ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی ) زمان کنونی: 09-24-2025, 01:15 AM |
|||||||
|
RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی )
|
09-11-2013, 04:16 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: RE:کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی )
چگونه کسب وکاری راه اندازی کنم ؟
خب وقتی دیگر شد و من با انرژی بینهایت حضور دوستان عزیز رسیدم که از ماحصل 20 ساله فعالیتها و
بر پایی مشاغل و چگونگی شروع و علل موفقیت و یا شکست با شما صحبت کنم . اولین سوالاتی که معمولاً در شروع کسب وکار پرسیده می شود اینست که چه شغلی را انجام دهم ؟ چه شغلی سود آورتر است ؟ آیا آینده این شغل خوب است ؟آیا انجام آن راحت است ؟آیا من می توانم این شغل را انجام دهم ؟پرستیژ کاری این شغل خوب است ؟ جوان است و هزار فکر و رویا و تجربه ای به میزان ناچیز .... کم طاقت و حساس و وابسته ، فکر می کند این راه یکی از موثرترین راه های رسیدن به فرد مورد علاقه اش است . با خودش می گوید ، خب 5 ، 10 میلیونی جور می کنم ، یا از پدرم می گیرم و یا از فروش طلاهای مادرم و یا دوستان عزیزتر از جانم کمکم می کنند و فروشگاهی راه اندازی می کنیم و به جوانی مان هم می رسیم و پول درآمدمان برای تفریح . فقط دنبال کار راحت و با پرستیژ که خط اتوی لباسش تا نشود و برق کفشهایش حفظ شود . می شود گفت 60درصدجوانان در ابتدای امر در فکر برپایی فروشگاه های فروش محصولات پوشاک و یا ویترینی هستند .کمتر جوانی است که در ابتدای امر فکر و رویای کار آفرینی داشته باشد و فکرش فتح بزرگترین قله ی کسب وکار باشد .کار راحت و پر درآمد تز فکری اغلب این افراد است و خب به تجربه ثابت شده است که 60 درصد این مشاغل در همان سال و یا ماه های اولیه از بین می روند. بزرگترین اشتباه کسب و کارهای ناموفق در نداشتن دیدگاه و چرایی درست انجام کسب وکار است ، باید تفکرات بزرگ و دقیق داشت تا کسب وکار درستی راه اندازی شود . خب با این امید که همه دوستان من غیر از این قشر باشند یک راست می رویم سر اصل مطلب : چگونه کسب وکاری راه اندازی کنم ؟ در بحث شبهای قبل گفتیم که علاقه مهمترین دلیل انتخاب شغل است و دومی یافتن ایده منحصر بفرد و اجرای آن .درست ایت که سود آوری شغل مهم است ، اما سود حاصل از تلاش هوشمندانه در اجرای درست فعالیت است و هیچکدام از مشاغل بدون رعایت اصول و سختکوشی ، به سود آوری بالا و همیشگی نخواهند رسید .پس مشخص شد که نوع شغل مهم نیست و این شما هستید که با تکیه بر تلاش و توانیهایتان به موفقیت می رسید و شغلتان را به سود آوری می رسانید . ادامه مطلب این قسمت را در شب بعد دنبال خواهیم کرد ، فعلاً مرخص شویم و برای سفارش گیری کاری به دیدار مشتری بشتابیم ، شما هم با من همراه شوید و یا منتظر ادامه مطالب باشید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
09-14-2013, 05:06 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
ادامه روز پنجم ( 2 ): چگونه کسب وکاری راه اندازی کنم ؟ ( هدفگزاری )
دوستان عزیز سلام . شاید با خود بگویید که آنقدر مطالب روانشناسی خوانده ام که بیشتر در میان انبوه مطالب دارم دفن می شوم ، اما به جای شروع و حرکت ، هنوز سر جای اول ایستاده ام .شاید تعجب کنید ، اما شما از زمانی شروع به حرکت کرده اید که خواسته ای در وجودتان و اندیشه پیشرفت در ذهن شما جا گرفته است و مسیر حرکت ،شما را به اینجا کشانده است .اما با این همـه یک چیز اصلی اولیه فراموش شده است و آن چیست ؟
هــــــــــــــــــــــــــــدف هـــــــــدف و باز هم هـــــــــــــــــــــــــــــــــــدف از اینکه در شروع کسب و کار اینهمه روی این نکته تاکید می کنم بخاطر اینست که زیر بنای پیشرفت اصولی شما روی تمرکز و هدفگزاری شما خلاصه می شود و من بسیار از این موضوع ضربه خورده ام .کاری را بصرف اینکه دیگران گفته اند سود آور و خوب است انتخاب کرده ام و در ادامه به علت عدم اشتیاق و علاقه رهایش کرده ام . JOE CALHOON ( مشاور و سخنران بزرگ ) در رابطه با چگونگی برنامه ریزی کسب وکار کتابی بنام THE 1 HOUR PLAN FOR GROWTH-2013 ( ا ساعت برنامه ریزی برای رشد ) شما را با راهنمایی های عالی در طول 1 ساعت به برنامه ریزی دقیقی وادار می کند. اساس برنامه ریزی در 3 قسمت خلاصه می شود : 1- کجا می خواهیم برسیم ؟ 2- دقیقاً کجا هستیم ؟ 3- چگونه باید از این نقطه به آنجا برسیم ؟ دوستان می توانند خلاصه این کتاب را در آدرس زیر بزبان اصلی مطالعه نمایند . https://summaries.com/ توصیه من استفاده از برنامه ریزی مفید و عالی این کتاب است . حالا که با اشتیاق و ایمان به تواناییهایتان و هدفی مشخص و برنامه ریزی شده می خواهید شروع کنید ، پس باهم همراه خواهیم شد و من و شما آموخته هایمان را به همدیگر خواهیم گفت و راه را اصولی طی خواهیم کرد . راستی در انتهای امروز خواستم نکته ای را راجچع به سفارش دیروز بگویم . نکته : مشتریان راضی برایتان بازاریابان خوبی خواهند بود. سه ماه پیش برای مهندسی که در کار ساخت و ساز بود سفارش کاری را با ظرافت انجام دادم و او بسیار راضی از انجام کارش بود . دیروز مرا به عنوان موسسه تبلیغاتی خوب یه دوستش معرفی کرد و جالب اینکه او به راحتی کار را سفارش داد و بدون هیچ چانه ای مبلغ کامل را بخاطر اعتماد پرداخت کرد . پس در ادامه فعالیت شغلتان ،با وسواس سفارشات مشتریانتان را آماده کنید و فراتر از انتظارات آنها برخورد کنید تا در آینده آنها به عنوان بازاریابان شما عمل کنند . منتظر ادامه تاپیک باشید . شاد و خرم و با انگیزه بمانیـــــــــــــــــــــد . . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
09-15-2013, 01:34 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
با تشکر از جناب رضائی عزیز. منتظر ادامه مطالب با ارزش شما هستیم.:
عزیزان تا زمانیکه دیوارهای ذهنی خود را خرد نکرده اید هدف نوشتن بسیار سخت است. علت این مسئله بارها نوشته شده است. انتظار دارم کمی فکر کنید و علت این پیشنهاد را دریابید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-18-2013, 02:59 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
روز ششم : اصول 12 گانه شروع کسب وکار :به دنیای بی نهایت زیبای کسب وکار خوش آمدید !!
من احمد رضایی به همراه همگی دوستان علاقمندی که می خواهند راه انرژی بخش و بیکران موفقیت را با تلاش و کوشش وجودی خویش شروع کنند ، به راه می افتیم و آستین همت را بالا می زنیم و چشم به آینده ای سرشار از کامیابی و ثروت، تلاش خود را آگاهانه شروع می کنیم . قول بدهید : دوستانی که این تاپیک را مطالعه می کنند و تصمیم به شروع گرفته اند ، قول بدهید که تا آخر راه را باهم طی کنیم و حتی برای شغل دوم هم شده حرکت در مسیر را آغاز کنیم. اگر خواستید شروع کنیم ، شروع خود را در این تاپیک بنویسید و هر راهنمایی و سوالی داشتید عنوان کنید . ما همگی کنار هم و باهم در این مسیر زیبا هستیم . به جهت اینکه نمی خواهم روی اصول روانشناسی کسب وکار متمرکز شوم ، چون می دانم اعضای انجمن از لحاظ ذهنی و ظرفیت فکری در سطح بالایی قرار دارند ، به اصول 12 گانه شروع کسب وکار می پردازم و در تاپیکی جداگانه به جهش در کسب وکار و ورود به خانه کار افرینی خواهم پرداخت . اصول اولیه شروع کسب وکار : 1- اصل اول " همه هزینه های من در شروع کسب و کار به عنوان سرمایه گذاری محسوب شود ": شاید تعجب کنید که چرا اولین اصل نگاه سرمایه گذاری به کسب وکار است ؟ باید عنوان کنم که افرادی که با نگاه ساده اندیشانه و صرفاً ورود مقطعی و از روی احساس و کسب منفعت آنی به کسب وکار وارد می شوند ، به راحتی و در مدت کوتاهی بر اثر مشکلات و سختی های کار ، دست از تلاش بر می دارند و تسلیم می شوند و ضریب شکست خود را بالا می برند .نگاه سرمایه گذاری به تمامی حرکت های کاری باعث می شود ، شما به کسب وکارتان بصورت بلند مدت فکر کنید و در خرید ها و هزینه کردها ، جنبه سرمایه گذاری را رعایت کنید ، چون چیزی در سرمایه گذاری اهمیت دارد که سود آور باشد و تبدیل به وجه نقد شود .نگاه سرمایه گذاری به انتخاب مکان - خرید وسایل - انتخاب همکاران و پرسنل و ..... باعث می شود که شما با برنامه و آینده دار حرکت کنید و بیگدار به آب نزنید . هر اصلی که مطرح می شود در ادامه با کمک دوستان به تفصیل شرح و راهنمایی های لازم در موارد مختلف آن داده خواهد شد . پس منتظر ادامه مطالب باشید . هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
09-19-2013, 06:05 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
روز هفتم : اصول 12 گانه شروع کسب وکار :نگاه سرمایه گذاری به کسب وکار در روز قبل گفتیم که نگاه به کسب وکار باید نگاه سرمایه گذاری باشد ، اما چرا؟ جواب : نگاهی اجمالی به اجزای لازم برای شروع کسب وکار مانند : 1- انتخاب مکان 2- انتخاب لوازم 3- انتخاب پرسنل 4- سرمایه های در گردش و ثابت 5- مهارت های لازمه 6- ایده های کسب وکار ما را متوجه یک نکته حیاتی می کند . اگر در شروع کسب وکار انتخاب هایمان را بسیار کوتاه بینانه انتخاب کنیم هزینه های گزافی را به هدر خواهیم داد . شما ریال ریال ، پولتان آنقدر با ارزش است که نباید به راحتی آنها را در نقطه های با ریسک بالا هزینه کنید . من تمامی این نکته ها را از خطا هایی که در گذشته مرتکب شده ام برایتان بازگو می کنم و امیدوارم شما این اشتباهات را مرتکب نشوید . خب سوال : نگاه سرمایه گذاری به کسب وکار یعنی چه ؟ جواب : نگاه سرمایه گذاری یعنی اینکه در هر کدا از اجزای کسب وکار ، حتی نگاه به کلیت کسب وکارتان باید بلند مدت ، قابل توسعه ، نگهدارنده ، با قابلیت سوددهی و نقد شوندگی بالا باشد . سوال :نگاه بلند مدت به کسب وکار چیست ؟ جواب : نگاه بلند مدت یعنی اینکه من کسب وکارم را برای مدت زمان معینی که تعریف کرده ام ، گسترش خواهم داد و آنرا به یکی از برترین کسب وکارهای توسعه یافته تبدیل خواهم کرد . یک مثال ساده می زنم تا بیشتر متوجه بشویم : شما تا بحال چند وبلاگ نصفه و نیمه و رها کرده دارید که حتی آدرس آنها را نیز فراموش کرده اید ؟ آیا توانسته اید ایده ای را به شکل کامل و تا سرحد گسترش ، به سود آوری برسانید ؟ آیا تا بحال چند شغل عوض کرده اید و مهارتهای نصفه و نیمه داشته اید ؟ تا بحال چند دوست داشته اید که با کوچکترین کدورت آنها را بحال خود رها کرده اید ؟ چند نفر از افراد را به عنوان ضامن و اعتبار دائمی خود حفظ کرده اید ؟ آیا تاکنون به فکر حفظ اعتباراتتان در بانکها به عنوان استفاده در آینده بوده اید ؟ چند بار در کسب و کارتان مکان فعالیتتان را عوض کرده اید ؟ چه میزان از همکاران و پرسنل خود را به عنوان نیروی همیشگی حفظ کرده اید؟ همانگونه که در هنگام ازدواج به شکل دائمی آنرا مد نظر قرار می دهیم و این نگاه باعث می شود که در هنگام سختی ها براحتی آنرا از دست ندهیم ، نگاه به کسب وکار و حتی اجزای زندگی باعث می شود ، آنرا به رشد برسانیم و در مواجهه با سختی ها مقاومت نشان دهیم . سوال : چگونه این نگاه را در کسب وکار رعایت کنیم ؟ جواب : به اجزای کسب وکار که گفتم دقیق شوید ، در ادامه برای هرکدام از این قسمت ها نکته هایی را اضافه خواهیم کرد ، که حتماً باعث شکوفایی آینده کسب وکارتان خواهد شد . اولین قسمت نکته سرمایه گذاری : انتخاب مکان - اجاره و یا خرید تقریباً 90 درصد مشاغل ، وابسته به داشتن مکان مشخصی برای کاسبی هستند ، پس انتخاب مکان مورد نیاز و چگونگی سرمایه گذاری روی آن یک هنر بزرگ به شمار می آید .غالباً مکان بدون مطالعه ، بررسی و تحقیق انتخاب می شود و بسیاری از افراد صرفاً جایی را برای کسب وکار خود انتخاب می کنند که ساختمان خالی را یافته اند .انتخاب مکان آنقدر حیاتی است که نباید آنرا به شانس واگذار کرد . خب برای انتخاب مکان فعالیت چه نکته هایی را باید رعایت کرد ؟ چگونه مکان فعالیت بعنوان سرمایه گذاری محسوب می شود ؟ دوستان عزیز تا چند روز آینده لطفاً در این مورد و سوال فوق ، آنچه به نظرتان می آید را عنوان کنید تا در کتابی که دراین باره به زودی به چاپ خواهد رسید اضافه کنم . ممنونم از صبر و حوصله و همراهی دوستان آینده دار انجمن
هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
10-19-2013, 11:44 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
.
روز هشتم: ادامه اصول 12 گانه شروع کسب وکار صحبت در اولین نیاز فعالیت در خانه مشاغل کسب وکار است . شاید شما با خودتان بگویید که خب شغل من به مکان ثابتی نیاز ندارد ، مثلا من بازاریابی و یا سیار کار می کنم و می توانم خیلی از مشتریانم را بصورت حضوری ویزیت کنم . البته با توجه به مشاغلی که به سرعت در دنیای عصر جدید ایجاد می شود می توان خیلی از این امور را با نداشتن مکانی ثابت هم پیش برد ، اما آیا دقت کرده اید که ما به آینده کاری خیلی توجه می کنیم و شما نیاز جدی در هنگام گسترش کارتان به داشتن مکانی مشخص خواهید داشت ، پس چه بهتر که برای سرمایه گذاری درست کارتان را از مکانی ثابت ، حتی گاراژی در خانه پدری شروع کنید . مسئله در ایجاد هویت کاری است وگرنه آره ، می شود هر کاری را در هر وضعیتی پیش برد ، اما ناقص و کجدار مریض . در حقیقت هنوز بافت سنتی خرید مردم ایران از بازار و حضور در فروشگاه باعث می شود که 90 در صد معاملات در درون بازار و مکان ثابت فروشگاه اتفاق بیافتد و اگر شما داری مکان ثابتی نباشید ، از این نعمت مشتریان به دور خواهید ماند . مثلاً شما به شروع ایجاد کنند گان شرکت گوگل از داخل گاراژی کوچک توجه کنید ، که حالا نیاز به جزیره ای بزرگ پیدا کرده اند . خب صحبت زیاد طولانی نشود : از تجربیه ای که من در طی این سالها آموخته ام اینکه داشتن مکان هرچه بهتر باشد و بزرگتر و در دید تر ، مشتریان سریعتر به سوی شما جذب خواهند شد . البته توصیه همیشه در اول کار به شروع با هدف و تقسیم درست هزینه هاست . حالا که توان مالی کمی برای شروع داریم ، بهتر است ، جایی را اجاره کنیم که در راسته بازار و مراجعین است ، مثلاً برای فروش خدمات کامپیوتری ، حتی اگر مغازه ای زیر پله در داخل پاساژ علاءالدین تهران و یا مجتمع تک مشهد باشد ، خیلی بهتر از مغازه ای بزرگ در خیابانی دور افتاده است .شما برای شروع باید به دل مشتریان بزنید و مکان در تردد این اقشار بهترین جای اجاره است . می توانید به نسبت کارتان ، مکانهایی که می توانید به آسانی به مشتریان سرویس دهی کنید و آنها شما را پیدا کنند ، انتخاب کنید . دومین نکته از انتخاب مکان ، جایی است که بتوانید به مدت طولانی تر آنرا در اختیار بگیرید ، و یا به زبان ساده ، صاحب ملک سر سال ادا در نیاورد که خالی کنید .میتوانید با شرط اولیه که در قولنامه قید می کنید ، هر سال به ازاء درصدی ، اجاره بالاتر آنجا را تمدید کنید . سومین نکته : اگر بتوانید رهن در ازاء اجاره بدهید ، شما در حیقت از همین ابتدا سرمایه گذاری خود را شروع می کنید و خیلی جلو می افتید ، می توان وامی گرفت وآنرا به جای هزینه های بی مورد به رهن مغازه داد . در بازار اگر جای ثابتی داشته باشید و به مدت طولانی تری در آنجا به فعالیت بپر دازید ، شما صاحب اعتبارات خاصی در میان هم صنفتان و مشتریان خواهید شد . نظر من حداقل حضور در مکان ثابت به میزان 5 سال است . خب موارد بعدی برای شبهای دیگر باشد . وقت شما خوش و کسب وکارتان پر رونق باشد انشاءالله هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
11-03-2013, 07:13 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
با سلام و خسته نباشید، امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی وقته منتضر ادامه مطلب هستم اما خبری نیست امیدوارم مشکلی پیش نیومده باشه |
|||
11-03-2013, 07:13 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
با سلام و خسته نباشید، امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی وقته منتضر ادامه مطلب هستم اما خبری نیست امیدوارم مشکلی پیش نیومده باشه |
|||
01-18-2014, 04:06 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
RE: کلاس شروع کسب و کار کوچک ( تخصصی )
(11-03-2013 07:13 PM)مهرنوس نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید، امیدوارم حالتون خوب باشه واقعاً از اینکه دوستان را به جهت مشغله کاری در انتظار گذاشتیم ، ما را خواهید بخشید در قسمت های قبل درباره راه اندازی کسب و کار کوچک ( خانه مشاغل ) توضیحی اجمالی دادیم و در ادامه به چگونگی اجرای آنها می رسیم . قسمت ابتدایی و اصل اول نگاه سرمایه گذاری روی فعالیت مان بود و قسمت اول مربوط به انتخاب مکان فعالیت بود . در ادمه به قسمت های دیگر قانون اول می رسیم ، لطفاً عنایت فرمایید : تبلیغـــــــات: از تبلیغات در نقاط بیهوده مانند روزنامه های گمنام و کم بازده – تبلیغات محیطی نامناسب و کم اثر و تابلو های سست و پرخرج بپرهیزید ، سعی کنید با استفاده از مشاوره های رایگان افراد متخصص از شیوه های مختلف تبلیغات موثر رایگان و ارزان در شروع کسب و کارتان استفاده کنید . استخدام نیرو: در مورد پرسنل نیز همینگونه عمل کنید : از افراد با ماندگاری بالا و توانایی های کامل تر استفاده کنید تا به هر دلیل مجبور به صرف هزینه دویاره برای استخدام افراد نشوید . خرید وسایل : در خرید وسایل لازم نیز دقت و تیز هوشی بخرج دهید ، با جستجو و چانه زنی بالا قیمت لوازم خوب را تا حد امکان پایین تر خریداری کنید و سعی کنید لوازم ضروری تر را ابتدا خرید کنید و به دوام عمر بالای لوازم خیلی توجه کنید ، چون شما روی آنها سرمایه گذاری بلند مدت می کنید . تهیه مجوز های لازم : کاری که با عدم کسب مجوزهای لازم دولتی و صنفی شروع شود پایه مستحکمی نخواهد داشت ، این نکته را بدانیم که کسب مجوز شرایط انجام کسب و کار پشتوانه دار و بدون استرس را فراهم می آورد و همچنین بااحتمال پلمپ محل کارتان از طرف مراجع قانونی مواجه نخواهید شد . عقد قراردادهای محکم و قانونی : یک نکته بسیار مهم که در همین ابتدای شروع فعالیت باید عنوان کنم و بی ارتباط با اصل اول نیست اینکه باید ضریب احتمال شکست را با عقد قراردادهای محکم کاری به حداقل برسانیم . از قراداد محکم اجاره و خرید مکان – قراداد محکم کاری با مشتریان و طریقه دریافت وجه – قرارداد فی مابین با همکاران و شراکت کاری – قرارداد با پرسنل و حتی قرادادهای بیمه و سازمانی همه به قدری مهم هستند که باید با دقت و وسواس و با مطالعه به عقد و نگهداری آنها مبادرت کنید . اینرا بدانید که در ابتدا و زمانی که مسئله پول در میان نیست همه چیز به خوبی پیش می رود ولی در زمان سود آوری و یا رشد شرکت اهمیت یک قرارداد که نفع شما را تضمین کند ، حیاتی ترین وسلیه بقا است . خب توضیحات اصل اول به پایان رسید و انشاءالله شما دوست عزیز هنگام راه اندازی فعالیت خود در خانه مشاغل و حتی کسب و کار بزرگ به این نکات اساسی توجه کنید تا نیمی از مسیر موفقیت شما کامل شود . تا وقتی دیگر .................... هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
06-09-2014, 12:03 AM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
خیلی خوشحالم دوباره آموزش هاو کلاس های آقای رضایی شردع شد.
سپاس از زحمات شما استاد گرانقدر من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کسب درآمد از طریق وردپرس | saeed74 | 0 | 318 |
05-24-2022 10:38 AM آخرین ارسال: saeed74 |
|
آموزش کسب درآمد از بازی لم | lem-game | 18 | 19,506 |
01-11-2021 04:28 PM آخرین ارسال: Mehdi_danesh2 |
|
ماهان تیموری (مقالات کسب و کار) | mahanteymouri | 179 | 12,943 |
07-16-2019 09:06 PM آخرین ارسال: کامران طاها |
|
دانلود رایگان کتاب های الکترونیکی کسب و کار | hidi | 25 | 10,304 |
10-10-2018 02:26 PM آخرین ارسال: sasannikoo |
|
اهمیت ساخت سایت شرکتی در کسب و کار شما | amir2244 | 1 | 587 |
07-27-2017 11:27 AM آخرین ارسال: hamedmoez |
|
تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی | mrghafoory | 1 | 1,466 |
10-28-2016 11:31 PM آخرین ارسال: حسین پورمتین |
|
سئو سایت و کسب و کار اینترنتی | aliadd | 0 | 702 |
09-14-2016 01:03 PM آخرین ارسال: aliadd |
|
آموزش دکوراسیون اتاق های کوچک | ahmad77 | 0 | 885 |
09-08-2016 10:18 PM آخرین ارسال: ahmad77 |
|
![]() |
دانلود کتاب راه اندازی کسب و کار موفق از صفر تا صد(با لینک مستقیم ) | saeid3030 | 0 | 1,442 |
06-08-2016 10:44 AM آخرین ارسال: saeid3030 |
اموزش ساخت صابون های طرح دار | کار در خانه | mrghafoory | 7 | 12,966 |
04-07-2016 11:31 AM آخرین ارسال: avicenna |
|
شش دلیل کم بودن میزان فروش کسب و کار اینترنتی | fekreabi | 2 | 1,397 |
12-02-2015 02:36 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
دانلود کتاب های آموزش کسب و کار اینترنتی | fekreabi | 6 | 2,156 |
11-29-2015 09:03 PM آخرین ارسال: fekreabi |
|
در زمینه کسب درامد از طریق وبلاگ یا وب سایت کمک کنید | farham92 | 10 | 2,443 |
09-11-2015 01:09 PM آخرین ارسال: reza.rs2 |