دوره آموزشی زعفران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: دوره آموزشی زعفران (/showthread.php?tid=6888) |
دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 02-07-2013 10:11 PM در این موضوع تمام مطالب مربوط به دوره های آموزشی مربوط به حوزه زعفران را میتوانید ارسال کنید. دوره آموزش زعفران در تهران - گواهی معتبر - Pasha2 - 02-07-2013 10:33 PM همینطور که میدونید دوره آموزشی مربوط به زعفران در تهران کم هستند، من هر چه گشتم پیدا نکردم، مجتمع های آموزشی فنی حرفه ای وزارت کشاورزی فقط در صورت حد نصاب رسیدن دانشجویان، حاضر هستند این دوره را در تهران برگزار کنند. برای همین هر کس که تمایل داره در این دوره آموزشی مربوط به زعفران شرکت کنه پیغام بده. دوره 10 روزه هست در تهران برگزار میشه، مدرک معتبر فنی حرفه ای. RE: دوره آموزشی زعفران - سعید یوسفی - 02-07-2013 10:42 PM چه مطالبی آموزش داده می شه، می تونید تیتر وار بگید؟ RE: دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 02-07-2013 11:29 PM مطالب مطالب گسترده است، از شیوه کشت تا برداشت و خشک کردن و تشخیص تقلب، سر درآوردن از اصطلاحات که میتونه در خوندن آزمایشان زعفران کمک تان کنه. احتمالا میتوانید سوال های تخصصی در زمینه عرضه محصول به بازار را هم از اساتید بپرسید. نکته مهم این هست که با این مدرک می تونید جواز تاسیس کسب و کار زعفران را از وزارت کشاورزی اخذ کنید. من خودم اطلاعات زیادی در مورد زعفران دارم. ولی نکته کلیدی ان هست که شما تا یک دوره معتبر نگذرونید، در نزد نهادهای رسمی هیچ کاره هستید. این دوره ها معمولا در مشهد و شهرهای خراسان ارایه میشه. پس این یک فرصت طلایی برای همه کسانی هست که میخواند وارد کسب و کار زعفران بشند. این یک نقطه شروع هست که نهایت نداره. RE: دوره آموزشی زعفران - سعید یوسفی - 02-07-2013 11:54 PM برای اونایی که تهران نیستند اگه بتونید یه pdf یا پاورپوینت و یا حتی فیلم کلاستون رو برای فروش بذارید فکر کنم استقبال خوبی بشه. RE: دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 02-08-2013 12:10 AM منابع کتابی و اطلاعاتی که همه جا گیر میاد. فقط مسئله اینجاست که همه جا مدرک معتبر ارایه نمیکنند. من خودم مجری این دوره نیستم. خودم دانشپذیر هستم. به دنبال به حد نصاب رسوندن کلاس هستم. اگر شما خواهان این دوره هستید، اعلام کنید. سایر دوستان نام و تلفن برای من ارسال کنم تا به دفتر ثبت نام ارایه کنم. دوره از نوع فنی حرفه ای هست. شما هم اگر فقط منابع رو میخواهید مسئله ای نیست، فقط ثبت نام کنید و در مورد چگونگی حضورتون با مسئول دوره به توافق برسید. RE: دوره آموزشی زعفران - Pasha2 - 02-08-2013 12:17 AM مدرک برای جواز تاسیس به درد میخوره. به داشتن مدرک شما یک آموزش دیده به حساب میاید. با گواهی دوره و مدرک معتبر میتونید جواز تاسیس دریافت کنید. با داشتن جواز تاسیس میتونید دست از فروش سنتی زعفران بردارید و یک "برند" زعفران افتتاح کنید. با داشتن برند یا همان "نام تجاری" میتونید بازاریابی کنید و حتی وام بگیرید. اگر استعداد داشته باشید میتونید محصول خود را در تمام ایران بفروشید و حتی اون را به قیمت بالا صادر کنید. ایران با داشتن 90 درصد تولید زعفران دنیا، سود کمی از فروش اون کسب میکنه. زیرا اسپانیایی ها 90 درصد زعفران دنیا را که زعفران ایرانی هست با برندهای اسپانیایی و با قیمت بالا میفروشند. اگر کشاورز هستید یا قصد کاشتن آن را دارید، با گذراندن دوره حتما مهارت های جدیدی یاد خواهید گرفت. RE: دوره آموزشی زعفران - mir abbas - 02-08-2013 11:31 AM با تشکر از شما .لطفا زمان و مکان این کلاسهای اموزشی رو لطف کنید یا اینجا یا پ.خ کنید من حتما شرکت میکنم. متشکرم RE: دوره آموزشی زعفران - صدفی - 02-08-2013 07:59 PM شرایط کامل کلاس و شرایطشو برای من پ. خ کنید لطفا ممنونم RE: دوره آموزشی زعفران - soshiant - 02-08-2013 08:45 PM اگر عمومی بگذارید تا همه دوستان ببینند ممنوم میشیم |