ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اولین مصاحبه شغلی
زمان کنونی: 09-24-2025, 10:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mohsen_gh1991
آخرین ارسال: mnoosh
پاسخ: 8
بازدید: 1243

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین مصاحبه شغلی
02-18-2014, 01:59 PM
ارسال: #1
اولین مصاحبه شغلی
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای اینکه بخوام توی یه شرکتی مشغول به کار بشم بهتره اول به صورت حضوری برم یا قبلش تلفنی هماهنگ کنم؟ اینم بگم شرکته اگهی نزده خودم پیداش کردم معرف هم ندارم . با این شرایط اگه قبلش تماس تلفنی بگیرم بهتره یا خودم برم اونجا؟

ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-18-2014, 02:04 PM
ارسال: #2
RE: اولین مصاحبه شغلی
تماس تلفنی یعنی کشک !
02-18-2014, 02:29 PM
ارسال: #3
(02-18-2014 02:04 PM)jujushow نوشته شده توسط:  تماس تلفنی یعنی کشک !

پس یعنی بدون وقت قبلی برم بهتره؟
02-18-2014, 02:40 PM
ارسال: #4
من تجربه کردم از پشت تلفن فقط میپیچونند ! اصلا یه جایی نیرو میخواست ما زنگ زدیم گفتیم با کارگزینی کار دارم گفت چیکار داری؟! گفتم شنیدم نیرو استخدام می کنید . گفت اگر بخواییم فرمش رو توی سایت گذاشتیم . گفتم هیچ فرمی توی سایت نیست گفت پس نمیخواییم ! حالا کی با من اینقدر گستاخانه حرف میزد یه منشی که سرش به تنش ....

رفیق ما بلند شد رفت همون شرکت گفته بودند بله نیاز داریم . همونجا فرم پر کرد و بعد چند روز گفتند بیا سر کار ! حتی مصاحبه هم نکرده بودند گفتند بیا یک هفته امتحانی کار کن به جای مصاحبه !

پشت تلفن چون نمیدونی با کی حرف میزنی و طرفم به هر حال دست بالا رو داره اصولا ادم کاری از پیش نمیبره . شما برو شرکته بگو با کارگزینی کار دارم برو صحبت کن باهاشون . اره باوووو نگه خارج از کشوری که میخوای وقت قبلی بگیری ؟
02-19-2014, 01:11 AM
ارسال: #5
(02-18-2014 01:59 PM)mohsen_gh1991 نوشته شده توسط:  سلام دوستان
میخواستم بدونم برای اینکه بخوام توی یه شرکتی مشغول به کار بشم بهتره اول به صورت حضوری برم یا قبلش تلفنی هماهنگ کنم؟ اینم بگم شرکته اگهی نزده خودم پیداش کردم معرف هم ندارم . با این شرایط اگه قبلش تماس تلفنی بگیرم بهتره یا خودم برم اونجا؟

ممنون

باسلام
دوست عزیز
1- یک رزومه خوب برای خودت تایپ کن (نمونه رزومه و نحوه درست کردنش رو توگوگل سرچ کن)
2- رزومت باید طوری باشه که توانایی هات رو و امتیازاتت رو نشون بده قرارنیست دروغ بگی
3- قبل از رفتن یکجا آروم بشین چشماتو ببند و تصور کن رفتی اونجا از در که وارد میشی بعد از چه سئوالایی می پرسن وتوچه جوابایی بهشون میدی از قبل همه رو توذهنت آماده کن
4- باید یه جوری خودت رو وتوانایی هات رو نشون بدی که فکر کنند بدردشون میخوری
5- قبل از رفتن هماهنگ کنی بهتره
6- حضوری 70%شانس داری ولی تلفنی30%
7- اگر تومصاحبه اول رد شدی اصلان تعجب نکن وناراحت نشو چون تا چندجا مصاحبه نری نمیفهمی چی باید بگی . یا کارفرما ازت چی میپرسه و....
8- باامید وتوکل به خدا برو انشالا هرچی خیر باشه همون میشه

شاد وپیروزباشی

از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده
02-19-2014, 01:56 AM
ارسال: #6
ضمن تایید صحبت های دوستان عزیز بالایی من باشم اول تلفن می زنم ، ته و توی کار را در میارم که اونجا کی به کی هست و اصل کاری که باید اوکی را بده کیه ، یک صحبت ضمنی هم می کنم ،ولی حتی اگر گفتند نیاز نداریم بازم حضوری می رم .

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
02-20-2014, 12:50 AM
ارسال: #7
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان.
این قضیه برام خیلی مهم بود چون این جایی که پیدا کردم دقیقا با تمام شرایط کنونی من میخونه. تو زمینه ای کار میکنه که من تقریبا توش تسلط دارم از نظر مکانی برام خیلی مناسبه و به زمینه کاریشم علاقه دارم برای همین میخوام طوری باشه که همون اول کار سنگ قلابم نکنن و حداقل یه مصاحبه ای داشته باشن باهام.
02-20-2014, 05:34 PM
ارسال: #8
بنظر من اول تلفنی هماهنگ کن که داری اونجا میری تا با مسئول کارگزینی اونجا صحبت کنی ، بعد حضوری اونجا برو ، بستگی به اداره هم داره اگر شرکت منظمی باشه اصلا بدون هماهنگی شما رو راه نمیدن
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چه شغلی مناسبم هستش Babak-pl777 0 290 06-03-2022 10:56 PM
آخرین ارسال: Babak-pl777
  چه شغلی رو برای شغل دوم و درامد بالا انتخاب کنم پژمان رنجبر 2 3,883 02-06-2017 01:53 PM
آخرین ارسال: پرستو پرهام
  مشاوره شغلی alijemi 1 582 01-08-2016 08:09 PM
آخرین ارسال: MOBIN66
  چطور شغلی راه بندازم که هم سودش خوب باشه و هم بهم وام بدن! shahin71 7 3,642 09-17-2013 09:44 PM
آخرین ارسال: مهران 313
  اولین ریسک جدی habib tousi 21 4,164 01-26-2013 11:00 PM
آخرین ارسال: habib tousi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS