ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دوره آموزشی زعفران زمان کنونی: 09-24-2025, 07:45 AM |
|||||||
|
دوره آموزشی زعفران
|
08-12-2013, 12:51 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-12-2013 12:53 AM، توسط iranboy.)
ارسال: #41
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید.
تا اونجایی که من اطلاع دارم و شنیدم زعفران فقط در شهر مشهد و کاشان خوب به ثمر میاد و میخواستم اساتید بگن این شنیده من صحت داره یا نه زعفران در هر جایی و هر زمینی خوب به ثمر میاد؟ زعفران میشه کشت گلخانه ای کرد؟ ممنون. ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر. Life Is Good Feeling Good Mobile: 09374475969 |
|||
08-12-2013, 11:13 AM
ارسال: #42
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
(08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. این تاپیک را مطالعه کنید http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9206 به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
08-15-2013, 12:27 AM
ارسال: #43
|
|||
|
|||
دوره آموزشی زعفران
آخرین خبر:
این دوره به طور صد در صد در شهریور برگزار میشه. آخرین مهلت برای ثبت نام 30 مرداد هست. دوستانی که مایل هستند در دوره شرکت کنند بگند تا راهنمایی کنم. خاک ایران طلاست
|
|||
08-15-2013, 05:41 AM
ارسال: #44
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
(08-15-2013 12:27 AM)Pasha2 نوشته شده توسط: آخرین خبر: شرایط و مبلغ را در این تایپیک اعلام فرمائید.ممنون. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-15-2013, 10:47 PM
ارسال: #45
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
زمان تشکیل کلاس شهریور 1392
شهریه: 200 هزار تومان دوره 10 روزه هست که به صورت فشرده هم قابل برگزاری هست. به طور مثال در 5 روز. مدرک دوره توسط وزارت کشاورزی استان تایید میشود. موضوعات کاربردی هستند و به طور خلاصه عبارت هستند از: آشنایی با زعفران اهمیت اقتصادی ارزش غذایی آشنایی با ارقام زعفران آشنایی با مناطق کاشت آشنایی با کاشت و داشت زعفران شیوه برداشت و جمع آوری زعفران شیوه خشک کردن زعفران شیوه نگهداری زعفران شیوه بسته بندی و نگهداری پس از بسته بندی آشنایی با انواع روش های بسته بندی زعفران شیوه قیمت گذاری و فروش زعفران اطلاعات مجری دوره: kargostarkaraj.com محل ثبت نام: کرج - خیابان بهشتی - میدان شهدا - جنب موسسه عسگریه - مجتمع سلوک - طبقه 2 - واحد 14 - آموزشگاه کارگستر 32285541 - 026[/color] خاک ایران طلاست
|
|||
08-22-2013, 01:34 PM
ارسال: #46
|
|||
|
|||
دوره آموزشی زعفران
دوستانی که میخواهند در کلاس شرکت کنند، اسم و شماره تلفن شون رو برای من پیغام خصوصی کنند.
خاک ایران طلاست
|
|||
09-13-2013, 01:08 AM
ارسال: #47
|
|||
|
|||
دوره آموزشی زعفران
دوستانی که علاقه مند هستند، هر چه سریعتر به من خبر بدهند. نام و شماره تلفن را برای من پیغام کنید.
خاک ایران طلاست
|
|||
09-16-2013, 02:28 AM
ارسال: #48
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
(08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. سلام دوست من. البته من استاد نیستم ولی بعنوان عضو کوچکی از این سایت پربار خدمتتان عرض می کنم که خانواده های فراوانی در شهرستانهای تربت حیدریه، قائنات، فردوس، گناباد، بجستان، سرایان، بیرجند و کاشمر در استانهای خراسان(با تولید حدود 170 تن زعفران در سال) از این محصول روزگار میگذرانند. سالیانه حدود 250 تن زعفران در جهان تولید می شود که ایران با تولید 230 تن زعفران مقام اول را از نظر کیفیت و کمیت در جهان به خود اختصاص داده است. از 230 تن زعفران بدست آمده در ایران، حدود 30 تن به مصرف داخل و 200 تن دیگر به بیش از یکصد کشور دنیا صادر می شود. اخیرا سرمایه گذارانی از کشور اسپانیا در تربت حیدریه و زاوه سرمایه گذاری انجام دادهاند. هر چند که سطح زیرکشت زعفران بالاست ولی عملکرد تولید این محصول در کشور ما پایین است. بطور سنتی از هر هکتار 3 تا 4 کیلوگرم زعفران برداشت می شود که امیدوارم با انجام طرح هایی نظیر کشت پیازهای درشت با وزن 8 تا 12 گرم و بصورت تسبیحی(دانه ای)، راندمان زمین بالاتر رود. هر کشاورز برای بدست آوردن یک کیلوگرم زعفران خشک، باید حدود 75 تا 78 کیلوگرم گل زعفران(=150هزار عدد گل) را جمع آوری کند که البته تولید، جمع آوری و جداسازی زعفران از این میزان گل، رنج و سختی خاص خود را به دنبال دارد. زعفران در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک باشد بخوبی می روید. مقاومت زعفران در مقابل سرما زیاد است و لیکن چون دوران رشد آن مصادف با پائیز و زمستان و اوایل بهار است طبعا در این زمان به هوای مناسب و معتدلی نیاز دارد. در دوره خواب یا استراحت گیاه (تابستان) بارندگی یا آبیاری برای آن مضر است و باعث پوسیدگی و ازبین رفتن پیاز آن می شود. بنابراین کشت و کار آن در مناطق گیلان و مازندران و مناطق گرم جنوب کشور معمول نیست. حداکثر دمای قابل تحمل این گیاه بین 35 تا 40 درجه سانتی گراد می باشد. خاک زمین باید سبک یا ترکیبی از شن و رس باشد. زمین های حاصلخیز و زهکشی شده و آهک دار که PH آن بین 7 تا 8 باشد بر زمین های شور، فقیر و مرطوب و اسیدی ترجیح دارد. زعفران در زمین هائیکه دارای قلوه سنگ یا علف های هرز یا مواد آلی پوسیده نشده باشد محصول خوبی نمی دهد. کشت گلخانه ای رو تاحالا در تربت حیدریه و یا شهرستانهای دیگری که سطح زیر کشت بالایی دارن، ندیدم. درصورتیکه گلخانه دارین قسمت کوچیکی رو میتونین برای تجربه بکارین. شاید خوب جواب داد! پاینده باشید ـ تربت حیدریه ـ حبیبی 8571 109 0915 |
|||
09-17-2013, 09:24 PM
ارسال: #49
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
(09-16-2013 02:28 AM)amin2002hs نوشته شده توسط: اخیرا سرمایه گذارانی از کشور اسپانیا در تربت حیدریه و زاوه سرمایه گذاری انجام دادهاند. هر چند که سطح زیرکشت زعفران بالاست ولی عملکرد تولید این محصول در کشور ما پایین است. بطور سنتی از هر هکتار 3 تا 4 کیلوگرم زعفران برداشت می شود که امیدوارم با انجام طرح هایی نظیر کشت پیازهای درشت با وزن 8 تا 12 گرم و بصورت تسبیحی(دانه ای)، راندمان زمین بالاتر رود. در مورد محصولات کشاورزی که با طرح های این چنینی محصولات زمین را افزایش می دهند، خود محصول هم ممکن است تحت تاثیر قرار میگرد. چه تضمینی هست که این طرح ها کیفیت و خاصیت زعفران ایرانی که طبیعی هست را تحت شعاع قرار ندهد و آنرا ضایع نکند. از کجا معلوم این پیازهای درشت دستکاری ژنتیکی یا غیر ژنتیک نشده باشند؟ خاک ایران طلاست
|
|||
09-17-2013, 09:30 PM
ارسال: #50
|
|||
|
|||
RE: دوره آموزشی زعفران
(09-16-2013 02:28 AM)amin2002hs نوشته شده توسط:(08-12-2013 12:51 AM)iranboy نوشته شده توسط: سلام دو سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید. امین جان ، در رابطه با آب زعفران هم چیزی می دونی ، با آب لب شور هم جواب می ده یا نه ؟ به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ایجاد گلخانه زعفران | Farzad-kh | 1 | 3,194 |
06-22-2016 10:25 AM آخرین ارسال: aminmh |
|
زرشک و زعفران | nicknam | 11 | 3,237 |
02-01-2016 09:46 AM آخرین ارسال: hellboy1366 |
|
![]() |
آموزش کامل کاشت داشت برداشت(زعفران) | goldcover | 13 | 5,709 |
01-17-2016 11:46 PM آخرین ارسال: deh621 |
فروش زعفران مرغوب و با قیمت مناسب | mahdi77 | 5 | 3,066 |
08-21-2015 07:11 PM آخرین ارسال: hosein13744 |
|
سرمایه گذاری در تولید وخریدوفروش وصادرات زعفران | صفا | 12 | 4,607 |
07-20-2015 06:20 PM آخرین ارسال: mahdi6940 |
|
روش تشخیص زعفران خالص | kamali60 | 14 | 3,124 |
04-22-2015 03:43 PM آخرین ارسال: cooch |
|
سوال فنی زعفران | mas | 3 | 1,702 |
12-07-2014 02:17 PM آخرین ارسال: mas |
|
زمین با کاربری کشاورزی برای اجاره دوره ای یا سالانه | abnilboy | 3 | 1,844 |
09-13-2014 04:21 PM آخرین ارسال: saeedtnt666 |
|
خشک کردن وبسته بندی زعفران | bagheria | 0 | 1,837 |
11-12-2013 09:14 PM آخرین ارسال: bagheria |
|
فصل کاشت پیاز زعفران شده | مهدی 1 | 11 | 5,008 |
09-16-2013 02:46 AM آخرین ارسال: amin2002hs |
|
زعفران ایرانی | ahmaad313 | 6 | 2,835 |
12-03-2012 02:35 PM آخرین ارسال: mahdi77 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: