ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
از دوستان و اساتید عزیز راهنمایی می خواستم در حوزه طراحی وب زمان کنونی: 09-24-2025, 11:56 AM |
|||||||
|
از دوستان و اساتید عزیز راهنمایی می خواستم در حوزه طراحی وب
|
01-24-2014, 11:56 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
از دوستان و اساتید عزیز راهنمایی می خواستم در حوزه طراحی وب
دوستان و اساتید گرامی با سلام حضور همه شما بزرگواران
بنده جدیدا با این انجمن آشنا شدم، راستش بنده کارمند دولتی هستم برای شغل دومم می خواستم یه سایتی در حوزه طراحی قالب سیستم مدیریت محتوا ( مثلا جوملا ) راه اندازی کنم، از دوستان راهنمایی میخواستم که راه رو درست میرم یا برگردم بهتره؟ میدونین چیه دست تو این حوزه خیلی زیاد شده، ولی اینو هم باید بگم که من کارامو خودم از زیربنا طراحی میکنم ترجمه کردن رو دوست ندارم، بیشتر عاشق خلق کردنم. کارام هم تعریف نباشه جزء بهترینهای ایران هستش. حالا عزیزان راهنمایی بکنن ممنون میشم یا پیشنهاد دیگر در حوزه فضای سایبر بدن خیلی خیلی ممنون میشم. موفق باشین یاعلی |
|||
01-25-2014, 12:02 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: از دوستان و اساتید عزیز راهنمایی می خواستم در حوزه طراحی وب
سلام دوست من
خوش آمدید اگر واقعا اینطوری در مورد خودت فکر میکنی که میتونی جزء بهترین های ایران باشی واقعا هرچه دیرتر شروع کنی ضرر کردی. چون ایران علاوه بر اینکه ریپ زن های قوی در زمینه قالب داره طراحای فوق العاده ای هم داره. مخصوصا جوملا که از هر لحاظ دست رو باز میزاره. البته بر اساس صحبت شما در مورد خودتون من جواب دادم. حالا اگر نمونه کاری زدین و عکسی دمویی چیزی ازش بزارین شاید بهتر بشه در موردش صحبت کرد. ولی اگر واقعا اینی باشه که شما میگی حیفه یک ثانیه هم کارمند جایی باشین. چون 2 تا قالب بزنین پول 2 ماه حقوقتون رو در آوردین موفق باشید ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
01-25-2014, 12:08 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ممنون دوست عزیز. از خودم که مطمئن هستم ولی راستش یکم عجولم!!!! میخوام زود به پول برسم برا همین دلم زیاد گرم کار نمیشه!!!
یه چیزی هم بپرسم کار و بار اپ نویسی آندروید چطوره؟ |
|||
01-25-2014, 01:14 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(01-25-2014 12:08 AM)m.fazl نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز. از خودم که مطمئن هستم ولی راستش یکم عجولم!!!! میخوام زود به پول برسم برا همین دلم زیاد گرم کار نمیشه!!! کلا عجله توی کاری باشه متاسفانه بدون نتیجه و با کلی ضرر تمام میشه. کاری که توش عجله باشه پایانش تلخه. مخصوصا در این زمینه ها شما پول هنرت رو خواهی خورد. پول هم بر میگرده به هنر شما. هر دو کاری که گفتین فوق العادست هم اپلیکیشن های آندروید هم قالب های جوملا. ولی اگر عجله ای دارین برای درآمد کلا بازار آزاد وارد نشین. چون از این خبرا نیست. انتظار درآمد سریع بدترین مشکل تجارت اینترنتی محسوب میشه از نظر من. دقیقا اکثر کسایی که شکست خوردن توی نت از این نقطه ضربه میخورن. ![]() ![]() حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!
پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود … |
|||
01-25-2014, 01:18 AM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
قبول دارم جناب MohamadMJ
از فرمایشاتتون بهره مند شدم امیدوارم بتونم شروع کننده و ادامه دهنده خوبی باشم. اگه قسمت بشه تا چند روز دیگه سایتمو آپ میکنم... منتظر نظراتتون خواهم بود |
|||
01-25-2014, 01:33 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام.
ببین دوست من شماهمین اول کارمیگیدواسه پول دارشدن این کارومیکنم که درستم هست همه ی ما داریم برای به دست آوردن پول وکسب ثروت یه کاری میکنمیم.ولی توحرفه ی طراحی باید اول به کیفیت کارتون اهمیت بدیدبعدخودش پول میاد.الان خودتون یه سرچ کنید ببینیدکه چندصدسایت طراحی قالب پیدامیکنیدولی ازاین همه سایت فقط2یا3تاشون به دردمیخورن وکیفیت کاروداره. درکل اول کیفیت+تبلیغات/قیمت مناسب*سرویس دهی خوب به مشتری=درامد بسیارعالی درضمن منم میخوام بزنم توکارطراحی وقالب درمورداطلاعات زیادی ندارم ولی اگه میخوای دمبال دولوپرشدن بری خواهشانرم افزارهای مثل فال حافظ یا نمیدونم شاهنامه .اس ام اس و....نرید بخدابقدری زیادشدن که اگه دستتو ببری هوایکیشونومیگیری. یه چیز بزن جهانی باشه مثلا همین شاهنامه رو ترجمه کن به چندین زبان دنیا بعدبزارش تو گوگل پلی یا اپستور ببین چه قدرلایک میخوره اگه دیده باشی چندوقت پیش کتاب شرلوک هلمز روبه زبان چینی ترجمه کردن وگذاشتن تو اپ ستورباقیمت 99سنت انقدرفروش رفت که نگو. درمورد اپ هم باید بگم قانون کپی رایت رو هم یادت باشه. |
|||
01-25-2014, 01:50 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
ممنون از راهنماییهای بجاتون جناب آقای خادم پیر. منظورتون از کپی رایت در آپ چیه؟؟
|
|||
01-25-2014, 12:45 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(01-25-2014 01:50 AM)m.fazl نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییهای بجاتون جناب آقای خادم پیر. منظورتون از کپی رایت در آپ چیه؟؟ خواهش میکنم. منظورم از کپی رایت(بلفرض) اینه که وقتی من امروز یه بازی میسازم میزارم تووبسایت بازار ومثلا قیمتشو میزارم هزارتومان حالایکی میاد دانلودش میکنه بعدمیزاره تو وبلاگش یا وبسایتش مجانی واینجاست که حق تولید کننده زایه میشه.(بحث کرک نرمافزار) بخدای عالم اگه ایران این مثله رو نداشت میتونم بگم خیلی از چین وامریکاتو تولید نرم افزارجلوتربودیم.ایران دولوپرهای بسایرخوبی داره.ولی متاسفانه بازار مصرفی نداره وطبیعتاً بانداشتن بازار مصرفی کسی نمیشینه سه چهارماه واسه نرم افزاری کار کنه که نتیجش بشه هیچ. این عدم توجه به قانون کپی رایت خیلی مسایل رو دامن میگیره که جاش نیست اینجا مطرح بشه. دولوپرهای بسیارمعروف ایرانی داریم که همه متاسفانه مقیم آمریکا هستند.درضمن چندیدن رکوردهم دارنداین ایرانی ها یکیشون اینه که گران قیمت ترین اپ رو تو اپستور اپل داشتندبه قیمت999دلارکه چندیدن هزارباردانلودشد.موضوعشم این بودکه یه دوره ی اموزشی(نمیدونم چی بود)که اون موقع تو امریکا4999دلارقیمت داشت رو تو این اپ آموزش میدادند(واقعا یکی از بهترین ایده هاهستش).سازندش هم یک ایرانی بود.حالا فکرکن توایران همچین کاری بکنه.(نیم ساعته کرکش میاد) یاتوگوگل پلی یک ایرانی بایه بازیش چندیدن روزدر صدردانلودهای گوگل پلی قرارداشت.(متاسفانه اونم مقیم بود) نمیگم ایران بده ولی بایدواقعیت هارو گفت ولی با این حال هم هنوز میتونی درامد دشته باشی. درکل تو بحث طراحی وب دست آدم بازتره. اگرسوالی داشتیدمطرحش کنیددرحد توانم جوابتون رو میدم باکمک دوستان. باسپاس |
|||
01-25-2014, 01:18 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
بنظرم بهتره بجای جوملا روی طراحی قالب برای بلاگفا و میهن بلاگ و بلاگ اسکای و دیگر سرویس دهندگان وبلاگ ایرانی کار کنید. چون کاربران زیادی دارن و با کمی خلاقیت می شه پول خوبی بجیب زد
|
|||
01-25-2014, 01:29 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ممنون از همه دوستان
ولی دوست عزیز،amirE5Ey، طراحی قالب وبلاگ برای سیرویسهای مختلف اولا زمانبره در ثانی کی میاد برا وبلاگ هزینه کنه؟؟؟!!! اونی که رفته دنبال وبلاگ هدفش در اکثر موارد تفریح و آشنایی با محیط سایبری است در موارد خیلی اقلیت دیدیم که وبلاگی با موضوع مناسب و کارایی خوب بالا بیاد.درسته؟؟؟؟ ولی مدیریتهای محتوا وسعت بیشتری داره و روز به روز هم توسعه پیدا میکنه. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مبتدی هستم وکمال گرا.میخوام ایده پیاده سازی کنم.راهنمایی کنید. | bahar2014 | 9 | 3,399 |
10-30-2022 08:44 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
درخواست راهنمایی برای فروش آنلاین | miladho | 4 | 1,534 |
07-10-2021 02:39 PM آخرین ارسال: mr_.web |
|
![]() |
ایده ی یک اپ اندروید رو دارم اما دانش اجراش رو ندارم. لطفا راهنمایی کنید | a_rastgar | 6 | 2,357 |
05-17-2020 06:02 PM آخرین ارسال: arash.s |
ایده برای طراحی اپلیکیشن اندروید | asadasad20 | 8 | 4,781 |
06-16-2018 06:59 PM آخرین ارسال: امید اسماعیل زاده |
|
نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ | iranvps | 1 | 573 |
04-06-2018 07:53 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
سوال در مورد راه اندازی سایت فروشگاهی | sd161 | 10 | 2,961 |
04-06-2018 07:47 PM آخرین ارسال: iranwebshop |
|
تبلیغات در سایتهای دیگر | Divar | 59 | 8,790 |
09-18-2017 11:47 AM آخرین ارسال: asmadanesh |
|
![]() |
ایده و طرح بازی آنلاین (همکاری در ساخت بازی) | iman.r | 4 | 2,610 |
03-26-2017 01:09 AM آخرین ارسال: هورداد |
کسب درامد از طریق بازی های رایانه ای | alicpu | 42 | 20,263 |
02-05-2017 07:13 PM آخرین ارسال: meysam.ef |
|
نياز به توسعه دهنده وب... | ميم كام | 2 | 708 |
01-17-2017 12:11 AM آخرین ارسال: komeilmajidi |
|
درامد در اینترنت | alicpu | 457 | 107,590 |
10-07-2016 06:05 PM آخرین ارسال: farshid-salehi |
|
کسب درامد از طریق نویسندگی در اینترنت | alicpu | 50 | 19,523 |
08-27-2016 02:43 PM آخرین ارسال: mehdi-f |
|
راهنمایی ثبت سايت در گوگل... | سعید.کرمی | 10 | 3,431 |
08-06-2016 11:19 PM آخرین ارسال: لبخند |
|
درآمد سایت های خبری دیجیتالی مثل نارنجی از کجاست ؟ | phoenix021 | 15 | 7,238 |
03-19-2016 12:04 PM آخرین ارسال: LichKinG |
|
![]() |
مشورت و سوال مهم از همه دوستان عزیز !؟ یک شرکت تبلیغات هدفمند معتبر معرفی کنید | Ariya | 2 | 780 |
02-27-2016 09:18 PM آخرین ارسال: programmer1 |
بهترین راهنمایی در مورد افزایش فروش(زیورآلات طلا و نقره) | hoodijoon | 1 | 916 |
01-29-2016 05:44 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
راهنمایی شروع به کار و دریافت نمایندگی | mortaza_max | 0 | 915 |
01-12-2016 11:41 PM آخرین ارسال: mortaza_max |
|
کمک به من در امر بازاریابی طراحی وب | c4t3r | 57 | 10,304 |
11-03-2015 06:06 PM آخرین ارسال: reza_yki |
|
با این مواردی که بلدم چه می توانم در عرصه نت انجام دهم | arash_tab | 18 | 2,741 |
10-05-2015 09:36 PM آخرین ارسال: ramin7 |
|
نواوري در پرداخت | hamancn | 2 | 594 |
09-29-2015 10:29 AM آخرین ارسال: hamancn |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: