ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 05:37 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
02-23-2014, 07:49 PM
ارسال: #801
|
|||
|
|||
![]()
با نام مریم وارد بازار کا ر هستم 26سال دارم هنوز به خیلی از چیزایی که میخوام نرسیدم ولی مشکلاتی را حل کردم مثلا زود تحت تاثیر حرفای دیگران افسرده و ناامید میشدم و وجودم پر از ترسایی بود که مانع از رسیدنم به هدفم بود افراد سرزنشگر در اطرافم باعث دلزدگی و مانع از این شده بود که به سبک خودم زندگی کنم
![]() البته به این هم بسنده نمی کنم باید سعی کنم نتیجه به بار بیاورم کتابهایی را از برایان تریسی و ناپلئون هیل خوندم و دارم میخونم و الان هم به دوره هایی برای کارآفرینی و بازاریابی فروش فکر میکنم |
|||
02-23-2014, 08:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-26-2014 11:22 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #802
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
مقدم همه عزیزان گلباران.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-25-2014, 06:48 PM
ارسال: #803
|
|||
|
|||
با سلام
21 سالمه از استان یزد هستم خانواده متوسطی دارم. دوس دارم مستقل باشم یعنی خودم کار کنم و بقیه رو بزحمت نیندازم هیچ سرمایه ای ندارم ..ولی توکلم برخداست |
|||
02-26-2014, 03:26 PM
ارسال: #804
|
|||
|
|||
من مریم 24 سالمه از تهران لیسانس مدیریت صنعتی و متاهل. منو همسرم از زیر صفر شروع کردیم ولی به خاطر باورهایی که به توانایی هامون داریم خیلی زود زندگیمونو از بحران خارج کردیم. به گفته خانوادم از شم اقتصادی خوبی برخوردارم. و خودم هم بهش معتقدم. تو کاری که بهش علاقه دارم خیلی سخت کوشم.
من به این که تو دنیا به هرچیزی که فکر کنی بدست میاری اعتقاد راسخ دارم. چون تو زندگی یک موردش برام اتفاق افتاد. من یاد گرفتم که می تونم به هرچی که می خوام برسم و من این موضوع رو مدیون مادرم هستم. چون از کودکی به من واژه می توانم را آموخت |
|||
02-28-2014, 03:32 AM
ارسال: #805
|
|||
|
|||
کاتیا هستم کارشناس ارشد زمین شناسی علاقه ای به میلیاردر شدن ندارم ولی همیشه به دنبال بهترین بودن هستم .
|
|||
02-28-2014, 12:11 PM
ارسال: #806
|
|||
|
|||
عباس هستم 24 ساله متولد یزد، ساکن تهران
دانشجوی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علم و فرهنگ هستم علاقه به رشته تجارت الکترونیک دارم و از پارسال تا حالا ایده های خوبی در زمینه الکترونیکی کردن تجارت پسته دادم و شکر خدا دارم به مراحل پایانی یکی از طرح هام میرسم و این موفقیت و موفیقت های آتی اقتصادی رو مدیون این انجمن می دونم |
|||
03-03-2014, 02:35 PM
ارسال: #807
|
|||
|
|||
سلام من هم جواد هستم 22 ساله از همدان . دارم درس میخونم . میخوام در کنار درسم کار هم انجام بدم و کار افرینی کنم . و سعی می کنم ک فرد مفیدی برای جامعه باشم
|
|||
03-03-2014, 05:50 PM
ارسال: #808
|
|||
|
|||
در ضمن بنده در کار های فتوشاپ و تدوین فیلم هم کار کردم و تجربه دارم
الان هم که قصد زدن تولیدی با شریکم داریم به امید خدا |
|||
03-04-2014, 01:15 AM
ارسال: #809
|
|||
|
|||
آروین 25 ساله از قزوین
دیپلم کامپیوتر دارم ولی در فکر ادامه تحصیلم سرمایه کوچیکی دارم که اگر کسی ایده خوبی داشت خوشحال میشم |
|||
03-04-2014, 01:54 PM
ارسال: #810
|
|||
|
|||
نام : مهران صناعتی
توضیحات : 21 سال سن دارم . به برنامه نویسی تحت وب و کارآفرینی علاقه دارم . در حال حاظر تولیدی مواد غذایی(ادویه جات بسته بندی،نقل چای یا شکرپنیر) مشغول هستم در کنار این ها هم برای شرکت ها طراحی سایت می کنم (این هم در صورتی که سرم شلوغ نباشد) رشته حساب دار هستم و می خوام در کنار کارم درسم رو هم ادامه بدم . به رشته ورزشی وینگ چون هم علاقه شدید دارم. یک آدم خونسرد هستم و به وقت و زمان اهمیت زیادی میدهم همکاری با استارت آپ ها و ایده های جدید از طریق تلگرام با من در ارتباط باشید https://t.me/aryanaidea |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,939 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان