سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اولین مصاحبه شغلی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای اینکه بخوام توی یه شرکتی مشغول به کار بشم بهتره اول به صورت حضوری برم یا قبلش تلفنی هماهنگ کنم؟ اینم بگم شرکته اگهی نزده خودم پیداش کردم معرف هم ندارم . با این شرایط اگه قبلش تماس تلفنی بگیرم بهتره یا خودم برم اونجا؟

ممنون
تماس تلفنی یعنی کشک !
(02-18-2014 02:04 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]تماس تلفنی یعنی کشک !

پس یعنی بدون وقت قبلی برم بهتره؟
من تجربه کردم از پشت تلفن فقط میپیچونند ! اصلا یه جایی نیرو میخواست ما زنگ زدیم گفتیم با کارگزینی کار دارم گفت چیکار داری؟! گفتم شنیدم نیرو استخدام می کنید . گفت اگر بخواییم فرمش رو توی سایت گذاشتیم . گفتم هیچ فرمی توی سایت نیست گفت پس نمیخواییم ! حالا کی با من اینقدر گستاخانه حرف میزد یه منشی که سرش به تنش ....

رفیق ما بلند شد رفت همون شرکت گفته بودند بله نیاز داریم . همونجا فرم پر کرد و بعد چند روز گفتند بیا سر کار ! حتی مصاحبه هم نکرده بودند گفتند بیا یک هفته امتحانی کار کن به جای مصاحبه !

پشت تلفن چون نمیدونی با کی حرف میزنی و طرفم به هر حال دست بالا رو داره اصولا ادم کاری از پیش نمیبره . شما برو شرکته بگو با کارگزینی کار دارم برو صحبت کن باهاشون . اره باوووو نگه خارج از کشوری که میخوای وقت قبلی بگیری ؟
(02-18-2014 01:59 PM)mohsen_gh1991 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
میخواستم بدونم برای اینکه بخوام توی یه شرکتی مشغول به کار بشم بهتره اول به صورت حضوری برم یا قبلش تلفنی هماهنگ کنم؟ اینم بگم شرکته اگهی نزده خودم پیداش کردم معرف هم ندارم . با این شرایط اگه قبلش تماس تلفنی بگیرم بهتره یا خودم برم اونجا؟

ممنون

باسلام
دوست عزیز
1- یک رزومه خوب برای خودت تایپ کن (نمونه رزومه و نحوه درست کردنش رو توگوگل سرچ کن)
2- رزومت باید طوری باشه که توانایی هات رو و امتیازاتت رو نشون بده قرارنیست دروغ بگی
3- قبل از رفتن یکجا آروم بشین چشماتو ببند و تصور کن رفتی اونجا از در که وارد میشی بعد از چه سئوالایی می پرسن وتوچه جوابایی بهشون میدی از قبل همه رو توذهنت آماده کن
4- باید یه جوری خودت رو وتوانایی هات رو نشون بدی که فکر کنند بدردشون میخوری
5- قبل از رفتن هماهنگ کنی بهتره
6- حضوری 70%شانس داری ولی تلفنی30%
7- اگر تومصاحبه اول رد شدی اصلان تعجب نکن وناراحت نشو چون تا چندجا مصاحبه نری نمیفهمی چی باید بگی . یا کارفرما ازت چی میپرسه و....
8- باامید وتوکل به خدا برو انشالا هرچی خیر باشه همون میشه

شاد وپیروزباشی
ضمن تایید صحبت های دوستان عزیز بالایی من باشم اول تلفن می زنم ، ته و توی کار را در میارم که اونجا کی به کی هست و اصل کاری که باید اوکی را بده کیه ، یک صحبت ضمنی هم می کنم ،ولی حتی اگر گفتند نیاز نداریم بازم حضوری می رم .
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان.
این قضیه برام خیلی مهم بود چون این جایی که پیدا کردم دقیقا با تمام شرایط کنونی من میخونه. تو زمینه ای کار میکنه که من تقریبا توش تسلط دارم از نظر مکانی برام خیلی مناسبه و به زمینه کاریشم علاقه دارم برای همین میخوام طوری باشه که همون اول کار سنگ قلابم نکنن و حداقل یه مصاحبه ای داشته باشن باهام.
بنظر من اول تلفنی هماهنگ کن که داری اونجا میری تا با مسئول کارگزینی اونجا صحبت کنی ، بعد حضوری اونجا برو ، بستگی به اداره هم داره اگر شرکت منظمی باشه اصلا بدون هماهنگی شما رو راه نمیدن
لینک مرجع