ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ایده ی در آمد زا
زمان کنونی: 09-24-2025, 08:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: مهدی گل محمدی
آخرین ارسال: mortezafox
پاسخ: 126
بازدید: 46510

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده ی در آمد زا
06-21-2012, 03:21 PM
ارسال: #111
RE: ایده ی در آمد زا
سلام وممنون از اینکه اینقدر سخاوتمندانه تجربه خودتون رو در اختیار دیگران گذاشتید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-09-2013, 08:32 AM
ارسال: #112
سلام وممنون از جو بسیار مثیت و پرانرژی این انجمن......مطالب رو که مرور کردم متوجه یک ویژگی در خودم شدم نمیدونم نقطه ضعفه یا قوت کارشناسان شاید بهتر بتونن قضاوت کنند .تمام ایده های مطرح شده ارزشمند و قابل تحسین هست اما این ویژگی مجهول الهویه من :اکثرا ایده هایی به ذهنم میاد که شاید کسی در ایران بهش فکر نکرده یا حتی دنیا البته کار بسیار گسترده میشه و شاید تا حدود زیادی از حالت عملیاتی خارج بشه اما بعد از اشنایی بیشتر ایده ای رو در زمینه اموزشی مطرح میکنم که در ایران اجرا نشده و بشدت مورد نیاز هست قدم اول داشتن یک تیم قوی تحقیقاتیه تا بشه با یه طرح اصولی پیش رفت ........
06-09-2013, 09:20 AM
ارسال: #113
(06-09-2013 08:32 AM)alma نوشته شده توسط:  سلام وممنون از جو بسیار مثیت و پرانرژی این انجمن......مطالب رو که مرور کردم متوجه یک ویژگی در خودم شدم نمیدونم نقطه ضعفه یا قوت کارشناسان شاید بهتر بتونن قضاوت کنند .تمام ایده های مطرح شده ارزشمند و قابل تحسین هست اما این ویژگی مجهول الهویه من :اکثرا ایده هایی به ذهنم میاد که شاید کسی در ایران بهش فکر نکرده یا حتی دنیا البته کار بسیار گسترده میشه و شاید تا حدود زیادی از حالت عملیاتی خارج بشه اما بعد از اشنایی بیشتر ایده ای رو در زمینه اموزشی مطرح میکنم که در ایران اجرا نشده و بشدت مورد نیاز هست قدم اول داشتن یک تیم قوی تحقیقاتیه تا بشه با یه طرح اصولی پیش رفت ........

دوست عزیز : اگه امکانش هست یکی از ایده هایی که به ذهنت میرسه با ویژگی هایی که گفتی رو اینجا مطرح کنن .

متشکرم

من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا.من هر کاری را شروع کنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد.
06-10-2013, 03:22 PM
ارسال: #114
سلام به همگی و آرزوی موفقیت
من یه دارم می خواستم نظر شما در مورد اون بدونم
کم و بیش می دنید که همه مغزه و بیشتر از بقیه سوپر مارکتها به پلاستیک دسته دار احتیاج دارند تا با اون مشتری هاشون را راه بندازن من از چندتا مغازه سوپری پرسیدم همشون می رن از یه مغازه پلاستیک فروشی خرید می کنن ایده من اینکه این کیسه پلاستیکهای دسته دار به صورت عمده بخری و اون را توی بسته های یک کیلویی بسته بندی کنیم و به سوپریها و مغازه های مورد مصرف دارن بفروشیم
منتظر نظر دوستان هستم
06-10-2013, 06:29 PM
ارسال: #115
(05-15-2012 05:07 PM)pakbaz نوشته شده توسط:  سلام و درود به همه دوستان
در استان ما(کهگیلویه و بویر احمد) طرح پرورش قارچ وجود ندارد و فقط در سطح خانگی یا کارگاه های کوچک وجود داره.

با تحقیقاتی که داشتم با توجه به سرمایه ای که تو این کار گذاشته میشه سود خوبی به دست میاد و خیلی زود اصل سرمایه اولیه رو میشه به دست اورد. برای همه کس هم قابل اجرا هست و آسونه.

اما مشکل در فروش این محصول هست-بازار کار و مدت نگهداری که چند روز بیشتر نیست-

آیا استفاده از صنایع تبدیلی(کنسرو-خشک کردن و ...) بهتر از فروش تازه بعد از برداشت نیست؟
چطور میشه راه صادارات رو طی کرد؟چی نیاز داره؟

لطفاً دوستان این مورد رو هم تحلیل کنید تا به یه جمع بندی برسیم .

ممنون
دوست عزیز به مورد خوبی اشاره کردید بنده هم به اطلاعات بالا نیازمندم لطفا دوستان پاسخ دهند.
همچنین بفرمایید این قارچها که تولید می شوند از نظر بهداشتی قابل اعتماد هستند؟ چه نکاتی برای کشت و داشت و برداشتِ بهداشتی محصول باید رعایت شود؟
متشکرم

لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم[/align]
06-11-2013, 02:04 AM
ارسال: #116
(06-09-2013 08:32 AM)alma نوشته شده توسط:  سلام وممنون از جو بسیار مثیت و پرانرژی این انجمن......مطالب رو که مرور کردم متوجه یک ویژگی در خودم شدم نمیدونم نقطه ضعفه یا قوت کارشناسان شاید بهتر بتونن قضاوت کنند .تمام ایده های مطرح شده ارزشمند و قابل تحسین هست اما این ویژگی مجهول الهویه من :اکثرا ایده هایی به ذهنم میاد که شاید کسی در ایران بهش فکر نکرده یا حتی دنیا البته کار بسیار گسترده میشه و شاید تا حدود زیادی از حالت عملیاتی خارج بشه اما بعد از اشنایی بیشتر ایده ای رو در زمینه اموزشی مطرح میکنم که در ایران اجرا نشده و بشدت مورد نیاز هست قدم اول داشتن یک تیم قوی تحقیقاتیه تا بشه با یه طرح اصولی پیش رفت ........

مطمئن باشید همه ی کسایی که ایده دارن فکر میکنن ایده شون توی دنیا تکه و هیچ کسی تو دنیا به مخش همچین چیزی نرسیده!!!
و مطمئن باشین این از کمی اطلاعاته پیرامونه.
شاید توی دنیا تک باشه ، قط بستگی به این داره که تعریف شما از دنیا چی باشه؟؟
06-13-2013, 06:07 AM
ارسال: #117
(06-13-2011 03:15 AM)arash67 نوشته شده توسط:  سلام
اینجا می خوام یه کم از خودم بگم و ببینم اگه دوستان جای من بودن چی کار می کردن
من الان یه مدرک مهندسی برق دارم (به شدت به یک کوزه در ابعاد مناسب نیازمندیم! ) و تا 5 - 6 ماه دیگه معافیت سربازی رو هم میگیرم از نظر پولی هم 1.5 میلیون در حال حاضر تو دستم ولی اگه بدونم یه کار نون آبدار بشه پیدا کرد با سود مطمئن تا 4-5 میلیون هم میشه رسوندش.
منتظرم
یه سوال از دوستانی که به تجارت خارجی آشنا هستند
واسه این کار چه جوری باید شروع کنیم چه شرایطی باید داشته باشیم هم از نظر قانونی هم از نظر عرفی که موفق تر باشیم اگه دوستان تجربه ای دارند لطف کنن توضیح بدن ( مثلا توسط چی آشنا شدن ابتدا با چه سرمایه ای شروع کردن
آقای قربانیان رو که مطمئنم میدونن ولی بقیه رو نه

برو سایت alibaba.com و در مورد کالایی که میخوای بخری جستجو کن مثلا کشور چین را ....تا یک عیار قیمت دستت بیاد و باهاشون چت کن تا کاتالوگ و لیست قیمت بهت بدن ...ادرس کارخونه و شرکت ها رو هم بگیر و سعی کن یه رابطه دوستی برقرار کنی .....تا اینجای کار هیچ هزینه ای نداره....
هر سال پاییز و بهار در شهر گوانجو چین نمایشگاه بین المللی دایر میشه ..... تو هم برو به نمایشگاه و با توجه به قیمت هایی که قبلا از سایت گرفتی قیمت هایی که از نمایشگاه میگیری ......از شرکتها و کارخونه هایی که قیمت خوبی میدن (نمایشگاه یا سایت)بازدید کن تا مطمئن مطمئن بشی که کارشون درسته و حقه باز نیستن.....حالا اگه قبل رفتن براورد قیمت داشتی و پول همراه داری خریدتو بکن اگه براورد قیمت نداری فقط یک ایمیل بگیر یا شماره تلفن و بیا از ایران براورد قیمت بکن(گمرک-حمل و نقل و ترخیصو ....) حالا اگه اون جنس سود داره ...پیش پرداختو(30-10 درصد فاکتور خرید) از طریق صرافیا حواله بزن تا اون جنسو برات تولید کنن بعد 1.5 یا 2ماه جنست که آماده شد بقیه پولو میریزی و جنستو بندر تحویل میگیری.......البته اگه lc ایران تحریم نبود کار یکم راحتتر بود یکم ریزه کاری هم داره اگه کمک خواستی در خدمتم...سرمایه هم بستگی به خریدت داره ولی باید 50 تومن داشته باشی تا هزینه رفت و امدو موندن تو چین دربیاد یه سود کوچولو هم کرده باشی....
07-17-2013, 10:14 AM
ارسال: #118
(06-12-2011 08:39 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  خاطره : هوشنگ قربانیان

از سالن پروازهای خارجی بیرون آمدم و سوار تاکسی فرودگاه شدم. برای رفع خستگی با راننده صحبت کردم :
- می خوای ایده ای بهت بدم درآمدت دوبرابر و یابیشتر شود؟
- من سرمایه ای ندارم
- نیاز به سرمایه نیست. یک فلاکس دوقلو و چند لیوان یکبار مصرف و کلمن کوچک و چند نوشابه زرد و مشکی و یک روزنامه ایرانی و یک روزنامه خارجی . این کل سرمایه
- بله
- وقتی که مسافری یا خانواده ای سوار شدند . تعارف کن : چائی - قهوه نوشابه , چه میل دارید؟
سپس روزنامه را هم به دستشان بدهید. وقتی پیاده شدند اطمینان دارم بیشتر از کرایه انعام به شما می دهند زیرا وقتی از مسافرت طولانی سفر خارج برمیگردند چند هزار تومان برای آنها در مقابل خدمتی که بهشان دادی به چشمشان نمی آبد.
قبول کرد و قول داد و من تلفن ایشان را گرفتم.
مدتها ازاین مسئله گذشت و من پیگیری کردم . از درآمد بیش از انتظارش تعجب کرده بود.غیر ماشین خودش یک تاکسی دیگری هم خریده بود.
تشکر کرد.
(قابل توجه افرادی که در بین خود و آشنایان و بستگان چنین شغلی دارند.کارآئی این حرکت مربوط به زمان خاصی نیست)
دوستی در کارگاه تولیدی من در تهران حسابداری می کرد. یک روز بمن گفت حیلی پیشنهاد کار دارم و لی نمی رسم.
- گفتم دوستهائی داری که حسابدار باشند و بیکار؟
- جواب داد : بله خیلی زیاد.
- گفتم : چند نفر از آنان را انتخاب کن و آموزش بده و به جاهائی که پیشنهاد دادند برو قرارداد بنویس و سپس آنان را معرفی کن . (با اشاره به اینکه مسئولیت اینان با شما است)و صورتحسابها و ترازنامه ها و غیره را خودت هفتگی نظارت و کنترل کن.
قبول کرد .

اکنون شرکتی دارد که چندین حسابدار در آن مشغول کار در کارخانجات و شرکتها و موسسات خصوصی هستند . وکارهایشان را در آن ساختمان با نظارت دوستم انجام می دهند.

(قابل توجه کلیه حسابدارانی که اعتماد بنفس زیادی دارند.کاراآئی این کار مربوط به زمان بخصوصی نیست)

نقشه برداری با من دوست بود . صحبت با ایشان :
گفتم : با این استعداد و پشتکاری که داری حیف است با این درآمد راضی باشی
گفت : خدا را شکر حقوق خوبی دارم
گفتم : چرا چند برابرش نمی کنی؟
گفت : چطور
گفتم : اکثر پیمانکارها نقشه بردار لازم دارند و نتوانسته اند فعلا پیدا کنند. ببین بچه های دورا ن تحصیلی و یا کنونی کدام بیکار است خودت قرار داد با طرفین بنویس و زیر نظر خودت معرفی کن . فقط مسئولیت کد دادن و غیره را خودت قبول کن.
اکنون غیر از خودش چند نفر نقشه بردار دارد که زیر نظر ایشان برای پیمانکارهای دیگر کار می کنند.

(قابل توجه نقشه برداران و شغلهای مشابه)

دوستی مهندس بود و در شرکت نیمه دولتی کار می کرد. تازه نامزد کرده بود و قرار بود ازدواج کند.
مازاد شناخته شد و بیکار
پیش من آمد .
گریه کرد و گفت : بدبختی از این بیشتر
گفتم : حکمت خدا بود و من فکر میکنم قدم همسرت خوب است و تو خوشبخت شدی
راهنمائی کردم شرکتی ثبت و کارهائی که مشابه در آن شرکت انجام می داد انجام دهد.
اکنون در کار خرید و فروش سوله های صنعتی است.
---------------------------------------
من : سلام مهندس
ایشان : پشت خودرو ب ام و با حرکت سر : سلام
---------------------------------------

(قابل توجه افرادی که در زمینه صنعتی کار می کنند)

سلام .. دوست عزیز.. می تونید بگید من با سرمایه ده میلیونی و یک سوله 30 متری چیکار می تونم بکنم
07-17-2013, 06:51 PM
ارسال: #119
سلام دوستان من یک ایده دارم پرس جو کردم از دوستان تو بازار کیگند سود خوبی داره و نیاز بازار هم هست ایده من تولید گلگیر دوچرخه های کودک و نوجوان در طرحهای شاد و رنگارنگ البته باید در طراحی ها خلاقیت بخرج داد من نمونه چینی ها رو دیدم همش تقربیا از چند سال پیش طرحهای ثابیی دارند میزنند از فروشنده ها هم پیگیری کردم نظرشون مثبت است لطفا اگر کسی تجربه و یا اطلاعاتی دارد راهنمایی کند .
دوستان همگی موفقیت را باور کنیم
07-26-2013, 11:42 AM
ارسال: #120
http://www.nimrooznews.com/resources/att...fe643a.jpg
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,619 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  در ماه محرم مصرف چی زیاد می شود که بخریم و اونموقع بفروشیم که سود خوبی داشته باشه سعید یوسفی 26 8,401 06-05-2025 05:46 PM
  معرفی شغلهای در حال حاضر اعضا mteam 188 50,954 05-30-2025 04:31 PM
  درخواست ایده راه اندازی سایت Mohammad Sh 12 4,510 10-08-2022 08:45 PM
آخرین ارسال: saeidabbasi
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,391 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  یک زیر زمین ۴۰٫۵۰متری دارم در مارلیک ملارد و بدنیال ایده کاری یا شریک یا سرمایه گزار Miladhaji 0 450 05-11-2022 11:24 AM
آخرین ارسال: Miladhaji
  ایده های ناب از ما برنامه نویسی از شما رنسانس فکر 0 576 09-18-2018 12:18 PM
آخرین ارسال: رنسانس فکر
  صفر تا صد سایت از من ، محصول یا ایده کسب از شما alireza1122 2 807 08-16-2018 01:41 PM
آخرین ارسال: rad86
  مشارکت در طراحی سایت با سود عالی SAEED65 14 3,836 12-28-2017 03:36 AM
آخرین ارسال: iranwebshop
  ایده هایی برای افزایش فروش سوپرمارکتها مهدی ر 57 37,125 11-18-2017 11:07 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  ایده دارم هیچی پول ندارم boy.farda 3 1,716 09-21-2017 03:44 AM
آخرین ارسال: boy.farda
  راهنمای و همکاری در زمینه های برق،IT،تکنولوژی nimamani 0 589 06-24-2017 05:39 PM
آخرین ارسال: nimamani
  شریک یا سرمایه گذار همراه با شغل در استان قم کار سرمایه موفقیت 0 749 06-22-2017 03:38 PM
آخرین ارسال: کار سرمایه موفقیت
  ایده برای کوچه شلوغ sadegh_mp2 2 1,632 04-19-2017 06:53 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  ایده هایی برای تولید نرم افزار و کسب درآمد کامیار کاظمی 18 17,386 04-10-2017 04:18 PM
آخرین ارسال: niazpayam
  نیاز به شریک کاری جهت ایده عالی emertat 4 2,345 04-09-2017 11:55 PM
آخرین ارسال: سنندجی
  درامد از زائرین کربلا در اربعین sadegh_mp2 4 880 03-20-2017 01:39 PM
آخرین ارسال: sadegh_mp2
  درخواست ایده واسه شروع کار با 80 میلیون 584gsm 6 3,950 02-28-2017 05:33 PM
آخرین ارسال: shahram1019
  110 متر دفتر کار مبله (پاسداران) از من ایده و کار مناسب از شما mey 0 996 01-15-2017 02:32 PM
آخرین ارسال: mey
  مشارکت در تولید - 60 میلیون سرمایه از شما تولید از ما Shahramnon 2 3,862 01-02-2017 04:30 PM
آخرین ارسال: Shahramnon

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS