ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

میزان درامد اعضا
زمان کنونی: 09-24-2025, 04:05 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: mas
آخرین ارسال: اميرعلي
پاسخ: 78
بازدید: 19294

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امیتازات : 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میزان درامد اعضا
08-07-2011, 01:02 AM
ارسال: #21
RE: میزان درامد اعضا
یه کم میخوام از خودم بگم شاید شما به مرادتون برسید.

منهم دقیقا مث شما فکر می کردم میگفتم تو ایران کار نیست.اصلا یعنی چی آدمای (ببخشید این حرفو میزنم)الاف میان تو این انجمن(البته برای دو روز اول بود).بعد که یکم پست هارو خوندم فهمیدم نه این انجمن پر تجربس و پر اطلاعات و ایده اس.روز به روز نزدیک تر شدم به این انجمن که تا امروز به درجه ای رسیدم که وقتی یه روز نیام انجمن مث معتادی میمونم که بهش مواد نرسیده (ببخشید از این تعبیرم).چرا چون تو این انجمن کسانی مث آقا هوشنگ هستن(jahanagahi) که اطلاعاتی درباره بازار کار دارن(فوت و فن کوزه گری) که شما سالها هم تلاش کنی شاید به یه قسمت از اون برسی.و کسای دیگه مث آقا کامیار که مولف 45 عنوان کتابه به نظرت این آدما، آدمای بیکارین که میان تو دنیای اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟ این از انجمن اومدن من و بچه ها که نشون میده بیکار نیستیم.

خب حالا دررابطه با خودم:

من الان 18 سالمه در زمینه تبلیغات هم حرفه ای هستم.این کاربلد شدن من سر این بود که ننشستم تا کسی بیاد دو دستی به من کاررو تحویل بده و بگه بیا این کل کار تبلیغات از اینجا شروع کن،سایز ها اینجوریه ، قیمت ها اینجوریه ، نه خودم زرنگ بودم یه روز می رفتم بازار انقدر می چرخیدم که آدمایی پیدا کنم که قیمتاشون پایین باشه.انقدر رفتم اومدم که الان شدم یه آدم حرفه ای.
من تو فکرم بود که یه شرکت بزنم.خیلی تلاش کردم برا گرفتن مجوز.(بچه ها می دونن).ولی مشکلم نداشتن کارت خدمت بود.به نظرت من باید اینجا تسلیم میشدم؟؟؟؟؟نه.

چیکار کردم.رفتم تو یه کانون تبلیغاتی بدون اینکه بگم من تو کار تبلیغاتم و حرفه ای هستم کاررو شروع کردم که کلا دوروزه لو رفتم.چون در عرض دوروز کلی سفارش گرفتم.کار اینا چاپ و پخش آگهی نامس.که از هر سفارش 10 درصد برام میمونه.اینجا من راه رو درست رفتم میدونی چرا؟؟؟ چون من برای گرفتن مجوز نیازمند سابقه کاری بودم که باید 5 سال تو یه کانون تبلیغاتی کار می کردم.خب من که الان دارم درس میخونم و چهار سال درس خوندنم طول میکشه پس اینجا کار می کنم و سابقه برام حساب میشه.از طرفی هم که دیگه نیاز نداره من شرکت ثبت کنم و جا اجاره کنم چون سرمایه نداشتم.پس اینجا کار می کنم و سرمایم تو 4 5 سال در میاد. از اون طرفم چون من به صورت مستقیم با مشتری در ارتباطم.مشتری فقط منو میشناسه اون کانونو نمیشناسه که پس من بعد 5 سال که شرکت زدم میدونم که مشتری های خودم رو دارم.به این میگن برنامه ریزی.......

در رابطه با اون کسایی که میگی مدرک دارن ولی کار نیست بله هیچ موقع برای کسایی که مدرک دارن ولی کار بلد رشتشون نیستند کار نخواهد بود الان همه میرن دانشگاه خروجیشون چیه مدرک لیسانس با معدل 9/9999999999.بعد ادعاشون میشه که لیسانس دارن بهشون میگی چی بلدی میگن هیچی.بعد میرن بنایی ، پیک موتوری و ..........

من از همینجا دارم میگم آقا کار تو ایران فراوونه فقط باید راهشو پیدا کنید.

الان درآمد من تو اینجا اگر خوب کارمو انجام بدم(چون کار من بازاریابیه برای گرفتن سفارش آگهی)حداقل 300 هزار تومن تا حداکثر 10 میلیون تومنه که این مبلغ هنگامی میاد دستم که بدونم مشتری های ثابتی دارم.

ببخشید که سرتونو درد آوردم.

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-07-2011, 01:27 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2011 01:29 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #22
زنگ تفریح :
افرین اقا مهدی ، با پستت حال کردم مخصوص اون بخشی که حرف دل منو زدی ! من بدجور به این سایت معتاد شدم !
اقا کامیار بنیان گذار فرهنگ استفاده از مواد Big GrinBig Grin
اقا هوشنگ مواد فروشBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اقا مهدی بازاریابBig GrinBig GrinBig Grin
و ما ها هم نسل جدید معتادین کشور ( مدل 90 با پلاک 91 )

[تصویر: start.gif]

08-07-2011, 11:48 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2011 12:13 PM، توسط naderblue.)
ارسال: #23
(08-07-2011 01:02 AM)3ObHaN نوشته شده توسط:  --------
مرگ تنها چیزیه داره دروغ میگه ، مرگ اگه راست میگفت ، فکر نمیکردیم که پایان زندگیه !
دوست عزیز معنی جمله امضای من اشتباه فهمیدیی
وقتی کسی بمیره یعنی مرده یعنی روحش پرواز کرده
مرگ پایان دروغ هست پایان تمام دروغ ها که تو این
دنیا میگیم کسی نیست که دروغ نگفته باشه
کسی نیست که لبش با دروغ اشنا نباشه
میبینی من وتو وتمام انسان ها دروغ هستیم
نه مرگ .....
من فکر نمیکنم که مرگ پایان زندگیه باشه و هیچ مسلمون دیگه !!!!
کمی به پستی که میدیی فکر کن بعد پست بده
اگه فکر میکنی مرگ پایان زندگی اون اعتقاد خودت هست!!!

خدا پدر مادر خوبت نگه داره سن کمی داریی و این خوب هست
من همسن تو بودم (22سالم هست) مثل تو پیگیره کار نبودم
و کمی تو دنیای خودم بودم مغزم رشد نکرده بود و بچه میزد
اما تو خیلی جلوتر از من هستی هم استعداد داریی هم پدر مادر
عاقل در زندگی کسی که بهت امید بده تو موفقیت تاثیر داره
هرکی نظرش محترم هست
خوشحالم که با تو اشنا شدم
موفق باشی Sleepy

(08-07-2011 01:02 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  یه کم میخوام از خودم بگم شاید شما به مرادتون برسید.

برادر... من به کسی نگفتم الاف یا...
من خودم میدونم که این انجمن
کسای توش هست که بدرد
ادم میخوره من به خاطره اقا هوشنگ
فقط تو این سایت ثبت نام کردم چون سن
خوبی دارند و پخته هستن و با تجربه
مدیریت ایشون تو سایت سرزمین پارس دیدم
ولی بازم میگم تو ایران کار نیست شما موفق شدی
افرین به تو ...
این که تو میگی کار نیست یک ایده هست یک روش هست
که تو بهش رسیدی وموفق میشی
من کار میخوام نه بیل گیتس هستم نه رئیس جمهور
نه ایده پول ساز دارم همه مثل من تو فکر نمیکنند همه مثل
تو به دنبالش نمیرند همه توانش ندارند اگه بخوان مغرش ندارند
تو شاید باهوش باشی ولی کس هایی هستن که حتی در حرف
زدن مشکل دارند ولی میخوان پول داربشن
چرا یه جون به قول تو با مدرک بالا چیزی بلد نباشه باید بیکار بمونه
پس چرا چند سال وقتش گرفتن چرا حتی یه کار دفتری براش نیست
یعنی نمیتونه یه کار کوچیک بهش بدن یعنی از عهدش بر نمیاد
مگه باید همیشه همه انسانها با ایده وپشت کار باشن پس
کسایی که باهوش نیستن چه کارکنند باید بمیرند
اگه همه مثل تو فکر میکردن نه این انجمن وجود داشت نه من و نه
تو نیازی به این انجمن داشتیم همه پولدار همه عاشق دیگه بهشت
میخواستم چه کار زمین بهشت انسان ها بود و مرگ هم دروغ بود!
فعلا
موفق باشیSleepy

فقط مرگ هست که دروغ نمیگوید
08-07-2011, 12:38 PM
ارسال: #24
فقط مرگ هست که دروغ نمیگوید
-------------
حقیقتا امضای پر معنائی است. دقیقا من با شما موافقم.

اگر بخواهیم جمله بالا را اصلاح کنیم , باید اول خود را اصلاح کنیم. خیلی سخت است.خیلی سخت. و شاید انگشت شماری از انسانها باشند که بتوانند جمله بالا را اصلاح کنند:
و بگویند : ما تاکنون دروغ نگفته ایم. ودروغ نخواهیم گفت. به امید آنروز.

یکبار هم نوشتم: از هزاران نفر یک نفر علاقمند به بحث در این انجمن است و چنین عزیزی خواه ناخواه خمیره و جوهر موفقیت در او هست.ضمنا میلونها آدم فقیر و گرسنه و بقول عامیانه بدبخت وجود دارد ولی ما بتنهائی نمی توانیم سرنوشت آنها را تغییر دهیم. ما اول در مقابل خود مسئول هستیم. (اول باید خودمان را دوست داشته باشیم و بعد دیگران را. چون اگر کسی خودش را دوست نداشته باشد نمی تواند افراد دیگری را دوست داشته باشد.)اگر افرادی هستند که توان پیشرفت را ندارند و فکر ترقی نیستند باید ما هم به آنه نگاه کرده و به فکر رشد خود نباشیم؟اول باید خود را بسازیم.
[b] برای موفقیت در هر کاری شگردهائی وجود دارد که ما باید با مطالعه و ثبت نام در چنین انجمنهائی همان شگردها و بقول عامیانه فوت کوزه گری آنرا بدانیم. شما هر شغلی را که بفکرت می رسد بنویس و من خالصانه شگردهای موفقیت در آن کار را بنویسم.همگی موفق و موفقتر باشید.
.[/b]

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-07-2011, 01:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2011 01:11 PM، توسط dara.)
ارسال: #25
کم کم موضوع میزان درآمد اعضا داره به جاهای باریک می رسه ! برای خنک شدن تو این حال و هوا یه طنز که مربوط می شه به هزینه زندگی در قدیم و حالا !

خاطرات یه بنده خدا Smile

یاد اون روزها بخیر ! وقتی من بچه بودم مادرم یک تومن به من می داد و مرا به فروشگاه می فرستاد . من با سه کیلو سیب زمینی - دو بسته نان - سه پاکت شیر - یک کیلو پنیر - یک بسته چای و دوازده تا تخم مرغ به خانه برمی گشتم .
اما حالا دیگه از این ها خبری نیست . همه جا توی فروشگاه ها دوربین گذاشته اند !!! Big GrinBig GrinBig Grin

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
08-07-2011, 01:11 PM
ارسال: #26
داداش من مشکلت میدونی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟منتظری یه وحی برسه یا یه معجزه بشه تا تو هم پولدار بشی.چون فقط داری از این و اون بد میگی خودت اصلا نمی ری دنبال چیزی.

همه ی انسانها باهوشن چرا؟؟؟؟؟؟(منظورم تو پول و درآمده).الان نمایشگاه دار سر خیابونتونو ببین یه آدم پولداره چون فکرش رو زمانی که باید به کار می انداخت ،انداخته و الان داره از اون استفاده می کنه. و ننشسته که از این زمونه و ... اینا صحبت کنه و غر بزنه ، تلاش کرده زحمت کشیده.شاید توهم الان فکر 1 سال پیش منو داری که دوست داری یه شبه پولدار بشی.یعنی من یه جورایی از حرفات اینو می فهمم.نه داداش من آدم باید از برجی 400 هزار تومن شروع کنه تا در عرض چند سال کم کم برسه به درآمد بالا.

تو حالا بشین و هی غر بزن که چرا اون شخص با مدرک نتونست این کارو کنه ، این شخص چرا حقوقش اینقدره ..... با اینا فقط برای خودمون داریم بت میسازیم.سعی کن فکرت رو درست کنی بگو بخودت که منم می تونم.نمی خوام بگم مثبت فکر کن نه آدمایی هستن که مثبت فکر می کنن ولی تلاش نمی کنن و هیچ وقت هم به جایی نخواهند رسید.

شغل من نه باهوش بودنم مربوسه و نه به چیز دیگه ای.

بابا همه باهوشن ولی یه سری می دونن چی کار باید بکنن که سود ببرن.

شما هم میتونی شروع کنی همین بحث پیتزا قیفی هم خیلی طرح خوبیه می تونیم با هم شروع کنیم.

فقط شما باید خودت بخوای مگر نه هرچقدر من بگم و اینو اون بگن فایده نداره.

من داستان رییس بستنی میهن رو گفتم.اون با چرخ بستنی می فروخت ولی فکرش بزرگ بود یواش یواش یه مغازه خرید بعد کمکم شرکت ،کارخونه و ......

والان بزرگترین شرکت تولید کننده لبنیات و بستنی در خاور میانه.

فکر می کنی این دو روزه اتفاق افتاد نه داداش حاصل 20 سال تلاشه.

من با پسرش یه بار صحبت کردم می گفت انقدر فقیر بودیم که من جاهای خالی روزنامه باطله ها درسامو می نوشتم ولی الان یکی دو میلیارد براش پول تو جیبیه.

این همیشه یادت باشه :

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
08-07-2011, 01:17 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2011 01:23 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #27
دارای عزیز بحث به جائی میکشه که هدف انجمن هست. هر عزیزی میتواند نظرات خود را بیان کند. این نظرات ممکن است برای کسی قابل قبول نباشه ولی در نهایت نظراست و قابل احترام. در بحث ها است که ناظرین می توانند ایده بگیرندوحتی قضاوت کنند.
اصولا انجمن یعنی مکان اظهار نظر و بحث.فقط باید بصورتی باشد که خدانخواسته باعث آزردگی عزیزی نشود.
----------------
مهدی جان :
آنچه که در اینجا مطرح می شود غر زدن نیست بلکه ابراز عقاید و نظرات است. وقتی منطقی و با دلیل بحث شود نتیجه , گرفته می شود و بالعکس.
افرادی که جدید وارد انجمن می شوند اگر با بحث های منطقی ما روبرو شوند می مانند.موفقتر باشید.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-07-2011, 01:30 PM
ارسال: #28
ممنون از آقای قربانیان
نوشته من فقط جنبه یه شوخی داشت و منظورم از رسیدن به جای باریک موضوع مرگ بود که البته اون هم شوخی بود . زنده باشید و سرفراز

عده ای آرزو دارند که ثروتمند شوند تا ببخشند
و نمی دانند که باید ببخشند تا ثروتمند شوند
08-07-2011, 01:49 PM
ارسال: #29
(08-07-2011 01:30 PM)dara نوشته شده توسط:  ممنون از آقای قربانیان
نوشته من فقط جنبه یه شوخی داشت و منظورم از رسیدن به جای باریک موضوع مرگ بود که البته اون هم شوخی بود . زنده باشید و سرفراز

دارا جان ممنونم. من کلی این مطلب را نوشتم . ضمنا اتفاقا مطلب خوبی را که نوشته بودید برای رفع خستگی بسیار خوب و شیرین است .و لازمه که زنگ تفریح هائی داشته باشیم.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
08-07-2011, 02:03 PM
ارسال: #30
سلام
بابا چرا سکرت بازی درمیارید .نگران مالیات درآمد هاتون که نیستید.
درآمد ماهانه حقیر با هیجده سال سابقه معلمی خالص 600 هزار تومان . البته هز گاهی از اینترنت گردی هم چیزی گیرمون میاد که بیشتر جنبه سرگرمی داره .
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی karafarin 15 5,153 03-15-2017 04:01 PM
آخرین ارسال: ساناز شهرکی
  چطوری میشه روزانه یک میلیون تومان درامد داشت؟ shokrgozar 3 1,643 02-23-2017 11:16 PM
آخرین ارسال: حسن قجر
  صادقانه میزان درآمد ماهیانتو بگو. m_grate29 86 21,052 10-22-2016 09:16 AM
آخرین ارسال: taleb
  چگونه میتوان 6 میلیون تومان شغلی با کلاس و درامد بالا ایجاد نمود!!؟؟!!؟؟ محسن قنبری 3 1,626 02-13-2016 03:10 PM
آخرین ارسال: نیما روشنگر1
  كسب درامد از قران حرام است يا حلال؟؟؟ اقاي ايـــده 30 8,342 04-26-2015 02:09 PM
آخرین ارسال: myroseflower
  تست اي كيو اعضا اقاي ايـــده 115 16,106 05-10-2014 11:51 PM
آخرین ارسال: نیما75
  استفاده یکجا از مطالب سایت برای اعضا بهنام ذوالفقارزاده 8 2,172 08-27-2013 09:19 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
  میزان هزینه قفل گذاری بر روی نرم افزار arash67 2 1,865 07-16-2013 09:10 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  برگزاری تورهای طبیعت گردی برای اعضا karafarin 30 6,402 05-15-2013 01:56 PM
آخرین ارسال: hamid23f
  پیشنهاد ایجاد اتاق های تخصصی برای همفکری اعضا در انجمن gudarz 2 1,268 03-19-2013 12:50 AM
آخرین ارسال: gudarz
  پیشنهادی خو ب برای اعضا انجمن m_grate29 7 1,997 12-28-2012 02:00 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  دعا برای یکی از اعضا کامیار کاظمی 41 8,546 06-19-2012 10:10 PM
آخرین ارسال: توانا
  درامد زايي يا ثبت نام؟؟؟؟؟!!!! اقاي ايـــده 7 2,037 06-06-2012 08:31 PM
آخرین ارسال: sherafati
  شغل دوم درامد اول! کامیار کاظمی 10 3,538 04-23-2012 09:13 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  مهم - نظر سنجی از اعضا : صندوق انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 28 7,113 04-10-2012 11:52 AM
آخرین ارسال: naderv
  مسافرت اروپا: نیازمند کمک و همدلی همه اعضا madar 17 5,321 10-15-2011 10:24 AM
آخرین ارسال: madar

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS