ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟
زمان کنونی: 09-25-2025, 03:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: webmilyard
آخرین ارسال: theboy
پاسخ: 43
بازدید: 31655

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امیتازات : 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟
01-28-2014, 03:10 PM
ارسال: #21
RE: بنظرتون در حال حاضر چه نوع تولیدی هایی سود آور هستن؟
هرچیزی که مربوط به خوراک و پوشاک باشه جوابگوست فقط با کمی جرات وتوکل . گفتم جرات چون اکثر ماها جرات رفتن به سمت کار رو نداریم و همش میگیم الان همه رفتن به این سمت و دیگه ما بریم به سمتش دیگه جواب نمیده و به اینکه خداوند روزی رسان هست اعتقادی نداریم. و متاسفانه یک موردی که هست خودمو میگم هی ازاین شاخه به اون شاخه می پریم و یه کارو نمیگیریم و تا تهش بریم با اولین شکست میگیم که نمیشه .

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

جهت سلامتی حضرت مهدی صلواتی بلند ختم کن

يادمان باشد كه زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، زنگ بعد حساب داريم ..!!

نام کاربری قبلی :rohalah1371
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-28-2014, 03:52 PM
ارسال: #22
به نظر من سوالتون اشتباهه !!!!
شما در هر کاری که علاقه داشته باشید و ایده آل و با کیفیت خوب کار کنید سودآوری خیلی خوبی به دست میارید .
توی همه مثال های دوستان هم مواردی هست که به شدت سوددهی دارن و هم به شدت زیان !
البته میزان سرمایه اولیه برای انتخاب کار تولیدی هم مهمه .
01-29-2014, 11:52 PM
ارسال: #23
توليد عشق ميخواد ، علاقه ميخواد ، بايد عاشق توليد باشيد تا بتونيد كار كنيد ، هر توليدي ميتونه سود اور باشه ، تمام توليدي ها يه زمانهايي ضرر ميدن يه وقتهايي هم سود ميكنن ، من خودم عاشقم توليدم ، عاشق خط توليد هاي كارخونه ، امروز نمايشگاه صنايع چوب و ام دي اف بودم ، فقط از يه غرفه سوال پرسيدم ، اونم غرفه اي بود كه خط توليد ام دي اف راه اندازي ميكرد . ولي در كل توليد سخته خيلي سخته ولي بهترين كاره . بستگي به پشتكار خودتون و علاقتون داره ، ممكنه يه كارخونه با سود دهي بالا رو به شما واگذار ولي شما اونو به مرز ورشكستگي برسونيد ..... هر توليدي ميتونه عامل موفقيت شما باشه.

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
02-05-2014, 05:15 PM
ارسال: #24
(01-28-2014 03:10 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط:  هرچیزی که مربوط به خوراک و پوشاک باشه جوابگوست فقط با کمی جرات وتوکل . گفتم جرات چون اکثر ماها جرات رفتن به سمت کار رو نداریم و همش میگیم الان همه رفتن به این سمت و دیگه ما بریم به سمتش دیگه جواب نمیده و به اینکه خداوند روزی رسان هست اعتقادی نداریم. و متاسفانه یک موردی که هست خودمو میگم هی ازاین شاخه به اون شاخه می پریم و یه کارو نمیگیریم و تا تهش بریم با اولین شکست میگیم که نمیشه .

من هم دقیقا همینطوری ام.
واقعا چرا ؟
هنوز کاری رو شروع نکرده از شکست میترسیم و استرس داریم...
راه حلش چیه ؟

​میکروکالا اولین فروشگاه اینترنتی موبایل، تبلت و لپ تاپ در خوزستان
تحویل رایگان ویژه شهر اهواز
​​www.MicroKala.com
02-06-2014, 12:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2014 12:58 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #25
مورد زیر را برایتان تعریف می کنم تا دوستانی که فکر می کنند شروع سخت است و یا از شکست واهمه دارند کمی بلند نظر باشند و تلاشگر.

یکی از دوستان دو سالی را در کارگاه شیرینی پزی کار می کرد ، یک دستش معلول است ، همین دوسال پیش بود که تصمیم گرفت برای خودش کارگاه شیرینی پزی بزند.سرمایه اش کم بود ، جایی در کوچه پس کوچه پایین شهر اجاره کرد و به کمک دو تابرادر کوچکترش شروع کردند به خرید وسایل دست دوم و شروع کار .

با چندتا قنادی صحبت کرد و نمونه محصولاتش را به آنها نشان داد و یا علی مدد.سفارشاتش آنقدر زیاد شد که طی این دو ساله سوله بزرگی خریداری کرده است و تنها میزان تولید شیرینی خشک او برای شب عید به 30 تن می رسد .

آنطور که شنیدم سفارشاتش آنقدر زیاد است که بسیاری از مشتریان را رد می کند .

پس ابتدا تحقیق - علاقه-تبحر -سرمایه ابتدایی- توکل -شروع

نترس باشید حتی اگر شکست در یکقدمی شما باشد .موفق می شوید

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
02-06-2014, 02:39 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-06-2014 06:08 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #26
تولیدکنندگان دنیا را ساختن
اصلی ترین تفاوت میان کشورهای پیشرفته با بقیه تولید هست ،
بدون تولید دنیا مفهومی نداره
ولی باید به شرایط جامعه هم نگاه کرد ، من عاشق تولیدم ، ولی وقتی می بینم درامدم به زور جوابگوی نیازهای روزمره تولیدیم هست ازش دلسرد می شم ، من تولید کننده چیزی برای خودم نمی خوام ، ولی دوست دارم تولیدم را ببرم بالا ، دوست دارم کیفیت محصولم را بالا ببرم ، دوست دارم کارگرم از کارش لذت ببره و بیشتر از سایر کارها درامد در تولیدی من نوعی داشته باشه ، ولی وقتی همه تلاشت را می کنی ، وقتی می دونی جایی اشتباه نکردی ، ولی جواب لازم را نمی گیری ، اونم فقط به این دلیل که توی ایرانی ، به فکر این می افتی که کارهای دیگه ای هم در کنار کارت بکنی ، که فقط تو را از مسیر هدفت دور می کنه

وقتی من نوعی می بینم 5 سال پیش رفتم سرمایه جور کردم ماشین آلات خریدم ، با بدبختی هر هفته مواد اولیه جور کردم ، با هر زحمتی بوده تو گرما و سرما محصول را تولید کردم ، بعد با همه ساز خریدار رقصیدم تا تونستم بفروشمش ، می بینم بعد از 5 سال تلاش چقدر پول دارم ، میام مقایسه می کنم با یکی دیگه که 5 سال پیش رفته یک تکه زمین خریده وسط بیابون و ولش کرده به امون خدا ، توی این چند سال هم همش ول تابیده !! الان سرمایش چند برابر من نوعی هست که کارکردم ، خوب منم دیگه بیخیال که نشم دلسرد که می شم.

اگر هدف صرف پول دراوردن باشه به دلیل اینکه زیر ساخت های اقتصادی ایران درست نیست ، کارهای بهتر از تولیدی وجود داره

تولید هر کالایی سود داره ، یعنی امکان نداره شما کالایی را تولید کنید و سود نکنید ، فقط مشکل بزرگ اینه که ممکنه سود توی جیب شما نیاد ، ممکنه سود تولید بره تو جیب مواد اولیه فروش ، بره تو جیب کارگری که تولید کرده ، بره تو جیب توزیع کننده ، یا بره تو جیب بانک یا کسی که سرمایه در گردش را تامین کرده ، این موارده که یک نفر را ورشکست می کنه، نه ذات تولید

ولی با همه این صحبت ها بازم من هیچ کاری را با تولید عوض نمی کنم.
خواستید وارد تولید بشید کاری را انتخاب کنید که یک در یک بخش بزرگش بازار را در دست داشته باشید ، حالا می خواد توزیع باشه یا مواد اولیه در دسترس ، یا حداقل مکان تولید یا کارگر ارزان و دلسوز ، هیچ کدام که نبود حداقل حمایت جایی را داشته باشید ، اگر هیچ کدوم از اینها را نداشته باشید ، همه را می تونید با فکر و تلاش به دست بیارید ولی کارتون خیلی سخته و از درون نابود می شید

اما به طور کلی چه کالاهایی مناسب تره

1- کالاهایی که به قولی یکسرش به فاضلاب وصل باشه !!!! مثل خوردنی ها ، محصولات سلولزی و ..
2- کالاهایی که نسبت حجم به ارزشش بالا باشه ، مثل کمد ، گاوصندوق !! که ارزش واردات نداشته باشه
3- کالاهای تخصصی که مصرف عمومی نداشته باشه
4- کالاهای کپی برداری شده ، یک محصول پرفروش و گران کپی برداری و با قیمت ارزانتر ارائه بشه
5- کالاهای هنری که به هنر و تخصص فردی شخص بستگی داره تا ماشین آلات ، مثلا همون شیرینی که آقای رضایی فرمودند ، تولید کت و شلوار ، شاخه هایی از آشپزی یا ... اینها کارهایی هستند که جدای فرمول به هنر فردی تولید کننده بستگی دارند ،
6 ...

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
02-06-2014, 05:32 PM
ارسال: #27
(02-06-2014 12:57 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  مورد زیر را برایتان تعریف می کنم تا دوستانی که فکر می کنند شروع سخت است و یا از شکست واهمه دارند کمی بلند نظر باشند و تلاشگر.

یکی از دوستان دو سالی را در کارگاه شیرینی پزی کار می کرد ، یک دستش معلول است ، همین دوسال پیش بود که تصمیم گرفت برای خودش کارگاه شیرینی پزی بزند.سرمایه اش کم بود ، جایی در کوچه پس کوچه پایین شهر اجاره کرد و به کمک دو تابرادر کوچکترش شروع کردند به خرید وسایل دست دوم و شروع کار .

با چندتا قنادی صحبت کرد و نمونه محصولاتش را به آنها نشان داد و یا علی مدد.سفارشاتش آنقدر زیاد شد که طی این دو ساله سوله بزرگی خریداری کرده است و تنها میزان تولید شیرینی خشک او برای شب عید به 30 تن می رسد .

سلام استاد.
من تحقیقم رو کامل انجام دادم.
به کارم هم علاقه دارم.
میتونم بگم تبحر هم دارم.
اما کار من سرمایه ابتدایی زیادی میخواد.
میخوام فلافلی باز کنم. متاسفانه اینجا (شاهین شهر) قیمت رهن و اجاره فوق العاده و بدون حساب کتاب بالاست!!!
کمترین مغازه 10 تا 15 رهن با حداقل 1 اجاره هست. لوازم هم که حساب کردم حدود 10.
دکوراسیون هم حدود 4.
میشه بین 24 تا 30 میلیون.
حالا من چقدر پول دارم؟ یه 111 دارم که خیلی بخرنش 17 تومنه.
واسه بقیه هم خواستم شریک بشم اما کسی رو هنور پیدا نکردم.
مطمئنا با این همه رقیب هم نمیشه از جای پایین و ارزون شروع کرد.
جتی خواستم بسته بندی فلافل رو انجام بدم و در سوپر مارکت ها بفروشم که میگن مجوز نمیدن و بهداشت گیر میده و از این حرفا...
به نظر شما چاره کار من چیه ؟

​میکروکالا اولین فروشگاه اینترنتی موبایل، تبلت و لپ تاپ در خوزستان
تحویل رایگان ویژه شهر اهواز
​​www.MicroKala.com
02-06-2014, 07:08 PM
ارسال: #28
(02-06-2014 05:32 PM)dvdghe نوشته شده توسط:  
(02-06-2014 12:57 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  مورد زیر را برایتان تعریف می کنم تا دوستانی که فکر می کنند شروع سخت است و یا از شکست واهمه دارند کمی بلند نظر باشند و تلاشگر.

سلام استاد.
به کارم هم علاقه دارم.
میتونم بگم تبحر هم دارم.
میخوام فلافلی باز کنم. متاسفانه اینجا (شاهین شهر) قیمت رهن و اجاره فوق العاده و بدون حساب کتاب بالاست!!!
دکوراسیون هم حدود 4.
جتی خواستم بسته بندی فلافل رو انجام بدم و در سوپر مارکت ها بفروشم که میگن مجوز نمیدن و بهداشت گیر میده و از این حرفا...
تحت مجوز مشاغل خانگی ببین میشه کاری کرد ؟
تازه فکر نکنم این همه سرمایه بخواد من خودم کار تولیدی دارم میزنم هر کی بود میگفت 50 تومن سرمایه میخوای من دارم زیر 10 تمومش میکنم
02-06-2014, 09:32 PM
ارسال: #29
(02-06-2014 05:32 PM)dvdghe نوشته شده توسط:  

سلام استاد.
به کارم هم علاقه دارم.
میتونم بگم تبحر هم دارم.
دکوراسیون هم حدود 4.

من مدتی است دارم رو سبک کارای ساده قابل تکثیر تحقیق می کنم .
کارایی که بشه با کمترین منابع مالی شروع کرد و در ادامه گسترش داد .

یک سوال : آیا در وضعیت فعلی برای شما مهم است که حتماً این نوع خاص محصول را تولید کنی ، آیا فلافلی که تولید می کنی مزیت خاصی نسبت به بقیه فلافل ها دارد ؟
آیا می توانی انواع دیگری از همین فلافل را تولید کنی ؟

منظور من از این سوالات اینست که شروع کار یک چیز است و آینده آن چیز دیگر .
شما باید کارت رو طوری شروع کنی که بتوانی یک سرو گردن از دیگران بهتر تولید کنی و بعد از آن ، که مهمترین رکن کسب و کارهای موفق است ، سیستم ارائه محصولت است .

کارهای شکمی برای شروع و گسترش فوق العاده هستند. یک فلافل فروشی خاص با 100 شعبه در ایران .

خب این از دیدگاه اما شروع کار :
عزیز من با 17 میلیون رو می شه 100 میلیون اعتبار خریداری کرد .رسم بازار همش که نقدی نیست و سرمایه هم که حتماً از شریک نیست .
طوری برنامه بریز که در سال دوم سه تا شعبه فلافلی بزنی ، با این ایمان حالا به هر دری بزن و پیش همه از محصول و سیستم کاری ات صحبت کن .

برای نوع محصول بهترت تحقیق کن
برای جا ، پرس و چو کن و خیلی بگرد ، نشد کوچک شروع کن و روی تبلیغات و بازاریابی غوغا کن ، باور کن گاهی اختلاف قیمت 2 تا صاحب ملک در یکجا تومنی 7 ریال فرق می کند .بخواهی خدا جورش می کنه .

دکوراسیون پر هزینه لازم نیست ، اول کاری با نمونه های ساده شروع کن ، دنبال ایده بگرد .
باور کن با 10 میلیون هم می تونی کارت رو راه اندازی کنی ، و اگر واقعاً نمیشه برو 1 سالی پولت رو در قرض الحسنه های با بهره 2 درصد بذار و با 17 میلیون اضافه کارت رو اصولی راه بیانداز ، میشه با اجاره ات ماهی 1700 و روزی 58 هزار تومان و حالا ببین می تونی روزی 150 دربیاری یا نه ؟

یک نکته دیگه هم تو این بازار کساد بگم ، بگم یانه ؟
باید میزان درآمد شما از مشتریان بیرون مغازه 3 برابر مشتریان داخل مغازه باشه و هیچ راهی جز تبلیغات و بازاریابی چه بصورت های رایج و چه بصورت دهان به دهان نمی تونه
این میزان به درآمد شما کمک کنه .

پس یاعلی نترسید و واژه های ترس رو از خودتون دور کنید و شروع کنید .................

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
02-07-2014, 12:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2014 12:29 PM، توسط hamid.h.)
ارسال: #30
[/quote]

دوست عزیز بنظرم به این " میگن " ها کمتر توجه کن. نمیگم اصلا بی خیالش شو ولی در حد خیلی خیلی کم بهش توجه کن...
مردم زیاد حرف میزنن...
تا وقتی خودت شخصا پا نشدی فقط واسه پرس و جو بیفتی دنبالش وبری اداره های مربوطه روی حرف این و اون انقد حساب باز نکن....
میدونی اگه 99 نفر رفته باشن دنبال این مجوز و به هر دلیلی نتیجه نگرفته باشن و وبهت گفته باشن تو هم نرو و وقتی رفتی شما و نتیجه گرفتی براحتی فقط و فقط میگن : جدی تونستی ؟ چطوری مجوز گرفتی؟ همین.............
یه مثال ساده میزنم : در دانشگا وقتی یه درسی با یه استاد خیلی سخت گیر درس برمیداشتم (ازون کلاسایی که بچه های ترم 1 و 2 و 3و 4 و5 .6 و7 و ...... توش هستن و صندلی کم میاد25r30wi) همه میگفتن این استاد فلانه این استاد چیکار میکنه این استاد با 2 و3 قطعی میکنه درسارو و... هزاران انرژی منفی دیگه ولی وقتی خودم تلاش میکردمو میخوندم نتایجی میگرفتم که همه دهنشون وا میموند و آوازه نمرم تو بچه های گروه می پیچید! (مثال بود تعریف از خود نباشه یه وقت سو تفاهم نشه)
بعد که با خودم فکر میکردم می دیدم دوستان فقط شب امتحانی هستن همشون و کوچکترین تلاشی هم نمیکنن. همونایی که بعنوان متخصص اون درس به عالم و آدم مشاوره میدن !!!
یه نکته جالب حتی وقتایی که درسی رو زیر 10 میگرفتم بازم نا امید نمی شدم و خوشبختانه تا پایان دوران تحصیل یه درس فقط قبول نشدم !!!

دوستان از همگی واقعا عذر میخوام. امیدوارم یه وقت سو تفاهم نشه. این فقط یک مثال بود که تجربه کرده بودم خودم...
ناگفته نماند دوستانی هم بودن که واقعا حقایق رو میگفتن و راهنمایی هایی میکردن که اگه اونا نبودن مطمئنا شکست میخوردم و به این آسونی تموم نمیشد...
میخوام بگم آدم نباید 100% روی حرف مردم تصمیم گیری مهمی بکنه. ا
با احترام به نظرات تمام دوستان و اساتید پر تلاش ، با تجربه ، متخصص و دلسوز انجمن .امیدوارم سو برداشت نشده باشه

موفق باشی10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با 15 یا 18 میلیون سرمایه اولیه چه مغازه یا کار تولیدی پیشنهاد میکنید _morteza_ 13 40,530 06-16-2025 08:23 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  اصول سرمايه گذاري در بازار املاك و مستغلات - مقدمه- مهم jahanagahi 33 8,997 02-08-2022 01:46 PM
آخرین ارسال: emigration
  چ تولیدی با سرمایه کم خوبه ؟؟؟؟. Mosi 71 0 1,240 04-10-2020 04:10 AM
آخرین ارسال: Mosi 71
  کمک در خصوص شغل ممنون میشم کمک کنید dark.6427 4 1,095 12-29-2017 11:03 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  مشاغل قالب سازی وتزریق پلاستیک چه طوره? yunespc 19 25,050 12-15-2017 03:57 AM
آخرین ارسال: hamedahmadi111
  رهنمایی در مورد ایجاد کسب وکار mehdizero 0 831 10-11-2017 05:20 PM
آخرین ارسال: mehdizero
  چه مغازه ی باز کنم؟ roshkaa 23 34,001 09-01-2017 01:02 AM
آخرین ارسال: reihan.89
  نظر شما در مورد خرید از شهر بانه چیست؟ M3HDI 37 15,303 07-09-2017 02:39 AM
آخرین ارسال: Majid ta
  آدرس تولیدی های شال و روسری elena95 0 849 07-03-2017 12:16 AM
آخرین ارسال: elena95
  بررسی مشکلات انجمن میلیاردر ها و ارائه راهکار برای پیشرفت انجمن در سال 95 saeedhashemi1371 13 3,966 03-21-2017 03:37 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  حرکت بسیار عجیب در این سن jahanagahi 164 44,903 03-21-2017 03:06 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  تولیدی asan 4 2,394 12-11-2016 04:58 PM
آخرین ارسال: الهام مشایخی
  نظر دوستان در مورد شغل خشکبار ebrahimjan007 4 16,853 12-02-2016 09:43 AM
آخرین ارسال: نوید طرقبه
  با چهل مبلبون سرمایه وارد چه کاری میشدی؟ rezadj 7 3,823 11-18-2016 11:24 PM
آخرین ارسال: irandac
  پرورش گوسفند سود داره؟ programmer1 2 1,197 11-18-2016 06:14 PM
آخرین ارسال: tiktaks
  چه چیزایی میتونم پخش کنم؟ elena65 2 773 11-17-2016 10:36 AM
آخرین ارسال: farhad2020
  به برادر زاده من در انتخاب شغل کمک کنید yunespc 11 2,686 11-17-2016 10:22 AM
آخرین ارسال: farhad2020
  نظرون در مورد دست فروشی چیه؟ SHAYAN.IRANI 3 1,691 10-21-2016 12:50 PM
آخرین ارسال: SHAYAN.IRANI
  شاگردی در گالری نقره ؟ چگونه ؟ sama72 8 1,959 06-12-2016 11:56 PM
آخرین ارسال: hoodijoon
  پخش در مدارس و فروشگاه ها و.. pedram9 17 6,731 05-27-2016 11:21 PM
آخرین ارسال: Sarvindonuts

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS