رو ملاقات کنم .

رفقا ، دوستان ، عزیزان ، سروران .
دلم می خواد اگه انشالله این این تجربیات استفاده کردین و به دردتون خورد ، به دیگران هم انتقال بدین ، این رو فراموش نکیند و به من قول بدین .

افرادی که خورشید رو به دیگران هدیه می دهند ، خود نمی توانند از آن بی بهره بمانند .

چقدر لذت میبرم دوستانی که کارشون رو شروع کردن و الان کلی تولید ثروت کردند .
چقدر لذت میبرم دوستانی با حقوق 200 تومان شروع کردند و الان حدود 3000 تومان درآمد دارند .
چقدر لذت میبرم دوستان تبریزی به درآمد میلیونی رسیدند .
اینها هیچ کدوم کار من نبود من فقط راهنمایی کردم .
هیچ کس غیر از خود آدم نمی تونه در موفقیت خود تاثیر داشته باشه .

به امید موفقیت های بیشتر دوستان .

قول تون یادتون نره
از زندگیتون لذت ببرین شادی و + *&

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
03-14-2014, 02:42 PM
ارسال: #85
با سلام خدمت دوستان عزیزم
امید وارم حال تک تک شما عزیزان خوب باشه
سال 92 تموم شد و سال 93 رو به شروع شدن هست ، دیگه هرچی توجیه ، وقت تلفی ، خودمون گول زدیم بسه .
منظور من اون دوستانی نیست که فقط با یک پراید و یک خونه نقلی و حقوق بازنشستگی پرونده زندگشون بسته میشه .
منظور من اون دوستانی هست که ماشین بی ام دبلو و خونه بزرگ و باغ و ویلا میخوان هستش که هم با اجرای ایده ای که دارند هم زندگی خودشون رو گلستون میکنند و هم نون در سفره دیگران میگذارند .

پس رفقا دیگه هیچ بهونه ای قبول نیست ، هیچ توجیهی قبول نیست و وقتش سه موتور اصلی زندگی رو روشن کنیم .
علاقه ، اراده ، توکل

امشب درباره یک موضوع خیلی خیلی خلی مهم صحبت خواهیم کرد .
موضوع صحبت ما مشکل اصلی بیشتر دوستان هست که با اینکه کلی یک هدف رو تصور میکنند به هدف نمی رسند .

امشب 12 به بعد با خبرا های خوب درخدمتون هستم .
پس فقط لطفا از زندگی لذت ببرین .
شادی و + * &

مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده )
03-14-2014, 11:23 PM
ارسال: #86
منتظریم که عقربه ساعت به 00:00 برسه!! Smile
03-15-2014, 01:47 AM
ارسال: #87
سلام با یاران جادوگر ، به اون دوستانی که عید رو فقط برای خودشون و بستگانشون نمی خواهن و حتما به فکر دوستان جادوگر که سر چهار راه ها شیشه ماشین رو پاک میکنند یا سپند دود میکنند هم هستند .

سلام دوستان من حمید سیدی زاده هستم و بازم شب شد و من در خدمت شماهستم خیلی هم دلم براتون تنگ شده بود .
خوب آخر ساله من هم خیلی کم مشهد هستم و بیشتر در گیر نماینده های برون شهری شدم .
در سفر به تهران شرکت پنجره سبز نمایندگی برند گوشی htc و سری کامل هواوی و سامسونگ رو گرفتیم . که انشالله در سال آینده به سبد کالای شرکت اضافه میشه .
از طرفی هم نیز یک فروشگاه در مرکز تهران ، جهار راه ولی عصر ، متجمع رضا اجاره کردیم که فروش مستقیم در تهران نیز داشه باشیم .

خوب برگردیم به درس امشب .
راستش
یک تلنگر محکم دارم
یک بحث آموزی
یک خبر خوب
یک دعا
وسلام

از تلنگر بگم
راستش چند وقتی هست دارن در شبکه خودمون به زبان فارسی به من و کشورم توهیم میکنند .
به خدا سخته !
نمی دونم دیدین در شبکه PMC همون یک ارتشی از کشور استرالیا میاد صحبت میکنه و پشتش هم نوشته استرالیا وطن شما نیست و کلی میگه اگه کسی قاچاق بیاد ال می کنیم و بل می کنیم .
نمی دونم خدایش چی بگم .
نمی دونم ما همون آدم های فرهنگ 2500 ساله هستیم که سر در ورودی ایران زده بودیم زن و مرد با هم برابر هستند ، حقوق بشر همه یک سان هستند و هر دینی در این سرزمین آزاد می باشد و ... .
نمی دونم ما هنوز همون آدم هایی هستیم که وقتی عرب ها دختر هاشون رو زنده زنده دفن می کردند و هنوز کلا اروپایی وجود نداشت ما با دموکراسی زندگی میکردیم و با قاشق غذا می خوردیم .

نمی دونم خدایش چی بگم ، خیلی برام سخته .
من اصلا به مسولین کاری ندارم ، و میدونم که مسولین اکثرا آدم های بی لیاقتی هستند ، چون اگه چیزی حالشون بود وضع ما این نبود ولی این رو بهتر میدونم که وطن من فقط ماله مسولین نیست و زندگی من رو مسولین نمی تونن رقم بزنن .
نمی دونم تا کی میخواهیم یارانه بگیریم و توی صف های کیلومتری و قتمون رو برای سپد کالا بگذاریم .
تا حلا فکر کردین سبد کالا کلا چقدر قیمت ریالی داره و وقتی که ما برای دریافت اون میگذاریم چقدر قیمت داره ؟

خوب شاید بگین ای بابا آقای سیدی زاده که جیبش پر است و ماهی 20 میلیون در می یاره و خبری از شکم گشنه نداره .
اتفاقا خوب خبر داره ، آقای سیدی زاده ، رفت زیر قرض و تک و تنها باید 80 میلیون ظرف مدت یک سال پاس میکرد ، آقای سیدی زاده بالا 300 تا ایده شروع کرده و با جواب ندادن ایده ها نگفت شکست خوردم ، گفت تجربه جدید پیدا کردم .

آقای سیدی زاده فقط قصدش پول درآوردن خودش نیست بلکه بیدار کردن و دوباره متولد شدن داریوش و کورش هستند که ایران رو دوباره از نوع شکوفا کنند .

مگه نمیگوید که بدن انسان از گل ساخته شده ، خوب گل چطوری درست میشه ؟
از آب و خاک .
بدن و وجود منو و تو از این آب و خاک ساخته شده ، ای خواهر و برادر کرد ، لر ، آذری زبان ، رشتی ، ابادانی ، اهوازی ، تهرانی ، مشهدی و ... و ای ایرانی .
در تلویزیون فارسی زیان ما به زبان فارسی دارن به ما توحین میکنند لطفا یکم رگ غیرتمون حرکت کنه .

فقط کافی بخواهیم و قید و چشم از این یارانه و سبد کالا و این مسخره بازی برداریم و چشم به بازوی خودمون بدوزیم .
دیگه بسه وقتشه این شیشه لعنتی ترس رو به زمین بکوبیم و یک کاری و درآمدی رو شروع کنیم و اونقدر گسترش بدیم که کارگر از استرالیا بیاریم .

دیگه وقتی نیست ، توجیهی نیست ، بهونه ای پذیرفته نمی شه ،
امید وارم یکم ....

درس امشب .
بعضی اوقات دوستان می گن آقای سیدی زاده و هرچی تصور میکنیم ، جذب نمی کنیم .
بگذارین مثالی بزنم .
ببنید دوستان بین تصور و توهم یک خط باریک هست .
یعنی چی ؟
یعنی بعضی اوقات دوستان جای تصور وارد توحم میشن .
وقتی شما گزینه ای رو تصور میکنید که با احساس همراه است ، اشتیاق در وجود شما شعله ور میشود و شما باید یا کمک این اشتیاق دست به عمل بزنید .

حالا یک سری از دوستان با این تفکر که اگه دست به عمل بزنند احتمال شکست وجود داره و اشتیاق از بین میره فقط اون تصور رو در ذهن زندانی میکنند .و با شعله اشتیاق خودشون رو ارضا میکنند .
نتیجه :
هیچ اتفاقی نمی افته و همه میگن ظرف رویایی .

عزیزان ، سروران ، جگران عزیز .
وقتی شما هدفی رو تصور میکنید باید منتظر نشانه های عملی اون باشید و به نشانه ها اعتماد کنید و خیلی سریع دست به عمل بزنیم و به واقعیت تبدیل بشه .

مهم ترین مورد در بحث تجسم خلاق اینکه فقط روزی ده دقیقه اونم رنگی تصور بشه و تموم . خودش توی زندگی شما نشونه قرار میده و
این رو هم یادتون باشه خیلی مهمه خیلی مهمه و خیلی مهم
که هر چیزی توی این دنیا رو خیلی محکم بگیری از شما فرار میکنه .
پس به رویا هامون محکم نچسبیم .

خوب خبر خوب امشب
می دونیستین رویای شما قابل خریدن هست .

خوب هر رویایی یک قیمتی داره و میشه خریدش و اگه پله های موفقیت رو درست طی کنیم می تونیم هر رویایی رو بخریم .
دوستان جلسات انجمن مشهد سر جاش هست و در سال اینده با همون مسیری که جناب رضایی و اینجانب تایین کرده بودیم اجرا خواهد شد .
خوب با توجه به اینکه ما یک دفتر در احمد اباد و رضایی 11 گرفتیم و انشالله در ماه یک سال اینده هم دفتر وکیل آباد رو میگیریم مکان دائم جهت برگزاری جلسات انجمن خراسان ایجاد گردید .

دوستان کلی برنامه برای سال آینده داریم و موفقیت در انتظار من و شماست .
جلسات جدید و مکان جدید و اهداف جدید اونم هم با حضور ملیاردهای معروف ایران که حضوری میتوانید از دوستان مشاوره بگیرین .

خوب عزیزان شاید این آخرین تاپیک سال 92 باشه ، پس دوست دارم اولین کسی باشم که سال جدید رو به شما تبریک میگم .

میگن وقتی یوسف در اتاق با زلیخواه تنها بود و زلیخواه قصدش می خواست اجرا کند ، یوسف به خدا گفت ، خدای بزرگ کمکم کن ، یوسف صدایی شنید که ای بنده حالا که از ما کمک خواستی به سمت درهای بسته بدو ، یوسف به طرف درهای قفل شده دوید و درها یکی بعد از دیگری شروع به باز شدن کردند .
مگر این نیست که خدای من و شما و یوسف یکی هست ،
پس نگران نباش دوست من.

خدایا شکرت که این همه هوای مون داری و برام کم نمیگزاری .
خدایا شکرت این همه جوان هنوز هستند که به خاک این کشور غیرت دارند .
خدا ، ای سرور یکم هوای جوان های این انجمن رو بیشتر داشته باش و به بازو هاشون توان و جبشون برکت بده تا بتونن به اهدافشون برسن .
خدا وندا سال جدید رو پر از سلامتی کن تا همه از این نعمت بهره مند بشن .
خداوندا منو ببخش که بعضی وقتها از شما یادم میره ولی بازم هوای منو داری .

شاد باشین و از زندگی لذت بریین
شاد و + *&

03-15-2014, 01:54 PM
ارسال: #88
واقعا لذت بردم از صحبتهاتون جناب سیدی زاده عزیز
ممنون که خالصانه اطلاعات و تجربیات ارزشمندتون رو در اختیار ما میزارید

با اینکه چند دفعه این پست آخری که گذاشتید رو خوندم تصمیم دارم بارها و بارها اونو در روزهای بعدی هم بخووونم....
موفقیت هر چه بیشتر شما آرزوی ماست...

بازم تشکر میکنم 10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
03-16-2014, 07:02 PM
ارسال: #89
جناب سیدی زاده عزیز سپاسگزارم که محبت کرد ه و این مطالب زیبا و با ارزش را در اختیار ما قرار می دهید. امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشتر شما باشم.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-18-2014, 01:18 AM
ارسال: #90
(03-16-2014 07:02 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  جناب سیدی زاده عزیز سپاسگزارم که محبت کرد ه و این مطالب زیبا و با ارزش را در اختیار ما قرار می دهید. امیدوارم هر روز شاهد موفقیت بیشتر شما باشم.

خیلی ممنون از استاد بزرگوارم جناب استاد قربانیان .
راستش استاد دلم میخواد اولین عیدی سال 93 رو در خالب یک نصیحت از جناب عالی بگیرم .
یک نصیحت برای شاگرد مشهدی .
سپاسگذارم

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 15,893 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  بازگشت قهرمان! قهرمان 1 731 07-04-2014 11:57 AM
آخرین ارسال: arash1367

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS