ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

معرفی محصولات مفید و کاربردی به دانش آموزان
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamedmoez
آخرین ارسال: sinap
پاسخ: 8
بازدید: 2196

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-25-2013, 04:14 PM
ارسال: #1
با سلام به دوستان خوبم

مدتیه به این فکرم که ایده "معرفی محصولات مفید و کاربردی به دانش آموزان" که از قدیم مرسوم بوده و مشتریای بالقوه ای هستن رو عملی کنم.

حتما یادتون میاد یه وقتایی یه نفر میومد تو کلاس و در مورد یه محصول خاصی (کتاب ، CD و ...) صحبت میکرد و از مزایا و فوایدش میگفت. آخر سر هم قیمتشو میگفت و توجیه می کرد که تو بازار خیلی گرون تره و ما به شما ارزونتر میدیم.

شاید همه کلاس نمیخریدن ولی یه تعدادی بودن که یا اون لحظه و یا بعدا از مدیر مدرسه سفارش میدادن.

کالا یا خدماتی که به این روش ارائه بشه باید :

1- در حد وسع یک دانش آموز باشه یا طوری باشه که در صورت تمایل دانش آموز بتونه بعدا با والدینش برای تهیه اون اقدام کنه.
2- سهل الوصول باشه و بشه برای هر مدرسه ای و هر تعدادی ، به راحتی تهیه بشه .
3- بتونه اول مدیر مدرسه رو قانع کنه. چون اگه مدیر نخواد یا قانع نشه نمیشه این کار رو کرد.

حالا منظورم از کل این حرفا اینه که چه محصولات یا پکیج هایی رو پیشنهاد میکنید برای این روش؟

در آغاز دریا شدن ، قطره بودن لازم است.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-25-2013, 07:00 PM
ارسال: #2
RE: معرفی محصولات مفید و کاربردی به دانش آموزان
مشخصا لوازم التحریر!
یا کتب غیردرسی خاص

حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری!
-------------------
امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
12-25-2013, 08:31 PM
ارسال: #3
(12-25-2013 07:00 PM)odise نوشته شده توسط:  مشخصا لوازم التحریر!
یا کتب غیردرسی خاص

ممنون از نظرتون دوست عزیز

همچنین باید محصولات و کالایی که ارائه میشه جذابیت خاصی داشته باشه تا فروش داشته باشه. لوازم التحریر چندان سودی نداره و الان هر دانش آموز رو تا دندان مسلح به این لوازم ، میفرستن مدرسه

در آغاز دریا شدن ، قطره بودن لازم است.
12-25-2013, 10:51 PM
ارسال: #4
بازی های فکری مقوایی بهترین پیشنهادی هست که می شه داد ، چون هزینه تولید بسیار پایینی داره و قابل مقایسه با انواع مشابه نیست
قیمت خوب می شه فروخت ، سود خوبی هم داره ، از این سود می شه درصدی را هم به مدرسه یا !! کمک کرد
بگردید ببینید خارج از کشور الان چه بازی فکری پرطرف دار و پر فروش هست ، یک نمونه وارد کنید ، فارسی سازی و بومی سازی کنید و ادامه ماجرا

فلش کارت هم سودش خیلی خوبه ولی خیلی تو بازار زیاد شده

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
12-25-2013, 11:26 PM
ارسال: #5
سلام
من یک دانش آموز سوم دبیرستان هستم و می خوام بازی های کامپیوتری رو توی اینترنت به فروش برسونم و با قیمت مناسبی می تونم بازی ها رو تهیه کنم
اما مشکلات:
اول اینکه چون رشته ریاضی ام و برای کنکور درس می خونم خیلی وقت کم دارم و نمی تونم محصولات رو طوری که می خوام به فروشگاه اضافه کنم و به نوشتن مطلب و سئوی فروشگاه بپردازم که این بزرگ ترین مشکله
مشکل اصلی دوم اینه که اصلا سرمایه ندارم و هیچ کس اطرافم نیست که کمکم کنه
مشکل بعدی اداره پسته نزدیکمونه که پست سفارشی ارسال نمیکنه و با پست پیشتاز حد اقل قیمت ارسال حدود 8000 تومن میشه و چون سرمایه ندارم نمی تونم سیستم پرداخت در محل فعال کنم و همچنین مجبورم از وبلاگ فروشگاهی رایگان مثل شاپلاگر استفاده کنم که اون هم محدودیت هایی رو داره و خود ماهیت وبلاگ بودنش باعث کاهش اعتماد مشتریان میشه.
البته من بجز بازی کامپیوتری تو زمینه های دیگه ای هم می تونم فروشگاه بزنم اما مشکلات قبلی باز هم وجود داره.
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید چون دیگه دارم خسته و نا امید میشم.
12-26-2013, 12:52 AM
ارسال: #6
(12-25-2013 11:26 PM)student نوشته شده توسط:  سلام
من یک دانش آموز سوم دبیرستان هستم و می خوام بازی های کامپیوتری رو توی اینترنت به فروش برسونم و با قیمت مناسبی می تونم بازی ها رو تهیه کنم
اما مشکلات:
اول اینکه چون رشته ریاضی ام و برای کنکور درس می خونم خیلی وقت کم دارم و نمی تونم محصولات رو طوری که می خوام به فروشگاه اضافه کنم و به نوشتن مطلب و سئوی فروشگاه بپردازم که این بزرگ ترین مشکله
مشکل اصلی دوم اینه که اصلا سرمایه ندارم و هیچ کس اطرافم نیست که کمکم کنه
مشکل بعدی اداره پسته نزدیکمونه که پست سفارشی ارسال نمیکنه و با پست پیشتاز حد اقل قیمت ارسال حدود 8000 تومن میشه و چون سرمایه ندارم نمی تونم سیستم پرداخت در محل فعال کنم و همچنین مجبورم از وبلاگ فروشگاهی رایگان مثل شاپلاگر استفاده کنم که اون هم محدودیت هایی رو داره و خود ماهیت وبلاگ بودنش باعث کاهش اعتماد مشتریان میشه.
البته من بجز بازی کامپیوتری تو زمینه های دیگه ای هم می تونم فروشگاه بزنم اما مشکلات قبلی باز هم وجود داره.
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید چون دیگه دارم خسته و نا امید میشم.

اگه بخوای از طریق فروش بازی های کپی شده کار خودت رو شروع کنی باید بگم اگه شروع نکنی بهتره در ضمن الان همه ی سایتهای منتشر کننده بازی ها برای خودشون وبسایت دارن و فروشگاههای زیادی در استانهای مختلف دارن بازی های به روز رو با قیمت خیلی پایین منتشر میکنن.
اگه یه وبسایت بازی آنلاین بزنی درآمد مطمئن تری داری.
منظورم سایتهای بازی فلشی هستش نه بازی هایی مثل جنگ خان ها. البته باید بگم این زمینه هم داره کم کم اشباع میشه باید توانایی برنامه نویسی و کپی کردن بازی های به روز دنیا از دیتاسنترهای معروف بازی انلاین رو داشته باشی

تلفن: 09352640432
ایمیل: hormozdi.hooman@gmail.com
12-26-2013, 01:05 AM
ارسال: #7
سلام
من برنامه نویسی بلد نیستم و بازی های آنلاین هم سایت های بزرگی رو داره که فکر نمی کنم با این وقت کم و عدم آشنایی با برنامه نویسی بتونم با اونا رقابت کنم
بیشتر دوست داشتم روی فروشگاه کار کنم و بازی هام کپی نیستند
در ضمن بجز بازی چیزای دیگه ای هم هست که می تونم در زمینه دیگه ای فروشگاه بزنم
اگه میشه بازم راهنمایی کنید.
12-26-2013, 03:21 AM
ارسال: #8
(12-25-2013 04:14 PM)hamedmoez نوشته شده توسط:  با سلام به دوستان خوبم

مدتیه به این فکرم که ایده "معرفی محصولات مفید و کاربردی به دانش آموزان" که از قدیم مرسوم بوده و مشتریای بالقوه ای هستن رو عملی کنم.

حتما یادتون میاد یه وقتایی یه نفر میومد تو کلاس و در مورد یه محصول خاصی (کتاب ، CD و ...) صحبت میکرد و از مزایا و فوایدش میگفت. آخر سر هم قیمتشو میگفت و توجیه می کرد که تو بازار خیلی گرون تره و ما به شما ارزونتر میدیم.

شاید همه کلاس نمیخریدن ولی یه تعدادی بودن که یا اون لحظه و یا بعدا از مدیر مدرسه سفارش میدادن.

کالا یا خدماتی که به این روش ارائه بشه باید :

1- در حد وسع یک دانش آموز باشه یا طوری باشه که در صورت تمایل دانش آموز بتونه بعدا با والدینش برای تهیه اون اقدام کنه.
2- سهل الوصول باشه و بشه برای هر مدرسه ای و هر تعدادی ، به راحتی تهیه بشه .
3- بتونه اول مدیر مدرسه رو قانع کنه. چون اگه مدیر نخواد یا قانع نشه نمیشه این کار رو کرد.

حالا منظورم از کل این حرفا اینه که چه محصولات یا پکیج هایی رو پیشنهاد میکنید برای این روش؟

سلام . جدیدا فروش پکیج های روباتیک خیلی مطرح شده. که اگه اشتباه نکنم شرکت آراد بیشترین تبلیغات رو داره" روبات کوچولوی من"
البته قیمت این پکیج ها فک کنم تقریبا 50-60 تومن باشه

البته من خودم اصلا آموزش با این پک ها رو قبول ندارم ولی در کل فروش خوبی دارن!

اگه بخواید همین روبات جنگ جو رو خودم با قابلیت های بیشتر پک میزنم 35 تومن !!!
10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 480 07-03-2019 10:33 PM
آخرین ارسال: خانم وكيل
Heart جذب شريك در يك پروژه خدماتي به صورت فروش سهام خانم وكيل 0 361 07-03-2019 09:29 PM
Thumbs Up نياز به سرمايه دارم و شريك سرمايه گذار براي كار صدرصد تضميني خانم وكيل 0 309 07-03-2019 09:19 PM
  نیاز به کمک دوستان در زمینه ایده جدیدم amirE5Ey 0 713 11-26-2018 11:54 PM
آخرین ارسال: amirE5Ey
  ایده پخش نان تازه به منازل مهندس روح الله زاهد 105 27,296 07-02-2017 11:07 PM
آخرین ارسال: moele
  همکاری برای معرفی تجارت شما مهتاب 4 1,629 07-06-2016 11:42 PM
آخرین ارسال: aligoli
  شروع ایده و نیاز به راهنمایی ehsansweet 13 2,781 07-20-2015 12:56 PM
آخرین ارسال: Utab
  معرفی ایده های خلاقانه، از اینجا و آنجا سعید یوسفی 138 43,656 04-10-2015 10:58 PM
آخرین ارسال: sniki
  مرکز تبدیل ضایعات غذایی به خوراک دام 1omin.com 6 3,054 02-16-2015 10:16 PM
آخرین ارسال: esmalf
  کانالهای فروش محصولات وارداتی evaset 16 3,548 02-12-2015 10:23 AM
آخرین ارسال: evaset
Rainbow کسب در آمد از طریق پاسخ دادن به نظر سنجی های آنلاین mrghafoory 1 7,325 01-07-2015 07:26 PM
آخرین ارسال: joker
  ایده ای که شما را به چالش می کشد ! kavian77 6 2,931 09-02-2014 07:00 AM
آخرین ارسال: yasin
  یک ایده ای به ذهنم رسید براتون گزاشتم اینجا arash1367 5 1,926 08-19-2014 12:11 AM
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
  به چه نرم افزاری روی گوشی خود نیاز دارید ؟ phoenix021 5 1,440 06-09-2014 12:49 AM
آخرین ارسال: ershads
  بازاریابی محصولات دست ساز parva64 4 1,363 05-14-2014 05:22 PM
آخرین ارسال: parva64
  گزارش خواندنی از یک پدیده رو به رشد: روش های نوین گدایی karafarin 0 584 01-27-2014 11:33 PM
آخرین ارسال: karafarin
Lightbulb ایده فروش تکی ،محصولات بسته بندی shamsa 7 3,374 01-27-2014 11:24 PM
آخرین ارسال: 630
  اختراع یا ساخت یک وسیله کاربردی Mr.Veghari 7 4,151 12-26-2013 03:40 AM
آخرین ارسال: sinap
Wink پول در آوردن به ازای خوابیدن doctor.sniff 38 9,058 10-18-2013 01:10 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  كيف راز ازدواج موفق-محصول پيشنهادي به انجمن اقاي ايـــده 18 4,969 05-15-2013 02:23 AM
آخرین ارسال: امير وارسته

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS