ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 04:17 PM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
09-23-2013, 10:41 PM
ارسال: #2771
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
متولد آبانم
روزگارم خوب است روحیه ای لطیف دارم با قلبی پر از شر و شور جوانی ... با دلی پر از مهربانی ... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-23-2013, 11:57 PM
ارسال: #2772
|
|||
|
|||
باز پاییز اومدو
تا ما پا میزاریم تو خیابون بارون میگیره خیس و ابکشیده میریم خونه ![]() |
|||
09-24-2013, 12:44 AM
ارسال: #2773
|
|||
|
|||
خوش بحالتون داداشییییییییییی ما که اینجا هنوز بارون ندیدیم
من که آرزومه بارون بگیره با آقای مدیر بریم قدمی بزنیم زیر شر شر بارون من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
09-24-2013, 01:17 AM
ارسال: #2774
|
|||
|
|||
روز اول مهر بود امروز
![]() ![]() ![]() |
|||
09-24-2013, 08:13 AM
ارسال: #2775
|
|||
|
|||
(09-24-2013 12:44 AM)MARYAR نوشته شده توسط: خوش بحالتون داداشییییییییییی ما که اینجا هنوز بارون ندیدیم با خانم صدفی چی؟؟؟؟؟ ![]() شعر نمیخواستید بگید؟؟؟ ![]() آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
09-24-2013, 08:30 AM
ارسال: #2776
|
|||
|
|||
ایول مهدی سئوال خوبی پرسیدی دمت گرم
![]() . ![]() ![]() |
|||
09-24-2013, 10:58 AM
ارسال: #2777
|
|||
|
|||
(09-24-2013 08:13 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط:(09-24-2013 12:44 AM)MARYAR نوشته شده توسط: خوش بحالتون داداشییییییییییی ما که اینجا هنوز بارون ندیدیم چرا با شهرزاد جونممم می خوام برم زیر بارون با هم شعر بگیم ![]() ![]() یه پارتشو با شهرزاد جونم عشقم ، نیلوفر روی دریاچم می رم ![]() ![]() یه پارتشم با آقای مدیر، همراه روزای زندگیم میرم ![]() ![]() (فکر کردی من کم میارم داداش برو ما از اون کم آورده هاش نیستیم ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2013, 11:24 AM
ارسال: #2778
|
|||
|
|||
میگم این ساعت انجمن انگار کوک نیستا!!!
. ![]() ![]() |
|||
09-24-2013, 11:28 AM
ارسال: #2779
|
|||
|
|||
(09-24-2013 11:24 AM)Delta.H نوشته شده توسط: میگم این ساعت انجمن انگار کوک نیستا!!! ساعت زندگیتون کوک باشه ولکککککککک ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
09-24-2013, 11:31 AM
ارسال: #2780
|
|||
|
|||
تام هیکل
مايكل، راننده اتوبوس شهري، مثل هميشه اول صبح اتوبوسش را روشن كرد و در مسير هميشگي شروع به كار كرد. در چند ايستگاه اول همه چيز مثل معمول بود و تعدادي مسافر پياده مي شدند و چند نفر هم سوار مي شدند. در ايستگاه بعدي، يك مرد با هيكل بزرگ، قيافه اي خشن و رفتاري عجيب سوار شد او در حالي كه به مايكل زل زده بود گفت: «تام هيكل پولي نمي ده!» و رفت و نشست. مايكل كه تقريباً ريز جثه بود و اساساً آدم ملايمي بود چيزي نگفت اما راضي هم نبود. روز بعد هم دوباره همين اتفاق افتاد و مرد هيكلي سوار شد و با گفتن همان جمله، رفت و روي صندلي نشست و روز بعد و روز بعد اين اتفاق كه به كابوسي براي مايكل تبديل شده بود خيلي او را آزار مي داد. بعد از مدتي مايكل ديگر نمي تواست اين موضوع را تحمل كند و بايد با او برخورد مي كرد. اما چطوري از پس آن هيكل بر مي آمد؟ بنابراين در چند كلاس بدنسازي، كاراته و جودو و ... ثبت نام كرد. در پايان تابستان، مايكل به اندازه كافي آماده شده بود و اعتماد به نفس لازم را هم پيدا كرده بود. بنابراين روز بعدي كه مرد هيكلي سوار اتوبوس شد و گفت: «تام هيكل پولي نمي ده!» مايكل ايستاد، به او زل زد و فرياد زد: «براي چي؟» مرد هيكلي با چهره اي متعجب و ترسان گفت: «تام هيكل كارت استفاده رايگان داره.» نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,442 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,939 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 90 مهمان